FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
47%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 189

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 27 avg 2023, 23:11

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 avg 2023, 22:18
bodi123 je napisao/la:
27 avg 2023, 21:52
Gledam Menalo nikako ne igra u Dinamu, moj Ismire pare koje si bacio na Penarandu, Viverosa i ostale da si bogdom preusmjerio sve na Luku da se proba dovest. Prekucao bi lik ovu našu ligu...
Previše se menadžera igrao.. Ja vjerujem da to nije iz loše namjene, jednostavno nije dovoljno upoznat sa sportom, načinom vođenja kluba..
Ovako je najbolje, imaš sportskog direktora koji je bio fenomenalan igrač, u prošlom klubu kvalitetno radio na poziciji SD, zna procijeniti neke stvari kod igrača jer zna po sebi i periodu kad je igrao.
No, moram reći da neko odavno u FKS ovako kvalitetnog trenera nije doveo, pa se nadam da je shvatio u čemu je fora sa dovođenjem trenera.
Ma hoću samo da kažem da sa ovim trenutnim budžetom kojeg imamo se 100% mogu dovesti kvalitetniji igrači od ovih koje je Mirvić doveo, znači iste pare, al kvalitet viši. Penarandi je dao boga pitaj koliko love, kao i Viverosu koji je odbio Šerif, klub koji s vremena na vrijeme igra i LP, siguran sam da bi se s tom lovom mogao dovesti neki baš kapitalac koji će od prvog dana praviti razliku na terenu, a ne da moramo čekati ovog da se neke zvijezde poklope pa da bude šta od njega.

Ne može me niko ubijedit da Menalo barem ne bi razmislio da odradi kod nas godinu dana ako ništa, sa uslovima koje bi dobio i koji ne bi bili ništa manji nego što u Dinamu sad ima, a ne igra nikako.

Mi generalno trebamo početi težiti da dovodimo te igrače koji nemaju mjesta u ovim najboljim balkanskim klubovima, kao npr i ovaj mali Đurić iz Zvezde, ali eto i to je propalo.

A što se tiče Ziljkića ne treba pretjerivati, Ziljka sa svim svojim manama je naš ponajbolji igrač uz Vrančića i Renana. Nemamo boljeg krila od njega, dok je tako neka ga. Kad dođe bolji i kvalitetniji, lahko ćemo onda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2023, 23:21

thebain666 je napisao/la:
27 avg 2023, 22:59
napoleon72 je napisao/la:
27 avg 2023, 22:20
27 avg 2023, 21:30
Prvo ovdje pojedinci trebaju da nauce citati, ja ne znam gdje sam napisao da Vrancic ima 37 god ?
Drugo ovi sto izvrcu recenice i prave se pametni uz duzno postovanje al obalite ga. Da rezimiram, ocekivao sam da bude BABO na terenu i najbolji igrac lige, a on to nije, al opet je nas najbolji vezni igrac i NIJE LOS, al s obzirom na njegovu karijeru njegova igra ne bi trebaa da zavisi od toga hoce li biti ostali ja nivou ili ko je trener, ipak je ovo jedna od najlosijih liga na svijetu i nije neka mudrost igrati ovdje. Kod njega je jednostavno nedostatak motivacije i to je to.

A Almedin Ziljkic, seljaci, je nas najbolji igrac i ako on nije na nivou mi smo bezopasni
Joj druze, opasno se ofiras. Prvo, ne moze jedan CMF/DMF NI U KOM SLUCAJU bit najbolji igrac bilo koje lige. Barem ne tako kako ti posmatras. Da ima postotak pasova 99.9%, da u oko gadja igrace, opet ne moze. Zato sto te to u direktnoj sprezi sa ovom drugom nebulozom koju si napisao, da mu igra ne zavisi od tog ko je trener i kakvi su mu saigraci. Zamisli da Vrancic igra sa nekim Handzicem i da mu napravi 10 zicera po utakmici a ovaj zabije jedan gol. I tako nas Mario umjesto deset asistencija ima jednu. Ne moze Mario i asistirat i onda uzet saigraca za nogu i gurnut je prema lopti i prema golu. A ovo za trenera, pa nije ovo futsal jbt, da imas jednog majstora koji igra svoje bez obzira na sve. Sta ti znaci da imas Xavija u prajmu kad imas trenera koji ga zavali predaleko od gola i koji postavi takvu taktiku da mu igraci veze nemaju ko sta radi. Kako da se taj igrac dokaze? Ponavljam, nije futsal pa da lik uzme loptu od golmana pa roka s pola u raslje. Taj igrac, taman bio taj Xavi, mora nekom dodat loptu. On to uradi savrseno ali saigrac uprska. Krene u dupli pas a saigrac pogrijesi. Otkriva se na sut a trener im rekao da idu na beka i centarsut, niko mu ne vraca loptu. Do koga je tu??

A tek za Ziljkica se pravo brukas. Sa svojim mentalitetom nikad nece maknut dalje od ovih pasnjaka. Ovdje moze bit dobar jer mu prolazi, al moderno krilo nije i nikad nece bit.
Logika glupog pitara, ne valja Ziljkic jer ne bi bio dobar negdje drugo.... kod nas je najbolji i najkorisniji igrac, a to kakav bi bio negdje drugo to me ne zanima. Vrancic nije ni sjena igraca iz Norwicha ako cemo se voditi tom "logikom". Kao sto napisa ovaj iznad, po koristi on je 3 po redu, a ja sam ocekivao da bude broj 1 i to je to. Bez njega bi opet bili opasni sa Ziljkicem, Renanom, Avramom, Kyeremehom, a bez njih sa Vrancicem i njihovim zamjenama cisto sumnjam.
Jedini glup ovdje si ti. Upravo si nabrojao 4 ofanzivna igraca i poredis ih sa centralnim/zadnjim veznim. Vrancic svoju ulogu obavlja besprijekorno, al jbg, ti ocito ocekujes 50 golova i asistencija od njega. Ne znam u kojoj je to ekipi na svijetu centralni vezni br. 1 u ekipi. Nemoj mi samo reci Modric, nikad u Realu nije bio br. 1, uvijek su ispred bili i Benzema i CR i Vinicijus, odnosno ta ofanzivna trojka. Nego ti posmatras sve kroz G/A, ne vidis koliko vrhunskih pasova Vrancic posalje koje napadaci ili krila ne iskoriste, koliko puta razbije protivnicku odbranu nekom loptom gdje napad i krila (i desetka) treba da sve rijese u dva poteza ali ne rijese. A i da rijese, nikad neces za veznjaka reci da je najkorisniji igrac na terenu jer ipak neko drugi daje golove i tako skuplja bodove. A da tu nema igraca poput Vrancica ostatak ekipe bi skrpio nesta na individualni kvalitet, dobila bi se poneka utakmica. Dobro covjek iznad rece za Suljica, u onoj polusezoni sa Vasoskim je bio odlican kad god je na terenu imao Kapica i zabio je bruku golova. Al kasnije bez takvog igraca, kad je Cirjak bio glavni kreator, i on je bio u teskom qrcu i njegovo peljanje nam je svima doslo glave.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 27 avg 2023, 23:26

Čitam zadnjih par stranica i ne mogu da vjerujem šta se piše. Možemo li bar nekad i nekog da ne pljujemo. Pa ljudi dragi jel moguće i kad se ispucaju svi igrači da se udari po najboljim. I Ziljka i Vrančić su uz Renana naši ponajbolji igrači u trenutnoj postavi i oni su ti koji prave prevagu svako na svojoj poziciji, te se uopšte ne mogu porediti jedan sa drugim jer apsolutno ne pokrivaju iste pozicije i nisu isti tip igrača. Treba gledati gdje su šupljine i to pokriti, kao npr Štoper, a ova dvojica moraju i trebaju zajedno sa Renanom ostati u kosturu ekipe.

