Da je neko ponudio ovaj rezultat pre utakmice mislim da bi vecina bez razmisljanja prihvatila,ali ovako ima Partizan za mnogo cime da zali.
Genk je odigrao svoju najlosiju takmicarsku utakmicu od ko zna kada,previse lezerno su usli u mec,bez njihove prepoznatljive igre,bez brzog protoka lopte,kao da su zeleli da se utope u igru Partizana koja je bila kako smo i ocekivali troma igranjem sa Medom kao zadnjim i Ilicem i Vukicem koji je jedva stajao na nogama nakon 30 minuta igre.
Sta reci o Partizanu,kako li je pravim navijacama kada sam ja ovako cupao kosu.Ne znam smem li se usuditi pa reci,ali krivicu za ovaj poraz moramo traziti u Stanojevicu,opet je covek ukenjao po taktici,vidim da su i Partizanovi navijaci ponovo ljuti na njega.Jednostavno previse ziheraski je usao u poslednji deo utakmice,nekoliko za mene poprilicno neracionalnih poteza ali to cemo ostaviti njemu na uvid.
Takodje neko mi mora ponuditi racionalno objasnjenje zasto je Rankovic ispred Aksentijevica,kao sto sam rekao Partizan se moze usreciti samo ako Rankovic bude back-up kao prva opcija nema tu srece.Babovic

Stojkovic na golu nije imao posla,imao svoj poznati izlet zvani "Krenuo medo u jagode",svojstven samo njemu,a takodje se i pitam gde li je on kod gola krenuo napred,za to nema objasnjenja.
Ivanov veoma dobar,samo nekoliko puta me i on iznervirao sa nekoliko cudnih resanja.
Rnic dobar cim je zavrsio utakmicu,o kvalitetima drugi put.

Medo veoma dobar koliko je samo on napada prekinuo to je strasno,od prvog pojavljivanja na FM-u ja njemu verujem.

Eduardo ponovo veoma dobar,u stalnom je pokretu sto mi se kod njega veoma svidja,ali evo u ove tri utakmice stalno napusta igru ranije,pa mi se kao jedino logicno resenje namece da je fizicki jos uvek u kanalu,ne verujem da je Stanojevic toliko prs'o da ga stalno vadi a ostavlja Scepovica.
Sta reci na kraju,mozda bi remi ovde bio najzasluzni,ali dosao je ovaj poraz u 90.minutu,sada cemo da vidimo sta ce se desavati u Beogradu,Genk ako izdrzi prvih pola sata u ogromnoj je prednosti,igraju na kontre,a Partizan ce morati krenuti napred,tako da mi je jos jedna goleada vrlo izgledna.