Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Edit: Dupli 
Zadnja izmjena: Hantraga, dana/u 25 avg 2018, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Negdje pročitah da će u Zrinjskom pokrivati zapad i mijenjati reflektore!? Ima li istine u tome?
Generalno, oni baš stagniraju dvije godine sa stadionom. Doveli su kapacitet na taman stanje, mada sam vala očekivao da će dograditi onu centralnu tribinu da bude dužinom cijelog terena. Ali hajde, nije problem eto. Pa sam onda očekivao krov, ali ne bi ni toga. Hajde dobro. Onda sam očekivao da srede malo prilaz, stanje oko stadiona, ali ne bi ni toga. Travnjak, reflektori, ne bi ničega 
Ovim se vjerovatno sprema druga liga, ali hajdeaneks je napisao/la:https://****/premijer-liga-bih/fot ... iji/128676
Hantraga je napisao/la:Negdje pročitah da će u Zrinjskom pokrivati zapad i mijenjati reflektore!? Ima li istine u tome?
Ovim se vjerovatno sprema druga liga, ali hajdeaneks je napisao/la:https://****/premijer-liga-bih/fot ... iji/128676Generalno, oni baš stagniraju dvije godine sa stadionom. Doveli su kapacitet na taman stanje, mada sam vala očekivao da će dograditi onu centralnu tribinu da bude dužinom cijelog terena. Ali hajde, nije problem eto. Pa sam onda očekivao krov, ali ne bi ni toga. Hajde dobro. Onda sam očekivao da srede malo prilaz, stanje oko stadiona, ali ne bi ni toga. Travnjak, reflektori, ne bi ničega
Grijesis druze,predpostavljam da bi ti tako volio da bude. Uglavnom natkrivanhe tribine uskoro ide a i reflektori zatim. U planu je i postavljnje plasticne trave na pomocni stadion i gradnja jos jednog. Tako nista se ne sikiraj.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Za šta, za ispadanje ili? Vala, ne bih volio da budeaneks je napisao/la:Hantraga je napisao/la:Negdje pročitah da će u Zrinjskom pokrivati zapad i mijenjati reflektore!? Ima li istine u tome?
Ovim se vjerovatno sprema druga liga, ali hajdeaneks je napisao/la:https://****/premijer-liga-bih/fot ... iji/128676Generalno, oni baš stagniraju dvije godine sa stadionom. Doveli su kapacitet na taman stanje, mada sam vala očekivao da će dograditi onu centralnu tribinu da bude dužinom cijelog terena. Ali hajde, nije problem eto. Pa sam onda očekivao krov, ali ne bi ni toga. Hajde dobro. Onda sam očekivao da srede malo prilaz, stanje oko stadiona, ali ne bi ni toga. Travnjak, reflektori, ne bi ničega
Grijesis druze,predpostavljam da bi ti tako volio da bude. Uglavnom natkrivanhe tribine uskoro ide a i reflektori zatim. U planu je i postavljnje plasticne trave na pomocni stadion i gradnja jos jednog. Tako nista se ne sikiraj.
A samo mi je djelovalo kilavo jer se realno dvije godine nije ništa radilo. I travnjak je postao bezveze totalno. Plus, nekakve priče o lošem zdravstvenom stanju predsjednika, pa..
Jbg nema se para toliko ali kontinuirano se nesto radi jest pomalo al eto. Travnjak je u solidnom stanju jedan od boljih u ligi. A predsjednik bice on dobro aBd .
Ma ne može biti jedan od boljih u ligi nikako.
Štaviše, pitanje je sada je li bolji od bilo kojeg drugog. Od Grbavice, Bilinog, Pecare (bez obzira na probleme, a krenulo je na bolje), Koševa i BB nije ni blizu. Ugljevik je također vrlo dobar, Gabela zbog klime sasvim ok, Krupa vještačka. Eto, ostanu Tuzla i Bijeljina.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Bijeljina prosle godine mijenjala , ispade sad u Mladosti jedan od losijih travnjakaHantraga je napisao/la:Ma ne može biti jedan od boljih u ligi nikako.Štaviše, pitanje je sada je li bolji od bilo kojeg drugog. Od Grbavice, Bilinog, Pecare (bez obzira na probleme, a krenulo je na bolje), Koševa i BB nije ni blizu. Ugljevik je također vrlo dobar, Gabela zbog klime sasvim ok, Krupa vještačka. Eto, ostanu Tuzla i Bijeljina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve od svojih para 
Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?
Cuj 1.4milion maraka
I ovaj savez nekad sam sebe nadmasi, ali stas i jesu puni ko brod. Aferim, uprava! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa neki dan na tekmi Hajduk-Gorica je bila oranica. Sumnjam da su ga postavili do sada.JaskoBiH je napisao/la:Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?
JaskoBiH je napisao/la:Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?
Ne vidim kakve to ima veze sa ovom temomRekonstrukcija stadiona u BiH
Pa dok neko kod nas nesto ne ofarba.....malo do susjedstvairfo je napisao/la:JaskoBiH je napisao/la:Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?Ne vidim kakve to ima veze sa ovom temomRekonstrukcija stadiona u BiH
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li sad kad savez finansira biti promjena u planu konstrukcije krova, da ne bude onih stubova sto drze krov?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa s obzirom na navedenu cijenu pretpostavljam da hoce, sumnjam da bi ovoliko kostalo sa stubovimaElCartel11 je napisao/la:Hoce li sad kad savez finansira biti promjena u planu konstrukcije krova, da ne bude onih stubova sto drze krov?
https://drive.google.com/file/d/1SLCmeX ... p=drivesdkHantraga je napisao/la:Ma ne može biti jedan od boljih u ligi nikako.Štaviše, pitanje je sada je li bolji od bilo kojeg drugog. Od Grbavice, Bilinog, Pecare (bez obzira na probleme, a krenulo je na bolje), Koševa i BB nije ni blizu. Ugljevik je također vrlo dobar, Gabela zbog klime sasvim ok, Krupa vještačka. Eto, ostanu Tuzla i Bijeljina.
https://drive.google.com/file/d/16PeDKp ... p=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/1ci3JFT ... p=drivesdk
Dosli predstavnici UEFA da obidju raznorazne stadione u drzavi BiH, medju njima i cuveni olimpijski stadion, i strucni ljudi donesese odluku da je Grbavica trenutno najperspektivniji stadion i kao takav ulozit ce novac preko Saveza u stadion. I onda, kao neki tuzni pokusaj dodju ti navijace nekih klubova i pokusavaju ismijavati

Pare koje ce Zeljo navnodno dobiti za rekonstrukciju su iskljucivo iz UEFA. Ovaj clanak je sramota, kao Savez gradi. Gradi malo morgen.
Usput, clanak izbrisan.

Pare koje ce Zeljo navnodno dobiti za rekonstrukciju su iskljucivo iz UEFA. Ovaj clanak je sramota, kao Savez gradi. Gradi malo morgen.
Usput, clanak izbrisan.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 25 avg 2018, 14:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U sirokom nije nista boljo gledao sam utakmicu zrinskog evropsku katastrofa, gosk sloboda radnik pa i sarajevo nemaju nista bolje od ovog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.