FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 00:44

Strasno glup poraz koji po svemu prikazanom nije smeo da se desi,ali kao i mnogo puta kada su nasi klubovi u pitanju provlaci se ta rec ali....
Da je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice mislim da bi vecina bez razmisljanja prihvatila,ali ovako ima Partizan za mnogo cime da zali.
Genk je odigrao svoju najlosiju takmicarsku utakmicu od ko zna kada,previse lezerno su usli u mec,bez njihove prepoznatljive igre,bez brzog protoka lopte,kao da su zeleli da se utope u igru Partizana koja je bila kako smo i ocekivali troma igranjem sa Medom kao zadnjim i Ilicem i Vukicem koji je jedva stajao na nogama nakon 30 minuta igre.
Sta reci o Partizanu,kako li je pravim navijacama kada sam ja ovako cupao kosu.Ne znam smem li se usuditi pa reci,ali krivicu za ovaj poraz moramo traziti u Stanojevicu,opet je covek ukenjao po taktici,vidim da su i Partizanovi navijaci ponovo ljuti na njega.Jednostavno previse ziheraski je usao u poslednji deo utakmice,nekoliko za mene poprilicno neracionalnih poteza ali to cemo ostaviti njemu na uvid.
Takodje neko mi mora ponuditi racionalno objasnjenje zasto je Rankovic ispred Aksentijevica,kao sto sam rekao Partizan se moze usreciti samo ako Rankovic bude back-up kao prva opcija nema tu srece.Babovic :lol: ,kakav je to indijanac,malopre gde smo gledali tekmu rece jedan lik vreca proklijalog krompira je bolje i korisnije resenje od Magicnog,a Neca se napravljenim penalom potpuno iskupio za postignuti pogodak. :roll:
Stojkovic na golu nije imao posla,imao svoj poznati izlet zvani "Krenuo medo u jagode",svojstven samo njemu,a takodje se i pitam gde li je on kod gola krenuo napred,za to nema objasnjenja.
Ivanov veoma dobar,samo nekoliko puta me i on iznervirao sa nekoliko cudnih resanja.
Rnic dobar cim je zavrsio utakmicu,o kvalitetima drugi put. :D
Medo veoma dobar koliko je samo on napada prekinuo to je strasno,od prvog pojavljivanja na FM-u ja njemu verujem. :lol:
Eduardo ponovo veoma dobar,u stalnom je pokretu sto mi se kod njega veoma svidja,ali evo u ove tri utakmice stalno napusta igru ranije,pa mi se kao jedino logicno resenje namece da je fizicki jos uvek u kanalu,ne verujem da je Stanojevic toliko prs'o da ga stalno vadi a ostavlja Scepovica.

Sta reci na kraju,mozda bi remi ovde bio najzasluzni,ali dosao je ovaj poraz u 90.minutu,sada cemo da vidimo sta ce se desavati u Beogradu,Genk ako izdrzi prvih pola sata u ogromnoj je prednosti,igraju na kontre,a Partizan ce morati krenuti napred,tako da mi je jos jedna goleada vrlo izgledna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 jul 2011, 00:46

Steta niste iskusili slast pobjede nad genkom u kristal areni 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 jul 2011, 00:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Steta niste iskusili slast pobjede nad genkom u kristal areni 8-)
Ne moze se porediti Genk kojega je Sarajevo izbacilo s ovom generacijom ;)

A pobjeda jeste bila epska,Muharemovic majstorski za pobjedu,Alaim u utakmici zivota :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Стјепан Косанчић
Kontakt:

Post Postao/la Стјепан Косанчић » 27 jul 2011, 12:34

Raća bi mogao u Blekburni,to mu je sad destinacija,e da li je opet patka :)

Što se ostalog tiče svi do jednog složni u ocjeni da je Partizan nezasluženo poražen i da je kvalitetnija ekipa što će u revanšu i dokazati.
Ono što se meni lično ne svidja je Stanojevićevo valjda opravdanje za startera Šćepovića,u vidu prozivanja daleko konkretnijeg Jovančića. :roll:

p.s. Partizan je tim koji igra LŠ! :)

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 jul 2011, 08:12

[youtube][/youtube]

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 28 jul 2011, 10:43

Mislim da Partizan ne bi trebao imati problema u revanšu, bolji su.
Al šta bi Mustafi, kiksara ostaje kiksara pa to ti je.....
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 16:31

Raca izgleda i zvanicno u Blackburnu,Partizanu 3 miliona. :roll:

Inace mislim da bi svako kome je Partizan u srcu trebao potpisati peticiju da Bjekovic vise ne daje intervijue u njihova imena jer ovaj poslednji je blago receno :lol: :roll: :oops: .
A ni Stanojevic nije daleko odmakao od prosle sezone jer je danas u Press-u izjavio da ne zna zasto se "podcenjuju" Ilic,Vukic i Medo jer su oni clanovi najubojitijeg napada u Evropi nakon Barcelone. :lol: :lol:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 jul 2011, 17:16

Sta je Bjeka posljednje rekao, nisam nigdje procitao neku vijest?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 17:19

braoolyo je napisao/la:Sta je Bjeka posljednje rekao, nisam nigdje procitao neku vijest?
Izmedju ostalog da Partizan igra nikad lepse i kvalitetnije od 1966.godine. :lol: :roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 30 jul 2011, 09:56

Legendarni klip! :D

[youtube][/youtube]

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 30 jul 2011, 19:48

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mateje Kezmana!

slika

Posle Genka se najverovatnije ocekuje potpis Kezmana, a ako prodjemo Genk, najverovatnije cemo vratiti Lolu Smiljanica posto odlazi iz Espanjola i jednog igraca na levom krilu kako kazu "sa renomeom".

Nema sta, mnogo toga zavisi od Genka, a dovodjenjem ova 3 igraca, to bi bio sasvim respektabilan tim.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 avg 2011, 14:10

NukeR_G1970 je napisao/la:Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mateje Kezmana!

slika

Posle Genka se najverovatnije ocekuje potpis Kezmana, a ako prodjemo Genk, najverovatnije cemo vratiti Lolu Smiljanica posto odlazi iz Espanjola i jednog igraca na levom krilu kako kazu "sa renomeom".

Nema sta, mnogo toga zavisi od Genka, a dovodjenjem ova 3 igraca, to bi bio sasvim respektabilan tim.
kezman je pravi napadac,strasno pojacnje ce vam biti
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2011, 14:13

Kezman apsolutno bespotrebno pojacanje u ovome trenutku,samo nagomilavanje igraca kad ni jedan Diarra nece dobiti vise od 10 utakmica u sezoni,a tu su jos Eduardo,Scepovic,Jovancic,Markovic.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 avg 2011, 14:51

Markovic tesko da ce dobiti neku veliku minutazu ove sezone, Scepovic je retard, Jovancic je vise kao dzoker igrac...Kezman bi bio odlican sa Eduardom...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 01 avg 2011, 16:30

NukeR_G1970 je napisao/la:Markovic tesko da ce dobiti neku veliku minutazu ove sezone, Scepovic je retard, Jovancic je vise kao dzoker igrac...Kezman bi bio odlican sa Eduardom...
Bojim se da je Mateja svoj najbolji fudbal davno odigrao :? :cry: ....ima iskustvo,ali ima i nekoliko sezona bez kontinuiteta...zadnji pravi anganžman,imo je je u Feneru(69 ut/30 gol),sve poslije je bilo bogu plakati(PSŽ 53/10..Zenit 10/2...South China 6/2) :o ....Bojim se da nećemo imati sreće od njega..ali ko zna,on je ipak legenda kluba,možda nas sve iznenadi i odigra dobro..kao što me i Iliev iznenadio prošle sezone,a nisam očekivao ništa 8-)
Sve u svemu ,čovjek je rođeni strijelac..u to nema sumnje...dao je 255 pogodaka u svim zvaničnim utakmicama(klubovi i A reprezentacija)..a odigrao preko 500 mečeva...Samo da ga krene,i biće nam dobro..mada sam malo sumnjičav :roll: :roll: :roll:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 02 avg 2011, 14:32

pozdrav svima,
bil mi netko mogao reci sta je se desilo sa generacijom 1993. juniori. Znali netko gdje je ko otisao?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 02 avg 2011, 14:34

slika
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 02 avg 2011, 15:53

Bice HAOS sutra na tribinama :)

Ne sumnjam da ce biti pun stadion, koliko znam u prvih par sati je otislo oko 20,000 ulaznica...Ja sam bolestan vec 5 dana ali ne mogu da ne odem :D

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 avg 2011, 10:11

Puno sreće našem Partizanu večeras!!! 8-) 8-) 8-) ..Neka bude 3-0 ;)

Ajmo crno-beli!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2011, 19:52

'ajmo komsije,uzmite taj Genk veceras pa da slavimo... ;) ;) ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.