FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 21 mar 2015, 18:26

ublehas je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kad cete shvatiti da nije do trenera?!!! Moze trener pogrijesiti, al mi smo u zadnjih 2-3 godine promjenili 5-6 trenera i uvijek je ista situacija bila...
Vi koji sad govorite "Dajte nam Husrefa" ste kad je imao lose rezultate prvi pljuvali.. I sad mi nesto govorite sto sam rekao " Kakav Husref"

Vi ste mi neki navijaci, svaku utakmicu problem napravite, svaku utakmicu kostate klub nekoliko hiljada maraka... Jel to ljubav prema klubu?
Kaze jedan da oni proputuju hiljade kilometara?? Pa bolje da be putuju kad probleme pravi... Jel to on ima pravo ako ide na gostovanja da pravi stetu klubu? Kakvi su to naijaci vise...
Uvijek je neko drugi kriv...

Sad su im i Ibrakovic kriv...
A kad je Benko i Alispahic potpisali, kovali ga u nebo...

Alispahic je pojacanje, pa vi mozete pricsti sta hocete.. To sto nije zdrava atmosfera u klubu, tu se treba pozabaviti problemima...

Meho je pogrijesio i pn je krivac za poraz i ispadanje iz Kupa.. Al zbog cega nekoga tjerati kad nam nece biti nista bolje:. Jer ima nesta trulo u nama...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Otkud ti znaš šta je bilo? Zbog čega je bio belaj? Možda su navijači krivi, a možda i nisu. Najlakše je uvijek po navijačima. Kada se napravi ekstra bakljada ili koreografija, svi kače slike po fejsu, a kada treba dati pare za to, onda niko ne da. Kada ode 600-700 ljudi na gostovanje, onda se opet kače slike po fejsu i **** brojkom, a kad se treba otići, onda se ima obaveza......de ba ko god ne ide redovno na tekme nema pravo da priča o navijačima!!!
Hahaha, redovniji sam na utakmicama od tebe..
Kako je moguce da svaku utakmicu bude problem sa navijacima? Svaki put je neko drugi kriv, nikad mi??
S takvi stavom mi nika necemo naprijed...

Ja sam izdvajao zadnju marku, smrznuo se, jel to ja imam pravo stetiti klubu?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2015, 18:27

begiii je napisao/la:Sekac brate rekao sam da se nadam da brat bordograd ne genetslizira,jesil skonto?vruce glave nam ne pomazu,nesmije se bacati kost medzu nas!
Ma skonto brate np ali ne skidati glave ishitreno košta nas to od Jovića samo dušmanima idemo na ruku tako.I ne treba generalizovati sve ali večini pa i meni ako treba zabraniti pisanja i ta "mišljenja" pa oinda .... A među nas niko ne može kost bacizi brate da si naopak ti si moj brat pa kud puklo ali kritika mora biti
Sarajevo ljubavi moja!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 21 mar 2015, 18:31

Zip je napisao/la:Kad cete shvatiti da nije do trenera?!!! Moze trener pogrijesiti, al mi smo u zadnjih 2-3 godine promjenili 5-6 trenera i uvijek je ista situacija bila...
Vi koji sad govorite "Dajte nam Husrefa" ste kad je imao lose rezultate prvi pljuvali.. I sad mi nesto govorite sto sam rekao " Kakav Husref"

Vi ste mi neki navijaci, svaku utakmicu problem napravite, svaku utakmicu kostate klub nekoliko hiljada maraka... Jel to ljubav prema klubu?
Kaze jedan da oni proputuju hiljade kilometara?? Pa bolje da be putuju kad probleme pravi... Jel to on ima pravo ako ide na gostovanja da pravi stetu klubu? Kakvi su to naijaci vise...

Alispahic je pojacanje, pa vi mozete pricsti sta hocete.. To sto nije zdrava atmosfera u klubu, tu se treba pozabaviti problemima...

Meho je pogrijesio i pn je krivac za poraz i ispadanje iz Kupa.. Al zbog cega nekoga tjerati kad nam nece biti nista bolje:. Jer ima nesta trulo u nama...

Sram te bilo.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 mar 2015, 18:32

Smirite strasti, izađite, prošetajte pa onda napišite komentar.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 mar 2015, 18:34

kimbo je napisao/la:Zao mi je sto smo vam otezali put ka prvom mjestu al ovi nedostatci bi se pokazali prije ili kasnije.

Meho nije perfektan al sta ako stvari stoje ovako.....

Od 10 najbrzih igraca na terenu mozda je bilo 8 Velezovih. Svi igraci sredine terena nasi brzi od vasih. Najbolje krilo na terenu Hebibovic. Najbolji odbramebni igrac na terenu Darko Maletic koji je podobro bolji od vasih Tatomirovica itd ...

I sta ce Meho sa takvim materijalom u jednoj otvorenoj trkackoj tekmi ?????? A mora napadati. Neselektivna kupovina igraca zvana Ibrakovic ..
Ne treba ti biti žao raduj se pobjedi svog tima i mi imao oči i gledali smo istu tekmu ili nismo.Vi dali dva gola na dvije kontre a mogli ste i treči a naši hadalji ne mogu milon posto šansu realizovati.Niste bili bolji ni grama ćak ste bili slabiji ali vam je realizacija haman 100 posto bila.Koji Maletić ba sve smo po njegovoj strani i probili vi fulili protiv Zrinje sad vam se vratilo mi popušili i to je to.Ako Bog da već sam naveo bit če prilike za vračanje dugova kad tad. Mojne nas žaliti prijatelju ne možemo mi do prvog mjesta sa ovakvom igrom i ne brani Mehu što je iz Veleža i Meho je kriv koliko i igračai ali to je naš problem i ničiji više.
Sarajevo ljubavi moja!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 mar 2015, 18:34

Sabinho je napisao/la:Zakljucio sam jos nesto, nije Dzeno dzaba forsirao jedne te iste igrace, bio je savrseno svjestan cime raspolaze a mi mu nabijali na nos Mitrevskog, Kostica i kompaniju. Ko hoce da skonta skontace pouku.
;)

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 mar 2015, 18:38

Za 10 dana iz euforije do ponora.Ovih 15 dana ce dobro doci ,trebaju se rjesiti stvari unutar kluba ,bez novinara i slicno.Sad ce svi reci otjerajte Mehu i slicno.NE.Moramo presjeci i s tim mijenjanjem trenera svakih pola godine ,kao sto smo prestali svaki prelazni rok mijenjati po 10 igraca.Danas niko nije vrijedan spomena, prvo poluvrijeme je donekle i bilo uredu ,al drugo uzas.Ne mozemo reci da se golmani drugih ekipa raspucaju ,kad je svaki nas sut po golu pravo u golmana ili van gola.Centarsutevi su nam prelosi , to je sve u cilju ubaci pa sta bude ,niti gadamo Benku ili Velkoskog niti ista dobro da se gol zabije.Imate 15 dana ,skupite snage svaki dan trenirajte jer ovo do sada ne ide.I molim vas da dovedemo Ronalda u ekipu nemoj da nas euforija,mediji i ostali dignu u nebesa , pa poslije vadi se iz ponora.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 mar 2015, 18:45

Nije kriv trener !!
Ne može uvijek biti kriv trener. Bio je Plišek, Jović, Jarni, Husref, Dženo.. svi su u jednom periodu bili i Murinjo, Ferguson, Guardiola u jednom kad su dobri rezultati a čim loše krene bude tjeraj trenera. Ne branim Kodru ali ne može on biti kriv.
Nisu krivi ni igrači, ni Ibrak, nisu ni navijači, nije niko kriv nego SVI SU KRIVI.

KRIVI SU SVI, KRENUVŠI PRVO OD DINE I KUSTURICE. Jednostavno, nema mnogo profesionalaca u strukturi kluba, ljudi koji su pametni, koji se razumiju u fudbal, školovani treneri koji će pratiti igrače, njihovu formu, njihov način života, ma sve. Ja kad sam vidio na poluvremenu utakmice protiv Zvijezde onog pomoćnog trenera što daje izjavu za arenu sport, pa smučilo mi se. Čovjek prvo, vidi se na njemu da ne zna pričat, da nema pojma o fudbalu, može poslužit samo skupiti lopte i staviti dresove u mašinu. Pa čovjek nepismen, ne zna dvije rečenice sastavit i on kao neki pomoćni trener, smiješno. Ponavljam, treba tu školovanih ljudi, kojih zanima samo rezultat, ljudi sa autoritetom, kojeg će igrači poštovati, ako poštuješ njega i ostale u klubu znat ćeš da si mal naspram kluba a dok ovakvi, neprofesionalni ljudi sjede na klupama kluba i s kojim se igrači šprdaju, iste umisle da su veći i od kluba.

Napravila se greška i u selekciji igrača, dovode se sve ofanzivni igrači a bunker se ne može probit. Odbrana ti ostane loša, ne riješiš na vrijeme problem - rezultat je ovo danas. Kasno je sada dovoditi, naravno.
Očite greške, mnogo grešaka jer nije ih niko vidio. Eh zašto ih neko nije vidio - odgovor je jer nema ko. Ne može to vidjet onaj pomoćnik koji ne zna pričat, ne može Kodro sve sam.

Uprava treba shvatiti da navijačima ne trebaju sponzori, navijačima treba rezultat i ta jeb.ena titula. Svaka njima čast, ali i oni su pogriješili. I oni su poletili visoko, previsoko. Ako svi hoće rezultat, imaš pare, pa je.bemu miša, daj sudiji nešto, protivničkom igraču plati da loše odigra, uzmi titulu i sljedeće sezone će bit lakše jer će biti manji pritisak a i navijači će kao i svi dobiti ono što čekaju već dugo.

Ne treba igrače kažnjavati, treba RIJEŠITI PROBLEM.
Ko ne zaslužuju dres, odmah otjerat, ništa ne treba tolerisat.

Zanima me samo komentar Selimovića, Ibrakovića i Kusturice. Zanima me šta Selimović ima reći na ispadanje iz kupa a nakon poraza na Koševu od Borca najavio pobjedu i prolaz dalje bez obzira na zaostatak. Nisam protiv uprave, ali trebaju pametnije raditi, po svaku cijenu tražiti REZULTAT, potplatiti, namjestiti, ma naguzit se za tri boda jer ova ekipa, koliko god bila po imenima kvalitetnija od ostalih ona to nije na terenu a teren je jedino mjerilo!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 mar 2015, 18:49

Pozdrav bordo raji.Zao mi je sto smo vam malo umanjili sanse za sampionski naslov,ali nemojte jos odustajati,malo se trgnite,imate vi kvalitet za prvo mjesto samo se tim mora jos dodatno iskristalizovati i uigrati.Doce i Siroki i zrinjski i Zeljo kod nas,probat ce mo i njih dobiti.Odbrana vam je puno sabija nego napad i tu morate poraditi.Niste danas imali ni srece(pogotovo u prvom poluvremenu kad ste morali zabiti jbga).Radovac mali je strasan igrac i on mora biti u timu.Duljevic prenapuhan igrac kao i Cimirot.Benko dobar centarfor(danas nije imo srece).Onaj bek Protic vam je los(po meni)Alispahic onako(moze igrati u ovoj ligi ali nije neki igrac)Velkovski nije los.Treba vam jedan dobar stoper,lijevi bek(mjesto ovog protica) i jedan pravi "zadnji- pas" igrac sredine terena i mislim da bi tada bili super jaki.Morate istrpiti ovu polusezonu i novog trenera i pojedine igrace pa onda donositi odluke,a ne ovako cim se izgubi sve mjenjati.

Nemate nista od bojkota(ne bih vam preporucio) ali trazite kazne za sviju zbog ovog loseg rezultata.Zivili :bih:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 mar 2015, 18:50

SiouxLukavac je napisao/la:Nije kriv trener !!
Ne može uvijek biti kriv trener. Bio je Plišek, Jović, Jarni, Husref, Dženo.. svi su u jednom periodu bili i Murinjo, Ferguson, Guardiola u jednom kad su dobri rezultati a čim loše krene bude tjeraj trenera. Ne branim Kodru ali ne može on biti kriv.
Nisu krivi ni igrači, ni Ibrak, nisu ni navijači, nije niko kriv nego SVI SU KRIVI.

KRIVI SU SVI, KRENUVŠI PRVO OD DINE I KUSTURICE. Jednostavno, nema mnogo profesionalaca u strukturi kluba, ljudi koji su pametni, koji se razumiju u fudbal, školovani treneri koji će pratiti igrače, njihovu formu, njihov način života, ma sve. Ja kad sam vidio na poluvremenu utakmice protiv Zvijezde onog pomoćnog trenera što daje izjavu za arenu sport, pa smučilo mi se. Čovjek prvo, vidi se na njemu da ne zna pričat, da nema pojma o fudbalu, može poslužit samo skupiti lopte i staviti dresove u mašinu. Pa čovjek nepismen, ne zna dvije rečenice sastavit i on kao neki pomoćni trener, smiješno. Ponavljam, treba tu školovanih ljudi, kojih zanima samo rezultat, ljudi sa autoritetom, kojeg će igrači poštovati, ako poštuješ njega i ostale u klubu znat ćeš da si mal naspram kluba a dok ovakvi, neprofesionalni ljudi sjede na klupama kluba i s kojim se igrači šprdaju, iste umisle da su veći i od kluba.

Napravila se greška i u selekciji igrača, dovode se sve ofanzivni igrači a bunker se ne može probit. Odbrana ti ostane loša, ne riješiš na vrijeme problem - rezultat je ovo danas. Kasno je sada dovoditi, naravno.
Očite greške, mnogo grešaka jer nije ih niko vidio. Eh zašto ih neko nije vidio - odgovor je jer nema ko. Ne može to vidjet onaj pomoćnik koji ne zna pričat, ne može Kodro sve sam.

Uprava treba shvatiti da navijačima ne trebaju sponzori, navijačima treba rezultat i ta jeb.ena titula. Svaka njima čast, ali i oni su pogriješili. I oni su poletili visoko, previsoko. Ako svi hoće rezultat, imaš pare, pa je.bemu miša, daj sudiji nešto, protivničkom igraču plati da loše odigra, uzmi titulu i sljedeće sezone će bit lakše jer će biti manji pritisak a i navijači će kao i svi dobiti ono što čekaju već dugo.

Zanima me samo komentar Selimovića, Ibrakovića i Kusturice. Zanima me šta Selimović ima reći na ispadanje iz kupa a nakon poraza na Koševu od Borca najavio pobjedu i prolaz dalje bez obzira na zaostatak. Nisam protiv uprave, ali trebaju pametnije raditi, po svaku cijenu tražiti REZULTAT, potplatiti, namjestiti, ma naguzit se za tri boda jer ova ekipa, koliko god bila po imenima kvalitetnija od ostalih ona to nije na terenu a teren je jedino mjerilo!!
poserem se na takvu titulu ako bi je morali kupiti :) i kroz par godina kad bi se neko zakacio sa nekim pa rekao javnosti i dao dokaze o kupljenoj tituli eto nas u 2 ligi tako da batali to
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 mar 2015, 18:50

Svaka cast Benki, Delacu, Krsti i Rustemovicu (ako sam dobro vidio). Stali su pored navijacke tribine, dok su se ovi ostali zadrzali 5 sekundi a onda razbjezali.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 mar 2015, 18:52

franklampard8 je napisao/la:

Sram te bilo.
Sudeci ovo sto si boldirao, treba da podrzavam momke koji stete klubu za nekoliko hiljada KM?
:lol:

E svastaa...

Uglavnom, Kodro OSTANI... Vjerujem u tebe, bez obzira sto te smatram jednako krivim kao i igrace!!!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 21 mar 2015, 18:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zakljucio sam jos nesto, nije Dzeno dzaba forsirao jedne te iste igrace, bio je savrseno svjestan cime raspolaze a mi mu nabijali na nos Mitrevskog, Kostica i kompaniju. Ko hoce da skonta skontace pouku.
;)

Sabinho ima ti i ta mjesta. ;)
1946

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 21 mar 2015, 18:53

SiouxLukavac je napisao/la:Nije kriv trener !!

KAKVO BA POTPLAĆIVANJE I KUPOVANJE UTAKMICCA!! PA NISMO ZELJO ;)

treba rastjerat sve ove plačipi.čke koje danas nisu uklizale 3 puta (ko je gledao tekmu zna da se ne šalim)
dovest djecu koja rasturaju na posudbama i u našim mlađim kategorijama i počet praviit ekipu za sljedeću sezonu. sa titulom smo se već halalili.
od ovih manekena i dama nema nekog hajra
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 21 mar 2015, 18:54

Nema predaje za titulu dokle god se može. Mora lištica negdje kiksat, onda igramo s njima, daleko je još to. Nije sve gotovo. Ova tekma sad je dokaz da smo definitivno u krizi, sreća samo što ide sad ova pauza, na vakat da se pokuša riješit ovo. Nije ovo do kodre , sjetite se kako smo igrali dobro pred kraj polusezone. Ovo je do igrača, koji su ne profesionalni realno onako, kojima puca neka stvar za titulom, ima nekih problema na relaciji igrači-trener ili igrači-igrači. Slijedi borba do kraja, evropa nam je zagarntovana, al na kraju:

1.Otjerat ibraka ublehaša, dovest našeg čovjeka
2.Riješit se podhitno polovnjaka i poluprofesijonalaca iz srbije, hrvatske te naših
3.Dovest štopera. provjerenog stranca
4.Davat priliku našim juniorima priliku malo pomalo, definitivno ima materijala
5.Prestat podcijenivat druge ekipe i upisivat bodove unaprijed jer svaka će ekipa iz domaćeg prvenstva igrat sa 120% više nego inače protiv nas
6.Malo skromnosti i ozbiljnosti

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 mar 2015, 18:56

Ka se sjetim kako su strumfovi kukali sto ih je Velez dobio... Jos se ljute na navijace Veleza sto ih nisu pustili :lol:

Pa makar je nikad ne osvojili...
Oni ako je namjeste, ja im nikad marke ne bih ostavio.. :(

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 21 mar 2015, 18:56

Fuj! Hvala vam.
Aljegri, out!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 mar 2015, 18:57

Moze pricat ko god hoce I sta god hoce.

Kodro jeste najbolji trener sto je Ikad treniro u pl BiH, Ali on nije za FC SARAJEVO, Evo I zasto :
Covjek je davno otiso sa ovi krajeva,I on razmislja na nacin kosto se u evropi razmislja PROFESIONALNO
A) imas dobar Tim desi se kriza
B) igraci su profesionalci I svaku sledecu do kraja igrace 100%
Ovo unas nije tako. Zasto Je ciro najuspjesni trener u ex yugi (sto se tice nasi liga I repke) zato sto je covjek razumijo bahatos ne odgovornost ljudi na balkanu.
Znaci Samo ludacki humor tipa ; psovanje od mrtvi zivi vjesrski stvari, napravicu atmosveru brazilsku, uvjek mu je protivnik nagazna Mina itd.
Ista stvar sa ludim MAMICEM.
Napiso Sam juce da mi se kodrina izjava nesvida, I da bi nam se mogla obit o glavu.
Umjesto mi smo u krizi igraci su nervozni velez je dobar Tim igramo na njihovom terenu, pokušacemo da odigramo nerjeseno a Ako pobjedimo jos bolje, vazno je ostat neporazen itd.

Ako hocemo titulu ove godine CIRO je jedina opcija, a Ako imamo neke dugorocne planove bez optetecenja osvajanja titule ove godine KODRO JE PUN POGODAK I ima moju podrsku.

Velezu cestitam na pobjedi, Ako FC SARAJEVO mora da izgubi onda neka se to desilo od veleza :zviz:

bordobro
Kontakt:

Post Postao/la bordobro » 21 mar 2015, 18:57

nevjerovatna je ova nasa odbrana,pa jbt covjece za ovakvu odbranu najvise krivice snosi uprava barem ona koja se bavi sportskim segmentom i strucni stab,pa jel su toliki amateri da nisu vidjeli kakve bolide u odbrani imamo i jos vrhunac gluposti prodali dupovca a zamjene dobre nema,gurnuli ono dijete jadno odma u vatr,ma hej ko koga ovdje ****,pa imamo najlosiju odbranu poslije rata,da ne povjerujes da nemas beka jednog da vrijedi nesto,stopera....

AvdoMurga
Kontakt:

Post Postao/la AvdoMurga » 21 mar 2015, 18:58

Fahrin tarigus (Edis Kusturica Neznam kako cu ovo izdrzati ) poraz od Veleza :?
Kodro igraci su zasluzili platu! E moj Meho zasluzili su da ne jedu sedam dana .
Bolje da nam je meho objasnio G dje je Bilbija i ko od igraca bojkotuje trenera i sta nije u redu u svlacionici.
I slijepi vide da ovako ne ide :sick:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anex, Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Tarapi i 48 gostiju.