Sumnjam ja da Balta i Zeljkovic ne mogu izdrzati 90 min, po meni su među spremnim sa Bwganovicem Durakovicem i Oliveirom, ovo ostalo sve goli qrac (izuzev Vrancica koji je tata igre i u zivotu nije pretrco saksiju, jer da jest igro bi u Bayernu)Vanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:51Vala je bio red da dodje neko i da pravi sistem igre...
Svaka cast svima, ali jucerasnja iznemoglost u drugom poluvremenu je bila sramotna...
Bice ovdje jos onih koji ce zavrsiti na transfer listi, ali nama treba pokretno Sarajevo kao juce u prvih 45 minuta, a ne ono hvatanje grceva u 70 -oj.
Tromi i spori igraci prolaze jos jedino u nasoj PL i red je da konacno probamo izaci iz te sheme.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Izmedju Rozmanovog misljenja o igracu i Mirvicevog, vise vjerujem Rozmanu.
Pojma nemam je li istina, ali prekobrojnih ima, svi to znamo.
I da, cisto sumnjam da je Mirza trazio Viverosa, to je Mirvic onako sam odlucio.
Pojma nemam je li istina, ali prekobrojnih ima, svi to znamo.
I da, cisto sumnjam da je Mirza trazio Viverosa, to je Mirvic onako sam odlucio.
-
- Kontakt:
Arena premium 3
Rakow - Kopenhagen Kovacevic 2x , Peljto sudi.
Rakow - Kopenhagen Kovacevic 2x , Peljto sudi.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 avg 2023, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa da uzmemo mog komsiju od 90 godina, on moze izdrzat 90 minuta baltinog tempaledesma je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:53Sumnjam ja da Balta i Zeljkovic ne mogu izdrzati 90 min, po meni su među spremnim sa Bwganovicem Durakovicem i Oliveirom, ovo ostalo sve goli qrac (izuzev Vrancica koji je tata igre i u zivotu nije pretrco saksiju, jer da jest igro bi u Bayernu)Vanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:51Vala je bio red da dodje neko i da pravi sistem igre...
Svaka cast svima, ali jucerasnja iznemoglost u drugom poluvremenu je bila sramotna...
Bice ovdje jos onih koji ce zavrsiti na transfer listi, ali nama treba pokretno Sarajevo kao juce u prvih 45 minuta, a ne ono hvatanje grceva u 70 -oj.
Tromi i spori igraci prolaze jos jedino u nasoj PL i red je da konacno probamo izaci iz te sheme.
- feniksptica
- Kontakt:
Janez umislio da je ovo Football Manager pa se igra ovako.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Napokon smo mu naziv našli.
Sad je red da mu se mrtvi spominju. Tako je pitari, samo toksično!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma ja mislim da je ovo bacanje bombi od ovih portala. Nema smisla da se rjesavas Zeljkovica koji moze najvise da trci u ekipi, svaka svjetska ozbiljna ekipa ima jednog takvog u prvih 11, trkaca i razbijaca protivnickih napada kao sto su Casemiro u Utd, Rodri u Cityu, Kante sto je bio u Celziju... Viveros dolazi kao spreman igrac koji je u 5 utakmica dobio 10 minuta i kao procijenjeno da ne valja. Stvarno mislim ali se i nadam da su ovo lazne vijesti.
Ma buraz, nije samo pitanje hoce li izdrzati 90 minuta, najvise je tu do kondicionog ,kako su igraci spremani na pripremama, ali pisem o tromosti, kretanju na terenu, fudbalskom znanju...ledesma je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:53Sumnjam ja da Balta i Zeljkovic ne mogu izdrzati 90 min, po meni su među spremnim sa Bwganovicem Durakovicem i Oliveirom, ovo ostalo sve goli qrac (izuzev Vrancica koji je tata igre i u zivotu nije pretrco saksiju, jer da jest igro bi u Bayernu)Vanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 20:51Vala je bio red da dodje neko i da pravi sistem igre...
