Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

topnik1
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la topnik1 » 17 apr 2015, 15:56

Evoluirao u pokemona od smijeha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 apr 2015, 22:06

Majku mu sad zaguglam svoje ime i opcija slike kad ono druga slika od draze mihajlovica....
I naravno nisam naso svoju niti jednu al ono dje bas njega....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 apr 2015, 12:49

A jutros krenem malo na Stup na pijacu i sad ono ko zna u onom prolazu ide raja sa stanice i neka starija gospodja sa nekim kesama se zaglavi na onom izlazu ni tamo ni vamo a ljudi odozgo idu na onoj pokretnoj traci nemoze niko da stane ja zzajebancije nabilo se jedno 20 ljudi.....cirkus zivi......padaju ljudi ko pokoseni

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 19 apr 2015, 17:33

Davno je to bilo ima mozda preko deset godina, slasticarna MB na Cengic Vili se renovirala, a prije renoviranja bilo kolača po pola marke, jarane, one bombice i tako to, sad je to fensi slasticarna i nisam skonto da je sve otislo na marku i po. Ja imam jos tri marke kusura jarane, kupovo nesto na pijaci, reko daj mi cetiri bombice i ova dva kolača sa voćem. Pakuju one curu jarane, ja sav sretan, fakat, oni kolači veći nego prije, bolji, pogledam sa strane, kad sve 1,5 km, reko jel ovo poskupilo (već upakovano) kaže jeste, joj reko izvini, hajd onda izvadi ta dva voćna, jarane, znoj me oblio, sad svi gledaju u mene, a i ona muzika se nesto utiša, kad spakova ona opet, ja skontam, imam tri marke, a cetiri bombice unutra :lol: reko koji su jos kolaci unutra, kad ona ono ljuto, cetiri bombice, ahaaaaa reko, ja one tri marke zguzvam, bacim joj jarane, dok je odmotavala ja razgulim, okreto sam se do Bosmala da ne trci ko za mnom :lol: eto kad je to bilo, bile su jos one papirne marke u apoenima od 1km. Mozda nije neka šega, ali bio sam klinjo tad, ostalo mi u sjecanju.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 19 apr 2015, 21:17

VelaHavle je napisao/la:Izmislio sam, bilo mi dosadno.

:zelenicaj:
Hahahahahahahahahahahahah

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 apr 2015, 21:59

patriot je napisao/la:Davno je to bilo ima mozda preko deset godina, slasticarna MB na Cengic Vili se renovirala, a prije renoviranja bilo kolača po pola marke, jarane, one bombice i tako to, sad je to fensi slasticarna i nisam skonto da je sve otislo na marku i po. Ja imam jos tri marke kusura jarane, kupovo nesto na pijaci, reko daj mi cetiri bombice i ova dva kolača sa voćem. Pakuju one curu jarane, ja sav sretan, fakat, oni kolači veći nego prije, bolji, pogledam sa strane, kad sve 1,5 km, reko jel ovo poskupilo (već upakovano) kaže jeste, joj reko izvini, hajd onda izvadi ta dva voćna, jarane, znoj me oblio, sad svi gledaju u mene, a i ona muzika se nesto utiša, kad spakova ona opet, ja skontam, imam tri marke, a cetiri bombice unutra :lol: reko koji su jos kolaci unutra, kad ona ono ljuto, cetiri bombice, ahaaaaa reko, ja one tri marke zguzvam, bacim joj jarane, dok je odmotavala ja razgulim, okreto sam se do Bosmala da ne trci ko za mnom :lol: eto kad je to bilo, bile su jos one papirne marke u apoenima od 1km. Mozda nije neka šega, ali bio sam klinjo tad, ostalo mi u sjecanju.
:lol: dobar :thumbup: Nije kao neke provale ali me oraspoložio bar malo :mrgreen:

Ovo je definitivno jedina tema da to tako nazovem sa "humorskim zvanjem" koja te može nasmijati. Vicevi i smiješne slike su sve samo ne smiješni.
1946

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 apr 2015, 22:56

Neki dan,u cetvrtak ja mislim,krenuo ja na fakultet.
Izlazim iz busa na stanici i uvijek izlazim zadnji,jer mi se mrsko gurat.Kako sam izasao,poremetile mi se pertle i sagnem se ja da popravim,popravim ja to i krenem dalje.
Raja se vec odmakla od mene,idem ja lagano,slusalice u usima.
Dodje meni odjednom da ja prdnem,vidim ovi su daleko od mene,kontam nema niko iza mene posto sam zadnji izasao iz busa i odvalim ja.
Iako mi je muzika bila poprilicno glasna,cuo sam ja to malo.
Idem ja lagano dalje,vidim zeleno na pjesackom,ali dok dodjem do pjesackog crveno cd biti,kontam sad cu ja zacas preko ulice,okrenem se ja nazad da vidim ide li koje auto u susret ,kad neka cura iza mene ide.Ja vec prop'o u zemlju,gleda ona mene,smije se i mase ono rukom ispred nosa,kao smrdi.
Meni se noge odrezale od sramote,ne znam ni sam kako sam presao ulicu.
Ja ubrzao,rekoh da odmaknem,kad ona jos iza mene.
Skrenem ja u bingo neki mali,kontam u sebi hajd' ti prodji,kad cura u bingo,pa gdje ces za mnom jbt.
Obidjem ja krug,prodjem kraj kase,izadjem napolje i bjezi :lol:
Nisam je vise vidio :D
Al' bilo me pravo sramota.

#miasanmia

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 20 apr 2015, 00:00

Smradu :lol:
Aljegri, out!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 apr 2015, 01:31

Bio ja drugi srednje i sad cas je geografije. Profesor pravo lud. Muhamed Dzinic, znaci lik tesko pacijent. Radili sad mi SAD i koji cas poslije sad cas ispitivanja bio. Prozva on ovu jednu Amelu, sjedila cura sa mnom jer smo ja i ova moja dvojica pravo mirni bili pa nas razredna razmjestila da sjedimo kako ona hoce :mrgreen: Sad Ameli dolazi pitanje SAD upravo, a kako je profa bas lud, moras svaki dio svaki drzave bas precizno pokazat i fino zaokruzit po granicama. Amela sad pokaza onaj "glavni" dio Amerike, pokaza Aljasku i sad treba jos Havaje nac. Ma nema Boga da ona to nadje, syeba se cura ziva. Uprati Dzina dje trazi po karti i rece joj:"Ispod, ispod malo", kad cura mrtva hladna zavrati kartu svijeta da vidi imal Havaja na poledjini, ja i jaran sto grizli od smijeha :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 apr 2015, 06:07

Epidaurus je napisao/la:Bio ja drugi srednje i sad cas je geografije. Profesor pravo lud. Muhamed Dzinic, znaci lik tesko pacijent. Radili sad mi SAD i koji cas poslije sad cas ispitivanja bio. Prozva on ovu jednu Amelu, sjedila cura sa mnom jer smo ja i ova moja dvojica pravo mirni bili pa nas razredna razmjestila da sjedimo kako ona hoce :mrgreen: Sad Ameli dolazi pitanje SAD upravo, a kako je profa bas lud, moras svaki dio svaki drzave bas precizno pokazat i fino zaokruzit po granicama. Amela sad pokaza onaj "glavni" dio Amerike, pokaza Aljasku i sad treba jos Havaje nac. Ma nema Boga da ona to nadje, syeba se cura ziva. Uprati Dzina dje trazi po karti i rece joj:"Ispod, ispod malo", kad cura mrtva hladna zavrati kartu svijeta da vidi imal Havaja na poledjini, ja i jaran sto grizli od smijeha :mrgreen:
Nije to nista. Sad radi jedna cura referat o 2. svjetskom ratu i zavrsi ona i njoj ce profesor " Haj na karti pokazi Sile Osovine" (oznacene plavom bojom) i dolazi cura do karte. Gleda u kartu dok joj svi govorimo da su to one plave, Njemacka i Italija i jedva cura pokaza :rol:
Ali to nije sve, treba jos pokazati i Japan koji se nalazi pri dnu karte (znate kad neki dio "uglave" u cosak) i trazi cura kad nakon 5min pokaza na Libiju :urnebes:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 20 apr 2015, 09:08

Imali ti mi tako geografiju, i pita profesor plavku neku, da pokaže nešto na karti i objasni i cura hladno pojma nema šta će, te stavi kažiprst u usta, pa spusti u sise, polahko erotično :wtf: :hmmmm:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 apr 2015, 09:22

Jel plavka bila Nicole Aniston ? :mrgreen:

#miasanmia

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 20 apr 2015, 09:32

Da je bogdo :mrgreen: Udala se čak već :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 apr 2015, 09:53

Joj ja sam kod Dzine radio maturski i tema mi Aljaska bila, jednom se frajer toliko izgalamio na mene da sam jedva cekao da dodjem kuci da se isplacem :lol: Ali ipak sam maturirao cetvorkom, inace Ferida mi predavala 4 godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 apr 2015, 10:06

Što se tiče profesora:

Bio ja 3 srednje i na predmetu hidraulika i pneumatika bila dva profesora jedan ol skul JNA mašinac, koji je imo sve u malom prstu, i jedan tupadžija, koji nije imo veze sa hidraulikom i pneumatikom, al eto novi kolač i dobio tih časova viška. Dođe vrijeme za kontrolni iz HiP, i mi lagano radimo kontrolni i na neko pitanje ja odgovaram pritisak, zapremnina i protok, međutim kad su dosli rezultati meni to prekrizeno, ja popizdio i do njega, kad lola otvara knjigu a u knjizi pise tlak, zapremnina i protok, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 apr 2015, 11:20

Kad smo već kod škole i geografije, u osnovnoj išao sa mnom u razred jedan lik Jasmin mu ime i sad proziva njega nastavnik koji je bio budaletina žešća, izlazi Jasko i po običaju pojma nema, kaže ovaj njemu haj' na karti mi pokaži Australiju dat ću ti dvicu a po belaju Jasko slabo vidio, sad on traži približio se karti a nikad naći kad će njemu nastavnik 'haj' ti Jasmine na mjesto, evo tebi jedinica, bolje i to nego da se u tom moru utušiš a i prije ćeš to uspjeti nego naći Australiju'. Mi oplakali. :rol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 apr 2015, 11:25

Frišak 15 minuta, istusiro se ja i susim kosu i zadajem se pjevam Bogamba u WCu, nisam ni skuzio da je majki bolnicarka dosla i da me ona i sestra slusaju u dnevnoj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 01 maj 2015, 09:20

Jest da je dosadilo ovo sa ispustanjem gasova, ali svarno sam se isfuro jednom na poslu maksimalno. Udjem ja u kombi, popunjavam nalog, ujutro ba, odvalim ga ja ono pravo, kad u tom trenutku tehnicki direktor otvara vrata od suvozača i hoće covjek nesto da mi kaze, kako otvori vrata, pogleda me, covjek se samo odalji :lol: ma reko nesto iz ovog grijanja se osjeti :lol: lik zapalio cigaru da osjeti miris dima :urnebes:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 maj 2015, 09:55

Odem s bratom do McD drive trough, i sad dodjemo pred onaj mikrofon za narudzbe, reko "daj nam po jedan hamburger, i po kolu", nije nesto smijesno al eto, ko skonta skonta :D :D

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 01 maj 2015, 10:43

JHam je napisao/la:Odem s bratom do McD drive trough, i sad dodjemo pred onaj mikrofon za narudzbe, reko "daj nam po jedan hamburger, i po kolu", nije nesto smijesno al eto, ko skonta skonta :D :D
:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.