Standardna boljka utakmica na Grbavici pogotovo ovih gdje se otvara prvenstvo fakticki ne znas sta ocekujes.čamac je napisao/la:Ma kakav teren ba. Nije do terena što ljudi ne znaju loptu uštopati, što kad je imaju ne znaju šta s njom, što pojedini igrači ne mogu ni banderu preševati, što ne znaju centrirati, što akcije nema 90 minuta. Ma daj ba. Travnik odigr'o nikad bolje i samo nama ne valja teren. Mi da imamo igru i iole ikakav igrački kadar ja se ne bi sekirao da smo mi na - 5, a sa ovim kadrom ni + 10 ništa ne znači.
Nije ovo samo ovu tekmu, ja ovdje odavno upozoravam da je ovo ništa ni sa čim. Jer kako objasniti da za 630 minuta igre u prošloj polusezoni mi damo 9 golova. Dakle svakih 70 minuta go. Još od toga je jedan bio iz penala, a jedan pitanje je li uopšte i bio go. Ako je to nekome šampionski i dobro i ako je samo do terena onda ne znam stvarno.
Amar ruži, nervira se, svjestan je, slaba mu posjeta itd. Daj ba Amare uradi nešto konkretno je.b.o ovo više. Rastjeraj ove hadalje pa ako ništa dovedi druge da se barem nadamo boljem. Ovako niti ih iko hoće niti sa njima išta možeš. Sramota me onih preko 6 milja ljudi, neprijatno mi k'o da sam ja kriv. Kako ovo istrpiti do 30 kola i ostati pri pameti? Ako mislimio auto i euro - golovima nešto postići e onda je.b.ig.a
Ono sto je sigurno igracemo bolje u gostima i prilicno sam siguran da cemo klepiti i borca.
Ovoj ekipi pod hitno treba lijevi bek da bi odbrana funkcionisala ovako su ko muhe bez glave.Jos Bekric u sredinu i trebalo bi izgledati puno bolje.