Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

jacky09
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 12:01

Devil je napisao/la:Gde mi je @Jacky sada,e kada se setim da me je pokusavao ubediti da bi Hajduk razmontirao Zvezdu. :roll:

Stvarno teski dani dosli za Hajduk,nadam se da ce ih ova nova garnitura uprave koja je stigla pokusati dici i stabilizovati. :(
Hahaha, kako si ti meni jak. :mrgreen: Kad sam ja govorio za to? Na jesen kad je Hajduk bio moćan. Od tada su se neke stvari promijenile, a nitko nije vidovit da ih predvidi. :lol: Možda Hajduk opet postane moćan na jesen, hoćeš onda povući svoju izjavu? :roll: :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 maj 2011, 12:48

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Gde mi je @Jacky sada,e kada se setim da me je pokusavao ubediti da bi Hajduk razmontirao Zvezdu. :roll:

Stvarno teski dani dosli za Hajduk,nadam se da ce ih ova nova garnitura uprave koja je stigla pokusati dici i stabilizovati. :(
Hahaha, kako si ti meni jak. :mrgreen: Kad sam ja govorio za to? Na jesen kad je Hajduk bio moćan. Od tada su se neke stvari promijenile, a nitko nije vidovit da ih predvidi. :lol: Možda Hajduk opet postane moćan na jesen, hoćeš onda povući svoju izjavu? :roll: :mrgreen:
otisli ibro i strinic i sve se raspalo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 03 maj 2011, 13:34

Rosas7 je napisao/la: otisli ibro i strinic i sve se raspalo
Prije bi rekao da je Hajudk igrao iznad svojih mogucnosti, cak i sa tom dvojicom Hajduk ne bi imao sanse za prvenstvo. To su bila ta 2 mjeseca euforije kad je Zajecov Dinamo kiksao, Hajduk nakon gro godina usao u EL i igraci su letili i pucali od samopouzdanja nakon sto su ih u EL prizemljili, kiksevi su se dogadjali i u prvenstvu, a tek naknadno su prodani Ibro i Strinic

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2011, 19:41

jacky09 je napisao/la:

Niko nije vidovit da to predvidi,ali niko nije ni budala da onako nesta pise kao sto si ti pisao,ali oprastam ti ponovo si napravio gresku u koracima kada su u pitanju hrvatski klubovi,kao onda kada sam pisao da Dinamo ispada od Sheriffa,ili pak da PAOK uzima u obe utakmice Dinamo,a svi znamo kako ste mi odgovarali :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 19:47

Devil je napisao/la:
Niko nije vidovit da to predvidi,ali niko nije ni budala da onako nesta pise kao sto si ti pisao,ali oprastam ti ponovo si napravio gresku u koracima kada su u pitanju hrvatski klubovi,kao onda kada sam pisao da Dinamo ispada od Sheriffa,ili pak da PAOK uzima u obe utakmice Dinamo,a svi znamo kako ste mi odgovarali :roll:
Ispadaš smješan.
Hajduk je na jesen mogao u zubima nositi Zvezdu, sad su možda li - la.
Ja kao navijač Dinama sam vječiti optimist i vjerujem u pobjedu nad svim protivnicima.
Isti ti si pričao da Dinamo nema šanse protiv Villareala u Zagrebu, pa se kasnije opravdavao kao Villareal je ispodprosječna španjolska momčad. Tišina bre.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2011, 19:56

