Premijer liga BiH - aktuelno
- egocentrik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oni o evanderu dok im klub tone, digli i navijaci ruke izgleda
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
09.03.2024
derbi sezone 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Kako se 2023. godina približavala kraju, postajalo je sve gore i gore
Željkan izgubio derbi od Sarajeva
Željkan u zoni ispadanja
Zvezda izgubila derbi od Partizana
Zvezda završila iza Partizana koji je jesenji prvak
Svi ovi događaji imali su negativan uticaj na crnogorsku populaciji pa se mogu primijetiti devijacije u ponašanju
I onda kada su se očekivale pozitivne stvari, bombastične najave, pripreme u Španiji, milioni i avioni, strašna pojačanja i velike promjene početkom 2024. godine, najperspektivniji trener i budući selektor Saudije podigao je sidro. Još ako svojim nadređenim figurama podnese raport sa kakvim malverzacijama se susreo u klubu, mogao bi propasti i sporazum sa njihovim savezom koji je već na staklenim nogama.
Tik - tak
Golem si željkane
Željkan izgubio derbi od Sarajeva
Željkan u zoni ispadanja
Zvezda izgubila derbi od Partizana
Zvezda završila iza Partizana koji je jesenji prvak
Svi ovi događaji imali su negativan uticaj na crnogorsku populaciji pa se mogu primijetiti devijacije u ponašanju
I onda kada su se očekivale pozitivne stvari, bombastične najave, pripreme u Španiji, milioni i avioni, strašna pojačanja i velike promjene početkom 2024. godine, najperspektivniji trener i budući selektor Saudije podigao je sidro. Još ako svojim nadređenim figurama podnese raport sa kakvim malverzacijama se susreo u klubu, mogao bi propasti i sporazum sa njihovim savezom koji je već na staklenim nogama.
Tik - tak
Golem si željkane

Sanjao sam da je Al Tovariš otišao i da su arapi nestali zajedno sa svojih 700 miliona od kojih 7 bar ide Želji. Strašno nešto...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Da prokuzili su ga svi. Kukavica.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 jan 2024, 12:30Niko ti nije bolje i argumentovanoje objasnjavao vase stanje od killafrommanila. Zato si vazda bjezao od njega i izbjegavao ga jer nisi imao muda uci sa momkom u raspravu. Stari ti si obicni prodavac magle pravis se da nesto znas a nemas pojma i lako ti je manipulisati navijacima Zelje jer po mojoj slobodnoj procjeni to je 80% mazluma dok ovih 20% brisete i banujete ko nije istomisljenik. Umjesto da osudjujes prodavanja inicijative za pozajmice vi ste to podanicki podrzavali. Sada suti dok te karaju ostali stvarno glupljeg lika ne sretoh u javnim diskusijama
Na njegov post 3 forumasa ga argumentima pokopaju i dodje 4. forumas i nesto opsuje i ovaj samo njemu odgovori
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Najveci picic i neznalica na forumu. Mozda sam pored kilafrommanila zaboravio i duska jurisic. I taj nick ga je redovno argumentovano zlostavljao a on samo nemocno bjezao od bilo koje rasprave sa njima. Ja da sam na njegovom mjestu zivota mi nebi se vise nikada javio. Bar iz postovanja prema normalnim forumasima Zelje. Koje je lazi i ublehe prodavao ljudimafeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:00Da prokuzili su ga svi. Kukavica.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 jan 2024, 12:30Niko ti nije bolje i argumentovanoje objasnjavao vase stanje od killafrommanila. Zato si vazda bjezao od njega i izbjegavao ga jer nisi imao muda uci sa momkom u raspravu. Stari ti si obicni prodavac magle pravis se da nesto znas a nemas pojma i lako ti je manipulisati navijacima Zelje jer po mojoj slobodnoj procjeni to je 80% mazluma dok ovih 20% brisete i banujete ko nije istomisljenik. Umjesto da osudjujes prodavanja inicijative za pozajmice vi ste to podanicki podrzavali. Sada suti dok te karaju ostali stvarno glupljeg lika ne sretoh u javnim diskusijama
Na njegov post 3 forumasa ga argumentima pokopaju i dodje 4. forumas i nesto opsuje i ovaj samo njemu odgovori

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gdje nestade lik iz Danske što je jučer “šale” pisao, a kad je izašlo za trenera od njega ni traga ni glasa na temi?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Al bez zeze sad, koliko je na kraju zeljkan inkasiro para od saudijaca?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Za sve ove godine na forumu nisu naučili da se ja ne raspravljam sa malicioznim dijabolama i pokvarenim hinjama. Pokušao sam sa svakim od njih, ali brzo su pokazali ko su šta su, pa su onda uglavnom počeli da vrijeđaju.
Znam da pate što ne želim da ih citiram, sanjaju da dobiju notifikaciju od mene, ali džaba im je - neće je dočekati.
Tu, naravno, prednjači par pacijenata iz predgrađa Mostara, ali oni mi svakako nisu zanimljivi, premaleni su. To je isto kao da se navijač Real Madrida nešto ubjeđuje sa navijačem Herculesa ili Cordobe. Nije to isti nivo. Da je bar približan, ali nije ni to.
Znam da pate što ne želim da ih citiram, sanjaju da dobiju notifikaciju od mene, ali džaba im je - neće je dočekati.

