AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

betton
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la betton » 23 maj 2012, 19:03

"Ganso (22) je već dugo na radaru Milana, ali i mnogih drugih evropskih velikana.

Ipak, kako tvrdi agent fudbalera Santosa, Ganso ima želju da pređe u portugalski Porto.

"Porto želi Gansa i Ganso želi Porto", rekao je Teodoro Fonseka za "A Bolu".

"Porto bi mnogo toga dobio dovođenjem Gansa, a i Ganso bi sigurno profitirao prelaskom u Porto", zaključio je agent.

Porto i Santos su i ranije sarađivali, a neki od igrača koji su stigli iz brazilskog kluba u Portugal su Danilo i Aleks Sandro.

Agent Fonseka takođe predstavlja i najboljeg fudbalera Porta Hulka." :evil: :evil:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 maj 2012, 20:50

Izgleda da su povrede za Alešandrea Pata prošlost. Čelnici Milana objavili da se Brazilac u potpunosti oporavio.

Jel moguce i ovo? :) :lol: :lol:

Alešandre Pato je propustio veći deo sezone u ekipi Milana zbog povrede koju je obnavljao u nekoliko navrata.

Predstavnici Milana su dali izjavu za javnost u kojoj se navodi da se napadač tog kluba Alešandre Pato u potpunosti oporavio od povrede.

"Milan želi da objavi da su medicinski testovi pokazali da se Alešandre Pato u potpunosti oporavio od povrede", rekli su u milanskom klubu.

Pato je odigrao za Milan samo 18 zvaničnih mečeva u sezoni 2011/2012.

dokle i kako,vidjet cemo.. hehe
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 maj 2012, 21:01

jbo sve i jedno pojačanje ako bude zdrav. znamo kakav je talenat pato. dovoljno je reći da su ga stavljali u istu rečenicu sa il fenomenom, pametnom dosta. samo je nebo granica za ovog momka ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 23 maj 2012, 21:08

Ibra se preselio negdje u centar Milana.. ako je suditi po tome, 99.9% ostaje.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 maj 2012, 21:14

Mah,to nikad i nije bilo upitno. ;)

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 maj 2012, 21:22

Mah Pato će tek proradit drugim dijelom sezone jer, znam kako to ide kod njega a i kod svakog.
Hocu rec da nakon svake povrede igrač se plaši da se opet ne povrijedi pa ga strah uci u duel malo jace i tako to. Znam po sebi kad sam povrijedio zglob, bio najbolji strijelac i povrijedim se. Kad sam se vratio na teren do kraja sezone jedan gol samo dao. Strah jednostavno da se opet ne povrijedis pa sve ode u PM onda ;)

Još Pato kakav je svakih 5 utakmica se povrijeđuje, strah me je jednostavno da njegova karijera ne ode u PM zbog toga. Bit ce drugaciji kad se vrati vidjet cete ;) trebat ce mu vremena da vrati samopouzdanje.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 maj 2012, 21:24

slika

i nije čemu kuća :lol:
A video from Sky Sports reporting Nuri Sahin's agent meeting with Galliani at Via Turati: http://video.sky.it/sport/calcio-italia ... 122052.vid" onclick="window.open(this.href);return false;
znači ima tu nešto nije fejk :shock:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 maj 2012, 23:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:Buduci izgled Rossonera ;)

slika
Ovo mi se ne svidja, ali bas nikako.... Accerbi, Monotolivo, PAto ne zelim ni posmiliti ovakav Milan gledati iduce godine....a ovo za Gansa me podsjeca na Heranaesa kad je odbio MIlan i u nebesko plave presao :S

Ovakako nesh da!

----Ibra---Pato---
--------Sahin----
--Princ-------Nocerino---
-----Montolivo-----
--Kolarov---Accerbi--Silva-- Abate

s postojecom klupom bili bi jako dobar tim :)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 23 maj 2012, 23:23

baresi#6 je napisao/la:jbo sve i jedno pojačanje ako bude zdrav. znamo kakav je talenat pato. dovoljno je reći da su ga stavljali u istu rečenicu sa il fenomenom, pametnom dosta. samo je nebo granica za ovog momka ;)
Decko je stigao sa 17 godina i na prvom treningu na utakmici Didi zabio 8 golova,samo ako bude zdrav i da malo pogleda Shevine DVD-ove kako se neke stvari rade u odredjenim situacijama nebo mu je granica..aliiiiiiiiiii valjda su ga zakrpili vise **** mu sve :lol: :lol:
@meskalin
koliko se sjecam Sao Paolo je odbio nasu ponudu da bi ga kasnije prodao ako ne i za manje para Laziu..uglavnom ocekuje nas duuuuugoooo ljeto,evo ovaj Sahinov manager se vuca po Milanu,nesta se kuha tu nije ni Mancini džaba dolazio bice tu nekakih transakcija sa City-jem sto posto.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 maj 2012, 00:06