Pogledaj molim te kako se mali Buljubasic krece bez lopte, ima ga na sve strane, pogledaj druge pojedince, pa oni ne mogu svoje igrace koje markiraju da isprate...
Pa jbote, nekakav Bihorac tri puta u kaznenom nadskace Besima...
Pogledaj nasu patnju sa iznosenjem lopte u drugom poluvremenu, mislim nidje veze...
Ne smijes se osloniti samo na malog Buljubasica, moras imati i pokretne igrace , ali i inteligentne, bez straha ili vracanja lopte Sahinovicu koji je mora kerati onako, ako nekog pogodi...
To nama fali, Zeljkovic, mada iskreno, njega mi jeste zao, nije taj tip igraca kakvog zeli Rozman...
E sad, hoce li se dovesti neko kvalitetan koji moze unaprijediti taj segment ili ne, to je vec drugi par opanaka.
Zna Rožman šta radi.
Za Ikica mi nebi bilo cudno. Lik je fakat u ovo sto je igrao, los scena. Ali Balta, Zeljkovic i Viveros, e to mi je vec upitnik iznad glave tako da se nadam da je ovo cisti fake news!
U novi boj ...
- feniksptica
- Kontakt:
Pa fcum samo vjeruje u Husa. Ne cudi da pljuje on. Ipak je Slovenac uletio prije njegovog ljubimca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajde klošarčino raspala i nepismena, sikter od mene. To se jedino na tebe odnosi, jedino po cemu te pamtim je sto si nasim bivsim trenerima, igracima i uposlenicima psovao mrtvu djecu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Joj slovenci vazda poznati bili po peglanju, ustogljenosti. Sjetite se dok su cuvari eu granice bili.
Nema kod njih fuseraja i vazda je bilo tako.
To sto smo mi emotivci je nesto drugo i cesto nas ta emocija kosta. Jer ne znamo balansirati.
Presedan je da jedan Viveros ode a nije ni dosao kako treba a najavljivan Boze. Ali, nije prvi put, ako ste poslusali i jedan podcast (evo posljedni s pandevom npr gdje i on sam kaze, trebao igrati dodje novi trener i promjena plana. Toga koliko hocete) mi smo u turbulentnom periodu i dalje.. nek ovo jednom prodje i nek se uradi sta treba pa iako je bolno.
A mi trebamo sve ali ne da se ponasamo kao ljudi u krizi srednjih godina.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dobro te historicar, lucas ili FCUM koji nick ti je sad aktivan nez. Nadji jedan moj takav koment pliz.Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2023, 21:15Hajde klošarčino raspala i nepismena, sikter od mene. To se jedino na tebe odnosi, jedino po cemu te pamtim je sto si nasim bivsim trenerima, igracima i uposlenicima psovao mrtvu djecu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ikic je odlican u smislu borbe, prilicno jak na nogama i eksplozivan ali je poprilicno jednodimenzionalan igrac.
Sto se tice igraca veznog reda, pa vjerujem da kao takvi doprinose onoj uzasnoj igri, gdje lopte ne mozes cestito iznijeti (neko je odlicno ranije opisao nase prvo i drugo poluvrijeme u tz i sta se trazi u smislu iznosenja lopte bez pritiska itd. mislim da je bas to u pitanju) ne bi li se izdigli iz bh. Premijerligaskog prosjeka.
- 1 9 4 6 -
Ako se neko ne uklapa u trenerov sistem, taman da je Messi, nema mjesta. Vjerovatno je covjek vidio da neko od igraca ne pripada tu i prekrizio ih. Sta znaci da ostanu do zime ako nece igrati nikako ?! Kao sumnjivi raskidi (prica o pranju para koja dolazi iz plave kuhinje) ? Ne budite djeca jbt... Ako Rozmanu neko ne odgovara, nek Mirvic razbija glavu hoce li isposlovati raskid saradnje, prodaju, posudbu... Rozman je zaduzen za igru i rezultate, napredak je vidljiv, i od mene PUNA PODRSKA !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, nedimmmm1337, Vjecnobordo i 80 gostiju.