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ispadaš smješan.
Hajduk je na jesen mogao u zubima nositi Zvezdu, sad su možda li - la.
Ja kao navijač Dinama sam vječiti optimist i vjerujem u pobjedu nad svim protivnicima.
Isti ti si pričao da Dinamo nema šanse protiv Villareala u Zagrebu, pa se kasnije opravdavao kao Villareal je ispodprosječna španjolska momčad. Tišina bre.
Cestitke Dinamu na velikoj pobedi,i odlicnoj igri sinoc.Prijatno sam iznenadjen onim sto je napravio Vahid od kako je dosao,zadnji put sam ih gledao protiv Gyora na Maksimiru i do tada su veoma lose izgledali na terenu ali Vaha je veliki strucnjak i odlicno je poslozio ovu ekipu.Sinoc odlicna igra Dinama i veoma losa Villarreala sa kojom sa neprijatno iznenadjen,ocekivao sam vise od ekipe koja je na pocetku sezone bila u fenomenalnoj formi,mada i Garrido je veoma lose spremio ekipu za ovaj mec.Sada sledi mec za Dinamo na uzavreloj Tumbi protiv Paoka koji je nesta slicno kao i Villarreal u veoma dobroj formi bio do sada,ostaje da vidimo da li ce i njih srusiti Dinamo sto ce biti znatno teze nego Villarreala kuci.
Ovaj post tebi lici na nesta kao opravdavanje da je Villarreal osrednja spanska ekipa. :?
Dobro se secam da si se ti sa nekim svadjao oko toga da li je Villarreal slaba ekipa,ali to nisam bio ja.Cinjenica je da je Villarreal odigrao lose tu utakmicu,ali svakako to ne umanjuje pobedu Dinama koja je apsolutno cista,iako to nisam predvidjao pre utakmice.
Hajduk je na jesen mogao u zubima nositi Zvezdu, sad su možda li - la
Ispadaš smješan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 20:03

Iskreno mi se neda tražiti sad taj post u moru drugih, ali siguran sa s kim sam raspravljao. Sjećam se da si i napisao da Dinamo nema šanse u grupi, točnije da će skupiti koji bod i to je to. Ali nema veze, opraštam. :arrow:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 maj 2011, 15:45

hajduk je na jesen bio duplo bolji od zvezde,to nema govora
sada su tu negdje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 maj 2011, 15:49

Navijači Hajduka su ovdje na forumu samo kad tuku, a gdje su kad gube?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 maj 2011, 15:50

Ted Mosby je napisao/la:Navijači Hajduka su ovdje na forumu samo kad tuku, a gdje su kad gube?
i tada sam tu

i kad gube i kad tuku

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 maj 2011, 21:19

Može li Maleš Hajduku donijeti tri naslova, Kup i proljeće u Europi?

slika

Moja ambicija je da Hajduk u naredne tri godine osvoji dva prvenstva, jedan Kup i da jednom dočeka proljeće u Europi, najavio je novoizabrani predsjednik Hajduka Maleš

Moja ambicija je da Hajduk u naredne tri godine osvoji dva prvenstva, jedan Kup i da jednom dočeka proljeće u Europi, najavio je novoizabrani predsjednik Hajduka Željko Maleš.

Ovaj 32-godišnji Kaštelanin najmlađi je predsjednik kluba s Poljuda u povijesti. Najavio je velike stvari. Jedno od najvažnijih pitanja s kojim se ukoštac uhvatio novi predsjednik svakako je i rješavanje “enigme Barcelona”, najavio je kresanje plaća, smanjenje broj igrača pod ugovorom, isplatu dugova..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 10:07

Hajdukova uprava okreće se hrvatskom tržištu - mete su Prgomet, Kokalović i braća Škvorc!

slika

Koliko su spomenute želje stvarnost, a koliko tek plod prvih razmišljanja nove uprave, vidjet će se već krajem svibnja jer Hajduk prvo okupljanje ima 6. lipnja

Nakon što je bivši trener Bijelih Goran Vučević pojačanja već tražio u inozemstvu, nova se uprava Hajduka okrenula domaćem tržištu. Prvo su uočili igrače koji su se u dvobojima s Hajdukom upisali u strijelce pa su tako debelo podcrtana imena vinkovačkog napadača Krešimira Prgometa, koprivničkog stopera Elvisa Kokalovića, te varaždinskog tandema Škvorc, stopera Dina i napadača Filipa. Koliko su spomenute želje stvarnost, a koliko tek plod prvih razmišljanja nove uprave, vidjet će se već krajem svibnja jer Hajduk prvo okupljanje ima 6. lipnja što znači da je za formiranje momčadi ostalo još mjesec dana.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 16:16

Hajduk u najjačem sastavu u Barceloni, Iniesta, Xavi i društvo ipak dolaze u Split?

slika

To bi najvjerojatnije trebalo značiti da je ljetni spektakl na Poljudu i dogovoren jer u suprotnom bi otkazivanje utakmice mogao riješiti i - telefonom

