FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2010, 14:15

Ne Znam je li bilo, ali ovo je novi dres za LP.

slika

Inace, Bolt je dosao u Minhen radi lijecenja kod Hans Wilhema. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 avg 2010, 15:44

Hummels zeli povratak u Bayern. Kaze: ''Kada jednom niste uspjeli nešto onda to isto želite pokušati i drugi put''.
Po mom misljenju, on bi bio pravo pojacanje za odbranu...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2010, 16:46

Hummels-Badstuber. Wow :o :o
Izgleda vrlo dobro, ali tesko ostvarljivo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 avg 2010, 18:01

JetSet_Hantraga je napisao/la:Hummels zeli povratak u Bayern. Kaze: ''Kada jednom niste uspjeli nešto onda to isto želite pokušati i drugi put''.
slika, prvo nek' gospo'n Ulli razbije svoju kasicu-prasicu, pa ''ondak'' meremo pričat....Sami ste krivi što nam ga poklonište, i hvala vam na tom ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2010, 19:15

Hare_BvB je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Hummels zeli povratak u Bayern. Kaze: ''Kada jednom niste uspjeli nešto onda to isto želite pokušati i drugi put''.
slika, prvo nek' gospo'n Ulli razbije svoju kasicu-prasicu, pa ''ondak'' meremo pričat....Sami ste krivi što nam ga poklonište, i hvala vam na tom ;)
Ne sekiraj se za kasicu, dovoljno je puna da kupe cijeli BvB. :lol: :lol: :lol:

Momak je samo rekao da bi se volio vratiti u Bayern, ali nije rekao kad? Ko zna, mozda nekad poslije 2013. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 avg 2010, 21:48

rummenige je pobjesnio nakon povrede robbena, još žešće je napao i holadndski fudbalski savez rekavši da robben s takvom povredom opste nije smio igrat na svjetskom, jer robben ima rupu u mišiću premjera 5 cm i imao je i prije svjetskog prvenstva kada se povrijedio u prijateljskoj test utakmici sa madjarskom i do rentgen snimka robbenog mišića nakon te povrede je bayernova uprava dosla....napao je kalle i fifa-u jer klubovi moraju na reprezentativne utakmice isporucivat igrace, a igraci se vrate ozlijedjeni i onda klub ima samo stetu, rekao je rummenige
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 avg 2010, 21:52

Gomez strijelac za Svabiju protiv Danske :D Masalah , aBd da proradi :)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 avg 2010, 22:55

bavarian_bk je napisao/la:Gomez strijelac za Svabiju protiv Danske :D Masalah , aBd da proradi :)
Krenulo je! :D

Hare_BvB je napisao/la:
Mi vama k'o ljudima damo momka i sad kad je doslo vrijeme da ga vratite, vi nesto petljate. Ccc
Svasta... :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 11 avg 2010, 23:21

joj kad bi humels doso...mislim da bi bili dosta jaci u odbrani...al sta bude nek bude nebi nam lose doso.. :)

..............kraft..............
lam...humels.....bad.....contento
...........van b...schwein..........
roben..........................ribery
...........miler......................
....................olic...............
unstoppable team :D :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Klare

Post Postao/la Klare » 11 avg 2010, 23:36

E hebi ga takav je fudbal, nepredvidiv :roll: . Fino poslali Hummelsa na posudbu u Dortmund da vide hoće li biti išta od njega. Prva sezona u Borussiji ništa :roll: , drugu sezonu, ako se ne varam bio opet na posudbi, nešto mutio, čak igra, čak ne :roll: . U Bayernu tada vidili evo imao dvije godine nije uspio ništa napraviti, kad ono nakon prodaje :cry: u trećoj sezoni doživi neočekivani napredak :o . Jeste greška, ali kada bi ga htjeli opet nazad mislim da tu ne bi trebalo biti problema. 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 avg 2010, 23:46

