FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gojzerica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gojzerica » 02 mar 2013, 23:00

Jel igrao Stanić? :mrgreen: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2013, 23:01

Sreca pa su druge ekipe duplo gore . ja zadovoljan sa 2-0 kakvi su uslovi i igra bili imali smo srece u prvom pol mogli su oni do povoljnijeg rez.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 02 mar 2013, 23:01

Zeljo.ba je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Svi se nesto zale na igru pojedinih igraca, ali po ovome terenu jednostavno nije moglo bolje.
Aha, sad kontam, naši igrači su zvijezde, ono navikli na igru kratkih pasova, tika-taka, koju danas na Grbavici nisu mogli prezentovati zbog toga što nam je teren oranica.Izvinjavam se, do mene je.
Pa kako te nije stid tako pricati..vidi se da nisi macku s praga sutnuo a kamoli loptu..po onom terenu ovo je maximum sto se mogao izvuci,5 hiljada ljudi je vidjelo da lopta odskace do muda i svaka im cast sto su pobjedili u ovakvim uslovima..
Šutnuo sam ja, ne brini se ti za mene.Prestanimo tražiti neke izgovore, loše smo odigrali i tačka.Ja mislim da gore od ovog ne može, pa se zato nadam da će biti bolje u BL.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2013, 23:02

Rade Paprica 9 je napisao/la:Grozno. Nemamo veze. Sa ovakvom ekipom ni +15 nije dovoljno. Bit će teško i na Grbavici i na strani. Ostaj enada da će sa Bekrijom biti bolje. Amar snosi veliki dio odgovornosti. Brzo smo se odrekli 2 glavna igrača, a i Kvesićeva povreda se mogla izbjeći. Uglavnom nevidim kako možemo biti bolji.
Hajmo sad napraviti jedno kolektivno samoubistvo. :cry:

Šta vam je, pobjedili smo, uzeli smo bodove i kraj priče.U Banja Luci se nadamo boljoj igri i istom rezultatu.
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 mar 2013, 23:02

Ja dugo gore utakmice nisam gledao. Jedino se isplatilo vidjeti onaj euro gol Bogičevića, koji se brat bratu rijetko viđa. Oni koji spominju da je Travnik igrao bunker ili govore o lošem terenu veze s vezom nemaju. Teren je bio loš objema ekipama, a eto naši izgleda treniraju na Camp Nou, pa se nisu mogli prilagoditi. Ja igračima Travnika mogu samo čestitati na odličnoj partiji. Ljudi su imali 2 mrtva zicera, i iskreno nemam pojma kako ono ne zabiše. I pored toga imali su još nekoliko odlično izrađenih akcija, kao i posjed lopte. Dok mi nismo pošteno izradili niti jednu jedinu akciju u 90 min (one kontre nakon vodstva od 2-0 i ne računam, jer su se ljudi skroz otvorili).

Protiv Borca nemam pojma na šta će to ličiti. Tješim se samo da gore od ovog ne može (valjda), kao i to da se vraća Bekrić, a i dosta bolje igramo kada se postavimo defanzivno, nego kada srljamo na Grbavici da što prije damo gol. Uglavnom bod bi bio k'o kuća.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 mar 2013, 23:02

diplomatija je napisao/la:kakvo je to sranje na jugu i oko stadiona opet bilo, kazu 6 policajaca povrijedjeno i dva navijaca
Ma nista za forum, uglavnom napuhano od novinara... sto se tice nereda poslije tekme eno vam na izvoru video..