Enigma dolaska Barcelone došla je pred zid, više nema dugog odgađanja rješenja. Termin nije usuglašen od 1. travnja kako se najavljivalo, ali ostao je 23. srpnja kao idealni termin s kojim bi Barcelona u Splitu otvorila sezonu 2011/12. Doduše, bez Messija, Alvesa i ostalih južnoameričkih zvijezda koje nastupaju na prvenstvu svoga kontinenta, ali Barcelona je mamac za gledatelja i kad je bez najvećih imena. Uostalom, teško je Messija očekivati i na američkoj turneji što će uslijediti početkom kolovoza.

Kako god, predsjednik Maleš u društvu članova Uprave Nižetića i Cicarelli te odvjetnika Radovanija odlazi na pregovore u Barcelonu, što bi najvjerojatnije trebalo značiti da je ljetni spektakl na Poljudu i dogovoren jer u suprotnom bi otkazivanje utakmice mogao riješiti i - telefonom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 16:18

Evidentno je da su i hajduk i Zvezda izgubili dosta raspadom Jugoslavije,bile su prave ekipe u normalnom sistemu vrednosti.Dinamo je trenutno drzavni projekat,isto kao i mali partizan.Dva sampiona dve ex yu drzave,zajedno nemaju 3000 ljudi u proseku na utakmici ;) Ali je takodje interesantno da i ti klubovi navedeni igraju na dva najruznija stadiona u ex yu Maximir i Armijski pasnjak!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 16:30

Tribalian je napisao/la:Evidentno je da su i hajduk i Zvezda izgubili dosta raspadom Jugoslavije,bile su prave ekipe u normalnom sistemu vrednosti.Dinamo je trenutno drzavni projekat,isto kao i mali partizan.Dva sampiona dve ex yu drzave,zajedno nemaju 3000 ljudi u proseku na utakmici ;) Ali je takodje interesantno da i ti klubovi navedeni igraju na dva najruznija stadiona u ex yu Maximir i Armijski pasnjak!!!
sve si dobro reko ;) ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 05 maj 2011, 16:34

Tribalian je napisao/la:Evidentno je da su i hajduk i Zvezda izgubili dosta raspadom Jugoslavije,bile su prave ekipe u normalnom sistemu vrednosti.Dinamo je trenutno drzavni projekat,isto kao i mali partizan.Dva sampiona dve ex yu drzave,zajedno nemaju 3000 ljudi u proseku na utakmici ;) Ali je takodje interesantno da i ti klubovi navedeni igraju na dva najruznija stadiona u ex yu Maximir i Armijski pasnjak!!!
Jesu. Bile su prave kada je se namještalo za titine prčije i klubčiće. Dokaza ima bezbroj.
Kakav državni projekt? Jeli dobiva šta od države?

Zvezda i Hajduk su vrijedili kad je ih je politika gurala, sada kad smo u relativno normalnom, a sigurno normalnijem društvu naravno da su ti klubovi propali.

Što se tiče gledatelja, Dinamo je u Yugi bio daleko najgledaniji, a biti će i u budućnosti, samo da se neke stvari srede. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 18:02

jacky09 je napisao/la:
Jesu. Bile su prave kada je se namještalo za titine prčije i klubčiće. Dokaza ima bezbroj.
Kakav državni projekt? Jeli dobiva šta od države?

Zvezda i Hajduk su vrijedili kad je ih je politika gurala, sada kad smo u relativno normalnom, a sigurno normalnijem društvu naravno da su ti klubovi propali.