Ne sekiraj se za kasicu, dovoljno je puna da kupe cijeli BvB. :lol: :lol: :lol:
Taman da vam se pripojimo, pa da budemo ''Borusija iz Minhena'' kako reče jedan ovdašnji komentator :mrgreen:
Momak je samo rekao da bi se volio vratiti u Bayern, ali nije rekao kad? Ko zna, mozda nekad poslije 2013. :D
To je ta Ullijeva taktika - ''Ne diraj kasicu'' :P , a treba shvatit Hummy-a, ipak je on sa 7 godina otišao u pjetliće FCB-a, iako je rodom iz Vestfalije, ali ''Bajen'' je ''Bajen'' :mrgreen:
Mi vama k'o ljudima damo momka i sad kad je doslo vrijeme da ga vratite, vi nesto petljate. Ccc
Svasta... :mrgreen:
Zahvaljujemo :) , ali ''jamili'' ste i vi nama 4-5 mil € :twisted: ......Ma šalu na stranu, ako on nastavi igrat ovako dobro iz sezone u sezonu, transfer u FCB mu ne gine :cry:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 avg 2010, 23:51

Klare je napisao/la:E hebi ga takav je fudbal, nepredvidiv :roll: . Fino poslali Hummelsa na posudbu u Dortmund da vide hoće li biti išta od njega. Prva sezona u Borussiji ništa :roll: , drugu sezonu, ako se ne varam bio opet na posudbi, nešto mutio, čak igra, čak ne :roll: . U Bayernu tada vidili evo imao dvije godine nije uspio ništa napraviti, kad ono nakon prodaje :cry: u trećoj sezoni doživi neočekivani napredak :o . Jeste greška, ali kada bi ga htjeli opet nazad mislim da tu ne bi trebalo biti problema. 8-)
Jednu godinu je bio na posudbi, i odmah je uz Nevenka činio prvi stoperski par, i pružao je odlične partije prije neg' se u drugom dijelu sezone teže ozlijedio .....Na kraju sezone su se klubovi dogovorili o prelasku u BVB, i to prije dolaska van Gala u FCB, jer da ga je ovaj zatekao u rosteru sigurno ga ne bi tek tako pustio...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2010, 00:34

Zehn Tage vor dem Bundesliga-Start der Bayern meldet der Verein, dass bereits 12 von 17 Bundesliga-Heimspielen ausverkauft sind.
Ko želi gledati Hannover, Freiburg, Frankfurt, Kaiserslautern i Hoffenheim, ima još nade. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2010, 00:42

geronimo je napisao/la:
Zehn Tage vor dem Bundesliga-Start der Bayern meldet der Verein, dass bereits 12 von 17 Bundesliga-Heimspielen ausverkauft sind.
Ko želi gledati Hannover, Freiburg, Frankfurt, Kaiserslautern i Hoffenheim, ima još nade. :D
Zar je vec sve otislo? 8-) 8-)
A jesu i ostali timovi, jedino je Hoffa pozeljan za gledati, ostalo se sve moze i na TV-u propratiti, ako uopste i tu bude? :roll: :roll:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 avg 2010, 01:19

Sretno u petak.. Necemo puno :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 12 avg 2010, 01:24

ahah :) Nece Klose , mozda 2 3 komada onako reda radi xD
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2010, 16:07

Igrači koji su u toku nedjelje imali reprezentativne nastupe neće igrati u sutrašnjem meču protiv Reala.
To su: Kroos, Gomez, Demichelis, Tymoshchuk, Olić (?).

Mogući sastav:Butt, Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento, Van Bommel, Schweinsteiger, Pranjić, Muller, Ribery, Klose.
Klupa: Kraft, Braafheid, Sosa, Ottl...
Vom Jäger zum Gejagten

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 12 avg 2010, 21:54

T.Muller: "Real Madrid je uvijek bio jedan mit"

Ovo su utakmice koje svaki igrac zeli da igra, ako igras neku utakmicu predsezone vise je zelis odigrati protiv Real Madrid nego nekog FC Dingofling.. :lol: :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2010, 22:43

Da, da, Real je mit. Samo ne znam što su u Španiji toliko negativno nastrojeni prema Bayernu? :?
Oni ga tamo jednostavno nazivaju neprijateljem. Kompleksi, traume ili je nešto treće u pitanju?

Olić definitivno otpao za sutrašnji meč, kao i za prvo kolo njemačkog kupa koji Bayern igra u ponedjeljak.
Valjda je zaradio neku lakšu (?) povredu kada je igrao za Vatrene.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2010, 22:48

geronimo je napisao/la:Da, da, Real je mit. Samo ne znam što su u Španiji toliko negativno nastojeni prema Bayenu? :?
Oni ga tamo jednostavno nazivaju neprijateljem. Kompleksi, traume ili je nešto treće u pitanju?
:lol: :lol: :lol:
Najprije da ce ovo biti. :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.