Hahaha, redovniji sam na utakmicama od tebe..ublehas je napisao/la:Otkud ti znaš šta je bilo? Zbog čega je bio belaj? Možda su navijači krivi, a možda i nisu. Najlakše je uvijek po navijačima. Kada se napravi ekstra bakljada ili koreografija, svi kače slike po fejsu, a kada treba dati pare za to, onda niko ne da. Kada ode 600-700 ljudi na gostovanje, onda se opet kače slike po fejsu i **** brojkom, a kad se treba otići, onda se ima obaveza......de ba ko god ne ide redovno na tekme nema pravo da priča o navijačima!!!Zip je napisao/la:Kad cete shvatiti da nije do trenera?!!! Moze trener pogrijesiti, al mi smo u zadnjih 2-3 godine promjenili 5-6 trenera i uvijek je ista situacija bila...
Vi koji sad govorite "Dajte nam Husrefa" ste kad je imao lose rezultate prvi pljuvali.. I sad mi nesto govorite sto sam rekao " Kakav Husref"
Vi ste mi neki navijaci, svaku utakmicu problem napravite, svaku utakmicu kostate klub nekoliko hiljada maraka... Jel to ljubav prema klubu?
Kaze jedan da oni proputuju hiljade kilometara?? Pa bolje da be putuju kad probleme pravi... Jel to on ima pravo ako ide na gostovanja da pravi stetu klubu? Kakvi su to naijaci vise...
Uvijek je neko drugi kriv...
Sad su im i Ibrakovic kriv...
A kad je Benko i Alispahic potpisali, kovali ga u nebo...
Alispahic je pojacanje, pa vi mozete pricsti sta hocete.. To sto nije zdrava atmosfera u klubu, tu se treba pozabaviti problemima...
Meho je pogrijesio i pn je krivac za poraz i ispadanje iz Kupa.. Al zbog cega nekoga tjerati kad nam nece biti nista bolje:. Jer ima nesta trulo u nama...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako je moguce da svaku utakmicu bude problem sa navijacima? Svaki put je neko drugi kriv, nikad mi??
S takvi stavom mi nika necemo naprijed...
Ja sam izdvajao zadnju marku, smrznuo se, jel to ja imam pravo stetiti klubu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.