Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 22:51

dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:46
O cemu ti pricas bolan? Zadnjih 10 godina ispadali ugrupama LP, jednako ko i Dinamo. Ni u EL nista bolji, samo jednom prosli playoff, do osmine cini mi se, a Dinamo je igro 1/4 finala s Benfikom kako se sjecam prije 5 godina. Bas je mjerilo novac i ulaganje, daj covjece, prati fudbal, i ti i jos ovaj tvoj pajdas
Zenit je 2008. osvojio Kup UEFA i poslije Superkup Europe.

Od sezone 2011./2012. pa do 2021./2022. (do sankcija), dakle period 10 godina:

Zenit: 3x prolazio grupe Lige Prvaka, 5x prolazio grupe LE i jednom igrao četvrtfinale (poraženi od Seville).
Dinamo: 5x igrao grupnu fazu LP (nijedan prolaz), 4x grupnu fazu LE (dva puta samo prošli) i jednom igrao četvrtfinale (poraženi od Villarreala).

Dakle, lažeš.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 10 feb 2025, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 22:53

Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 22:49
:tralala:
dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:43
noDi ovo isto za hrvate sto je rekao, lik prepisuje moje misli, cista istina ovo za komparaciju stopera. Ipak, Gvardiol ih izvlaci trenutno i zbog toga su bolji odbrambeno. S druge strane vezni red Hrvatske je atomska fizika za nas, sto i noDi sigurno zna, pa zato su i bolji za klasu od nas. Ali za par godina Hrvatska ce dozviet pad siguran sam, jer nacija od tako malo stanovnika tesko moze izbacit novog Modric, Kovacica tu i tamo.
Ko imalo prati fudbal zna da sve sto pricam ima logike, i da trenutno imamo najveci potencijal. Ovi sto govore cvajtasi, sve ijedan cvajtas nas je uglavnom nosioc igre, uglavnom je mlad i uglavnom ima perspektivu da igra za neki ako ne top tim, onda srednji tim lige petica. Muharemovic po meni najvise odskace, glat moze u top timove, zjedno s Dedicem. Kad bi bar jos jednog veznjaka imali jakog, imali bi sansu za vece stvari. Veza nam je veliki problem.
Pitanje ako HR sigurno pada, zato sto imaju malo stanovnika kako da mi idemo drugim pravcem . Oko prilike milijun stanovnika manje, još izdvoji srbe i Hrvate u Bih mnogo manje.

Još Hrvati haraju 30 godina standardni po svjetskim takmičenja
A di ti vidiš taj potencijal a sve naše u 16,17,18,19 i u21 repke popuse sve a Srbi i Hrvati ne?
Pricam o trenutnoj situaciji. Hrvati zadnjih 5 godina izbacuju nesto al to nije ni priblizno Modricu i Kovacicu, o tome ti pricam. DOk mi vec sad imamo talenata dosta vise od njih, sa potencijalnom da naprave velike karijere. To znaci da sad imamo temezelje za 10 godina, a Hrvatska cini mi se da nema neke temelje nakon odlaska Modrica i Kovacica.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 22:55

Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 22:50
NoDi80 je napisao/la:
Evo ti Kulenovic iz nase lige
Sucic isto
I Sutalo, Jovic, Budimir, Matanovic i ostali bi bili nasi da nisu pogresno nauceni
Gdje su Slovenci Sesko
Pa BiH ima najbolju dna bazu u Ex Yu, samo masine za preradu su u Srbiji i Hrvatskoj
Polako samo vremena se mijenjaju, halal vam i Rimac
Psihatrija osobna
Cesto mi to govore u nedostatku argumenata
I izbornik vam iz BiH :rol:
Meni je BiH na prvom mjestu, a je li tebi europejac?
Najvise volim vas nafurane, sto mislite da ste najbolji na svijetu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 22:56

Džaba govorit, ignoriši ga i lik će sam prestati. Ne znam što de.bilu sa 17im profilom ovdje dajete na značaju.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 feb 2025, 22:56

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:51
dedo26 je napisao/la:
O cemu ti pricas bolan? Zadnjih 10 godina ispadali ugrupama LP, jednako ko i Dinamo. Ni u EL nista bolji, samo jednom prosli playoff, do osmine cini mi se, a Dinamo je igro 1/4 finala s Benfikom kako se sjecam prije 5 godina. Bas je mjerilo novac i ulaganje, daj covjece, prati fudbal, i ti i jos ovaj tvoj pajdas
Zenit je prije 2008. osvojio Kup UEFA i poslije Superkup Europe.