Pato Patinho ce biti zvijer, ako je zdrav napokon, sada da odigra jedno 3,4 fenomenalne sezone, pa da ga utopimo Realu za nekih 70miliona. :lol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 24 maj 2012, 08:29

Giuseppe Rossi i Nilmar dolaze u milan za 20 milijona evra
http://data.7m.cn/transfer/2011-2012/en/34/600.shtml

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 maj 2012, 13:53

gdje ti tu vidiš nilmara i rossija??
ma nema od toga ništa relevantni mediji to čak i ne spominju. rossi je odličan ali bit će dugo vremena povrijeđen, daj bože da bude dobar kao što je bio. inače je milanista, veliki plus. nilmar je meni gotivan napadač najviše radi ovog gola komentator je vrh :lol:

[youtube][/youtube]
It's looking more and more likely that Flamini will leave Milan, seeing as he hasn't responded to Milan's offer for an extension. (CdS).
:cry:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 maj 2012, 15:03

baresi#6 je napisao/la:
It's looking more and more likely that Flamini will leave Milan, seeing as he hasn't responded to Milan's offer for an extension. (CdS).
:cry:
A jeste i neki igrac samo treba ce pojacanja tu za sredinu trenutno tu su samo:Montolivo,Nocerino,Muntari,Traore,Ambrosini,Boateng,Emanuelson i ne znam sta ce biti sa Strasserom znaci to je samo 7 igraca :otisli Van Bommel,Gattuso,Seedorf,Aquilani (ide nazad u Lvp) Merkel (ide nazad u Genovu ) Flamini znaci odlazi ! Eh treba tu jedan klasicni DMF (Strootman) i jedan AMF( Ganso,Eriksen) i to bi bilo to sto se sredine tice
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 24 maj 2012, 15:31

Al nešto kontam, sve je super samo da ne dovode na posudbu kao i inače.. koji to još ozbiljan klub tako posluje?

p.s. jak ovaj: slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 maj 2012, 19:08

dobar je taj sa šalom treba to u bookmarkse stavit 8-)

@meho dobar je flamini. nije sad top world class ali prošle je sezone bio veoma dobar i šteta bi bilo ako napusti klub. ali ako je tačno da ide jer mu je ovo malo para ko ga jbe onda široka mu bosna. ovako je zaradio 4.5m po sezoni pomnoži to sa 3 ima da ti se glava zavrti od cifara a i nije nešto puno ni igrao. ako ode bit će onda pravi flamoney kako su ga zvali arsenalovci kad je prešao u milan.

Vertonghen će izgleda put londona i to u spurse kako se i pričalo. idiot nema šta neka sanja ligu prvaka ko ga jbe.

novo ime. lloris golman lyona. sjetit ćete se bio je povezan s milanom čak su neki mediji bili tada objavili da će put milana 100% ali odbio je milan da bi prešao u lyon. ja ga ne bi ni tražio neka ga u ligue 1 i nije za bolje kad je čkapi sitne duše boji se izazova i malo konkurencije fašiste abbiatija :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 24 maj 2012, 21:09

Benvenuto Gabriel 8-) 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 25 maj 2012, 01:05

Na areni 1 Santos-Velez, da vidimo malo Gansa.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 25 maj 2012, 03:19

Ganso hladan kao led sa 11 metara.. 8-) 8-)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 maj 2012, 08:08

pa ljudi, hocel bit sta od tog Gansa?? govore kao zamjenu Robinho-Ganso al opet mislim da su to samo spekulacije..
Kad bi se to realizovalo to bi bilo najbolje, al opet tesko.. vidjet cemo, mozda celo smisli nesto.. ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 maj 2012, 11:31

i šta bi na kraju je li bar dobro odigrao sinoć?
It was discovered that 60% of the muscular injuries, that the Milan-players sustained this season, occurred at San Siro.
As we wrote months ago, the work on installing the new semi-synthetic pitch at San Siro will start on June 15th. It will cost €250.000.

Man. United, Real Madrid, B. Munich, Ajax, among other clubs, Wembley, are also using the same type of turf that will be installed at San Siro.
evo jedan video o novome travnjaku i kako će se izgraditi:

[youtube][/youtube]

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95, muxa i 5 gostiju.