evo sad sam tu ali ti izgleda nisiBosniacum Lilium je napisao/la:hocu ja, jesi tu?jocker92 je napisao/la:hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
hajd ako neko hoce
eu2 soba ss.ba,kod je 0000,cekat cu 15 min
Moderator/ica: Padovan
evo sad sam tu ali ti izgleda nisiBosniacum Lilium je napisao/la:hocu ja, jesi tu?jocker92 je napisao/la:hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
tu sam, ulazim jajocker92 je napisao/la:evo sad sam tu ali ti izgleda nisiBosniacum Lilium je napisao/la:hocu ja, jesi tu?jocker92 je napisao/la:hajd hoce li neko igrati,ubi se od dosade
hajd ako neko hoce
eu2 soba ss.ba,kod je 0000,cekat cu 15 min
nisam bio jucer pa nisam vidio poruku, ali preuzimam ekipu, vidim da je u nezavidnom polozajuGoalgetter je napisao/la:Arminn je odustao od lige (Fulham), i njegov klub ce vjerovatno preuzeti KK_Bosna, ali igrace tek od sljedeceg kola, stoga neka protivnik Fulhama sebi upise 3-0.
Tabele idu sutra, jer danas imam obaveza..
tamo je sve na multiuploudu probaj skinuti sa neke druge straniceKK_Bosna je napisao/la:ne mogu da skinem deemaz patch nikako sa stranice jer je megaupload zatvoren
bice odigrana,ev poslo sam @barca_87 poruku sad...juventus 0244 je napisao/la:Vidim ova utakmica kupa Galatasaray-Malaga još nije odigrana da podsjetim da je rok za odigravanje ove utakmice nedjelja.
Imamo već jedan polufinalni par:
Aston Villa - Porto
Everton - Galatasaray/Malaga
Prvo sedmice pauze, nije odmah, taman da završimo pred kraj ligeToxicity je napisao/la:Od ponedjeljka polufinala??
jesi jos tu?hattab je napisao/la:Hocel ko da razbacamo koju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.