Zenit: 3x prolazio grupe Lige Prvaka, 5x prolazio grupe LE i jednom igrao četvrtfinale (poraženi od Seville).
Dinamo: 5x igrao grupnu fazu LP (nijedan prolaz), 4x grupnu fazu LE i jednom igrao četvrtfinale (poraženi od Villarreala).

Dakle, lažeš.
Usporedi zadnje 5 godine mislim da su tu slični .

20/21 grupna faza LS
19/20 grupna faza LS
18/19 osmina finale EL
17/18 osmina finale EL

U istom Roku Dinamo
2 grupne faze LS , 1/8 i 1/4 finale EL

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 22:59

10 feb 2025, 22:51
dedo26 je napisao/la:
Zenit je 2008. osvojio Kup UEFA i poslije Superkup Europe.

Dinamo: 5x igrao grupnu fazu LP (nijedan prolaz), 4x grupnu fazu LE (dva puta samo prošli) i jednom igrao četvrtfinale (poraženi od Villarreala).

Dakle, lažeš.
Kad kazem 10 godina, ne mislim bukvalno, nego sam zaokruzio, mislio sam na blisku proslost. S druge strane i tih 10 godina je onda 2014 / 2015 sezona, ako vc koristis google, racunamo 10 godina, a ne izbacujemo ovo sto tri sezone ne igraju.
Od 14/15 su samo jednom prosli grupu Ligu Prvaka, i cetiri puta grupu LE sa max dometom cetvrfinale.
Dakle, lazes.
Dinamo je dva puta prosao grupu LE, i jednom igrao certvrtinale.
Sto znaci da nije ogormna razlika. Jasno se vidi da je Zenit prosjek. Nemoj sve bukvalno shvatiti, i ovo 10 godina nije mjeriloz a neki klub. Kvalitet kluba realno gleda se zadnjih 4,5 sezona, bar kad je u pitanju transferi. Naravno, Junajted i kad je najgori je Junajted.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 23:01

10 feb 2025, 22:56
Džaba govorit, ignoriši ga i lik će sam prestati. Ne znam što de.bilu sa 17im profilom ovdje dajete na značaju.
Ko je on
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 23:02

**** i Dinamo i Zenit svakako klubovi u kojima ne bi volio vidjeti BH igrace
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 feb 2025, 23:03

dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:53
Karloboss je napisao/la:
dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:43
noDi ovo isto za hrvate sto je rekao, lik prepisuje moje misli, cista istina ovo za komparaciju stopera. Ipak, Gvardiol ih izvlaci trenutno i zbog toga su bolji odbrambeno. S druge strane vezni red Hrvatske je atomska fizika za nas, sto i noDi sigurno zna, pa zato su i bolji za klasu od nas. Ali za par godina Hrvatska ce dozviet pad siguran sam, jer nacija od tako malo stanovnika tesko moze izbacit novog Modric, Kovacica tu i tamo.
Ko imalo prati fudbal zna da sve sto pricam ima logike, i da trenutno imamo najveci potencijal. Ovi sto govore cvajtasi, sve ijedan cvajtas nas je uglavnom nosioc igre, uglavnom je mlad i uglavnom ima perspektivu da igra za neki ako ne top tim, onda srednji tim lige petica. Muharemovic po meni najvise odskace, glat moze u top timove, zjedno s Dedicem. Kad bi bar jos jednog veznjaka imali jakog, imali bi sansu za vece stvari. Veza nam je veliki problem.
Pitanje ako HR sigurno pada, zato sto imaju malo stanovnika kako da mi idemo drugim pravcem . Oko prilike milijun stanovnika manje, još izdvoji srbe i Hrvate u Bih mnogo manje.

A di ti vidiš taj potencijal a sve naše u 16,17,18,19 i u21 repke popuse sve a Srbi i Hrvati ne?
Pricam o trenutnoj situaciji. Hrvati zadnjih 5 godina izbacuju nesto al to nije ni priblizno Modricu i Kovacicu, o tome ti pricam. DOk mi vec sad imamo talenata dosta vise od njih, sa potencijalnom da naprave velike karijere. To znaci da sad imamo temezelje za 10 godina, a Hrvatska cini mi se da nema neke temelje nakon odlaska Modrica i Kovacica.
Baturina (Dinamo ) , Petar Sucic (Inter) luka Sucic (Sociedad) to samo potencijal u sredini.
Modrića nitko nemoze izbaciti na automat, niti ne mora.

