TaRgEt_ je napisao/la:zlatnakoka je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Zlatnakoka
Jesi ti slusao sta je covjek pricao,oni su mu izasli u susret,da moze dovoditi igrace u prelaznom roku,a oni ce svoj novac dobiti kada legnu pare od UEFE..
Sve je covjek objasnio,ne znam sta ti nije jasno? Meni je samo nejasno gdje su otisle pare od UEFE?
Cuo sam, ali ti isti ljudi nas sad tuze za neki "dogovor" i to nije uredu. Znači oni nisu morali, trebali su odmah traziti pare, dobiti pare, i mi bi sad bili čisti, ovako im nije obećao klub, nego on.
On je klub tada bio i covjek je rekao fino cim pare legnu od UEFE dobicete. Bolje da se zapitas ovo covjek kaze i sve da su isplatili ova dugovanja ostalo bi im 200 hiljada maraka ? Kako Harry rece gdje su pare ?
Ne znam, ali tu se nećemo složiti. I ja više vjerujem njemu nego ovima sad (zdrav razum i logika). Ali trebao je onda napraviti momcima ugovor od kluba, i da bez problema naplate, a ne da nas vuku sa dugovima, suspenzijama i slično, a nemaju "pravi" papir.
A pare hajmo reći da su davali za plate, jer ipak je tu 20 igrača, i nek je prosjek 1000KM (a viši je barem prema Zečevoj, Efetovoj plati), to je 20 000 mjesečno, + Vlado i ostalo, eto nek je 25 000 a više je, to je taman tih 8 mjeseci. Od karata i nisu mogli nešto naplatiti, a treba para i pored igrača. Ne branim ih, nek idu, pogotovo Zdenko, Denis i Senad, ali tu su pare mogle otići. Šta dalje to je problem.
Onda je opet pitanje gdje su pare od sponzora

Plus što nismo dobili kako on kaže 230 000 eura, nego je koliko znam i savez uzeo oko cetvrtine tog novca.
@tuzlak1987
Nisam ni ja nikad na prepucavanjima, to tamo je ogavno, i glupo uopste dokazivati se nekim nebitnim likovima za tvoj klub, kao što si i ti/ja nebitan za njih.
A Komunistu isto možete prijavljivati i ignorisati, ko barem malo razmišlja svojim mozgom.