FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kakav teren ba. Nije do terena što ljudi ne znaju loptu uštopati, što kad je imaju ne znaju šta s njom, što pojedini igrači ne mogu ni banderu preševati, što ne znaju centrirati, što akcije nema 90 minuta. Ma daj ba. Travnik odigr'o nikad bolje i samo nama ne valja teren. Mi da imamo igru i iole ikakav igrački kadar ja se ne bi sekirao da smo mi na - 5, a sa ovim kadrom ni + 10 ništa ne znači.
Nije ovo samo ovu tekmu, ja ovdje odavno upozoravam da je ovo ništa ni sa čim. Jer kako objasniti da za 630 minuta igre u prošloj polusezoni mi damo 9 golova. Dakle svakih 70 minuta go. Još od toga je jedan bio iz penala, a jedan pitanje je li uopšte i bio go. Ako je to nekome šampionski i dobro i ako je samo do terena onda ne znam stvarno.
Amar ruži, nervira se, svjestan je, slaba mu posjeta itd. Daj ba Amare uradi nešto konkretno je.b.o ovo više. Rastjeraj ove hadalje pa ako ništa dovedi druge da se barem nadamo boljem. Ovako niti ih iko hoće niti sa njima išta možeš. Sramota me onih preko 6 milja ljudi, neprijatno mi k'o da sam ja kriv. Kako ovo istrpiti do 30 kola i ostati pri pameti? Ako mislimio auto i euro - golovima nešto postići e onda je.b.ig.a
Nije ovo samo ovu tekmu, ja ovdje odavno upozoravam da je ovo ništa ni sa čim. Jer kako objasniti da za 630 minuta igre u prošloj polusezoni mi damo 9 golova. Dakle svakih 70 minuta go. Još od toga je jedan bio iz penala, a jedan pitanje je li uopšte i bio go. Ako je to nekome šampionski i dobro i ako je samo do terena onda ne znam stvarno.
Amar ruži, nervira se, svjestan je, slaba mu posjeta itd. Daj ba Amare uradi nešto konkretno je.b.o ovo više. Rastjeraj ove hadalje pa ako ništa dovedi druge da se barem nadamo boljem. Ovako niti ih iko hoće niti sa njima išta možeš. Sramota me onih preko 6 milja ljudi, neprijatno mi k'o da sam ja kriv. Kako ovo istrpiti do 30 kola i ostati pri pameti? Ako mislimio auto i euro - golovima nešto postići e onda je.b.ig.a
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sverje to ok al jarane znas li ti koji je rezultat. To bi ti volio da igramo tika-taka ko barcelona al opet popusimo kao sto je barcelona danas i proslu pa i pretproslu od milana ?čamac je napisao/la:Ma kakav teren ba. Nije do terena što ljudi ne znaju loptu uštopati, što kad je imaju ne znaju šta s njom, što pojedini igrači ne mogu ni banderu preševati, što ne znaju centrirati, što akcije nema 90 minuta. Ma daj ba. Travnik odigr'o nikad bolje i samo nama ne valja teren. Mi da imamo igru i iole ikakav igrački kadar ja se ne bi sekirao da smo mi na - 5, a sa ovim kadrom ni + 10 ništa ne znači.
Standardna boljka utakmica na Grbavici pogotovo ovih gdje se otvara prvenstvo fakticki ne znas sta ocekujes.čamac je napisao/la:Ma kakav teren ba. Nije do terena što ljudi ne znaju loptu uštopati, što kad je imaju ne znaju šta s njom, što pojedini igrači ne mogu ni banderu preševati, što ne znaju centrirati, što akcije nema 90 minuta. Ma daj ba. Travnik odigr'o nikad bolje i samo nama ne valja teren. Mi da imamo igru i iole ikakav igrački kadar ja se ne bi sekirao da smo mi na - 5, a sa ovim kadrom ni + 10 ništa ne znači.
Ono sto je sigurno igracemo bolje u gostima i prilicno sam siguran da cemo klepiti i borca.
Ovoj ekipi pod hitno treba lijevi bek da bi odbrana funkcionisala ovako su ko muhe bez glave.Jos Bekric u sredinu i trebalo bi izgledati puno bolje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Rekao si, čini mi se, Stanić samo prvo kolo, pa hoće li biti šta od tog lijevog beka do BL ili sam ja nešto umislio da si ti rekao/napisao?pile87 je napisao/la:Standardna boljka utakmica na Grbavici pogotovo ovih gdje se otvara prvenstvo fakticki ne znas sta ocekujes.čamac je napisao/la:Ma kakav teren ba. Nije do terena što ljudi ne znaju loptu uštopati, što kad je imaju ne znaju šta s njom, što pojedini igrači ne mogu ni banderu preševati, što ne znaju centrirati, što akcije nema 90 minuta. Ma daj ba. Travnik odigr'o nikad bolje i samo nama ne valja teren. Mi da imamo igru i iole ikakav igrački kadar ja se ne bi sekirao da smo mi na - 5, a sa ovim kadrom ni + 10 ništa ne znači.
Ono sto je sigurno igracemo bolje u gostima i prilicno sam siguran da cemo klepiti i borca.
Ovoj ekipi pod hitno treba lijevi bek da bi odbrana funkcionisala ovako su ko muhe bez glave.Jos Bekric u sredinu i trebalo bi izgledati puno bolje.
Vjeruj mi Pile znaš kako ono se kaže, jedino da vjerujem više tebi nego svojim očima. Tamam se napalim (doduše neargumentovano skroz) k'o eto bit će bolje i onda me ovo s.j.e.be. Hajd' ka ti kažeš, smirit ću se, ali vjerum mi puklo me pravo.pile87 je napisao/la:Standardna boljka utakmica na Grbavici pogotovo ovih gdje se otvara prvenstvo fakticki ne znas sta ocekujes.čamac je napisao/la:Ma kakav teren ba. Nije do terena što ljudi ne znaju loptu uštopati, što kad je imaju ne znaju šta s njom, što pojedini igrači ne mogu ni banderu preševati, što ne znaju centrirati, što akcije nema 90 minuta. Ma daj ba. Travnik odigr'o nikad bolje i samo nama ne valja teren. Mi da imamo igru i iole ikakav igrački kadar ja se ne bi sekirao da smo mi na - 5, a sa ovim kadrom ni + 10 ništa ne znači.
- ficobahtic
- Kontakt:
Kad se sve oduzme i sabere u cjelini ovo i nije ispalo tako lose, bar rezultatski. Gledali sam i vecu dramu nekoliko puta protiv istog protivnika, a veceras me Travnik bas prijatno iznenadio jer nisu igrali klasicni bunker. Nasa ekipa sto kaze @camac strasno limitirana a ima tu jos niz faktora koji su uticali na blijedo izdanje veceras. Teren los, prva tekma, pritisak, unaprijed upisani bodovi, sve u svemu 3 bobe se broje a k'o da ce se neko sjecati na kraju sezone kako smo igrali, pamtit cemo eurogol bogija a ostalo manje vise. U Banja Luci ce to biti sigurno druga prica, u gostima svakako pruzamo bolje partije!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ma prijatelju niko ih ne pljuje i svima nama je pobjeda na kraju najbitnija ali moras priznati da smo losi bili i bez obzira na ove faktore sto si naveo kao opravdanje ovakva igra se ne smije ponoviti,sto se podrske tice vecerasnja posjeta ti je dokaz da je imaju i imat ce je i sto se mene licno tice i da igramo u petom rangu ja ih nikad nebi napustio..I za kraj danasnja tekma u Zenici je za nase prvenstvo bila itekako dobra,sa puno dinamike,sansi i golova za razliku od ove veceras na Grbavici.Buraz nema potrebe da normalnu kritiku nazivas s...em,niko od nas ne pljuje i ne vrijedja nego objektivno govori pa i Amar je sam rekao da sa ovakom igrom nemamo sta traziti protiv Borca,ako sami uvidimo svoje greske na vrijeme i budemo imali snage da ih priznamo mozemo se nadati necem boljem u buducnosti a ako budemo zatvarali oci slabo cemo napredovati.Pozdrav i nemoj sta zamjeriti,nemoj ovo shvatiti kao kritiku ili neko prepucavanje jer mi to nije ni bila namjera.pinki je napisao/la:Jao komentara kao da smo izgubili!![]()
Ovdje pojedinci samo se.ru, pa makar pobijedili 10-0
Je li iko gledao Njanje i čelika?
Kakva je ono igra? Čemu se oni mogu nadati?
Ljudi moji, kad se uzme u obzir teren, pritisak prve utakmice i fine posjete, povreda Kvese, neigranje Bekrića, nafurani smrdljivi Travnik koji je uvijek igrao protiv nas k'o da im je zadnja utakmica u životu, ovo je extra rezultat!
Kako bude išlo kolo za kolo mi ćemo biti sve uigraniji, jer očigledno ima snage samo nema tečnosti u igri!
