Imate na pijacama valjdaDzoni je napisao/la:Ako nadjes javi gdje si naso.Donnie Darko je napisao/la:imao sam ih 10 kad sam klinac bio, tad mi skroz bezveze bile sad moram naci jednuDzoni je napisao/la:Djesi LL Cool J?
I ja sam trazio nedavno ovakvu kapu,al nema nigdje.
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mid Air Force 1 165 KM u buzzu, a tek sam nabavio ultra moire, sta da radim, da jos ove kupim ? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ja nikako ne kontam taj hype oko AF1, ruzne patike skrozBosniacum Lilium je napisao/la:mid Air Force 1 165 KM u buzzu, a tek sam nabavio ultra moire, sta da radim, da jos ove kupim ?
te maxice su avion za njih
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sad furam 5 stilova batice, mogu se transformisati u vise oblika od Shie Laboufmiki_92 je napisao/la:ja nikako ne kontam taj hype oko AF1, ruzne patike skrozBosniacum Lilium je napisao/la:mid Air Force 1 165 KM u buzzu, a tek sam nabavio ultra moire, sta da radim, da jos ove kupim ?![]()
te maxice su avion za njih
AF1 - pomocu toga su se nekad mindje vlazile, bude dobra sjecanja
Gdje se moze nabaviti i koliko je kesa ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Emerik Gudelj is that youBosniacum Lilium je napisao/la:Sad furam 5 stilova batice, mogu se transformisati u vise oblika od Shie Laboufmiki_92 je napisao/la:ja nikako ne kontam taj hype oko AF1, ruzne patike skrozBosniacum Lilium je napisao/la:mid Air Force 1 165 KM u buzzu, a tek sam nabavio ultra moire, sta da radim, da jos ove kupim ?![]()
te maxice su avion za njihNe mogu ih sada furati, nemam srca za to, cekam proljece
![]()
AF1 - pomocu toga su se nekad mindje vlazile, bude dobra sjecanja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Davno isfurao, imas li kojeg novogmiki_92 je napisao/la: Emerik Gudelj is that you![]()
A nekad si čini mi se govorio da Maxice nikad ne bi obukaoBosniacum Lilium je napisao/la:mid Air Force 1 165 KM u buzzu, a tek sam nabavio ultra moire, sta da radim, da jos ove kupim ?
Ovdje nigdje, u Evropi je oko 150€ ako se ne varam, pa ako imaš nekog vani pogledaj...fukarezv je napisao/la:Gdje se moze nabaviti i koliko je kesa ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Fešn iluminacija 
Ma vidim da su AF mid 165, pa ne znam sta bih, uzima mi se
Ove ultra moire su mi opasne na crnim slim fit tolama, jos samo koljena da im poderem 
Ma vidim da su AF mid 165, pa ne znam sta bih, uzima mi se
Danas odletim do grada onako čisto da razgledam malo, kad vidim sniženje u SVisionu. Fala Bogu sto me posla pa kupi nešto najudobnije i najlakše sto sam na nogu stavio.
Takodjer sam kupio par majica, možete naći dosta duxeva po 40ak KM . Dosta robe je snizeno, naroda drama.
Uglavnom svratite ako imate vremena a i para.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
- Evolution87
- Kontakt:
Nisi se pokajao sekunde sto si ove NB uzeo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sjetite me se ako negdje vidite sniženje za odijela i košulje. Uskoro imam svadbu, pa zaradite dobro djelo i javite ako na šta naletite. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evolution87 je napisao/la:Nisi se pokajao sekunde sto si ove NB uzeo![]()
Definitivno najudobnije tene koje sam ikad imao, a i kvalitetne su fkt, već imam jedne, a možda na proljeće kupim još jednu varijantu, grijeh je kupiti šta drugo pored 574
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne znam jesu li najudobnije ali definitivno NB pravi najruznije tene.anonimni je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Nisi se pokajao sekunde sto si ove NB uzeo![]()
![]()
Definitivno najudobnije tene koje sam ikad imao, a i kvalitetne su fkt, već imam jedne, a možda na proljeće kupim još jednu varijantu, grijeh je kupiti šta drugo pored 574
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Koliko si platio ?jabuka je napisao/la:Danas odletim do grada onako čisto da razgledam malo, kad vidim sniženje u SVisionu. Fala Bogu sto me posla pa kupi nešto najudobnije i najlakše sto sam na nogu stavio.
Takodjer sam kupio par majica, možete naći dosta duxeva po 40ak KM . Dosta robe je snizeno, naroda drama.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ljepota je u oku posmatračaGreivis je napisao/la:Ne znam jesu li najudobnije ali definitivno NB pravi najruznije tene.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
iako sam ja vise za one klasicne satove ovo uopste ne izgleda lose
kad nece niko da sam sebe pocastim jel
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Oni i Nike airforce1, ne zna se šta je ružnijeGreivis je napisao/la:
Ne znam jesu li najudobnije ali definitivno NB pravi najruznije tene.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..