FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2023, 23:04

tabba77 je napisao/la:
22 avg 2023, 22:35
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 avg 2023, 21:17
tabba77 je napisao/la:
22 avg 2023, 21:12
Zna Rožman šta radi.
Joj slovenci vazda poznati bili po peglanju, ustogljenosti. Sjetite se dok su cuvari eu granice bili.
Nema kod njih fuseraja i vazda je bilo tako.
To sto smo mi emotivci je nesto drugo i cesto nas ta emocija kosta. Jer ne znamo balansirati.
Presedan je da jedan Viveros ode a nije ni dosao kako treba a najavljivan Boze. Ali, nije prvi put, ako ste poslusali i jedan podcast (evo posljedni s pandevom npr gdje i on sam kaze, trebao igrati dodje novi trener i promjena plana. Toga koliko hocete) mi smo u turbulentnom periodu i dalje.. nek ovo jednom prodje i nek se uradi sta treba pa iako je bolno.
A mi trebamo sve ali ne da se ponasamo kao ljudi u krizi srednjih godina.
Dobro si ovo rekao, mi navijači inače sve gledamo kroz neku emociju, dok trener to radi drugačije. Nema kod njega ti si mi drag, nema veze što se ne uklapaš u moju viziju, neka te da održavaš svlačionicu.
Primjer je evo i Manchester, dođe ten Hag, klupirao Ronalda jer se ne uklapa u njegov stil igre. Odmah mu rekao ne računam na tebe pa kasnije zbog pritiska javnosti promjenio priču. Otišao bi on i ranije da je neko htio platiti Ronaldovu platu.
E sad što se tiče Viverosa, došao je na velika vrata a ove priče da se Viveros nije pokazao na treningu su tačne. I nije mi Trako to pričao, nego drugi igrač, puno bolji i puno bitniji za tim.
Naše je da podržimo ekipu, u što većem broju dođemo na stadion i povećamo broj članova. Ne znam šta je razlog pa je stalo ali ovo je za nas premalo.
Nek se Mirvić brine kako će platiti raskide ugovora, neću ja, a ni bilo ko od nas ne treba da se brine za to.
I dalje se nadam da ovo nije tačno i da će ostati bar do januara.
Ne kontaju stucnjaci,valjda im treba reci ne uklapate se al neka vas do zime ili ovako da mogu naci klub. Sto se tice raskida moze bit obostrano tj slobodni papiri. Kod profesionalaca nema jesi lijep ili jesi zanimljiv,dobro pravis atmosferu mozes li trcat druze 90 min a ne umirati nakon 10,pravit 200 greski i da te neko ceka 5 godina da odigras normalno,da te svaki igrac od 170 nadjaca u skoku. Ako primas svaki gol iz prekida onda nesto nije uredu tj imas igrace koji veze nemaju.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 avg 2023, 23:04

Mitrogoool je napisao/la:
22 avg 2023, 22:07
Zbog nesuglasica sa administracijom i par adminouvlakačkih moderatora i forumaša, odlučio sam da odustanem od pisanja na forumu. Nema više smisla boriti se sa vjetrenjačama i prkositi nekome jer je suludo. Sigurno neću nedostajati, ima vas :mrgreen:

Pozdrav svim normalnim pitarima koji uvijek mogu naći način da stupe u kontakt sa mnom. Puna podrška svima u i oko kluba, nadam se da slavimo titulu krajem maja :bih:

Čitam vas.

ŽutiFKS
Picka si ako sad odustanes nakon 130 profila :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2023, 23:09

Evander je napisao/la:
22 avg 2023, 22:58
holyman je napisao/la:
22 avg 2023, 22:30
Stručni štab i ismir imaju podršku sjevera i tu se sva priča završava. Antibojkotasi i kvislinzi mogu da ga cuclaju samo.

Nema nazad!
A Sjever podrzava ovo brukanje od kako je Ismir u klubu i ove egzibicije?
Ne znam sta ce biti u narednim godinama, ali ovo od kako je on u klubu pa evo sve do danas, najsramniji je period kluba u istoriji.
To sto ima pare, amnestira ga za sve katastrofalno za klub sto je uradio?
Slabo ti pratis nas klub ako je ovo najgori period. Lik ima dobre namjere za razliku od svih ostalih,takodje bilo ko je poslovao ili imao neke poslovne veze sa njim ima samo rijeci hvale. On zeli ave najbolje,bio se pogubio i uci u hodu jer prije nije bio u ovim vodama a za sve treba vremena i strpljenja.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2023, 23:10

Platiš obeštećenje za Serbecica i otjeras ga nakon 6 mjeseci. A traku ostaviš. Ma neko se zajebaje bgm
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 22 avg 2023, 23:12

Ma ljudi, bombe se bacaju sta vam je :kralj:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 22 avg 2023, 23:12

FCUM je napisao/la:
22 avg 2023, 23:10
Platiš obeštećenje za Serbecica i otjeras ga nakon 6 mjeseci. A traku ostaviš. Ma neko se zajebaje bgm
Platiš obeštećenje za Viverosa prije mjesec i pol , pratiš mu avion i otjeraš ga nakon 10 min u Gruziji , naravno da se zajebaje :urnebes:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2023, 23:14

FCUM je napisao/la:
Kakve to veze ima? Los si konstantno dovidjenja,nema veze obestecenje pa i ovaj u Zrinjskom albanac platili ga a ne igra jer je los. Mozda Rozman ne voli atmosferce tj ove sto su zaduzeni za atmosferu po svlacionicama i sto im zabije igrac od 1.50 gol glavom u 95 minuti?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 avg 2023, 23:16

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 avg 2023, 23:14
FCUM je napisao/la:
Kakve to veze ima? Los si konstantno dovidjenja,nema veze obestecenje pa i ovaj u Zrinjskom albanac platili ga a ne igra jer je los. Mozda Rozman ne voli atmosferce tj ove sto su zaduzeni za atmosferu po svlacionicama i sto im zabije igrac od 1.50 gol glavom u 95 minuti?
Baš sam i ja taj primjer htio dati.
Momak kapiten Tirane bio, mlad, 150.000€ plaćen. Ne znam jel 90’ ukupno odigrao, a za Europu nije ni prijavljen.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 22 avg 2023, 23:16

ElCartel11 je napisao/la:
22 avg 2023, 22:51
Ma Avram je dobar nesporim ali mi se cini, da je lik spreman za 30min fudbala, posle polako nestaje sa terena.
Avram brzo crkne, ali Boga mi za tih 30 minuta uradi dosta posla, to je pokazao i protiv Tuzla Citya, šteta...
P.s. Mislim naravno na ono "proturanje" lopte renanu, ziljkicu itd.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2023, 23:18

Daj tog stopera, joj al me stoperira, al me stoparaaaa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 avg 2023, 23:19

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 avg 2023, 23:16
mosarajvosa83 je napisao/la:
22 avg 2023, 23:14
FCUM je napisao/la:
Baš sam i ja taj primjer htio dati.
Momak kapiten Tirane bio, mlad, 150.000€ plaćen. Ne znam jel 90’ ukupno odigrao, a za Europu nije ni prijavljen.
Ne moze se to porediti oni jednom bace novac u more plus Sulenta sve ove nase u klubu moze skolovat sto se tice upravljanja klubom a mi samo srljamo iz greske u gresku
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 22 avg 2023, 23:22

Ko je bio u Tuzli vidio je kako Zeljković srčano pjeva prilikom slavlja i jedan je od onih koji su poveli igrače ka nama.
Momak je dijete kluba i sigurno u krvi ima ljubav prema bordo boji. Pri tom je na jako dobrom nivou odigrao utakmice koje je mrtvi mirza vodio.
Ja sam stava da takav momak može fino poslužiti u rosteru, eh sad šta Rožmanu konkretno ne odgovara ne znam.
JURIŠ

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 avg 2023, 23:23

Evander je napisao/la:
22 avg 2023, 22:58
holyman je napisao/la:
22 avg 2023, 22:30
Stručni štab i ismir imaju podršku sjevera i tu se sva priča završava. Antibojkotasi i kvislinzi mogu da ga cuclaju samo.

Nema nazad!
A Sjever podrzava ovo brukanje od kako je Ismir u klubu i ove egzibicije?
Ne znam sta ce biti u narednim godinama, ali ovo od kako je on u klubu pa evo sve do danas, najsramniji je period kluba u istoriji.
To sto ima pare, amnestira ga za sve katastrofalno za klub sto je uradio?
Covjek je u klubu 2 godine a ovo traje 10. Nije posteno njemu pripisivati kompletan neuspjeh.

tabba77 je napisao/la:
22 avg 2023, 22:35
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 avg 2023, 21:17
tabba77 je napisao/la:
22 avg 2023, 21:12
Zna Rožman šta radi.
Joj slovenci vazda poznati bili po peglanju, ustogljenosti. Sjetite se dok su cuvari eu granice bili.
Nema kod njih fuseraja i vazda je bilo tako.
To sto smo mi emotivci je nesto drugo i cesto nas ta emocija kosta. Jer ne znamo balansirati.
Presedan je da jedan Viveros ode a nije ni dosao kako treba a najavljivan Boze. Ali, nije prvi put, ako ste poslusali i jedan podcast (evo posljedni s pandevom npr gdje i on sam kaze, trebao igrati dodje novi trener i promjena plana. Toga koliko hocete) mi smo u turbulentnom periodu i dalje.. nek ovo jednom prodje i nek se uradi sta treba pa iako je bolno.
A mi trebamo sve ali ne da se ponasamo kao ljudi u krizi srednjih godina.
Dobro si ovo rekao, mi navijači inače sve gledamo kroz neku emociju, dok trener to radi drugačije. Nema kod njega ti si mi drag, nema veze što se ne uklapaš u moju viziju, neka te da održavaš svlačionicu.
Primjer je evo i Manchester, dođe ten Hag, klupirao Ronalda jer se ne uklapa u njegov stil igre. Odmah mu rekao ne računam na tebe pa kasnije zbog pritiska javnosti promjenio priču. Otišao bi on i ranije da je neko htio platiti Ronaldovu platu.
E sad što se tiče Viverosa, došao je na velika vrata a ove priče da se Viveros nije pokazao na treningu su tačne. I nije mi Trako to pričao, nego drugi igrač, puno bolji i puno bitniji za tim.
Naše je da podržimo ekipu, u što većem broju dođemo na stadion i povećamo broj članova. Ne znam šta je razlog pa je stalo ali ovo je za nas premalo.
Nek se Mirvić brine kako će platiti raskide ugovora, neću ja, a ni bilo ko od nas ne treba da se brine za to.
I dalje se nadam da ovo nije tačno i da će ostati bar do januara.
Zavisi i ko je trener. Ten Hag nije neko starije jace trenersko ime koje bi se mozda i lizalo s CRom i njemu podilazio uprkos losijoj igri tima. Kao sto su bili rob Ronalda (kao mi Dalkana) Nego trener mlad, koji ima neki moderniji pristup, “maximizira profit”.
Za Viverosa, pa po meni na cehri mi djeluje povucen tip, siguran sam da ima problema da se prilagodi. Ako nema mjesta, ima posudba negdje, nije ljudski prema covjeku ili je samo mula ustvari lik bio :urnebes:

A mi podrska, nema druge - Nema nazad. Samo nek nam ne bude ona: “nije majka mirvu klela sto se kockao vec sto se vadio” nadam se da ce se Mirva izvaditi na kraju u zavrsnici vrijedne ekranizacije

Igraj Bordobijeli!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 avg 2023, 23:23

midzuka je napisao/la:
22 avg 2023, 23:22
Ko je bio u Tuzli vidio je kako Zeljković srčano pjeva prilikom slavlja i jedan je od onih koji su poveli igrače ka nama.
Momak je dijete kluba i sigurno u krvi ima ljubav prema bordo boji. Pri tom je na jako dobrom nivou odigrao utakmice koje je mrtvi mirza vodio.
Ja sam stava da takav momak može fino poslužiti u rosteru, eh sad šta Rožmanu konkretno ne odgovara ne znam.
Ma ostat ce Samir
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 22 avg 2023, 23:24

Na yt marjan i edin u dribleru. Pred kraj videa o Sarajevu.
Ako nekog zanima

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 22 avg 2023, 23:25

Mogli bi se uigrat sa ovolikim promjenama neke 2028 :rol:
Samo sabura...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2023, 23:31

Napokon sam docekao prave ljude na klupi pa makar i zadnji bili. Vazno da se ovdje na Duduka svrsavalo i njegova pojacanja tipa Tomasevic i slicni,prizivali ste ga i zivotom branili,dobili ste ga pa vam onda Mirvic nije valjao nakon Dudicevih bravura.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 22 avg 2023, 23:38

Za ovakve vijesti se definitivno treba cekati zvanicno saopstenje iz kluba.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 avg 2023, 23:41

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
22 avg 2023, 23:38
Za ovakve vijesti se definitivno treba cekati zvanicno saopstenje iz kluba.
Za 6 sati se ispisalo 20 stranica. Nemamo mi strpljenja čekati zvaničnu objavu kluba. :rol:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 avg 2023, 23:45

Sanchez87hz je napisao/la:
22 avg 2023, 23:25
Mogli bi se uigrat sa ovolikim promjenama neke 2028 :rol:
Samo sabura...
Najjači su ovi imbecili poput Kelija i njih par sto pisu da Rožmana treba podržati, čak i ako ne osvojimo titulu :facepalm:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Google [Bot] i 14 gostiju.