Što se tiče gledatelja, Dinamo je u Yugi bio daleko najgledaniji, a biti će i u budućnosti, samo da se neke stvari srede. ;)
Ja stvarno ne znam dal pricamo o Dinamu iz Zagreba???? Ili je postojala jos neka YU u svetu?????????? Ja ne znam dal je bio najgledaniji kad igra u Zagrebu,al ime Hajduka je za vas u Hrvatskoj nesto nedostizno!!! Torcida je punila tribinu kad je dolazila u beograd,dok je za vas bio dovoljan mali kavez na istoku ;)
Projekat se ste vaseg pokojnog predsednika koji vam je i ime menjao ;) znaci da ste drzavni projekat!!! Od svih klubova na svetu moja Zvezda ima negativan skor samo sa hajdukom,a vi ste nam uvek sluzili za gol razliku ;)

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 05 maj 2011, 18:55

jacky09 je napisao/la: Kakav državni projekt? Jeli dobiva šta od države?
Dobivao je fine pare od grada, tako da je danasnji dinamo gradski projekt :)

Inace sto se Hajudka tice oni su bili nekada veliki klub u nasim jugo okvirima, prosjecan u europskim ali danas od toga svega ostala su sjecanja. Prije Hajduk je bio klub koji obiluje talentima danas je klub koji upropastava talente. Svi koji danas nesto vrijede tipa Jelavic u Rangersima ili Perisic u Bruggeu su dobri zahvaljujuci sto su na vrijeme otisli, ni jedan ni drugi nisu ostavili nikakav trag u Hajduku, jedini igrac koji je kakav takav trag ostavio je Srna ali to je bilo 2002 god.

Danas za sve lose stvari sto naprave sami krive ZG, HNS i drzavu, a to je mozda 15% problema. Cak i izbornik im ide na ruku i poziva igrace kojima nije mjesto u reprezentaciji samo da bi se prodali i zaradili koju paru, Gabric, Sharbini, Kalinic, Strinic i Subasic nemaju sto raditi u reprezentaciji ali izbornik je ocito sentimentalan s obzirom na krojene :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 05 maj 2011, 19:19

Tribalian je napisao/la:
Ja stvarno ne znam dal pricamo o Dinamu iz Zagreba???? Ili je postojala jos neka YU u svetu?????????? Ja ne znam dal je bio najgledaniji kad igra u Zagrebu,al ime Hajduka je za vas u Hrvatskoj nesto nedostizno!!! Torcida je punila tribinu kad je dolazila u beograd,dok je za vas bio dovoljan mali kavez na istoku ;)
Projekat se ste vaseg pokojnog predsednika koji vam je i ime menjao ;) znaci da ste drzavni projekat!!! Od svih klubova na svetu moja Zvezda ima negativan skor samo sa hajdukom,a vi ste nam uvek sluzili za gol razliku ;)
Zvezda je politički klub koji je naslove dobijao za zelenim stolom i muljažama van terena. Slična stvar je i sa Partizanom i Hajdukom samo u manjoj mjeri.
Naravno da je Dinamo bio najgledaniji, pogledaj malo statistike. Evo ti samo jedan:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8467_n.jpg

82.' Dinamo je imao najviše registriranih članova u Europi, odmah posle Barcelone. Nedostižno za političke klubove Zvezdu i ostale.

Tuđman je mjenjao ime ali ne voljom navijača. Dinamo je uvijek imao svoj identitet i uvijek je predstavljao nešto, zato je i bio trn u oku ljudima koji su se prodavali za koru kruha, i to prepečenu.

Nemoj da ti nabrajam kako je Zvezda stizala do titula, nabraja sam već nekoliko puta na ovim forumima i to konkretno pisao godine. Ti za te podatke vjerovatno neznaš jer imaš 15-tak godina ali pitaj nekog starijeg slobodno. Ako hoćeš konkretno godinu slobodno mi piši pm da ne kvarimo temu Titovima. :)
Insect_terminator je napisao/la: Dobivao je fine pare od grada, tako da je danasnji dinamo gradski projekt :)
Pa svaki klub dobija novac od grada, a stvar grada do grada je koliko može i želi pomagati svoje športske klubove. O tome je debilno i raspravljati.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 maj 2011, 22:02

Ja imam 28 godina ;) i nemoj da mi prodajes te fore satro "pitaj starije" .kao jadan Dinamo,Zvezda,hajduk i ostali su namestali,a mi jadni osteceni..... Nisam ti ja kriv sto je Zvezda 100 puta veci klub od tvog,Zvezda i sad ima prosek gledalaca 15.000, i konstantno pun sever,a tvoj Dinamo ima prosek od 1500, i praznu tribinu sa BBB.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []