Na ljeto.mavi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 15:59Skroz slabo igra u zadnje vrijeme, trener mu se promjenio, pa je završio na klupi. A u zadnje vrijeme ga i tu slabo ima...Tristan10 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:34Mislim da mi nemamo individualno kvalitetne igrace na sredini terena da nametnemo nasu igru protiv kvalitetnih protivnika u ligi. Mozemo ih na neki nacin pobjediti kako smo i uradili, naravno, ali ne na nacin da mi nametnemo nasu igru. Bilo bi dobro vratiti Sadikovica ako je ikako moguce, kakav je njegov status u Poljskoj?mavi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 08:55Vezni red nam je bio tanak protiv Veleža.
Dudić je postavkom u sredini nadmudrio Edisa, uzeli su nam sredinu.
Zgusnut Veležov vezni red nam nije dozvolio da organizujemo napade, a ruku na srce bili su i više agresivniji od nas u prvih 60. minuta.
Zbog toga, Bekrić i Hodžić nisu imali prema naprijed upotrebljivih lopti, realno, bilo je izbij - nabij.
Ulaskom Gasala i Resića umjesto Subašića i Vučenovića, počeli smo bolje igrati.
A da bi nam legao ko budali šamar, malo je reći.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nadam se da ce to biti a ne ko onda kad si najavio da je Eldin zavrsio papirologiju i da se do kasno radilo1921boy je napisao/la: ↑22 mar 2022, 16:33Na ljeto.mavi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 15:59Skroz slabo igra u zadnje vrijeme, trener mu se promjenio, pa je završio na klupi. A u zadnje vrijeme ga i tu slabo ima...Tristan10 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:34
Mislim da mi nemamo individualno kvalitetne igrace na sredini terena da nametnemo nasu igru protiv kvalitetnih protivnika u ligi. Mozemo ih na neki nacin pobjediti kako smo i uradili, naravno, ali ne na nacin da mi nametnemo nasu igru. Bilo bi dobro vratiti Sadikovica ako je ikako moguce, kakav je njegov status u Poljskoj?
A da bi nam legao ko budali šamar, malo je reći.
Ne sekiraj se ti za Eldina

Zayebavas? E svasta.lijevapolutka je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:45a kako ces idiotima objasniti da ne bacaju predmete na teren, pogotovo u trenutku kad ti ekipa vodi
@igrajlopte 🐦
Kad se prikljuci Fatai, taman će se oporaviti Cerimagic,uz to da će se Stilic refreshirat,ja sam optimista za ostatak prvenstva.
Ma normalno. Samo jako i hrabro. I moramo dici posjetu na 7.000. Zrinjski,Borac,Siroki....sve kuci. Ide ljepse vrijeme,opet neki hajc akcija....samo jako!
-
- Kontakt:
Ima li neko provjerenu informaciju a ne neku divlju dokle smo sa licencama za premijer ligu i evropu? Ja sam čuo da nam je licenca za evropu upitna, za ligu da ćemo dobiti. Ima li neko više informacija?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Ta druga nam je bitnija, Evropa ima šanse, ali ako Velež osvoji kup, onda smo OUT mi i ko bude četvrtiCrazySouth1987 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 23:10Ima li neko provjerenu informaciju a ne neku divlju dokle smo sa licencama za premijer ligu i evropu? Ja sam čuo da nam je licenca za evropu upitna, za ligu da ćemo dobiti. Ima li neko više informacija?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
To nije dobro jer uvjek prva tekma novog trenera igraci se nahajcaju.Fatai je toliko brz da ga odbrana pitara nece ni primjetit.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Valjda nije potpisan na 2 mjeseca
Nek' bude ko Dialiba 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Konačno. Fala Bogu.
Sad već počinjemo ličiti na ozbiljan tim

Sad već počinjemo ličiti na ozbiljan tim
- NerminFatic
- Kontakt:
Odlicno, hvala Bogu! Zar je drzavna tajna na koliko je potpisao? Nadam se da je na godinu i po jer momku se mora dati sansa. On je za Vucenovica Benzema.
Pa zar nije i više nego očigledno na koliko igrači potpisuju ugovore. Pola godine (do kraja sezone) uz opciju produženja ugovora na još jednu sezonu.NerminFatic je napisao/la: ↑23 mar 2022, 14:33Odlicno, hvala Bogu! Zar je drzavna tajna na koliko je potpisao? Nadam se da je na godinu i po jer momku se mora dati sansa. On je za Vucenovica Benzema.
- kontrasviju
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, itatabisine, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921 i 72 gosta.