Gledaj malo dublje šta oni imaju mladeža u njemačkim, talijnskim u21 ligama samo. Dinamo i lokomotiva u 19 u Knock put fazi u19 LS , hajduk prije 1,5 godinu u finalu LS
u19.

Kakva bih nažalost , zato sto se čelik prodao?
Tamo Osijek u17 i Slaven Belupo u19 prodaje 16 godišnjake za veće pare

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 23:04

Ovaj lazni bh navijac non stop omalovazava sve oko BiH
Isto se ponasa kao onaj numa
Imas tamo temu Dinamo i Hrvatska, ovdje nas to ne interesuje
Kad Dinamo napravio BiH igraca?
Nikad!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 feb 2025, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 feb 2025, 23:05

NoDi80 je napisao/la:
10 feb 2025, 22:55
Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 22:50
NoDi80 je napisao/la:
Evo ti Kulenovic iz nase lige
Sucic isto
I Sutalo, Jovic, Budimir, Matanovic i ostali bi bili nasi da nisu pogresno nauceni
Gdje su Slovenci Sesko
Pa BiH ima najbolju dna bazu u Ex Yu, samo masine za preradu su u Srbiji i Hrvatskoj
Polako samo vremena se mijenjaju, halal vam i Rimac
Psihatrija osobna
Cesto mi to govore u nedostatku argumenata
I izbornik vam iz BiH :rol:
Meni je BiH na prvom mjestu, a je li tebi europejac?
Najvise volim vas nafurane, sto mislite da ste najbolji na svijetu
Pa nažalost istina. Ja sam realist , **** se Hercegovcu ili Srbinu za bih .
Ja sam ti rekao cijenim te ko lika zato sto ne psuješ , ali Bog me mnogo mnogo gluposti pišeš o kojima nemaš pojma. Sorry

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 feb 2025, 23:07

Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 23:05
Pa nažalost istina. Ja sam realist , **** se Hercegovcu ili Srbinu za bih .
Ja sam ti rekao cijenim te ko lika zato sto ne psuješ , ali Bog me mnogo mnogo gluposti pišeš o kojima nemaš pojma. Sorry
Šta koji klinac radiš na podforumu od reprezentacije BiH? Idi na drugu temu i prati svoje Vatrene.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 10 feb 2025, 23:08

Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 23:03
dedo26 je napisao/la:
Karloboss je napisao/la:

Baturina (Dinamo ) , Petar Sucic (Inter) luka Sucic (Sociedad) to samo potencijal u sredini.

Gledaj malo dublje šta oni imaju mladeža u njemačkim, talijnskim u21 ligama samo. Dinamo i lokomotiva u 19 u Knock put fazi u19 LS , hajduk prije 1,5 godinu u finalu LS
u19.

Da se ne lazemo, Baturina i Sucic se tek moraju dokazat internacionalno. Hrvatska liga je jaka regionalno, tj najjaca, ali nije mjerilo igranje protiv Gorice, iako je i Modric igrao protiv takvih pa napravio karijeru. Kazem da s njima treba sacekat, desavalo se da mnogi uspiju ali neki i propadnu poput Halilovica, Pjace, onda onog malog u Romi sto je igro. Istina, dosta ih je i uspjelo. Ja bi radije talenta u Kelnu da imam nego u Dinamu, jer tesko je procjenit dal moze napravit veliku karijeru.
Cinjenica je da poslednjih godina sve sto prodaju ne briljiraju narocito u timovima gdje odu.
A kad spominjes BiH ligu, mi nikad nismo ni pravili igrace, nego smo iz dijaspore uzimali igrace. Imam osjecaj da si katolik iz Bosne koji voli Bosnu, al volis i Hrvatsku jer je gledas ko na drugu domovinu. Tvoj stil pisanja je isto hrvatski, i vidim da ih branis.
Sucic je dobar igrac, on im moze bit buducnost.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 feb 2025, 23:09

Da nije BiH ne bi postojale ni Srbija, ni Hrvatska
Nisam napisao da smo bolji, nego da imamo potencijal da budemo bolji
Eto Kulenovica u repki sav sretan, Barbarez trener Hercegovac
Toliko od mene za veceras, ne mogu vise da slusam te price realista
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2025, 23:12

NoDi80 je napisao/la:
10 feb 2025, 23:01
Ko je on
ex. @Harise, ex @KoloDD, sad @Karloboss.

