Jao pa kakav je to punjac Danski gazijo, zar i kod tebe se nema para, kako bi ko nas Pape da si u Francuskoj, kasete ofo ono.Nerminovic je napisao/la: Joj..joj..joj..oca mi mig htio sam sad da napunim kad si mi rekao i evo sta je bilo nekako mi toliko bilo drago zbog kapitena i pokvario punjac.
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ekipa je na okupu, idemo lagano:

Je li ovo za one koji su tvrdili da Safet nije zvao Spahu? Ili da je sa njim u sukobu? Ili da je Safet istjerao Spahica? Ili da je Safet bez da ga nazvao uputio poziv?Burundi je napisao/la:
Da bas za te i jeste samarcina.
SAFET DIJELI PLJUSKE!!!!!!!!
Kad Safet nazove moras doci na okupljanje, zvao se ti Spahic ili Papac
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato 
Pa vidiš da više ne znaju u kojoj su pričiemir79 je napisao/la:Je li ovo za one koji su tvrdili da Safet nije zvao Spahu? Ili da je sa njim u sukobu? Ili da je Safet istjerao Spahica? Ili da je Safet bez da ga nazvao uputio poziv?
Da bas za te i jeste samarcina.
SAFET DIJELI PLJUSKE!!!!!!!!
Kad Safet nazove moras doci na okupljanje, zvao se ti Spahic ili Papac
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A u Tuzli se ori "Boze Pravde".tuzlak1987 je napisao/la:Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gle'aj ručke u Spahekrmpotich je napisao/la:Ekipa je na okupu, idemo lagano:
![]()
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
koliko pasova će poslat' u noge fudbalerima Walesa?
a) 2
b) 3
c) 4
a) 2
b) 3
c) 4
Cartman je napisao/la:A u Tuzli se ori "Boze Pravde".tuzlak1987 je napisao/la:Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- DonCorleone
- Kontakt:
phily je napisao/la:Cartman je napisao/la:A u Tuzli se ori "Boze Pravde".tuzlak1987 je napisao/la:Spektakl u dijaspori nakon dolaska kapitena, ori se MC Yanko Ti moje zlato
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Stigao?

Što to Tuzlaci ne vole Emira?Chinaglia je napisao/la:koliko pasova će poslat' u noge fudbalerima Walesa?
a) 2
b) 3
c) 4
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Virtual i Emir, mozetel mi objasniti sta tacno hocete da napisete?
Povratak Spahica je spas reprezentacije, spas kvalifikacije i sto je najvaznije za vas, spas vaseg selektora, kleknuo je pred Emira kada je vidio da mu se zadrmala stolica i da ne ide bez Spahe
Povratak Spahica je spas reprezentacije, spas kvalifikacije i sto je najvaznije za vas, spas vaseg selektora, kleknuo je pred Emira kada je vidio da mu se zadrmala stolica i da ne ide bez Spahe
DD
Drzi se ti radije Lulica. Koji bi trebao vise da probija nego inace po tom krilu. I nabaci koju loptu na zicer Dzeki ili Vedi ako je to ikako moguce. Nije da se je bas proslavio zadnjih 5,6 utakmica ni po cemu.Chinaglia je napisao/la:koliko pasova će poslat' u noge fudbalerima Walesa?
a) 2
b) 3
c) 4
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 okt 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
pa mi smo četnici iz Tuzle i mislim da sam time sve rekao 
Špica u EU,
A brat Nerminovic je specijalno za ovu prigodu preko granice prošvercao ovo,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
niste vi četnici, vi ste obične debilčine.Chinaglia je napisao/la:pa mi smo četnici iz Tuzle i mislim da sam time sve rekao
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Teferic u najavi 
Ako bude igrao, to ce bit pod injekcijama. Jer duze vrijeme vuce povredu. Ne mogu postavit izvor, ne da admin.
Poznavajuci Spahica, on je spreman opet zrtvovat sve za repku i tako naljutit Bayer i vjerovatno se povrijedit na duze. Stavit ga protiv Velsa, skoro nemoguce da moze izdrzat dvije tekme. Ali daj ga protiv Velsa, tu moramo pobjedit.
Poznavajuci Spahica, on je spreman opet zrtvovat sve za repku i tako naljutit Bayer i vjerovatno se povrijedit na duze. Stavit ga protiv Velsa, skoro nemoguce da moze izdrzat dvije tekme. Ali daj ga protiv Velsa, tu moramo pobjedit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BosnianDragon2024, denza, General505, GIBRA, ovisnik, zikerrz21 i 34 gosta.