Potrebno je nadograđivati tim prema pozicijama i igrači nosioci 70% početne jedanaestke mora se uigravati i igrati u kontinuitetu ako hoćemo da imamo pravu ekipu. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 27 avg 2023, 23:33

27 avg 2023, 23:21

Joj druze, opasno se ofiras. Prvo, ne moze jedan CMF/DMF NI U KOM SLUCAJU bit najbolji igrac bilo koje lige. Barem ne tako kako ti posmatras. Da ima postotak pasova 99.9%, da u oko gadja igrace, opet ne moze. Zato sto te to u direktnoj sprezi sa ovom drugom nebulozom koju si napisao, da mu igra ne zavisi od tog ko je trener i kakvi su mu saigraci. Zamisli da Vrancic igra sa nekim Handzicem i da mu napravi 10 zicera po utakmici a ovaj zabije jedan gol. I tako nas Mario umjesto deset asistencija ima jednu. Ne moze Mario i asistirat i onda uzet saigraca za nogu i gurnut je prema lopti i prema golu. A ovo za trenera, pa nije ovo futsal jbt, da imas jednog majstora koji igra svoje bez obzira na sve. Sta ti znaci da imas Xavija u prajmu kad imas trenera koji ga zavali predaleko od gola i koji postavi takvu taktiku da mu igraci veze nemaju ko sta radi. Kako da se taj igrac dokaze? Ponavljam, nije futsal pa da lik uzme loptu od golmana pa roka s pola u raslje. Taj igrac, taman bio taj Xavi, mora nekom dodat loptu. On to uradi savrseno ali saigrac uprska. Krene u dupli pas a saigrac pogrijesi. Otkriva se na sut a trener im rekao da idu na beka i centarsut, niko mu ne vraca loptu. Do koga je tu??

A tek za Ziljkica se pravo brukas. Sa svojim mentalitetom nikad nece maknut dalje od ovih pasnjaka. Ovdje moze bit dobar jer mu prolazi, al moderno krilo nije i nikad nece bit.
Logika glupog pitara, ne valja Ziljkic jer ne bi bio dobar negdje drugo.... kod nas je najbolji i najkorisniji igrac, a to kakav bi bio negdje drugo to me ne zanima. Vrancic nije ni sjena igraca iz Norwicha ako cemo se voditi tom "logikom". Kao sto napisa ovaj iznad, po koristi on je 3 po redu, a ja sam ocekivao da bude broj 1 i to je to. Bez njega bi opet bili opasni sa Ziljkicem, Renanom, Avramom, Kyeremehom, a bez njih sa Vrancicem i njihovim zamjenama cisto sumnjam.
Jedini glup ovdje si ti. Upravo si nabrojao 4 ofanzivna igraca i poredis ih sa centralnim/zadnjim veznim. Vrancic svoju ulogu obavlja besprijekorno, al jbg, ti ocito ocekujes 50 golova i asistencija od njega. Ne znam u kojoj je to ekipi na svijetu centralni vezni br. 1 u ekipi. Nemoj mi samo reci Modric, nikad u Realu nije bio br. 1, uvijek su ispred bili i Benzema i CR i Vinicijus, odnosno ta ofanzivna trojka. Nego ti posmatras sve kroz G/A, ne vidis koliko vrhunskih pasova Vrancic posalje koje napadaci ili krila ne iskoriste, koliko puta razbije protivnicku odbranu nekom loptom gdje napad i krila (i desetka) treba da sve rijese u dva poteza ali ne rijese. A i da rijese, nikad neces za veznjaka reci da je najkorisniji igrac na terenu jer ipak neko drugi daje golove i tako skuplja bodove. A da tu nema igraca poput Vrancica ostatak ekipe bi skrpio nesta na individualni kvalitet, dobila bi se poneka utakmica. Dobro covjek iznad rece za Suljica, u onoj polusezoni sa Vasoskim je bio odlican kad god je na terenu imao Kapica i zabio je bruku golova. Al kasnije bez takvog igraca, kad je Cirjak bio glavni kreator, i on je bio u teskom qrcu i njegovo peljanje nam je svima doslo glave.
Ti si bas ozbiljno glup, ja nigdje nisam spomenuo njegove golove i asistencije, to mi ti pokusavas prikaciti vec u par postova, kad smo vec kod Modrica, da on je broj 1 u Realu godinama, jer svi su nabrojani otisli, a on je ostao tu, jer godinama je alfa i omega Reala. Vrancic to nije nazalost, i kazem ti da bi sa ovim igracima opet bili opasni i bez njega. Ispade sad da sam protiv njega jer tebi i slicnim glupanima je nemoguce objasniti da najvece ime koje je igralo u ovoj ligi ne donosi neku prevagu na terenu.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 avg 2023, 23:36

27 avg 2023, 21:30
Prvo ovdje pojedinci trebaju da nauce citati, ja ne znam gdje sam napisao da Vrancic ima 37 god ?
Drugo ovi sto izvrcu recenice i prave se pametni uz duzno postovanje al obalite ga. Da rezimiram, ocekivao sam da bude BABO na terenu i najbolji igrac lige, a on to nije, al opet je nas najbolji vezni igrac i NIJE LOS, al s obzirom na njegovu karijeru njegova igra ne bi trebaa da zavisi od toga hoce li biti ostali ja nivou ili ko je trener, ipak je ovo jedna od najlosijih liga na svijetu i nije neka mudrost igrati ovdje. Kod njega je jednostavno nedostatak motivacije i to je to.

A Almedin Ziljkic, seljaci, je nas najbolji igrac i ako on nije na nivou mi smo bezopasni

Kad smo kod Xavija i veznih igraca evo nesto zanimljivo u prilogu

- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 avg 2023, 23:45

E bas bih bilo dobro vidjeti kako bi izgledali na terenu dok je zalizani bio tu a da nije imao Vrančića. Lik je jedini koji radi svoj posao onako kako treba za poziciju na kojoj igra. Bespotreba priča o učinku Vrančića jer bi naša igra imala drugu dimenziju da ga nema na terenu.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2023, 23:49

27 avg 2023, 23:33

Ti si bas ozbiljno glup, ja nigdje nisam spomenuo njegove golove i asistencije, to mi ti pokusavas prikaciti vec u par postova, kad smo vec kod Modrica, da on je broj 1 u Realu godinama, jer svi su nabrojani otisli, a on je ostao tu, jer godinama je alfa i omega Reala. Vrancic to nije nazalost, i kazem ti da bi sa ovim igracima opet bili opasni i bez njega. Ispade sad da sam protiv njega jer tebi i slicnim glupanima je nemoguce objasniti da najvece ime koje je igralo u ovoj ligi ne donosi neku prevagu na terenu.
Idiote retardirani, kakve veze ima sto su drugi otisli? Haahahahah otisli u Arabiju jer su velika imena i za boljom lovom pred kraj karijere. A NIKAD nije bio prvo ime Reala, to je od 2009. bio CR, zadnje 2-3 sezone Benzema. Modric bio odlican al ne jedini, bili su i Kroos i Xabi Alonso prije njih, Valverde u zadnje vrijeme, Casemiro, Vini... Al CR i Benzema su uvijek bili najbolji igraci.

Pa hajde nam ti Murinjo objasni na sta si mislio onda, sta je po tebi prevaga jednog veznog igraca?? Sta je to sto treba jedan veznjak radit, a da to Vrancic kod nas ne radi, ako ne mislis na golove i asistencije? Pojma ni ti nemas sta si htio da kazes, nikakav argument da potkrijepis tu tvrdnju. Ko je za tebe prototip savrsenog veznjaka u ovoj ligi? Danas je neko spominjao Jajala, sta je Jajalo radio sto Vrancic ne radi?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 27 avg 2023, 23:52