Nepismeni kamenjar i perač šupkova u Švabiji koji vas ovdje trolla i namjerno piše zapaljive postove da bi privukao vaše reakcije.

Ignorišite debila, svakako će banovan bit opet pitanje je dana ko i uvijek.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 feb 2025, 23:19

dedo26 je napisao/la:
10 feb 2025, 23:08
Karloboss je napisao/la:
10 feb 2025, 23:03
dedo26 je napisao/la:

u19.

Da se ne lazemo, Baturina i Sucic se tek moraju dokazat internacionalno. Hrvatska liga je jaka regionalno, tj najjaca, ali nije mjerilo igranje protiv Gorice, iako je i Modric igrao protiv takvih pa napravio karijeru. Kazem da s njima treba sacekat, desavalo se da mnogi uspiju ali neki i propadnu poput Halilovica, Pjace, onda onog malog u Romi sto je igro. Istina, dosta ih je i uspjelo. Ja bi radije talenta u Kelnu da imam nego u Dinamu, jer tesko je procjenit dal moze napravit veliku karijeru.
Cinjenica je da poslednjih godina sve sto prodaju ne briljiraju narocito u timovima gdje odu.
A kad spominjes BiH ligu, mi nikad nismo ni pravili igrace, nego smo iz dijaspore uzimali igrace. Imam osjecaj da si katolik iz Bosne koji voli Bosnu, al volis i Hrvatsku jer je gledas ko na drugu domovinu. Tvoj stil pisanja je isto hrvatski, i vidim da ih branis.
Sucic je dobar igrac, on im moze bit buducnost.
Ja Sam it bosne i na avataru vidiš šta sam . Volim Hrvate, srbe i Bošnjake normalne, i svaku repku pratim.
Možda sam zato realan i subjektivan.

I stvarno teško pratim fudbala tih tri država , Hrvati su strašni šta se tiče fudbala . Jeli to mnogo ne vole da čitaju i čuju, i ja tu ne vidim nekakvog pada . Naravno neće oni gurati stalno neko finale ili polufinale .

Ali imaju stvarno odličnog omladinskog temelja , i liga razvija. Oni mali Olmo je njih odveo još na veći nivo na internacijonalnoj sceni. A tu Modrić tamo gvardiol etc

Budemo realni,
glupost je bih snijma usporediti ili pričati da imamo veći potencijal .

Srbima se Smijemo a oni redovni igraju SP i sada opet EP.
Njihova u21 i u19 repka često medju 5 najbolji u evropi.

Jedan tsc, cuckaricki milijunske transfere.

Hrvati imaju jaku dijasporu, Srbi možda malo slabije ali dobra a bih repka živi od dijaspore , dok oni slagaju fino

A za ono drugo, politicno, srbin je srbin , hrvat hrvat a to se treba akceptirati da udje normalnost u državu . Tek kad to uspije “Hrvat” ili “Srbin” će ponosom reci da ja Bosanac . A dok se lupa gluposti i laži , nazive se ljude pravoslavcima, katolicima , muslimanima i zidovima nikada neće uspjeti
Zadnja izmjena: Karloboss, dana/u 10 feb 2025, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 feb 2025, 23:20

10 feb 2025, 23:12
NoDi80 je napisao/la:
10 feb 2025, 23:01
Ko je on
ex. @Harise, ex @KoloDD, sad @Karloboss.

Nepismeni kamenjar i perač šupkova u Švabiji koji vas ovdje trolla i namjerno piše zapaljive postove da bi privukao vaše reakcije.

Ignorišite debila, svakako će banovan bit opet pitanje je dana ko i uvijek.
Daj prestani žmiriti već kakonjo

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 11 feb 2025, 14:54

Šuška se šuškaaa.

Još malooo 🇧🇦⚜️
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 11 feb 2025, 14:59

Imajednabrigada je napisao/la:
11 feb 2025, 14:54
Šuška se šuškaaa.

Još malooo 🇧🇦⚜️
Kaze komsija Janelt i Biereth gotova stvar...igraju za nas...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 feb 2025, 15:02

E stvarno ne znam koga ovaj može najavljivati, doslovno nema naznaka za još neko pojačanje. Precious Ugwu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.