Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šutnuo sam ja, ne brini se ti za mene.Prestanimo tražiti neke izgovore, loše smo odigrali i tačka.Ja mislim da gore od ovog ne može, pa se zato nadam da će biti bolje u BL.Zeljo.ba je napisao/la:Pa kako te nije stid tako pricati..vidi se da nisi macku s praga sutnuo a kamoli loptu..po onom terenu ovo je maximum sto se mogao izvuci,5 hiljada ljudi je vidjelo da lopta odskace do muda i svaka im cast sto su pobjedili u ovakvim uslovima..plavetniloo je napisao/la:Aha, sad kontam, naši igrači su zvijezde, ono navikli na igru kratkih pasova, tika-taka, koju danas na Grbavici nisu mogli prezentovati zbog toga što nam je teren oranica.Izvinjavam se, do mene je.zeljeznicar1 je napisao/la:Svi se nesto zale na igru pojedinih igraca, ali po ovome terenu jednostavno nije moglo bolje.
Hajmo sad napraviti jedno kolektivno samoubistvo.Rade Paprica 9 je napisao/la:Grozno. Nemamo veze. Sa ovakvom ekipom ni +15 nije dovoljno. Bit će teško i na Grbavici i na strani. Ostaj enada da će sa Bekrijom biti bolje. Amar snosi veliki dio odgovornosti. Brzo smo se odrekli 2 glavna igrača, a i Kvesićeva povreda se mogla izbjeći. Uglavnom nevidim kako možemo biti bolji.
Ma nista za forum, uglavnom napuhano od novinara... sto se tice nereda poslije tekme eno vam na izvoru video..diplomatija je napisao/la:kakvo je to sranje na jugu i oko stadiona opet bilo, kazu 6 policajaca povrijedjeno i dva navijaca
na so.urce tačka ba imas video. izbacili prije par minuta.diplomatija je napisao/la:kakvo je to sranje na jugu i oko stadiona opet bilo, kazu 6 policajaca povrijedjeno i dva navijaca
Smajic nije imao snage vise ni za pristojan centarsut,pinki je napisao/la:Jao komentara kao da smo izgubili!![]()
Ovdje pojedinci samo se.ru, pa makar pobijedili 10-0
Je li iko gledao Njanje i čelika?
Kakva je ono igra? Čemu se oni mogu nadati?
Ljudi moji, kad se uzme u obzir teren, pritisak prve utakmice i fine posjete, povreda Kvese, neigranje Bekrića, nafurani smrdljivi Travnik koji je uvijek igrao protiv nas k'o da im je zadnja utakmica u životu, ovo je extra rezultat!
Kako bude išlo kolo za kolo mi ćemo biti sve uigraniji, jer očigledno ima snage samo nema tečnosti u igri!
Dajte ba podržite ove ljude, najlakše je sra.ti!
Nisam ja huligan, samo sam normalan momak koji je došao bodriti klub. Nisam ja kriv što je većina navijača stoka i provociraju policiju. Znam kako je bilo policiji, jer mi je otac policajac i oni su se zaletili na nas i udarali koga su stigli. Zatekao sam se tu i **** ga...Dona je napisao/la:Pravi si huliganscofield je napisao/la:Ma nije bilo puno problema, samo što je onaj specijalac slomio palicu od moju glavu...
pa sto glavu poturasscofield je napisao/la:Nisam ja huligan, samo sam normalan momak koji je došao bodriti klub. Nisam ja kriv što je većina navijača stoka i provociraju policiju. Znam kako je bilo policiji, jer mi je otac policajac i oni su se zaletili na nas i udarali koga su stigli. Zatekao sam se tu i **** ga...Dona je napisao/la:Pravi si huliganscofield je napisao/la:Ma nije bilo puno problema, samo što je onaj specijalac slomio palicu od moju glavu...
Ako cemo tako, ne mozemo sve dobro ekskluzivno pripisivat Osimu, a od svega loseg ga ogradjivat. Igra je bila losa, a on je djelom kriv. Igraju limitirani igraci, to je tacno, ali Osim ih je doveo, i kad smo ostali bez nekih igraca procijenio je da nam pojacanja ne trebaju. Ako Stanic nema nijednu dobru utakmicu na lijevom beku, a ostanemo bez Kvese i Amar opet Stanica stavi na lijevog beka i ovaj se opet gubi, ko je kriv? Stanic ili Osim? Sve su ovo igraci koji su vec jedno duze vrijeme u klubu i svi smo svjesni manje vise njihovih kvaliteta, Osim takodjer. Ako limitiran igrac igra dvije sezone, i produzi ugovor, onda se nema sta prigovorit tom igracu.KrajPrice je napisao/la:Igra katastrofa,samo je jedan covjek zasuzan zasto smo 1 a to je OSIM.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lordiox101 i 14 gostiju.