Tu, naravno, prednjači par pacijenata iz predgrađa Mostara, ali oni mi svakako nisu zanimljivi, premaleni su. To je isto kao da se navijač Real Madrida nešto ubjeđuje sa navijačem Herculesa ili Cordobe. Nije to isti nivo. Da je bar približan, ali nije ni to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ofiras se, opet. Bolje ti ide brojanje Mirvicevih para i mastanje o gasenju Sarajeva.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:21Za sve ove godine na forumu nisu naučili da se ja ne raspravljam sa malicioznim dijabolama i pokvarenim hinjama. Pokušao sam sa svakim od njih, ali brzo su pokazali ko su šta su, pa su onda uglavnom počeli da vrijeđaju.
Znam da pate što ne želim da ih citiram, sanjaju da dobiju notifikaciju od mene, ali džaba im je - neće je dočekati.![]()
Sta god si ti podrzao, bilo je pogubno za Zeljeznicar. Ne bi najveci dusman to radio klubu za koji navija. Zaista pocinjem vjerovati da zapravo navijas za Zvezdu, kao sto su ovi neki tvoji pisali.
Znam da pate što ne želim da ih citiram, sanjaju da dobiju notifikaciju od mene, ali džaba im je - neće je dočekati.![]()

Dosta foruma za danas, **** ovakav početak 2024te
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
TM sa svojom kratkovidnoscu i licnim interesima pojedinaca, zajedno sa "novinarima" koji i u najtezim momentima pisu hvalospjeve i kriju probleme u tom klubu, su ih i doveli do ovoga, i na kraju ce ih srozati do dna.
Samo naprijed i jedni i drugi. Samo nastavite tako.

Samo naprijed i jedni i drugi. Samo nastavite tako.

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 03 jan 2024, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
E čuj par krezavih pitara i nekoliko kvarnjaka iz predgrađa Mostara da nekoga argumentima pokopaju.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:00Na njegov post 3 forumasa ga argumentima pokopaju i dodje 4. forumas i nesto opsuje i ovaj samo njemu odgovori

Ispratio sam ja sa ovog foruma na desetine takvih što su "pokopavali", i nemam namjeru stati. Sanjaće me još dugo.
Nego sad je pauza, a na pauzama se uglavnom ne javljam, bilo da su reprezentativne ili one polusezonske. Ovo danas je vanredna situacija, pa sam tu samo da podijelim koju pljusku jer znam da će biti dosta kandidata.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:

Evooo ga, ja sam mislio da smo mi vrh sa Dinamom, ali evo gaaa... Ukazao se Madridski div sa Grbavice.

Prskaj ih Virto može ti se.
Znaš kako kaže Dubioza, sve dok je ovaca, neće falit vune.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Narcistički poremećaj ličnosti (eng. Narcissistic Personality Disorder - NPD; također megalomanija[1]) je psihički poremećaj ličnosti u kojem postoji dugoročan uzorak ponašanja koje karakteriziraju osjećaj samovažnosti (grandioznost), duboka potreba za pažnjom i divljenjem, pretjerana samouvjerenost i nedostatak razumijevanja za osjećaje drugih.
Kao i ostale vrste mentalnih poremećaja, narcistički poremećaj ličnosti može uzrokovati poteškoće u razvoju.
Kao i ostale vrste mentalnih poremećaja, narcistički poremećaj ličnosti može uzrokovati poteškoće u razvoju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa normalno da si ispratio kad si ovdje od 2008 i imas 60 hiljada postova. Mnoge si vjerovatno i na ahiret ispratio.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:25E čuj par krezavih pitara i nekoliko kvarnjaka iz predgrađa Mostara da nekoga argumentima pokopaju.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2024, 13:00Na njegov post 3 forumasa ga argumentima pokopaju i dodje 4. forumas i nesto opsuje i ovaj samo njemu odgovori![]()
Ispratio sam ja sa ovog foruma na desetine takvih što su "pokopavali", i nemam namjeru stati. Sanjaće me još dugo.
Nego sad je pauza, a na pauzama se uglavnom ne javljam, bilo da su reprezentativne ili one polusezonske. Ovo danas je vanredna situacija, pa sam tu samo da podijelim koju pljusku jer znam da će biti dosta kandidata.
-
- Kontakt: