07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

nevjernik
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la nevjernik » 07 sep 2010, 23:12

E ovako igra top reprezentacija, sto ti je reci velesila !!

Ovaj Benzema je strasan, mi takvog nemamo, ma sta vi mislili, Dzeko je odlican igrac, al stavljat ga u istu recenicu sa Ibrahimovicem (ko sto su mnogi radili) je sramota

i da...

Hasagic je kralj !!!!!!!

a o "navijacima" i "navijanju" nemam rijeci
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2010, 23:12

Izgorili smo u prevelikoj zelji za pobjedom.

Jedna od najslabijih partija repke od kako ja znam za nju. Bez ikakvog naboja, presinga, prilika. Sve nesto stihijski i u strahu, a tako se nista ne moze napraviti.
Jedinog krivca za ovaj poraz mozemo traziti u Susicu. Ocigledno da nam je davao laznu nadu sa izjavama da se BiH ne zna braniti, a ovo veceras vidjeno je upravo nista drugo nego cista defanziva i cuvanje svog gola.
Pa nismo mi Njemacka da igramo ovakvu formaciju!

Sve nas boli ovaj poraz, jer onoliko naboja i ocekivanja je palo u vodu odmah nakon prvih 20 minuta, Vidjelo se da se nece nista napraviti. Potajno sam se nadao da ce krenuti ofanzivnije u drugom poluvremenu, ali on kako je poceo utakmicu, tako je i zavrsio.

A za zvizdanje kapitenu nemam komentara. Jadno i bijedno od svakog koji je u tom trenutku uputio zvizduk.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 07 sep 2010, 23:12

Ocigledan nedostatak motivacije!Igrali su kao da je u pitanju selekcija kantona.Sramota.Pape,ako nece da da ostavku,onda treba da mijenja nesto u svojoj trenerskoj filozofiji,jer ovako ne ide.
Opet ista boljka-MENTALITET.Nikad necemo imati dovoljno profesionalnosti da nadjacamo nas bosanski mentalitet!
Ako su Francuzi u losoj formi i ako su u raspadu to ne znaci da ce sami sebi dati gol.Treba stisnuti m*da i igrati.
Danas citam na forumu kako se prica da smo sa Mujdzom i Lulicem dobili neku novu dimenziju u odbrani :?
Dobili smo dvojicu prosjecnih igraca koji kradu mjesto nekome ko bi barem dao 100% svojih mogucnosti,za razliku od njih koji su igrali sa pola snage.
Da sam otisao na utakmicu bilo bi mi zao para!Ne zato sto smo izgubili vec zato sto se nismo borili.
Spahicu svaka cast!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 07 sep 2010, 23:13

Los*Blancos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Gledo sam Benzemu veceras. Lik je totalno izgubljen i nema nikako samopouzdanja. Nije se sastavio sa loptom kako treba. Nadam se da ce igrat, jer izgleda totalno bezopasan u ovom trenutku.
Jes jes izgubljen ali je nasu odbranu izmijesao :mrgreen: :mrgreen: Spahic,Nadarevic smijesno...igrao je..ja bi volio da nije..da je igrao onaj HONRUO :lol: :lol: Sto je igrao protiv Bijelorusa

haha jarane nemoj se svadzati sa ovom djecom...
BLUE NATION.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 sep 2010, 23:13

Najjaci naslov na sportsport.ba "Francuzi utisali Kosevo", pa sta su od onog jada trebali utisat zivota ti :S.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 07 sep 2010, 23:13

PAPE RETARDIRANI GLUPANE ODLAZI I NE VRACAJ SE...PA LJUDI MOJI SANSE IM NISMO STVORILI....EJ JBO TE DAN PA FRANCUZIMA NULA OD EKIPE MI SANSE NE STVORIMO I DO KOGA JE SAD ...GDJE SU ONI BRANIOCI PAPETA...PA DO KLOCA PAPETA DO KOGA DRUGOGA NE ZNA TAKTIKE POSTAVITI RETARDIRANI LIK....PA MI SMO S CIROM NAKOJ SPANIJI STVORILI 10 STOPOSTOTNIH AL LOPTA NIJE HTJELA....A S OVIM RETARDINHOM NECEMO NI ALBANIJU DOBITI

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 07 sep 2010, 23:13

Od danasnjeg dana sam zagovornik teorije da su Bosanci jedna glupa i nezahvalna nacija. Tacka.

O tekmi kad me prođe bijes.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 07 sep 2010, 23:13

demir44 je napisao/la:Lulic i Mujdza su veceras pokazali kako se izgara na terenu,Dzeko im ne moze kopacke cistiti,glumac zesci,ne vrijedi 40 000,nisu ga dzabe zvali sljivotres,veceras nije ni za to bio.Misimovic,Ibricic,Ibisevic,Nadarevic,NEPREPOZNATLJIVI...
a sta predstavlja sljivotres.kada seres po igracima,seri realno.ako je dzeko sljivotres,znas sta su ibisevic,ibricic,nadarevici rahimic,e nemoj da ti kazem teesko bih se zaustavio,pa mozda i tebi rekao nesta ruzno,s obzirom na post.svi su katastrofa,ali serete po dzeki,bez razloga
VOLIM TE ŽELJO

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 sep 2010, 23:14

Bilal je napisao/la:Ma navijaci su za sve ovo krivi. Cim sastave 2 minute normalnog navijanja Francuzi pocnu pravit greske, ali malo je bilo pravog navijanja. Jos ono savez napolje... je_bo vas savez vise. I na kraju bacanje petardi na teren i zvizdanje Ibisevicu i Spahicu - SRAMOTA.
Najbolje bi bilo svim ovim igracima da prestanu igrati. Za koga se oni bore?
da da da da smo doveli 1 korpus armije Bih da puca mozda bi se vise uplasili
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

parawold
Kontakt:

Post Postao/la parawold » 07 sep 2010, 23:15

bih 0 : 4 FRANCE .... 92' ..

Hasagic 10
Nadarevic 3
Spahic 9
Mujdza 8
Lulic 7
Rahimic 3
Pjanic (osim onog suta iz slobodnog ) 1
Misimovic 1
Ibricic 2 (haha kralj simulira protiv Francuske... a sudije samo gledaju . :D imal takvih )
Ibisevic 4
Dzeko -1 ( BH BALERINA )

:D Ak sa ovakom igrom udjemo u baraz .. :D trebamo se sutnuti nogom u guzicu .. :D

PAPE .. :D Bravo .. :D Sve pohvale .. :D

I na kraju citiram Misimovica : " NEMOZEMO OVAKO " .. :D zZzZZZZZ

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 07 sep 2010, 23:15

Mi smo trebali uci u igru sa 4-4-2 i odmah pokazati da zelimo pobjedu, jok mi smo usli u racku taktiku i dali njima da kontrolisu sredinu terena.. i zato smo i izgubili...
BLUE NATION.

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 07 sep 2010, 23:16

AKO NA OVOM SAJTU POSTOJI ADMINISTRATOR, NEK ZATVORI TEMU, SEREMO DZABA!!!
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 07 sep 2010, 23:16

HeavensWonder je napisao/la:De sad malo spustite loptu svi redom sto prozivate.... Hajde i mene su spucale emocije, i ja bih dao pusku i igracima i navijacima nek ih pobiju al eto sta cemo sad... Dzaba se nervirate !

Prvo, Francuska je velesila koja ce naguzit koga hoce, nekad im ide, nekad ne ide, **** ce Engleze koji su izmislili fudbla, Nijemce koji nikad ne odustaju, Brazilce koji su sa loptom vanzemaljci i Spance koji mogu na terenu radit sta hoce itd... Znaci ljudi su u samom vrhu fudlbala i to im niko, ama bas niko ne moze osporiti. Nije im islo, pa sta, mogla se desiti isto tako utakmica sa nekom jacom reprezentacijom, a onda bismo govorili, Francuska je to, njima je samo malo trebalo....

Drugo, igra nam je slaba pravo, sto jest jest. Dobro je neko rekao, mozemo mi sad gledati kako igramo sa Turskom, Belgijom i slabijim reprezentacijama ali protiv ovakvih imamo jako slabu taktiku. Povlacimo se pred njima, jebote Diarra raznese pola igraca u duelu, ok trce crnci su, **** me ako ima 20% Franzuca pravih u ovoj reprezentaciji.

Misimovica nidje, Dzeko nije mogao... Sad mozda vidite kako ce Dzeko tesko dat ijedan gol kad je Miske otiso, kad na istoj utakmici nek mu zatvore glavnog veznog i ne moze nista... Pjanic je boli glava, ovog momka treba dignut u nebesa jer ce za 3-4 godine biti na vrhu svjetskog fudbala. Spahic klasicno dobar i svaka mu cast, lavovski i ostali nisu lose igrali, mora im se priznati koliko god lose izgledali, poprilicno dobro su igrali.

Problem je oko igre, sva nam se igra vrti oko Misketa i Pjanica, bokovi su nam katastrofa, kad ne ide veznjake idu ispucavanja, znaci klasicno losa igra... Na ovome treba Susic raditi, kako da napravi par akcija, nek im zada par solo zadataka ko sto je to Diaby, Diarra i drugi u Francuskoj...

Elem da ne serem puno ide mi na zivce BHF i to dosta u zadnjih par utakmica. OK mozda oni nisu ni bacili petardu jer fakat je ono doletilo sa istoka pored Mexesa, ali ove bakljade i sranja su bas ono sto nam treba kad smo na zubu na Fifi i Uefi radi 3 seronje u FSBiH i jos plus prekidi utakmica... Polako rat sa Savezom se pretvara u licni rat izmedju njih i Saveza radi kojekakvih sranja... Razumijem i ja to da ne moze drugacije, mirno smo pokusali zavrsili sa pendrecenjem od specijalne, ali na ovakav nacin navlace bijes ostalih koji jesu protiv Saveza ali na malo manjim utakmicama, ovakvo nesto samo prethodi suspenziji.

I da oni sto bi volili da budemo suspendovani, znam da mozda sad mislite tako, emocije igra i sve ostalo u drzavi, al vjerujte par utakmica kao sto je bio slucaj sa prethodnim kvalifikacijama i mi smo opet TOP, mada imamo poraditi 150% na nasoj igri i svemu ostalom. Ipak izgubiti od Francuske nije ni mala a ni velika stvar...

LP svima, HW 8-)
meni da je tvoje zivce jarane i moj izgled nista vise mi netreba.
:mrgreen:
Rođeni

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 07 sep 2010, 23:16

ostao sam bez rijeci :-( pa nismo imali ni jedan sut na go (osim slobodnog od pjanica)......nije meni krivo da izgubimo posteno, al nikakve igre, samo visoke lopte na dzeku (koji nema s kim da igra - ibisevic je uzas i samo steti repki)......a za misimovica kao i uvijek sto sam govorio, on je vrhunska klasa protiv ekipa kao sto su lux, belgija, estonija i tkd....a kada se igra protiv veliki ekipa on uvijek otkaze!!!!

ljudi, budimo realni, nemamo mi sta trazit na evropskom prvenstvu.....i ne razumijem ovu ojforiju, kad nikad nista nismo uspjeli.....da budemo treci u ovoj skupini bio bi veliki uspjeh!!!!! a ovi navijaci bi trebali prestat da putuje po evropi i da seljace....nemas koristi od toga..

a vama momci ovdje u forumu mogu samo reci (ne zelim nikom zlo, tako i vama ne) da se pocnete baviti drugim stvarima i nemojte svoje zivce i mladost na ovo bacati, bolje se bavite curama, autima i tkd, od toga barem imate koristi ;-)

pozz

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 07 sep 2010, 23:16

Benzema Spahu ispalio ko malo dijete... da se vidi šta je klasa. S druge strane Džeku Rani strpa u džep, nije se s loptom sastavio. Miske nije morao ni izlaziti na teren. Ibro se trudio, ali jednostavno nije mogao protiv prebrzih francuskih zvjeri. Naš Juninho zamalo crveni popi zbog nervoze jer takođe nije meda mogao, ko ni Vedo. Ljudi nas pojeli na sredini terena, nismo nijedne akcije uvezali. Svaka 50-50 lopta francuzima, svaki od njih fizički bar za 30% jači od našega. Kapa dole Rahimiću, čovjek je gigant u defanzivi (dok ima snage). Hasagić nas spasio debakla. Uglavnom, fino su nam lijepo pokazali gdje smo.
A jesmo se nafurali na prvenstvo, a elite vidjeli nismo. Valjda je sada i vrapcima na grani jasno da smo dobro daleko od elite - dvomeč sa Španijom, dvomeč sa Turskom, utakmice sa Njemačkom, Švedskom i Francuskom, a konto 1 bod protiv tih boljih repki. Još smo mi dooobro mali..., što je pokazao i drugi gol. Džeko pada, francuzi rokaju kontru. OK, nije u redu da se ne izbaci lopta kada čovjek leži, ali ako već vidiš da su **** i da neće, udaraj po koljenima, dobij žuti, prekidaj kontru. Jok, naši odlučili da glume protestante pred vladom kantona dok francuzi lagano imaju 3 na 1 protiv Hasagića i kraj utakmice. Amaterizam i to samo takav.
Jah, zaboravih selektora. Pape je lost in space. Francuzi ga pročitali, Blan ga taktički razori u prvih 45 minuta. Preživi prvo poluvrijeme i umjesto da već tada interveniše sa zamjenom, oguli ih vriskom u svlačionici ne bi li se trgli i zbije vezni on nastavi isto i na kraju dobije očekivan rezultat. Pomalo mi ga je bilo i žao kada ga je pred tunelom sustigao BHT novinar. Imao je onaj pogled "deer in headlights", što potvrđuje da je ovo za njegove trenersko-menadžerske kapacitete malo previše. Ali ko nam je kriv što nismo unajmili bolje.
Kada se sve sabere i oduzme, dobro se i prošlo sa 0:2

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 sep 2010, 23:16

jordan 23 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Lulic i Mujdza su veceras pokazali kako se izgara na terenu,Dzeko im ne moze kopacke cistiti,glumac zesci,ne vrijedi 40 000,nisu ga dzabe zvali sljivotres,veceras nije ni za to bio.Misimovic,Ibricic,Ibisevic,Nadarevic,NEPREPOZNATLJIVI...
a sta predstavlja sljivotres.kada seres po igracima,seri realno.ako je dzeko sljivotres,znas sta su ibisevic,ibricic,nadarevici rahimic,e nemoj da ti kazem teesko bih se zaustavio,pa mozda i tebi rekao nesta ruzno,s obzirom na post.svi su katastrofa,ali serete po dzeki,bez razloga
Dzeko treba da uzme loptu u nasih 16 metara, da predribla citavu sredinu i odbranu francuske te zabije go. Sta je to cudno, to napadaci svaki dan rade. Jest on bezvoljno izgledo, al hajd ti imaj volje kad nisi dobio niti jedne ebene postene lopte.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2010, 23:16

RiNo je napisao/la:Gdje Spaha nestao u utakmici?

Navijači za plakati... Naši navijači su bili francuski 12. igrač-
slazem se za navijace, totalno destruktivni. bolje bi igrali pred praznim tribinama. jadno.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 sep 2010, 23:17

Ljudi gledam ove vase komentare i prepucavanja izmedju onih sto hoce da repka igra u Zenici i onih koji su za Kosevo...al ima i gorih likova svugdje,vjerujte ne samo kod nas.
Sad cito komentare u Slobodnoj Dalmciji,Hrvatska je odigrala na Maksimiru nerijeseno,al Dalmatinci poludili,hoce da se igra u Splitu, a vecina spominje i nekakvu nezavisnot Dalmacije,sve izludilo majke mi...ode sve u pm.kakvi smo mi Balkanc..samo bi se djelili i svadjali,Boze sacuvaj. :cry:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 07 sep 2010, 23:17

parawold je napisao/la:bih 0 : 4 FRANCE .... 92' ..

Hasagic 10
Nadarevic 3
Spahic 9
Mujdza 8
Lulic 7
Rahimic 3
Pjanic (osim onog suta iz slobodnog ) 1
Misimovic 1
Ibricic 2 (haha kralj simulira protiv Francuske... a sudije samo gledaju . :D imal takvih )
Ibisevic 4
Dzeko -1 ( BH BALERINA )

:D Ak sa ovakom igrom udjemo u baraz .. :D trebamo se sutnuti nogom u guzicu .. :D

PAPE .. :D Bravo .. :D Sve pohvale .. :D

I na kraju citiram Misimovica : " NEMOZEMO OVAKO " .. :D zZzZZZZZ
ako je dzeko -1,znas sta su dobili ibisevic i ibricic,znas koliki je to minus.pa ljudi dragi sta ste vi gledali.
VOLIM TE ŽELJO

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 sep 2010, 23:17

Dzeko-umišlja se da je najbolji igrač na svijetu,bezobrazno je odigro
Miske-davno je on presto davat 100% za repku
Ibisevic,Nadarević-glupi i limitrani
Ibricic-jedno je igrat protiv Istre,a drugo protiv Sagne
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.