FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Frobidden
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Frobidden » 03 mar 2013, 15:04

Zekoo je napisao/la:Baš me zanima moželi ikako da se izračuna tačna posjeta na osnovu prodanih karata + polugod,godišnje jučer kako sam ja vidio bilo je solidna posjeta
mislim samo na tom prvom jer nepouzdano je utvrditi da li su došli baš svi što su kupili godišnje i polugodišnje. ;)

ono što se, pored loše igre vidjelo je nedostatak Bekrića. uistinu će on biti veliki plus u Banja Luci ali ne može sve sam. gledam sinoć, treba našim deset metara kvadratnih prostora oko sebe da bi se uspjeli okrenuti i fintu protivniku izvesti. nesporazumi između igrača na terenu su se sinoć iskazali. ako je, lupam, Jamak dodao Svraki loptu koji je okružen sa dva igrača, valja sam može zaključiti da će mu uzvratiti proigravanje jer sam na dvojicu - ne ide. a ovaj odleti negdje... :?

al' Šef je sam rekao, moraju se posložiti kockice u ekipi i pristupu igre do Banja Luke inače sa ovakvom igrom nemamo šta tražiti tamo a kamo li u Europi. :)
Zadnja izmjena: Frobidden, dana/u 03 mar 2013, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Another hero - another mindless crime.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 03 mar 2013, 15:11

Ja samo znam da smo nekad znali kuci odigrati puno ljepse, a ne pobjediti. Prema tome...
Po meni je dobro da se neki igraci malo kritikuju, jer oni mogu i moraju mnogo bolje. A to da ne mogu bolje i vise ne stoji, jer sjetimo se npr. drugog poluvremena protiv Olimpica kada su isti igraci odigrali fenomenalno i stvarali sanse svaka 2-3 minuta. Bitno je da drugoplasiranom bjezimo 5 bodova. Opusteno...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 mar 2013, 15:19

Zekoo je napisao/la:Baš me zanima moželi ikako da se izračuna tačna posjeta na osnovu prodanih karata + polugod,godišnje jučer kako sam ja vidio bilo je solidna posjeta
U Klubu uvijek znaju koliko je ljudi na stadionu +-5%. Na svakoj ulaznici, kao i na polugodišnjim i godišnjim postoji bar code i automatski se evidentira broj osoba koje su ušle na stadion na taj način. Odrđen broj osoba (djeca, djevojke, žene, policajci u civili itd...itd...) uđu na neki drugi način.

Ni jednom klubu nije u interesu da objavljuje tačan broj osoba na stadionu sa plaćenom kartom, jer valjda nešto "muljaju". Ja lično bih volio da se počne tačno objavljivati koliko je ljudi na stadionu ušlo na legalan način i onda bi uz dodatak tih 5% mogao znati otprilike broj posjetitelja.

Jednom su to na Koševu objavili i to po svim tribinama i pitari su se iznenadili malom broju navijača, jer je po njihovim procjenama bilo najmanje duplo više od objavljenog.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 mar 2013, 15:20

nije mi jasna kritika na racun igraca... dobro nisu dobro odigrali, ali dobro znamo da nam je travnik uvijek bio neugodan protivnik i bice, tako da sam ja sto se tice rezultata vise nego zadovoljan... igra ce se poboljsati svakako, vec vidim u banja luci uigraniju i leprsaviju igru, sa tim da se bekric vraca jos bolje... nego vasilic nece nastupiti protiv borca?! dobio je jucer 3 zuti karton... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 mar 2013, 15:23

Jedino sto mene raduje je i kada igramo lose pobjedjujemo. Tako je bilo i u prvom dijelu sezone, tako je i poceo ovaj. Igraci jednostavno imaju u glavi taj pobjednicki osjecaj i neocekivatno je da izgubimo. Ovu utakmicu kao da pobjedimo u glavama i prije samog pocetka utakmice. Nadam se da necemo imati neki hladan tus, jer to tako cesto biva, ako nastavimo ovako. Bice to bolje u BL.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 03 mar 2013, 15:25

Ja u Banja Luci ocekujem ono standardno (znate na sta mislim), tako da smo jako blizu tri nova boda !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 mar 2013, 15:32