tabba77 je napisao/la:
27 avg 2023, 23:45
E bas bih bilo dobro vidjeti kako bi izgledali na terenu dok je zalizani bio tu a da nije imao Vrančića. Lik je jedini koji radi svoj posao onako kako treba za poziciju na kojoj igra. Bespotreba priča o učinku Vrančića jer bi naša igra imala drugu dimenziju da ga nema na terenu.
Brate ne kazem da je los, pisem po 100ti put. Jajalo, Crepulja su bili bolji od njega i to je moje misljenje, sigurno je da je Mario klasa, ali ja sam ocekivao vise od njega, vjerovatno je to nedostatak motivacije igranja u ovoj ligi. Mislim da kad bi ostali bez njega, uz buljubasica i jurladziju ne bi toliko osjetili. Ne kazem ni da sam upravu, ali realno doveli smo igraca koji je igrao u bundes ligi i engleskoj premijer ligi, on treba da sa pola snage ovdje bude najbolji igrac lige, ali on to nije i to je to, ali daleko od toga da je los.

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 27 avg 2023, 23:54

27 avg 2023, 23:49
27 avg 2023, 23:33

Idiote retardirani, kakve veze ima sto su drugi otisli? Haahahahah otisli u Arabiju jer su velika imena i za boljom lovom pred kraj karijere. A NIKAD nije bio prvo ime Reala, to je od 2009. bio CR, zadnje 2-3 sezone Benzema. Modric bio odlican al ne jedini, bili su i Kroos i Xabi Alonso prije njih, Valverde u zadnje vrijeme, Casemiro, Vini... Al CR i Benzema su uvijek bili najbolji igraci.

Pa hajde nam ti Murinjo objasni na sta si mislio onda, sta je po tebi prevaga jednog veznog igraca?? Sta je to sto treba jedan veznjak radit, a da to Vrancic kod nas ne radi, ako ne mislis na golove i asistencije? Pojma ni ti nemas sta si htio da kazes, nikakav argument da potkrijepis tu tvrdnju. Ko je za tebe prototip savrsenog veznjaka u ovoj ligi? Danas je neko spominjao Jajala, sta je Jajalo radio sto Vrancic ne radi?
Ma ti si jedan debilcic i nemam ja sta s tobom pricati, mozes jedino samar dobiti.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 28 avg 2023, 00:00

27 avg 2023, 23:52
tabba77 je napisao/la:
27 avg 2023, 23:45
Brate ne kazem da je los, pisem po 100ti put. Jajalo, Crepulja su bili bolji od njega i to je moje misljenje, sigurno je da je Mario klasa, ali ja sam ocekivao vise od njega, vjerovatno je to nedostatak motivacije igranja u ovoj ligi. Mislim da kad bi ostali bez njega, uz buljubasica i jurladziju ne bi toliko osjetili. Ne kazem ni da sam upravu, ali realno doveli smo igraca koji je igrao u bundes ligi i engleskoj premijer ligi, on treba da sa pola snage ovdje bude najbolji igrac lige, ali on to nije i to je to, ali daleko od toga da je los.
Statistički Crepulja ni blizu Vrančića, Jajalo jedan gol više ali i više minuta provedenih na terenu od Vrančića. Računaj da je Vrančić imao zalizanog za trenera i ko god se razumije bar malo u fudbal znat će da je Vrančić taj koji je nosio našu igru protekle sezone. Ako igra Vrančić i mi igramo, ako njega stane i mi smo loši bili. Tek ove sezone očekujem da će Vrančić pokazati sve što zna jer ima trenera koji može izvuci maximum iz njega.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 avg 2023, 00:13

brojjedan je napisao/la:
27 avg 2023, 23:06
Sutra Avram u prvih 11 i nema problema. Ostale poredati prema njemu. I da, trebao bi samo Renan biti da mu ovaj podvali koju, I gotovo.
Šahinović, Beganovic, Anicic, Soldo, Radovic, Buljubasic, Juraldzija, Avramovski, Kyeremeh, Catakovic i Renan.

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 28 avg 2023, 00:47

thebain666 ukratko "Vrancic ne valja nije ispunio moja ocekivanja" pitas ga koja su to ocekivanja, brat opet isto napise...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 avg 2023, 00:54

Vrancic je dobar igrac i zasluzeno u prvih 11.. Dali se mogao dovest igrac za iste ili manje pare koje dajemo za Vrancica u vidu plate DEFINITIVNO (ako mu je plata 15 k€ mjesecno)

Takodje Vrancic je DEFINITIVNO najvece ime u pl bh i to donosi marketicku vrijednost..

