FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 01 jul 2010, 16:54

Definitivno po prvom gledanju rasporeda ja vidim samo jedan "recept" za napad na titulu il evropu a to je da na pocetku sa petom brzinom krenemo i da vec poznato da ekipe koje igraju u evropi malo se okliznu u ovim prvim utakmicama i tad su najregularnija sudjenja i da ne nabrajam jos razloga jer najbolji primjer od prosle sezone je ekipa borca ljudi su sa fantasticnim prvim dijelom bili u utrci za titulu a evropa im je bila sigurna tako da su u drugom dijelu samo rutinski sve kuci uzeli ,i zato mislim da ispod 2 mjesta u prvom dijelu sezone za mene je neuspjeh i puno manje sanse za titulu i evropu,a da jos sto sam htio reci da za titulu nebi bio toliko razocaran, jer znamo da kod nas ne odlucuje bas zeleni teren vec neke druge radnje , al bi volio makar jedan trofej ako nista drugo meni simpatican,KUP, nismo ga odavno osvojili :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 jul 2010, 16:57

adnanhz je napisao/la:Definitivno po prvom gledanju rasporeda ja vidim samo jedan "recept" za napad na titulu il evropu a to je da na pocetku sa petom brzinom krenemo i da vec poznato da ekipe koje igraju u evropi malo se okliznu u ovim prvim utakmicama i tad su najregularnija sudjenja i da ne nabrajam jos razloga jer najbolji primjer od prosle sezone je ekipa borca ljudi su sa fantasticnim prvim dijelom bili u utrci za titulu a evropa im je bila sigurna tako da su u drugom dijelu samo rutinski sve kuci uzeli ,i zato mislim da ispod 2 mjesta u prvom dijelu sezone za mene je neuspjeh i puno manje sanse za titulu i evropu,a da jos sto sam htio reci da za titulu nebi bio toliko razocaran, jer znamo da kod nas ne odlucuje bas zeleni teren vec neke druge radnje , al bi volio makar jedan trofej ako nista drugo meni simpatican,KUP, nismo ga odavno osvojili :D

potpisujem brate
meni je bitno da se pocelo sistematski da radi,a titula i ako nedodje ja necu biti razocaran jer buducunost je pred nama
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jul 2010, 17:01

adnanhz je napisao/la:Definitivno po prvom gledanju rasporeda ja vidim samo jedan "recept" za napad na titulu il evropu a to je da na pocetku sa petom brzinom krenemo i da vec poznato da ekipe koje igraju u evropi malo se okliznu u ovim prvim utakmicama i tad su najregularnija sudjenja i da ne nabrajam jos razloga jer najbolji primjer od prosle sezone je ekipa borca ljudi su sa fantasticnim prvim dijelom bili u utrci za titulu a evropa im je bila sigurna tako da su u drugom dijelu samo rutinski sve kuci uzeli ,i zato mislim da ispod 2 mjesta u prvom dijelu sezone za mene je neuspjeh i puno manje sanse za titulu i evropu,a da jos sto sam htio reci da za titulu nebi bio toliko razocaran, jer znamo da kod nas ne odlucuje bas zeleni teren vec neke druge radnje , al bi volio makar jedan trofej ako nista drugo meni simpatican,KUP, nismo ga odavno osvojili :D
Spalit cete lamelu ako krenete petom brzinom. Mi smo proslu sezonu krenuli prvom, pa sve lagano ubrzavali a na prljece preticanje konkurenata iz cetvrte u trecu PUN GAS i onda opet lagano u cetvrtu pa u petu kad vec imas ubrzanje i onda si svjestan da te niko ne moze stici :) Ove godine imamo i sestu, pa cemo se vjerovatno zaletiti od samog starta, i 4MOTION je u pitanju pogon na svim pozicijama tako da vam je potreban i neki chip ili NItro :D Salim, se ma morate domace tekme dobiti a sa strane sa ubodete ubodete :D to je i nas recept bio, samo sto smo mi prosle god kiksali kuci neke utakmice pa smo morali stizati osvajanjem bodova na gostovanjima. Pozdrav ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 jul 2010, 17:02

Pirke_TM87 je napisao/la:
Spalit cete lamelu ako krenete petom brzinom. Mi smo proslu sezonu krenuli prvom, pa sve lagano ubrzavali a na prljece preticanje konkurenata iz cetvrte u trecu PUN GAS i onda opet lagano u cetvrtu pa u petu kad vec imas ubrzanje i onda si svjestan da te niko ne moze stici :) Ove godine imamo i sestu, pa cemo se vjerovatno zaletiti od samog starta, i 4MOTION je u pitanju pogon na svim pozicijama tako da vam je potreban i neki chip ili NItro :D Salim, se ma morate domace tekme dobiti a sa strane sa ubodete ubodete :D to je i nas recept bio, samo sto smo mi prosle god kiksali kuci neke utakmice pa smo morali stizati osvajanjem bodova na gostovanjima. Pozdrav ;)

Pirke daj ohani igras previse Need for spead-a :D
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jul 2010, 17:06

Hairlija je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:

Pirke daj ohani igras previse Need for spead-a :D
Hahahaha ma davno sam ja to igrao, nemam ja vise tih godina i vremena za gubljenje na tome :D Nego pisem onako, jedino se sa vama moze normalno pricati, zezati i to :D Gdje god odes na neku drugu temu uzurbano se pripremaju za neke titule, ma nema sa visine svi gledaju hahah e reko sta je ovo, liga nije ni pocela a titule stigle od Pecare, Bijelog brijega... Tusnja, Bilinog polja :D Haj pozdrav ;)

Soldat_ze
Kontakt:

Post Postao/la Soldat_ze » 01 jul 2010, 17:07

Opet ce Kosevo da goriiiiii, i sa sjevera a i sa juga. Pozz i jedva cekam najdraze mi gostovanje. Sretnoooooooo

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 01 jul 2010, 17:10

@pirke mislio sam da provociras ja sam danas dosao na vasu temi i napadnut bez razloga,al et nezalim se,nadam se da ce grad Sarajevo da se bori za titulu,jer stvarno nema vise onoga naboja kao prije
Pozdrav

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jul 2010, 17:15

Hairlija je napisao/la:@pirke mislio sam da provociras ja sam danas dosao na vasu temi i napadnut bez razloga,al et nezalim se,nadam se da ce grad Sarajevo da se bori za titulu,jer stvarno nema vise onoga naboja kao prije
Pozdrav
Nisi napadnut nego je bila zezancija svaka normalna rasprava je dobrodosla, ljudi su ti sugerirali da pogledas stranicu ispred!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 01 jul 2010, 17:40

Soldat_ze je napisao/la:Opet ce Kosevo da goriiiiii, i sa sjevera a i sa juga. Pozz i jedva cekam najdraze mi gostovanje. Sretnoooooooo
Sigurno da nije mogla biti bolja utakmica za početak sezone. I mi i vi smo se riješili uprave. Atmosfera u oba kluba fantastična, euforije nimalo ne fali, navijači maksimalno naloženi i u pravi trenutak je došao ovaj derbi. Neka pobjedi bolji. ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 01 jul 2010, 21:29

Komsije ovo sto pisem nije provokacija jer to nikada ne radim,ali mislim da ni mi ni vi necemo nesto puno postici.Ove nase uprave puno obecavaju a na kraju nista.Pa nama i vama pobjegose sve najbolji igraci a ono sto iole vrijedi u prelaznom roku predje u druge klubove.Ova dvojica iz Slavije kod vas i ona dvojica iz Zvijezde kod nas nisu nesto na cemu mozemo bazirati optimizam,isto tako mislim da odlazak vasih ljudi u Crnu Goru radi pojacanja nije neka pljacka,mislim da je nasa liga ipak kvalitetnija i sa boljim pojedincima.Neka je Bog na pomoci i vama i nama,iskreno vam zeli sto bolje rezultate i da Zeljo i Sarajevo uvjek igraju Evropske utakmice.
Sportski rivalitet i prijateljstvo uvjek,mrznja nikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 01 jul 2010, 21:43

Sta kaze Blekic nisam s Dzekom nasao u cijeni a jest covjek BOG hahahha
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 01 jul 2010, 21:52

dino lj je napisao/la:Komsije ovo sto pisem nije provokacija jer to nikada ne radim,ali mislim da ni mi ni vi necemo nesto puno postici.Ove nase uprave puno obecavaju a na kraju nista.Pa nama i vama pobjegose sve najbolji igraci a ono sto iole vrijedi u prelaznom roku predje u druge klubove.Ova dvojica iz Slavije kod vas i ona dvojica iz Zvijezde kod nas nisu nesto na cemu mozemo bazirati optimizam,isto tako mislim da odlazak vasih ljudi u Crnu Goru radi pojacanja nije neka pljacka,mislim da je nasa liga ipak kvalitetnija i sa boljim pojedincima.Neka je Bog na pomoci i vama i nama,iskreno vam zeli sto bolje rezultate i da Zeljo i Sarajevo uvjek igraju Evropske utakmice.
tebi je najpametnije da samo citas forum posto ti razmisljanje i logika nisu jaca strana ocigledno

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 01 jul 2010, 22:43

Cuspajz je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije ovo sto pisem nije provokacija jer to nikada ne radim,ali mislim da ni mi ni vi necemo nesto puno postici.Ove nase uprave puno obecavaju a na kraju nista.Pa nama i vama pobjegose sve najbolji igraci a ono sto iole vrijedi u prelaznom roku predje u druge klubove.Ova dvojica iz Slavije kod vas i ona dvojica iz Zvijezde kod nas nisu nesto na cemu mozemo bazirati optimizam,isto tako mislim da odlazak vasih ljudi u Crnu Goru radi pojacanja nije neka pljacka,mislim da je nasa liga ipak kvalitetnija i sa boljim pojedincima.Neka je Bog na pomoci i vama i nama,iskreno vam zeli sto bolje rezultate i da Zeljo i Sarajevo uvjek igraju Evropske utakmice.
tebi je najpametnije da samo citas forum posto ti razmisljanje i logika nisu jaca strana ocigledno
Vidjecemo u Maju 2011 cije razmisljanje i logika jaca strana,drago mi je da u nasem gradu ima takvih intelektualaca kao sto si ti.nebi ti bilo lose da osim foruma procitas i neku knjigu za pocetak.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2010, 23:11

-Svi igraci danas produzili ugovore,juniori potpisali na 4 godine samo ovaj mali Seko nije koji se ispario kod Irfana
-Jedini koji nije jos produzio je Maksumic koji ima rok ova 2 dana da odluci jel Mirza nikoga nece voditi na Kupres ko nema ugovora
-otislo se u CG po napadaca kojeg je preporucio Dejo Savicevic koji je ujedno i domacin nasim iz uprave dole
-Ukoliko Maksumic ne potpise ugovor Regoje odma dolazi kao zamjena
-Ubrzo se moze ocekivati konkretniji razgovor sa Zurzinovom
-Uprava sredila svecanu lozu nova keramika na cijelom stadionu wc-ovi skroz sredjeni sve novo stavljeno

Vjerovatno vecinu ovih stvari i znate i pisane su po jednom od nasih foruma,ali eto da se upozna i raja koja mozda ne cita tamo...a i da malo odrzavamo temu :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 jul 2010, 23:16

dino lj je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije ovo sto pisem nije provokacija jer to nikada ne radim,ali mislim da ni mi ni vi necemo nesto puno postici...
Vidjecemo u Maju 2011 cije razmisljanje i logika jaca strana,drago mi je da u nasem gradu ima takvih intelektualaca kao sto si ti.nebi ti bilo lose da osim foruma procitas i neku knjigu za pocetak.
Ajmo ovako, otiđi na stranicu sourc e . ba i pogledaj svaki dio intervjua sa predsjednikom Sarajeva, pa onda da vidim kakvo ti je mišljenje, ja mislim da ćeš bar za malo promjeniti, jer od ZB čovjek može sve najbolje očekivati. Mislim da sve kaže jednom svojom rečenicom: "Sanjam Sarajevo i budim se zbog njega"
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jul 2010, 23:24

Zagor je napisao/la:Mislim da sve kaže jednom svojom rečenicom: "Sanjam Sarajevo i budim se zbog njega"
Hajde Boga ti, i klempo to govori pa vidi gdje nam je drzava. Nije mi jasno zasto dolazite na ovu temu i pricate njima o njihovoj Upravi. Svakom svoje. Dok je Nijaz tu, nema potrebe da brinemo...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2010, 23:26

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898

Ovo je glavna vijest, Maksumic u Bukurestu za 600 hiljada eura :P treba im jos platit da ga odvedu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 01 jul 2010, 23:32

Nema potrebe napadat covjeka dino lj lik je napisao svoje misljenje i uredu nije provociro i nije neke gluposti pisao a sad sto je ovakvog misljenja za svoj i nas klub to je njegovo misljenje,a ja mislim kako smo krenuli i mi i komsinice mogli bi se po prvi put odkad se igra zajednicka liga da se bore rame uz rame za trofeje dva sarajevska a mozda i tri , ako bude regularno (kolko-tolko ako je moguce u nasoj ligu),pa se nadam se da ce oba trofeja u Sarajevo doci,tacnije u ulicu Marsala Tita 8-)

Ma ja sam
Kontakt:

Post Postao/la Ma ja sam » 01 jul 2010, 23:35

dino lj je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
A vidi ko mu se nasao pricati o citanju knjiga! Vidim kod tebe pismenost na vrhuncu! "nebi" - svaka cast!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 01 jul 2010, 23:36

miky_hz je napisao/la:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898

Ovo je glavna vijest, Maksumic u Bukurestu za 600 hiljada eura :P treba im jos platit da ga odvedu :mrgreen:
S obzirom kakva je danasnja ekonomska situacija ovim se radujem prije svega jer vjerujem da ce ova uprava to pametno iskoristit 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786, Proximic, Vanja8 i 27 gostiju.