Rikardo je napisao/la:Ja u Banja Luci ocekujem ono standardno (znate na sta mislim), tako da smo jako blizu tri nova boda !
ma vala ja ocekujem da ih nabusimo fino prethodnih nekoliko puta smo fino krenuli, ali su nam njihovi tzv. navijaci olaksali stvar... sad bi volio do kraja da odigramo onako kako mi znamo i natrpamo ove levate

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 mar 2013, 15:33

Igra se nekako i moze popravit, al gorcina kod ljudi tesko. Posjeta obzirom na vrijeme i protivnika je bila odlicna, al se bojim da se taj trend nece nastaviti. Siguran sam da je vecina jako razocarana igrom i pristupom, nacekat cemo se da na Grbavici vidimo 6-7 hiljada. Iduci put kad Amar bude pricao o posjeti bolje nek se ujede za jezik, ono sinoc je bila patnja, al bukvalno tako. Utjeha ostaje u tome sto ce bit bolje, jer gore ne moze. Volim te Zeljo!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 mar 2013, 16:38

exbabilon je napisao/la:Igra se nekako i moze popravit, al gorcina kod ljudi tesko. Posjeta obzirom na vrijeme i protivnika je bila odlicna, al se bojim da se taj trend nece nastaviti. Siguran sam da je vecina jako razocarana igrom i pristupom, nacekat cemo se da na Grbavici vidimo 6-7 hiljada. Iduci put kad Amar bude pricao o posjeti bolje nek se ujede za jezik, ono sinoc je bila patnja, al bukvalno tako. Utjeha ostaje u tome sto ce bit bolje, jer gore ne moze. Volim te Zeljo!

Razabu sa tobom se uvijek slazem protiv Sirokog i sinoc je bila odlicna posjeta s obzirom kako je hladno bilo toliko sam sa nestrpljenje, ocekivao pocetak sezone i nakon 20 minuta su mi bili dojadili kao da nikad ta pauza nije bila patnja i uopste ne vidim izlaz iz ove situacije nijednu utakmicu u ovoj sezoni nismo odigrali kako treba u banja luci se bojim cak i visokog poraza zao mi je stanica jer ce on biti meta kritika al on jednostavno nije za lijevog beka

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 03 mar 2013, 16:44

Ja več znam rezultat 3:0 za želju za zelenim stolom,jer če opet primitivci praviti probleme kao protiv zvijezde !

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 03 mar 2013, 16:56

kadetzelje je napisao/la:hoce li biti negdje snimak??
Sutra u 11h na Areni.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 mar 2013, 16:58

propuh je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la: a u vezi Stanica ne treba momku puno prigovarati vidjeli smo i sami koliko je bolji na desnoj stani kad je igrao prosle polusezone umjesto Colica, momak je desnjak jednostavno lijevi bek nije njegova pozicija ni blizu tako da sa obzirom na to nije los ni bio, misljenja sam kad dodje taj lijevi bek sto se najavljuje, a cuo sam da bi to mogao biti Mirko Radovanovic ali hajd znaj mozda je suplja vjerovatno Stanic ide na desnu stranu gdje je puno bolji...
Sta ces momku prigovarat ako bude kakav snimak pogledaj bio je najbolji na terenu izuzmemo li stopere i golmana.
Trudio se trcao , jbg to sto nezna lijevom jeste problem al momak odradjuje koliko moze. Po meni je sinoc bio dosta bolji od Cole koji je igrao na "prirodnoj" poziciji.
PS. da dodam raja navikla pljuvat po njemu jbg kako god okrenes Stana los i kriv za sve .
slazem se upotpunosti nisam mu nista ni prigovorio trudio se borio se... mislim da treba opet igrati na desnoj strani kao zadnje utakmice prosle polusezone gdje je bio poprilicno bolji od Colica....
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 03 mar 2013, 17:44

slika

;) :!:
Another hero - another mindless crime.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 mar 2013, 18:13

Sta je bilo ko diro,kad sam ja kritikovo ovakvog Zelju i igrace proglasen sam da samo kukam,e pa vidite da iskustvo ne dolazi samo nego godinama,jer ko je gledo Zelju nekad davno i ovog sad vidi malo bolje,dakle amaterizam totalni,Sloboda iz Svrakina je bila jaca dok je postojala od sadasnjeg Zelje.A vi i dalje mastajte o evropskom Zelji,ali ja se bojim da necu docekat,jer mi idemo unazad a ne naprjed.Pozdrav za moju plavu bracu i ja cu i dalje da volim i pratim klub a ovdje iznosim samo cinjenice.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 mar 2013, 18:20

Alipasino je napisao/la:Sta je bilo ko diro,kad sam ja kritikovo ovakvog Zelju i igrace proglasen sam da samo kukam,e pa vidite da iskustvo ne dolazi samo nego godinama,jer ko je gledo Zelju nekad davno i ovog sad vidi malo bolje,dakle amaterizam totalni,Sloboda iz Svrakina je bila jaca dok je postojala od sadasnjeg Zelje.A vi i dalje mastajte o evropskom Zelji,ali ja se bojim da necu docekat,jer mi idemo unazad a ne naprjed.Pozdrav za moju plavu bracu i ja cu i dalje da volim i pratim klub a ovdje iznosim samo cinjenice.
Ti stalno seres tako da sta god da napises niko ne uzima za ozbiljno.Smrad sam po sebi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 mar 2013, 18:24

bistrikboy je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Sta je bilo ko diro,kad sam ja kritikovo ovakvog Zelju i igrace proglasen sam da samo kukam,e pa vidite da iskustvo ne dolazi samo nego godinama,jer ko je gledo Zelju nekad davno i ovog sad vidi malo bolje,dakle amaterizam totalni,Sloboda iz Svrakina je bila jaca dok je postojala od sadasnjeg Zelje.A vi i dalje mastajte o evropskom Zelji,ali ja se bojim da necu docekat,jer mi idemo unazad a ne naprjed.Pozdrav za moju plavu bracu i ja cu i dalje da volim i pratim klub a ovdje iznosim samo cinjenice.
Ti stalno seres tako da sta god da napises niko ne uzima za ozbiljno.Smrad sam po sebi.

Bas tako Smrad sam po sebi.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 mar 2013, 18:29

avlami97 je napisao/la:
U Klubu uvijek znaju koliko je ljudi na stadionu +-5%. Na svakoj ulaznici, kao i na polugodišnjim i godišnjim postoji bar code i automatski se evidentira broj osoba koje su ušle na stadion na taj način. Odrđen broj osoba (djeca, djevojke, žene, policajci u civili itd...itd...) uđu na neki drugi način.

Ni jednom klubu nije u interesu da objavljuje tačan broj osoba na stadionu sa plaćenom kartom, jer valjda nešto "muljaju". Ja lično bih volio da se počne tačno objavljivati koliko je ljudi na stadionu ušlo na legalan način i onda bi uz dodatak tih 5% mogao znati otprilike broj posjetitelja.

Jednom su to na Koševu objavili i to po svim tribinama i pitari su se iznenadili malom broju navijača, jer je po njihovim procjenama bilo najmanje duplo više od objavljenog.
Kako udju an drugi nacin ? Ja svaki put platim kartu ako nemam polugodisnju ?
Željeznicar za život cijeli !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 mar 2013, 18:31

Ajde **** vas vise rasprava o sinocnoj utakmici. Sljedeca stanica je Banja Luka. O tome treba poceti otvarati raspravu...

EDIT: Mislim da bi opet trebali zabraniti gostovanje, bar sto se ove utakmice tice. Imam neki pravo los predosjecaj....
Ne treba nam opet mrtva glava, a izgleda ovi gori su pravo nalozeni...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 03 mar 2013, 18:38

likusa je napisao/la: Kako udju an drugi nacin ? Ja svaki put platim kartu ako nemam polugodisnju ?
Svaki drot na stadionu uvede minimum 10 ljudi bez karte a postoji sigurno i drugih nacina ulaska.
Ja znam par likova koji su svaku tekmu zadnjih 5 god. na grbavici i nikad karte nisu uzeli .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 mar 2013, 19:50

Meni je vala bilo predobro, opet gledati igrace, staru raju na tribini, nove dresove, djecu na poluvremenu, pa tu su clanske, pa doslo bruku raje, pa vidio golcinu, Zeljo dobio, otisli na +5, nije bilo baklji, petardi, ma sve beton... Znam da je prva tekma, polako, doci ce to sve na svoje vec u BL... FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Levin i 48 gostiju.