FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmicu po utakmicu, sto toliko ultimatuma i pritiska, bezveze.
Hvala Bogu ko dovede Galića , ljepota mi gledati Blaževića na klupi

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Marin Galic ubjedljivo nas najbolji igrac svaku tekmu, a zelja i borba koju pokazuje u plavom dresu je ogromna, i bas se vidi na njemu koliko mu je drago sto se vratio gdje je i poceo ozbiljnije igrati..+ Cocalic, suvisno je pricati o njemu..bas velika pojacanja.
-
- Kontakt:
Zadnja linija zajedno sa 2 DMF nam je najjača strana. Sve pohvale. Gore će škripiti jer nemamo pravog špica, a i ova krila su onako srednje kvalitete. Puno nam je lakše igrati otvorene utakmice nego probijati bunkere ovih, na papiru, slabijih protivnika.
Što reće čovjek gore, nikakve ultimatume ne treba postavljati. Utakmicu po utakmicu, jako, najjače pa gdje završimo.
Što reće čovjek gore, nikakve ultimatume ne treba postavljati. Utakmicu po utakmicu, jako, najjače pa gdje završimo.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Piše li negdje zvanično koliko je navijača bilo na Grbavici ?
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Dokle je fatai,znal se sta ?
Ne znam ni ima li smisla ga sad dovoditi kad nije bio sa timom jace od mjesec dana...
Ne znam ni ima li smisla ga sad dovoditi kad nije bio sa timom jace od mjesec dana...
- Bersaga
- Kontakt:
Ovo je bila skoro pa i nemoguća misija da se dođe do lopte nakon spuštanja Zeca a kamo li da se postigne gol.

Nema predaje, borba za svaku loptu i koncentracija od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka.

Nema predaje, borba za svaku loptu i koncentracija od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Završena mu je boravišna dozvola koliko znam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Vezni red nam je bio tanak protiv Veleža.
Dudić je postavkom u sredini nadmudrio Edisa, uzeli su nam sredinu.
Zgusnut Veležov vezni red nam nije dozvolio da organizujemo napade, a ruku na srce bili su i više agresivniji od nas u prvih 60. minuta.
Zbog toga, Bekrić i Hodžić nisu imali prema naprijed upotrebljivih lopti, realno, bilo je izbij - nabij.
Ulaskom Gasala i Resića umjesto Subašića i Vučenovića, počeli smo bolje igrati.
Zgusnut Veležov vezni red nam nije dozvolio da organizujemo napade, a ruku na srce bili su i više agresivniji od nas u prvih 60. minuta.
Zbog toga, Bekrić i Hodžić nisu imali prema naprijed upotrebljivih lopti, realno, bilo je izbij - nabij.
-
- Kontakt:
Ovo je nesto sto Bilbija doveo do savrsenstva. U nasoj ligi 99 posto igraca na skok napadaca i prebacivanje glavom,ostane ispred njega i nepada im napamet da idu prema golu,jer im izgleda nerealno da ce lopta proci. Mene je to oduvijek nerviralo zasto ne idu napried ako lopta prodje to je odmah gol sansa. Jer drugi stoper i bek ne ocekuje i ne vidi dobro igraca koji se ubacuje da isprati spustenu loptu sa skoka. Ima klip gdje mu i Zec govori nekoliko puta da prati i ubacuje se.
Ima jos jedna stvar koja izgleda malo moguca a cesto he donosila rezultat,a to je Tatara iz Sarajeva napravilo igracem u nasoj ligi. Nasi bekovi ,centarsuteve na drugu stativu ne prate dobro,i krilo koje je dovoljno blizu i neodustaje zato sto je lopta blizu gol auta,moze da im uzme loptu ili da da gol zbog nepaznje. Benjamin Tatar je Sarajevu donio titulu tako,jedno 10 pobijeda iz nicega pred sami kraj susreta.
Ja vec bio odustao, kontam sta je dizete bezveze kad nemamo gore nikog ko ce primiti loptu. Kad ono

Top, nadati se jos samo da Cocalic nije ozbiljnije povrijedjen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Izvinjavam se ako se vec raspravljalo ali jel realno da su ovo ponovo vratili mrezu preko cijele istocne tribine? I da je to okej ovaj put, jer se ne skida vec drugo kolo na Grbavici... 

@igrajlopte 🐦
"Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Veleža iznosi 31.834,00 KM 
"
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Lijepo je dobiti putem e-maila vezano za narednu utakmicu. Treba samo dodati da se moze uplatiti virtualna karta prije svake domace utakmice:
https://tickets.fkzeljeznicar.ba/?****=home
Treba taj dio nastaviti pa koliko se prikupi, prikupi.
https://tickets.fkzeljeznicar.ba/?****=home
Treba taj dio nastaviti pa koliko se prikupi, prikupi.
Mislim da mi nemamo individualno kvalitetne igrace na sredini terena da nametnemo nasu igru protiv kvalitetnih protivnika u ligi. Mozemo ih na neki nacin pobjediti kako smo i uradili, naravno, ali ne na nacin da mi nametnemo nasu igru. Bilo bi dobro vratiti Sadikovica ako je ikako moguce, kakav je njegov status u Poljskoj?mavi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 08:55Vezni red nam je bio tanak protiv Veleža.
- lijevapolutka
- Kontakt:
a kako ces idiotima objasniti da ne bacaju predmete na teren, pogotovo u trenutku kad ti ekipa vodi
moSa ljoŽe
Skroz slabo igra u zadnje vrijeme, trener mu se promjenio, pa je završio na klupi. A u zadnje vrijeme ga i tu slabo ima...Tristan10 je napisao/la: ↑22 mar 2022, 14:34Mislim da mi nemamo individualno kvalitetne igrace na sredini terena da nametnemo nasu igru protiv kvalitetnih protivnika u ligi. Mozemo ih na neki nacin pobjediti kako smo i uradili, naravno, ali ne na nacin da mi nametnemo nasu igru. Bilo bi dobro vratiti Sadikovica ako je ikako moguce, kakav je njegov status u Poljskoj?mavi je napisao/la: ↑22 mar 2022, 08:55Vezni red nam je bio tanak protiv Veleža.
A da bi nam legao ko budali šamar, malo je reći.