FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 feb 2013, 20:57

Meni je receno da je za neke igrace rekao da "nije to, to".

Ne moram ja biti u pravu ali ja sam tako cuo. I isto tako sam cuo da nece niko doci. Mada nas "belgijanac" kazu nesto vrti jos uvijek. Ali po pricama ljudi iz kluba nece biti promjena u kadru.

Puno se ne prica. Amar nedaje informacije kao sto se nekad davalo. Bilo je svakakvih planova. Bilo je i igraca "na cekanju" ukoliko Adilovic ode. Ali eto nista se nije desilo ni Eldinov odlazak ni njihov dolazak.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 14 feb 2013, 21:02

Kad se polugodisnje pustaju u prodaju ?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 feb 2013, 21:41

Zna li neko kad je izvlacenje KUP-a znam da je odnah na pocetku samo da nam je izbjeci Siroki kud nisu ispali od Celika mislim da ce oni osvojiti Kup-

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 feb 2013, 21:46

Na stranici saveza je pisalo da igramo sa Slogom :P.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 feb 2013, 21:48

Tacan datum sam zaboravio ali je u prvoj ili drugoj sedmici marta.

Bilo bi lijepo da nas zdrijeb pogleda da malo lakse do finala dodjemo. Mada smo mi opasni u dvije utakmice i nikome nece biti drago da nas dobije.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 feb 2013, 21:55

Peti mart...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 feb 2013, 21:56

ipetm je napisao/la:Peti mart...
Svaka cast. U zadnje vrijeme cekam samo tvoje komentare jer uvijek nesto pametno ili informativno moze se procitati.

Pile je nesto oslabio mada se nista ne desava u klubu pa nema sta za baciti medju forumase.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2013, 21:57

video sa današnje utakmice, ne znam jel' do mene ili ovaj video fakat sporo učitava :?
http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/11610.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 feb 2013, 21:58

PL BiH -1 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Peti mart...
Svaka cast. U zadnje vrijeme cekam samo tvoje komentare jer uvijek nesto pametno ili informativno moze se procitati.

Pile je nesto oslabio mada se nista ne desava u klubu pa nema sta za baciti medju forumase.
Dolazi Alen Skoro :lol: Salim se sta da ti neko napise kad se nista i ne desava to da necemo nikog dovoditi sam jos davno napisao :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 feb 2013, 22:00

Ma znam...

Dobar je Skoro za oko stadiona :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 feb 2013, 22:02

PL BiH -1 je napisao/la:Ma znam...

Dobar je Skoro za oko stadiona :lol:
Da ponese Loji torbu !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 14 feb 2013, 22:02

Bek što je bio u opticaju iz HNL-a je Tomislav Čuljak iz Šibenika,al su odustali od njega.Jedino što me brine je novinar Z.Š,što je počeo nebuloze da piše,ne znam koji mu je :(
Einigkeit und Recht und Freiheit

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 feb 2013, 22:38

bagrcavi je napisao/la:video sa današnje utakmice, ne znam jel' do mene ili ovaj video fakat sporo učitava :?
http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/11610.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije do tebe, ovo nece do sabaha kako treba. :cry:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 feb 2013, 22:49

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Amar polomi igrace, svaki dan su u treningu i to 4-5 h. Jos odigraju utakmicu + ih sj.ebe sa ovim vracanjem kuci na odmor od 1 dan, a 2 provedu u voznju. Dobro je pa ikako odigraju.
Istina cak su neki komentirali kako svaki dan igramo protiv teskih protivnika a imamo teske treninge.Amar zna sta radi sad ide uigravanje i smanjenje intenziteta da bi bili fit za ligu....
Izgleda da cemo mi ove sezone titulu na misice uzeti.
NO PYRO NO PARTY

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 feb 2013, 22:56

Ma bice ovo u najmanju ruku zanimljiva polusezona. Imam neki dobar osjecaj. A veoma je moguce ne samo da je moguce nego sigurno cemo veci broj tekmi uzeti na spremnost. Mada nemam neke inside informacije sa priprema kao prije ali ne sumnjam u strucni stab jer i sami znaju da su zadnje pripreme slabo odradili fizicki dio.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 14 feb 2013, 23:00

cudi me da jos niko nije pohvalio jamaka zbog okreta i asistencije za drugi gol danas :P
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 feb 2013, 23:03

