Vidim s Arvidom imamo identicne prognoze danasnjih meceva, tako da tefterim prvu pobijedu na zavrsnom mastersu
Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Topi mig prednost od bodija
ako slijedeci mec ode u treci set ima sansu i pobijediti.
Vidim s Arvidom imamo identicne prognoze danasnjih meceva, tako da tefterim prvu pobijedu na zavrsnom mastersu
⚽FK Garaže⚽
Čestitke
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ne može dobit jer mu treba 1 brejk Cicija u trećem setu a to su 3 boda a sad je razlika baš toliko za mene jer je sa 5 bodova na Novaku smanjio zaostatak sa 8 na 3, tako da je maksimalno neriješeno što može izvuć, prvi i drugi set nam je isti tu neće bit razlike.
Ali šta ja radim jbt... od gotovog meča veresiju napravio, sad valja navijat da ne završi ovako kako njemu odgovara
Mig pokazao šampionski mentalitet i vratio se iz mrtvih, svaka čast
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stanje pred finalni meč:

Maestro i FCB1986 su prvi pobjednici mečeva jer u zadnjem duelu imaju sve isto odigrano kao protivnici dok Mig mig i moja malenkost imaju šansi za remi

Maestro i FCB1986 su prvi pobjednici mečeva jer u zadnjem duelu imaju sve isto odigrano kao protivnici dok Mig mig i moja malenkost imaju šansi za remi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zamijenuo sam, mislio sam da on ima 2 brejka. Uglavnom dobar mecbodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:45Ne može dobit jer mu treba 1 brejk Cicija u trećem setu a to su 3 boda a sad je razlika baš toliko za mene jer je sa 5 bodova na Novaku smanjio zaostatak sa 8 na 3, tako da je maksimalno neriješeno što može izvuć, prvi i drugi set nam je isti tu neće bit razlike.
Ali šta ja radim jbt... od gotovog meča veresiju napravio, sad valja navijat da ne završi ovako kako njemu odgovara
Mig pokazao šampionski mentalitet i vratio se iz mrtvih, svaka čast![]()
⚽FK Garaže⚽
Mnogi bi odustali nakon loseg uvoda,ipak na kraju imamo ludu zavrsnicu. Idemoo jako do kraja.bodi123 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:45Ne može dobit jer mu treba 1 brejk Cicija u trećem setu a to su 3 boda a sad je razlika baš toliko za mene jer je sa 5 bodova na Novaku smanjio zaostatak sa 8 na 3, tako da je maksimalno neriješeno što može izvuć, prvi i drugi set nam je isti tu neće bit razlike.
Mig pokazao šampionski mentalitet i vratio se iz mrtvih, svaka čast![]()
Max Allegri
@Maestro
Cestitke na pobjedi, presudi jedan set
Meni preostaje borba iduca dva kola da probam proci dalje
Cestitke na pobjedi, presudi jedan set
Meni preostaje borba iduca dva kola da probam proci dalje
Hvala drug, sretno u ostalim mečevima.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ipak me spasi Rublo, brat ruski.
Čestitke tebi na borbi i odličnom meču koji je riješen u TB trećeg seta. Želim ti puno sreće u ostala 2 meča.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:

Mig mig baš nije imao sreće. Najviše bodova od svih preostalih učesnika uzeo da bi svakoga dobio osim Bodija
#Punoljetstvo
Evo sad tek vidim da si imao više bodova od svih drugih... nesreća jbg
De vidi mec sto si tipovao Novak vs Rublev,nesto ti ne stima,stavio si 2-0,a onda da Rublev dobija prvi set u TB,igrqmo jedan protiv drugoga red je da bude sve korektno
Kod mene i FCB-a haman sve različito, kakav nas meč čeka

Arvid i ja u dva seta razlike. On je dao set Zverevu i Sineru. Bice zanimljivo.
Max Allegri
Evo odmah prvi mec ce jednom dati veliku prednost
⚽FK Garaže⚽
Ma nema Aci pomoći, ne zna se ko je veći luzer on il ja što igram na njega
Čestitke, ako večeras Hurkacz pobijedi osiguravaš trijumf
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Kakvo je ovo samaranje Bodia?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.