Dajte ba podržite ove ljude, najlakše je sra.ti!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jedno pitanje... Koliko bi kostalo da se uradi novi travnjak? Hvala
EDIT: **** vas vise ta negativna prica. Jednostavno tako je, tako je. Sa ovakvim ekipama koje igraju anti-nogomet uvijek ce nam ovako biti.
EDIT: **** vas vise ta negativna prica. Jednostavno tako je, tako je. Sa ovakvim ekipama koje igraju anti-nogomet uvijek ce nam ovako biti.
Nisi umislio, doci ce igrac na pregovore koji je dobar priblizno ko Kvesa-bolji -gori u par deka radi se o mladom igracu .Bek nam svakao treba jer Stanic i Colic ne mogu igrati u evropi a Kvesa je povrjedjen.Fakticki smo primorani dovesti beka.plavetniloo je napisao/la:Rekao si, čini mi se, Stanić samo prvo kolo, pa hoće li biti šta od tog lijevog beka do BL ili sam ja nešto umislio da si ti rekao/napisao?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Obradovao si mepile87 je napisao/la:Nisi umislio, doci ce igrac na pregovore koji je dobar priblizno ko Kvesa-bolji -gori u par deka radi se o mladom igracu .Bek nam svakao treba jer Stanic i Colic ne mogu igrati u evropi a Kvesa je povrjedjen.Fakticki smo primorani dovesti beka.plavetniloo je napisao/la:Rekao si, čini mi se, Stanić samo prvo kolo, pa hoće li biti šta od tog lijevog beka do BL ili sam ja nešto umislio da si ti rekao/napisao?
-
- Kontakt:
Pa eto, nađi neki članak o tome kad je Dinamo renovirao svoj travnjak, pa izračunaj i napiši nama ovde, i mene to fkt zanima, a mrsko mi tražitiDzoleZeljo je napisao/la:Jedno pitanje... Koliko bi kostalo da se uradi novi travnjak? Hvala

Da nam je teren k'o na Bilinom, valjalo bi, ali...
Može pile ime na PP, ako nije frka

Izvini Džole ako je Travnik igr'o antinogomet šta smo onda mi igrali, a kad dođu ekipe koje igraju nogomet onda nam ke tek jadna majka jer vidjeli smo to kako je kad se sudariš sa takvim ekipama. Nema buraz ispod 4,5 ili 6 komada.DzoleZeljo je napisao/la:Jedno pitanje... Koliko bi kostalo da se uradi novi travnjak? Hvala
nesto malo preko milion 200,300 000 teren s grijacima i stolice za rezeervne
-
- Kontakt:
A jarane to sam ja pokušao da objasnim njemu, ali on je odma mislio da ga ja napadam, da imam nešto protiv njega, večeras Travnik nije igrao nikakav anti fudbal ili ti ga bunker, ljudi su izašli, odigrali prvo poluvrijeme dobro, čak su i bolji bili od nas, dok su u drugom nakon gola pali, a i poslije gola su imali nekoliko solidnih pokušaja, pa Antolović je skinuo čisti zicer onom njihovom igraču, pojma nemam ko je, prečku su pogodili u istom napadu.čamac je napisao/la:Izvini Džole ako je Travnik igr'o antinogomet šta smo onda mi igrali, a kad dođu ekipe koje igraju nogomet onda nam ke tek jadna majka jer vidjeli smo to kako je kad se sudariš sa takvim ekipama. Nema buraz ispod 4,5 ili 6 komada.DzoleZeljo je napisao/la:Jedno pitanje... Koliko bi kostalo da se uradi novi travnjak? Hvala
- ficobahtic
- Kontakt:
Od svega veceras najvise mi je zasmetala zavrsnica, pa imali smo u zadnjih 20-ak minuta bar 3-4 situacije u kontri 3/2, 4/3 ali nismo uspjeli napraviti nista a sve zbog brzopletosti i lose predaje lopte. Moramo to puno bolje rjesavati jer bodovi sa gostovanja nam ovise upravo o tom segmentu igre.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Nama je vjerovatno prioritet, uz lijevog beka, pronaći dobrog zadnjeg veznog i brzog okretnog napdača. Destrukcija protivničke igre - loša. Zolotić se trudi,ali nije to to, treba neko malo iskusniji.
Adilović - panj svoje vrste. Za formaciju koju forsira Amar (451) po vecini treba brz i prodoran napadač,po mogućnosti veoma jak na nogama. Adilovića treba ćušnuti za 600k i udarati se nogom u guzicu,pa probati dovesti nekog dobrog napadača,koji ima predispozicije koje sam ja spomenuo. To je neko moje mišljenje. Partija je bila loša,rezultat dobar kakav je mogao biti. Čestite Bogičeviću za knuckleball.
Konačno je prošla jedna tekma bez baklji ( lik koji je zapalio baklju je dobio po piici ),samo je tu izbio još veći problem zbog kojeg mozemo ocekivati veće kazne nego što bi ih dobili zbog baklji ( znate svi šta je bilo )
Adilović - panj svoje vrste. Za formaciju koju forsira Amar (451) po vecini treba brz i prodoran napadač,po mogućnosti veoma jak na nogama. Adilovića treba ćušnuti za 600k i udarati se nogom u guzicu,pa probati dovesti nekog dobrog napadača,koji ima predispozicije koje sam ja spomenuo. To je neko moje mišljenje. Partija je bila loša,rezultat dobar kakav je mogao biti. Čestite Bogičeviću za knuckleball.
Konačno je prošla jedna tekma bez baklji ( lik koji je zapalio baklju je dobio po piici ),samo je tu izbio još veći problem zbog kojeg mozemo ocekivati veće kazne nego što bi ih dobili zbog baklji ( znate svi šta je bilo )
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
AMAR OSIM, jedan jedini razlog, što smo mi ovde gdje jesmo, gledao sam danas Sarajevo, ljudi su akciju napravili, za divno čudo, dok naši ni to nisu uspjeli.Da nema Amara, smetalo bi nam to što smo 7-8 na tabeli, a sreća, pa je on tu, pa nam smeta, što nema ljepote u igri i što ne uvalimo Travniku, Radniku, Rudaru peticu.kralj_je_mrtav je napisao/la:Kazu hrdjavoj cuni i dlake smetaju. Limitiran igracki kadar, da, davno prozvkana tema, ali i takav limitiran kadar nedodirljiv u sampionatu. Zasto se ne dovode novi igraci, standardna prica, a jasno je, u ovoj ligi nema boljih od Zeljinih. Trebam li cinjenice iznositi, pogledati tabelu i sve jasno ko dan. Nema lijevog beka, pa naravno da ga nema jer iz prazne ne puca. Da nije Zeba prodan ne bi ni priprema bilo. Vidim, svi pametuju, nema veze forum je, ali ljudi daj svatite vec jednom. Nema para, nema pojacanja. Ovi momci sto su danas igrali zasluzuju svaki respekt i svaku pohvalu, naklon do poda. Zbog cega? Malo do brijacnice pa se raspitajte ionako svi sve znate, ko dolazi, ko odlazi, kako treba igrati, ko je kloc, ko nije...
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Treba i pohvaliti Travnik koji se večeras predstavio u odličnom svijetlu. Ekipa igra koliko joj protivnik dozvoli, a ruku na srce Travnik nam večeras nije dozvolio da igramo, njihov visok presing nas je pravio iznenadio, zato je prvo poluvrijeme bilo samo izbij nabij.
U drugom poluvremeno smo sretno i na vrijeme zabili dva gola pa je to izgledalo puno ljepše, mada su nas vile nosale. Vidi se da se pakleno radilo na pripremama i da su još uvijek teške noge kod dosta igrača. Realno, Travnik nas je fizički ubio , dobili su ljudi oko 80 % duela. Amar mudro i pametno tempira formu.
Falio je Bekrić jer mi je on nekako jedini koji je sposoban prenjeti loptu na protivničku polovinu, ima brzinu, snagu, tehniku i znanje, za razliku od svih ostalih kojim fali nešto.
U drugom poluvremeno smo sretno i na vrijeme zabili dva gola pa je to izgledalo puno ljepše, mada su nas vile nosale. Vidi se da se pakleno radilo na pripremama i da su još uvijek teške noge kod dosta igrača. Realno, Travnik nas je fizički ubio , dobili su ljudi oko 80 % duela. Amar mudro i pametno tempira formu.
Falio je Bekrić jer mi je on nekako jedini koji je sposoban prenjeti loptu na protivničku polovinu, ima brzinu, snagu, tehniku i znanje, za razliku od svih ostalih kojim fali nešto.
Zadnja izmjena: AndreaAgnelli, dana/u 03 mar 2013, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false; eurogol bogija!!
-
- Kontakt:
vidim niko ne spominje , od mene velike pohvale za ne paljenje baklji i za ono reagovanje kad je onaj 1 momak zapalio ... nadam se da smo tome stali u kraj
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, Lavcina, MaroonBjelave, MoSaZeLjo1921, Pablo11, zagorski i 60 gostiju.