Još mi Bosanci i Hercegovci im čestitamo svi odreda
Da je obratno velika većina njih se ne bi javila , čast izuzecima .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma dva, mozda i jednog.
Nisu me jos ni u obdaniste upisali, bogara mu njegovog.PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:27Pravo je cudo onda da si se pola minute nakon sudackog zvizduka zadesio na forumu. Ajde, sretno u Kataru, da i ti dozivis kako je biti na Sp, koliko si imao godina zadnji put, jos isao u osnovnu?
Nisi mi odgovorio za Sergeja!PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:22Kostic i Sosa nisu ista pozicija, Kostic je br 10 u Frankfurtu i igra puno ofanzivnije, ne znam odakle ti uopce potreba usporedjivati njih dvojicu.marconato je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:16A na osnovu cega mislis da je Sosa bolji od Kostića, Caleta-Car od Milenkovića, Grbić od Rajkovića ili VMS-a koji je standardan u Torinu?!
Frajer pise o Gvardijolu i Caleti Caru kao da su Vidić i Ivanović iz primea![]()
![]()
Kazes igrao Veljkovic drugoligas. Pa sta? Na klupi nam ostao Mitrović, standardan u Getafeu, do juce u Strasbourgu. Nastasić nije ni bio u protokolu zbog povrede...Kako odigra sinoc taj drugoligas?! Koliko taj drugoligas ima meceva u Bundesligi?
Sergej je precijenjen?! Po cemu? Jel nije godinama ponajbolji veznjak Serie A?! Po cemu je to Brozović cjenjeniji u Italiji od Sergeja, nebitno sto nisu ista pozicija?!
Sosa ima 23 godine i bilo je sve gotovo da igra za Njemacku, na kraju nije zaigrao zbog papira. Ne bih ga izjednacavao s igracem koji na vrhuncu karijere igra u Frankfurtu.
Rajkovic brani u klubu koji se svake godine bori za ostanak. Praviti od takvog golmana neku klasu je suludo.
Gvardiol je ponajbolji mladi stoper svijeta, tu nema spora. S 19 godina se usetao u prvih 11 Leipziga i onda me pitas po cemu je bolji od Veljkovica koji ni sam ne zna u kojoj ligi igra.
Caleta je stoper Marseja, nije svjetska klasa, ali bi kod vas bio glavni stoper.
Ponavljam, napisi najjacih 11 kombinirano Srbije i Hrvatske. Kako bi ti to spojio. Eto, ako nije problem, pa da vidimo na cemu smo.
Jes vala, ne čestitaju nam kad osvojimo Zvezde Granda, kao mi njima sadabombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:32I kažu ne valja Bosna i Hercegovina, pa kako bolan ??? Na bosanskohercegovačkom forumu Srbi i Hrvati raspravljaju je li bolja Srbija ili Hrvatska![]()
![]()
![]()
Još mi Bosanci i Hercegovci im čestitamo svi odreda![]()
![]()
![]()
Da je obratno velika većina njih se ne bi javila , čast izuzecima .
Samo da nije Tuđman bio na tribinama Hrvatska bi prošlaVictor je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:57Realno gledano od raspada juoslavije pa do danas, igracki potencijal hrvatske i srbije je tu negdje...mozda blaga prednost hrvatima. Medjutim srbi su vazda pokopavali samo sebe nekim van terenskim stvarima...od losij atmosfera, preko cirkusa u savezu pa do boliqrca igraca i nedostaka zelje za igranjel u rep.
Recimo ova generacija sa piksijem je 98 uz malo srece mogla napraviti isti podvig kao i hrvatska...ako se neko ne sjeca imali su 2:0 protiv njemqcke do samog kraja i onda bizarnim golovima ispuse pobjedu pa su morali ic na holandiju..koju su takodjer zamalo izbacili (precka).
Plus ta generacija je uskracena (iz poznatih razloga) za dva takmicenja kad su bili u naponu snage SP 94 i euro 96
Zaboravljate da je srbija odnosno tadasnja SRJ u sred zagreba, sve sa dodanim boksicem, tudjamnom na tribinama, ostavila hrvatsku bez eura samo godinu nakon osvajanja bronze..
To sam naveo da potenciram koliko je znacila ta utakmica hrvatskojbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:04Samo da nije Tuđman bio na tribinama Hrvatska bi prošlaVictor je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:57Realno gledano od raspada juoslavije pa do danas, igracki potencijal hrvatske i srbije je tu negdje...mozda blaga prednost hrvatima. Medjutim srbi su vazda pokopavali samo sebe nekim van terenskim stvarima...od losij atmosfera, preko cirkusa u savezu pa do boliqrca igraca i nedostaka zelje za igranjel u rep.
Recimo ova generacija sa piksijem je 98 uz malo srece mogla napraviti isti podvig kao i hrvatska...ako se neko ne sjeca imali su 2:0 protiv njemqcke do samog kraja i onda bizarnim golovima ispuse pobjedu pa su morali ic na holandiju..koju su takodjer zamalo izbacili (precka).
Plus ta generacija je uskracena (iz poznatih razloga) za dva takmicenja kad su bili u naponu snage SP 94 i euro 96
Zaboravljate da je srbija odnosno tadasnja SRJ u sred zagreba, sve sa dodanim boksicem, tudjamnom na tribinama, ostavila hrvatsku bez eura samo godinu nakon osvajanja bronze..![]()
Istina ali Srbija nikada neće dostići uspjeh Hrvatske, trebat će im godina i godina samo da dođu blizu.BIHpatriota je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:42Neutralno gledajuci, vise srpskih igrača je u usponu, neki ulaze u najbolje godine poput Milinkovica, Kostica, Milenkovica. Pavlovic je u usponu a igra kao da ima 28 godina, Vlahovic je najveca mlada zvijezda u Italiji......jedino je Tadic blizu penzije
Kod Hrvata su neki igrači u silaznoj putanji, odnosno kroz par godina ce se neki oprstiti.....poput Modrica, Brozovica isl.
Dosad je Hrvatska bila jača, ali kad ode Modric, Perisic, Srbima ce otici Tadic...... to ce biti u najmanju ruku egal po meni.
Eto kako si bezobrazan. Gdje je god konkurencija nesto izjednacenija, stavio si igrace Srbije, a Hrvate samo gdje Srbi prakticki ne postoje.marconato je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:43...........................Vlahović.......................
......Perišić...................................Tadić.....
.............................Sergej...........................
.................Brozović......Modrić..................
....Kostić....Ćaleta-Car....Milenković...Vrsaljko...
.......................Grbić/Rajković..............................
Koliko li je tek sinoćnja utakmica značila Srbiji kada je Vučko bio u avionuVictor je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:07To sam naveo da potenciram koliko je znacila ta utakmica hrvatskojbombaysaphire je napisao/la: ↑15 nov 2021, 10:04Samo da nije Tuđman bio na tribinama Hrvatska bi prošlaVictor je napisao/la: ↑15 nov 2021, 09:57Realno gledano od raspada juoslavije pa do danas, igracki potencijal hrvatske i srbije je tu negdje...mozda blaga prednost hrvatima. Medjutim srbi su vazda pokopavali samo sebe nekim van terenskim stvarima...od losij atmosfera, preko cirkusa u savezu pa do boliqrca igraca i nedostaka zelje za igranjel u rep.
Zaboravljate da je srbija odnosno tadasnja SRJ u sred zagreba, sve sa dodanim boksicem, tudjamnom na tribinama, ostavila hrvatsku bez eura samo godinu nakon osvajanja bronze..![]()
![]()