Mane VRANCICA, ziljkic puca penal, izvodi slobodne rijetko se kad osudi da izvede korner..

Po izgubljenoj lopti rijetko kad ide da je vrati

Sigurno da tipovi ko durakovic kapetanovic catakovic kermech itd koji neznaju da otvore prostor dosta njega sputavaju ali bez obzira i nato malo je za kakibar kakav je on da nema nijedan go nijednu asistenciju (jednom pogodio stativu) od prilike u 20 utakmica

Da regularne pasove (koje jesu njegov primarni poso) odradjuje bolje od bilo kojeg igraca u pl bh, al

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 28 avg 2023, 01:31

JuricaSpindl je napisao/la:
28 avg 2023, 00:47
thebain666 ukratko "Vrancic ne valja nije ispunio moja ocekivanja" pitas ga koja su to ocekivanja, brat opet isto napise...
KO JE REKAO DA NE VALJA MONGOLOIDI ? JESTE LI MALOUMNI VI ? JEL JA NA HEBREJSKOM PRICAM STOKO ONA PITARSKA, ISTO ONI STREBERI SE NAVILI I OKOMILI NA MOJ KOMENTAR. MARIO VRANCIC JE NAJVECE IME KOJE JE IGRALO U NASOJ LIGI, NAJBOLJI NAS VEZNI IGRAC TRENUTNO, S OBZIROM NA NJEGOVU KARIJERU TREBAO BI DA BUDE ONO STO JE BIO NAPRIMJER STILIC KAD SE TEK VRATIO, TJ DA SE IGRA S POLA SNAGE U OVOJ LIGI. COVJEK IGRA SOLIDNO I RADI ONO STO JE ZADATAK NA TOJ POZICIJI, A DA JE IMAO NEKIH LUCIDNIH PASOVA, I POTEZA, NESTO SE NE SJECAM, O GOLOVIMA DA NE PRICAM, A PONAVLJAM IGRAO JE ENGLESKU I NJEMACKU LIGU. ISTO TAKO ZA MANJE PARA SE MOGAO DOVESTI IGRAC KOJI BI ISTO RADIO KO I MARIO.

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 28 avg 2023, 01:42

Ne trudite se opet mu objasnjavati, covjek se ne razumije u fudbal i tu se ne moze nista.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 28 avg 2023, 02:46

Pogledati bar dvomeč sa Torpedom i vidjeti razliku u igri kad igra Vrančić, i kad protivnički trener skonta koga treba da pritisne i onemogući u prijemu/distribuciji lopte..
Vrančić je top igrač za naše uslove, a kojeg većina pitara trpi jer je Vrančić.. Imali smo mi tih igrača koji su znali dati dinamiku našoj igri za koje mi je bilo žao kad su odlazili (Cimirot, Crepulja, Kapić, Radovac, Jajalo, Sarić...), a koje su navijači mahom pljuvali (osim Jajala, Cimirota) ..Naš prosječan navijač, ne skonta vrijednost ovakvih igrača, čak ni kad ih nema (period kad su poziciju pokrivali Kobiljar, Palić, Ivetić, Rustemović itd..)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 28 avg 2023, 07:45

Svi na Koševo, igra Sarajevo !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 avg 2023, 07:46

Naši klubovi su tu gdje jesu zato sto su nam najbolji i najcjenjeni igraci dizelaši penzioneri mi smo Meka za igrace koji su u padu a imaju 30+ godina. Rožman rece razika Slovenije i BiH sto su tamo mladji igraci i igra se brze na prvi dodir.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 avg 2023, 08:26

Ja bih danas sa
Sahinovic, Durakovic, Soldo, Anicic, Beganovic, Vrancic, Buljubasic, Avramovski, Ziljkic, Catakovic, Oliveira
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 avg 2023, 08:29

Svi na kosevo :opaopa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Konzerva, mosarajvosa83, relativizam, riki46, samoFKS, Vanja8 i 50 gostiju.