PL BiH -1 je napisao/la:Ma bice ovo u najmanju ruku zanimljiva polusezona. Imam neki dobar osjecaj. A veoma je moguce ne samo da je moguce nego sigurno cemo veci broj tekmi uzeti na spremnost. Mada nemam neke inside informacije sa priprema kao prije ali ne sumnjam u strucni stab jer i sami znaju da su zadnje pripreme slabo odradili fizicki dio.
Sa ovim su ga pretjerali, previse povreda je bilo
NO PYRO NO PARTY

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 14 feb 2013, 23:26

SB90 je napisao/la:cudi me da jos niko nije pohvalio jamaka zbog okreta i asistencije za drugi gol danas :P
pa niko još nije uspio ni pogledati :D meni se učitava evo već pola sata

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 feb 2013, 23:27

Nadam se da nas Celik nece pobjedit u ovoj pripremnoj. :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 14 feb 2013, 23:43

boccaccio je napisao/la:Nije da ne volim Beksa,samo vidim kako to izgleda kada dobije minutazu.Volim ja sve igrace koji nose sveti dres,pa makar i na treningu.Oni svi trebaju da imaju znacajnu podrsku sa tribina.Ali kad ovako razmisljam,mnogo igraca jednostavno nema kvalitet da igra u Zelji.To je cinjenica.Sta ja tu mogu.Doduse,to je moja cinjenica.Amar misli drugacije i to je rezultatski sasvim opravdao.Nema tu price.

Nego razmisljam o ovim bekovima koji nisu zadovoljili ukuse,pa nisu dosli.Onda kontam Stanic tu iggra.Ili Cutuk,to ce Amar skontati.Je.biga nisam zadovoljan zbog toga.Ne zato sto ne volim te likove,nego zato sto mislim da ne mogu puno uraditi na tim mjestima.Necu samo ono ako je Amar zadovoljan,onda sam i ja.Mozes li ti biti zadovoljan kada gledas njih dvojicu na lijevom beku? To je meni krucijalnije pitanje od ovoga sto je Amar zadovoljan.Sasvim je u redu to sto je Amar zadovoljan.To daje rezultate.Ali meni se cini da bi i ja kao gledalac trebao biti zadovoljan.Ali nisam!
Opet kazem,ovo je sve neovisno od ovih priprmnih utakmica,uopste o tome i ne razmisljam.Rezultat nije bitan ako oni na terenu uvide greske.Zato i jesu pripreme.
i ja sam primjetio i htjedoh te upitati sta si se naklatio na E.Colica :) (pile me preduhitri)...malo sale

Neki dan sam napisao kako je E.Colic prije svega igrao kao bek u Velezu, za Seleciju novinara na Kosevu, kasnije u Velezu igrao kao Stana jedno vrijeme kod nas, poluspic, krilo sa dosta slobode u igri, jer je brz, bio je u formi, bio je najbolji igrac Veleza.Sad kad je Kvesa out, mislim da je E.Colic (ne znam kakva mu je trenutna forma, koju je poziciju igrao na pripremama, koliko je igrao) solidno rjesenje za njegovo mjesto. Ali, @boccacio, ako vec ne dovodimo igrace ili ne prodajemo, znaci da imamo kvalitet za uzeti ligu i kup. Tako misle AO i ostali jer se tako ponasaju. Vjerovat cemo njima.

S druge strane, u nedostatku pojacanja, potenciras vise nego inace kako smo "limitirani", kako igraci nisu kalibar za Zelju i sl. Ja vidim problem u nedovoljnoj minutazi. U Zelji nije lahko upasti u prvih 11, tim koji pobijeđiva se ne mjenja, ali ako je E.Colic bio najbolji igrac Veleza, Tomic među najboljima u GOSK-u, Brkovic isto tako...misljenja sam da bih kroz vecu minutazu i povjerenje bili jako dobri igraci. E.Colic je brz, moze igrati i beka i krilo, centarsut manje vise, Brkovic isto tako...postoje mogusnocti. Bekric kad se vratio nije bio fit, nije bio u formi pa je vremenom igrao sve vise i vise i na kraju polusezone usao u pravi ritam, pa ko je znao da ce forsiranjem Svrake AO od njega napraviti reprezentativca ili forsiranjem Jamaka naseg trenutno najboljeg razigravaca (vijesti sa priprema)

Kako onda ocekivati da klupa zamjeni reprezentativce Kvesu i Svraku ili nekog drugog...sa 5 minuta igranja u tri utakmice, nikako, nazalost

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, perodeformero, sebalos i 36 gostiju.