Ma hoću samo da kažem da sa ovim trenutnim budžetom kojeg imamo se 100% mogu dovesti kvalitetniji igrači od ovih koje je Mirvić doveo, znači iste pare, al kvalitet viši. Penarandi je dao boga pitaj koliko love, kao i Viverosu koji je odbio Šerif, klub koji s vremena na vrijeme igra i LP, siguran sam da bi se s tom lovom mogao dovesti neki baš kapitalac koji će od prvog dana praviti razliku na terenu, a ne da moramo čekati ovog da se neke zvijezde poklope pa da bude šta od njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2023, 22:18Previše se menadžera igrao.. Ja vjerujem da to nije iz loše namjene, jednostavno nije dovoljno upoznat sa sportom, načinom vođenja kluba..
Ovako je najbolje, imaš sportskog direktora koji je bio fenomenalan igrač, u prošlom klubu kvalitetno radio na poziciji SD, zna procijeniti neke stvari kod igrača jer zna po sebi i periodu kad je igrao.
No, moram reći da neko odavno u FKS ovako kvalitetnog trenera nije doveo, pa se nadam da je shvatio u čemu je fora sa dovođenjem trenera.
Ne može me niko ubijedit da Menalo barem ne bi razmislio da odradi kod nas godinu dana ako ništa, sa uslovima koje bi dobio i koji ne bi bili ništa manji nego što u Dinamu sad ima, a ne igra nikako.
Mi generalno trebamo početi težiti da dovodimo te igrače koji nemaju mjesta u ovim najboljim balkanskim klubovima, kao npr i ovaj mali Đurić iz Zvezde, ali eto i to je propalo.
A što se tiče Ziljkića ne treba pretjerivati, Ziljka sa svim svojim manama je naš ponajbolji igrač uz Vrančića i Renana. Nemamo boljeg krila od njega, dok je tako neka ga. Kad dođe bolji i kvalitetniji, lahko ćemo onda.