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 02 mar 2013, 23:03

diplomatija je napisao/la:kakvo je to sranje na jugu i oko stadiona opet bilo, kazu 6 policajaca povrijedjeno i dva navijaca
na so.urce tačka ba imas video. izbacili prije par minuta.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 02 mar 2013, 23:12

Jao komentara kao da smo izgubili! :o
Ovdje pojedinci samo se.ru, pa makar pobijedili 10-0
Je li iko gledao Njanje i čelika?
Kakva je ono igra? Čemu se oni mogu nadati?
Ljudi moji, kad se uzme u obzir teren, pritisak prve utakmice i fine posjete, povreda Kvese, neigranje Bekrića, nafurani smrdljivi Travnik koji je uvijek igrao protiv nas k'o da im je zadnja utakmica u životu, ovo je extra rezultat!
Kako bude išlo kolo za kolo mi ćemo biti sve uigraniji, jer očigledno ima snage samo nema tečnosti u igri!
Dajte ba podržite ove ljude, najlakše je sra.ti!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 02 mar 2013, 23:16

Ja zadovoljan... sjednes na sjever i miran si. Moram priznati da je bilo lijepo navijanje i parole. Slaba prstava ali gol Bogicevica je popravio malo los dojam. Igras lose i pobjedis. A kad se tek razigras tek onda ce "konkurenti" da zakukaju.

Malo su igraci bili izgubljeni. Ili bolje receni odviknuti. Znaju da ovu moraju dobiti, malo pritisak. Fino popunjena Grbavica sad reci je li bilo 6000 ili 8000 je tesko jer takav je stadion ali bih rekao 6000.

Hodzic zanimljiv. Adilovic mogao zabiti ali nije. Svraka katastrofa. Smajic dobar. Zolotic previse napregnut nesto nije bio spreman ja mislim psihicki. Jamak onako, Selmiovic onako. Antolovic dobar. Stana smijesan. Bogicevic dao go kakav se rijetko vidja u PL BiH. I tako sta reci dobro je 3 boda +5 ispred tima koji nas ganja.

Moze bolje i bit ce bolje. Svidjaju mi se dresovi na igracima mada sam bio skeptican i na prvu su mi bili ruzni ali eto nisu losi sa tribina kad se gleda :lol:

Izasao ranije tako za tu tucu ne znam. Ima policija pa neka uspostavlja red.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 02 mar 2013, 23:19

Sad ce opasno da nas kazne radi papaka koji se svađaju ko ce biti glavni na tribini !

Veceras igra slabija nije bas islo kako treba, +5 idemo dalje na Borac i nove bodove.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 mar 2013, 23:19

zbog ovakvih izjava Amara ja se ne bojim za titulu.
Strateg Plavih pokomentarisao je sve četiri ekipe koje je gledao danas (Sarajevo, Čelik, Željezničar i Travnik).

"Najgori od sve četiri ekipe koje sam gledao danas bili smo mi.

dokle god smo realni i vidimo stanje, imamo priliku i popraviti to...
ja bih se vise bojao kada bi cuo sampionske izjave...
igra jeste losa, mozda su se igraci malo nafurali,opustili ili sta vec, posebno sredina i veza (Zola, Svraka, Jamak, Selimovic)
Smajic igrao "pod rucnom".

igra katastrofa, ali kao sto rekoh ne bojim se dok ima neko ko realno vidi i nema sumnje da ce igraci morati vise potruditi, otvarati se, traziti loptu, a ne sakrivati se po terenu...
svaki igrac ima svoju zamjenu, pa makar na papiru bili slabiji..

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 02 mar 2013, 23:25

pinki je napisao/la:Jao komentara kao da smo izgubili! :o
Ovdje pojedinci samo se.ru, pa makar pobijedili 10-0
Je li iko gledao Njanje i čelika?
Kakva je ono igra? Čemu se oni mogu nadati?
Ljudi moji, kad se uzme u obzir teren, pritisak prve utakmice i fine posjete, povreda Kvese, neigranje Bekrića, nafurani smrdljivi Travnik koji je uvijek igrao protiv nas k'o da im je zadnja utakmica u životu, ovo je extra rezultat!
Kako bude išlo kolo za kolo mi ćemo biti sve uigraniji, jer očigledno ima snage samo nema tečnosti u igri!
Dajte ba podržite ove ljude, najlakše je sra.ti!
Smajic nije imao snage vise ni za pristojan centarsut,
Stanic pred kraj kad je pretrcao teren nije imao snage da opuca
Zolotic kada je izborio prekrsaj kod kornera jedva dosao do daha da ustane i izvede...

scofield
Kontakt:

Post Postao/la scofield » 02 mar 2013, 23:35

Dona je napisao/la:
scofield je napisao/la:Ma nije bilo puno problema, samo što je onaj specijalac slomio palicu od moju glavu...
Pravi si huligan :lol:
Nisam ja huligan, samo sam normalan momak koji je došao bodriti klub. Nisam ja kriv što je većina navijača stoka i provociraju policiju. Znam kako je bilo policiji, jer mi je otac policajac i oni su se zaletili na nas i udarali koga su stigli. Zatekao sam se tu i **** ga...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 02 mar 2013, 23:35

Ma dobro, ovo i nije lose za nasu ligu. Najbolji smo i mozemo pobjedjivat i bez nekoliko igraca i s ovakvom igrom, ali bez neka 2-3 KVALITETNA pojacanja Evropu ne moramo ni igrat. Ne sekiram se ja za nasu ligu, Osim nas je navikao da je osvajamo stalno :mrgreen: , ali u Evropu ovakvi ne mozemo nikako.
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 02 mar 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 mar 2013, 23:37

prvo poluvrijeme nista :oops:

drugo tako-tako...:oops: zolotic i stanic :roll:

navijanje super,bez baklji ;) bio neki pokusaj al brzo sprjecen :mrgreen:

ove clanske jedva cekam :D
Željeznicar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 mar 2013, 23:38

scofield je napisao/la:
Dona je napisao/la:
scofield je napisao/la:Ma nije bilo puno problema, samo što je onaj specijalac slomio palicu od moju glavu...
Pravi si huligan :lol:
Nisam ja huligan, samo sam normalan momak koji je došao bodriti klub. Nisam ja kriv što je većina navijača stoka i provociraju policiju. Znam kako je bilo policiji, jer mi je otac policajac i oni su se zaletili na nas i udarali koga su stigli. Zatekao sam se tu i **** ga...
pa sto glavu poturas :lol:
NO PYRO NO PARTY

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 02 mar 2013, 23:40

Igra katastrofa,samo je jedan covjek zasuzan zasto smo 1 a to je OSIM.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 mar 2013, 23:46

Sto se tice igre nemojte beze pricati. Lose smo odigrali i to je to. Desava se to svima evo barsa je primjer...
Lose odigrali, neki igraci nisu bili na nivou, falio nam je Bekric fino, vidi se da ne mozemo bez nekog ko ce da poveze redove ko ce da povuce loptu... nekako su mi igraci danas bili u grcu... Dobar dan je iza nas na +5 smo i svi treba da budemo zadovoljni, sad idemo u BL poslije cega ce nam slika biti dosta jasnija... inace ovaj travnik nam nikad nije lezao i to svko zna..

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 mar 2013, 23:48

KrajPrice je napisao/la:Igra katastrofa,samo je jedan covjek zasuzan zasto smo 1 a to je OSIM.
Ako cemo tako, ne mozemo sve dobro ekskluzivno pripisivat Osimu, a od svega loseg ga ogradjivat. Igra je bila losa, a on je djelom kriv. Igraju limitirani igraci, to je tacno, ali Osim ih je doveo, i kad smo ostali bez nekih igraca procijenio je da nam pojacanja ne trebaju. Ako Stanic nema nijednu dobru utakmicu na lijevom beku, a ostanemo bez Kvese i Amar opet Stanica stavi na lijevog beka i ovaj se opet gubi, ko je kriv? Stanic ili Osim? Sve su ovo igraci koji su vec jedno duze vrijeme u klubu i svi smo svjesni manje vise njihovih kvaliteta, Osim takodjer. Ako limitiran igrac igra dvije sezone, i produzi ugovor, onda se nema sta prigovorit tom igracu.

Da ne bude da tjeram Osima i to, covjek je zasluzan za sve dobro u Zelji da se ne lazemo, ali svojim odlukama je doveo i do ove lose igre. Za nadat se da ce se igra popravit, jer ova ekipa nikog ozbiljnijeg ne moze dobit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 mar 2013, 23:49

Dabogda svaku utakmicu ovako lose igrali a pobjedjivali,daj ba ljudi uozbiljite se.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lordiox101 i 14 gostiju.