Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel novi Said iz Ceske zelja Vinka bio ? 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kolko to imas profila
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kada naucis razliku izmedju UIO i PU, onda se mozes javiti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma pošteno.TheIvicnjak je napisao/la: ↑09 avg 2020, 00:29Jok brate. Ne smijem ja to uzivo. Samo ovako na forumu dje me niko ne moze izpebijatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:46Joj @zundo jesi agresivan.![]()
@theivicnjak jesi li ti drzao transparent "đesi sabro kurvetino stara"?? Priznaj bratu
@denchi
Ma vidi se da je malac skolovan napadac. Nema šta. I da te pohvalim, uopste nisi puno lajao danas. Respect![]()
![]()
Ti si sada superstar, tvoji komentari se prenose po drustvenim mrežama. Uživaj u svojih 5 minuta slave
Mnogi ismijavaju Sarajevo, pogotovo kako nemaju sanse u Evropi, nemaju ali opet imaju najbolju ekipu i veoma male izmjene ih dijele od dobrog uspjeha. Po meni moraju Velkoskog izbaciti iz ekipe, Serbecica i Kovacevica. Naci 2 stopera tipa Lazic, novog golmana, Adukor, krilo umjesto Velkoskog i zdrav Ahmetovic i grupna faza je realna prica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:56Mnogi ismijavaju Sarajevo, pogotovo kako nemaju sanse u Evropi, nemaju ali opet imaju najbolju ekipu i veoma male izmjene ih dijele od dobrog uspjeha. Po meni moraju Velkoskog izbaciti iz ekipe, Serbecica i Kovacevica. Naci 2 stopera tipa Lazic, novog golmana, Adukor, krilo umjesto Velkoskog i zdrav Ahmetovic i grupna faza je realna prica.
Pa koliko im to igraca treba pobogu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Prica carsija da je ovih 2:2 kompenzacija za Fanima
Dali pola para i nisu poslali igraca
Kakva je to politika seljacka
Ako sam dobro procitao 5kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:56avenija je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:56Mnogi ismijavaju Sarajevo, pogotovo kako nemaju sanse u Evropi, nemaju ali opet imaju najbolju ekipu i veoma male izmjene ih dijele od dobrog uspjeha. Po meni moraju Velkoskog izbaciti iz ekipe, Serbecica i Kovacevica. Naci 2 stopera tipa Lazic, novog golmana, Adukor, krilo umjesto Velkoskog i zdrav Ahmetovic i grupna faza je realna prica.
Pa koliko im to igraca treba pobogu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
killafrommanilla
- Kontakt:
koliko ste optereceni jedni drugima to je nevjerovatno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trebali su im uvalit Sabanovica sto ima hronicnu povredu,ali Musija trazio detaljne preglede na sta varalice iz manjeg sarajevskog kluba nisu pristali.Veliki Hadzija,Marota s Kosevakerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:59Prica carsija da je ovih 2:2 kompenzacija za Fanima
Kakva crna kompenzacija.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nek su vala Musiju izlevatili ko ga yebe, za to im ide kapa dole.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:59Prica carsija da je ovih 2:2 kompenzacija za Fanima
Isto ko prosle godine kad su igrali evropu u zenici pa izmasakrirali sudijskim odlukama celika i onda ih izbacili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma nije ba ja se saliokerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:59Prica carsija da je ovih 2:2 kompenzacija za Fanima
Ma djeca motivirana bila pogotovo onaj nas mali bivsi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- mohikanac12
- Kontakt:
Buljaš, šta kaže polar?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- feniksptica
- Kontakt:
Serbecic je i dalje medju top 3 stopera lige, cuj izbacit.. mislim jest losije odigro jednu al ne moze to ponistit sve dobre + plus njegove godine.
A grupna faza nasih ekipa je i dlje fantazija. Mislim i ako se desi da se tu zaluta ove godine bit ce bilo ko kanta za nabijanje, nece moc izdrzat kondiciono na 2 fronta..u ligi ce past ko kruske..
Mladost ostaje u ligi sigurno.
I igrac koji je trebao bit poslan na posudbu dozivio povredu nema ga 7 mjeseci, mozemo ga poslat al koji ce im takav
A grupna faza nasih ekipa je i dlje fantazija. Mislim i ako se desi da se tu zaluta ove godine bit ce bilo ko kanta za nabijanje, nece moc izdrzat kondiciono na 2 fronta..u ligi ce past ko kruske..
Mladost ostaje u ligi sigurno.
I igrac koji je trebao bit poslan na posudbu dozivio povredu nema ga 7 mjeseci, mozemo ga poslat al koji ce im takav
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma onaj mali suarez je top igrac, skolovan i zeljan dokazivanja. I prosle godine izlevati pola ekipe borca i zabi go. Jucer se dobro šibao sa 10 puta skupljim stoperom. Samo zna i go proslaviti, alal mu veraDenchi je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:05Ma nije ba ja se saliokerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 11:59Prica carsija da je ovih 2:2 kompenzacija za Fanima
Ma djeca motivirana bila pogotovo onaj nas mali bivsi
Pa valjda se u isto vrijeme desi razmjena kad se dogovarafeniksptica je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:07
Ma u glavnom ko ih yebe, nek ste ih zajebali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ali cuj ovo. Dogovoris transfer i zamjenu, a posaljes igraca koji ce odsustvovati 6 mjeseci. Stvarno trebas biti maher. 'Adzija je bas opasan. Hem sto ima 3 kupljena sudca koji na kosevu ne smiju dati igracima fks drugi zuti karton, hem sto ovako izlevati farmaceutskog maga.
Doktor
Doktor
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.