FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dona
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dona » 04 mar 2013, 16:15

To je izjavio Osim u novinama,mislim da je sport u pitanju.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 04 mar 2013, 16:17

Info o beku su tacne radi se o makedonskom igracu.
Nije mi jasno zasto novinari oviliko pridaju paznje i potenciraju nerede na Grbavici u subotu. Bio sam na utakmici i izasao kada su se igraci pozdravili sa navijacima poslije utakmice na juznoj tribini, dakle dok sam ja bio prisutan do tog incidenta nije ni doslo.
Sta zelim da kazem dakle taj incident se je desio najmanje 10-15 minuta poslije utakmice a ovi nasi kvazinovinari potrcali da objave ekskluzivnu neku vijest.
Veci su problem napravili Lesinari ali ne treba Manijake strpati u isti koš sa placenom balavurdijom koja ide da pljacka i pravi incidente.
Novinari stidite se i popustite malo Željine navijače, a Vama je bolje je da se malo skolujete jer niste u stanju napisai jedan obični tekst ili prepisati taj isti sa nekog drugogo portala.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 mar 2013, 16:21

Tako je @damirc. Oni na sve moguce nacine poksuavaju da ocrne ovu ligu. Oni na hayatu neke nazive smisljaju kazu "prebijem te liga " , neredi na juznoj tribini :o :?: Koji neredi ba :? :evil: :oops: Samo lete da objave nesto lose :evil:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 mar 2013, 16:26

zeljo1 je napisao/la:clan nase uprave mi je rekao da nam ove sedmice dolazi lijevi bek
Reprezentativac Makedonije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2013, 16:26

Kakav gol Bogičevića pa lopta nije dirala mrežu maltene u stilu Ronalda. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 mar 2013, 16:27

pile87 je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:clan nase uprave mi je rekao da nam ove sedmice dolazi lijevi bek
Reprezentativac Makedonije
http://www.transfermarkt.co.uk/en/yani- ... 92743.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 mar 2013, 16:27

Ma sam je Zeljo kriv sto to odmah nije srezao u samom startu...Kada su prethodnih godina pisali razne clanke vezano za Zelju (kako se stimaju utakmice itd itd.) trebalo je samo protiv portala i novinara X spucati tuzbu za klevetu i problem bi bio rijesen, pa bi drugi put dobro razmisli sta bi napisali u svojim clancima.

Ali nazalost Zeljo nema svoj pravni tim i ruku na srce jedino je Amar Osim pravi profesionalac kada je funkcija u klubu u pitanju, dok na ostalim pozicijama sjede amateri...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 04 mar 2013, 16:27

nick je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
nick je napisao/la:
ne bih ulazio u raspravu, to sto bi ti potpiso na kraju godine nam se odbije od glavu pa nam se svi smiju...u 5 evropskih utakmica 20 golova primimo... čamac kad kaze da ne licimo ni na sta na terenu je samo iskren i svak iole sa dobrim ocima to vidi...ok uzimamo pehare svi smo zadovoljni i sretni ali ipak fali ta igra koja ce dovest ljude na tekmu, niko nece da gleda 20 igraca koji ne znaju dvije akcije napravit.
a šta bi ti sa ovim parama napravio ? Da se Zeba nije prodo nebi otišli ni na pripreme.Haj da se složim i sa tim da otjeramo sve igrače, koga dovesti, i odakle pare ? Jel to neko od vas misli da u našoj ligi ima igrača koji su bolji od ovih koji trenutno igraju za Želju ? Jel ima igrača koji će igrati za isto para ili manje para a da su sa slobodnim papirima.Svi bi mi voljeli da Željo svaki transfer rok istrese par miliona za pojačanja a igramo na stadionu koji ima jednu uslovnu tribinu, igrači treniraju u močvari a igraju utakmice na terenu koji ima 1001 brežuljak.Dozovite se malo...
e jbg travnik igra na allianz areni, ne znam ali evo skoro svi klubovi nekako odu na te pripreme,snadju se jbg, 90% klubova ne placa igrace, pa dodju na grbavicu i igraju lopte... ne ocekujem ja da mi pobjedimo bajerna nego da nadigras travnik,gradinu itd itd...
jest al travniku je super kad izgubi 2:0 na grbavici. kao i svi drugi.

mi, sa druge strane nismo zadovoljni kada bude 1:1 u travniku. očekujemo pobjedu u banjoj luci.

niko od njih nema imperativ rezultata i većini je jedina prava utakmica na kojoj se moraju pokazati upravo protiv nas. ne moraju izboriti evropu, jedini cilj je ne ispasti iz lige. i onda kad dođu na grbavicu to je njima kao termin, opušteno i da se pokažu. a našima da upišu 3 boda sa što manje potrošenog goriva.

ako je neko malo obratio pažnju, mogao je vidjeti da su naši pokušavali da preskoče igru, što nam nije baš svojstveno. razlog je taj što smo dobili po nogama svaki put na sredini terena, a sudija nije baš imao jasne kriterije, pa ti rizikuj da ti ne svira i da protivnik napravi kontru. i rizikuj da te polomi pa da nemamo nikoga u BL (a travniku je manje više svejedno s kakvom postavom igraju, jer mesar jedan mesar drugi, isti ku...). još ti uz to (u odnosu na postavu od prošle polusezone) nedostaje 5 igrača - bekrić, kvesić, kerla, zeba i bešlija. ne mislim da smo slabiji bez zebe i bešlije, ali se ipak ekipa treba naučiti da igra bez njih. u 90% ovakvih utakmica je bešlija ulazio sa klupe. sad se treba naviknuti da nema toga i da drugi igrači više preuzimaju odgovornost.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 mar 2013, 16:35

Amar opet Adilovića istjerao sa treninga.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 mar 2013, 16:39

DANDY je napisao/la:Amar opet Adilovića istjerao sa treninga.
Frajer se mora smiriti malo. Inace volio bi vidjeti da Hodzic dobije vise prilika pa cak i da pocne utakmice.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 04 mar 2013, 16:47

Vidio sam to,ali nije nista strasno,opet je provocirao saigrace..

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 mar 2013, 16:53

Dona je napisao/la:
Fura se na Ibrahimovica i Balotelija:)

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 04 mar 2013, 17:52

Kad bude trening?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 04 mar 2013, 17:53

Kad mi je god tesko sjecam se sta smo sve prolazili,pogotovo kad cujem pjesmu od DINE M "zar je to sve sto je ostalo",ali opet u drugu ruku treba stalno teziti ka nekom napredku.Ligu osvajamo i kup,konstano imamo dobre rzultate ali eo u zadnje 2 godine sto se tice igraca i svega ostalog dosta stagniramo.Sto neko napisa ne moramo dobit barcu,ali brate daj da se bar protiv travnika,goska i ostalih kvazi klubova ne moram nervirat i strepit hocemol dobit ili necemo :? mada u potpunosti vjerujem u upravu a pogotovo u amara,eo sad stadion,pa odbrana duple mislim da polako idemo naprijed :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 mar 2013, 17:56

Dona je napisao/la:
U prijevodu p.e.d.e.r.i.j.a.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 mar 2013, 18:25

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 mar 2013, 18:32

Sto bi bilo dobro da dobijemo Slogu, cisto da budemo sigurni za finale.

A Siroki i Zrinjski neka se dogovore ... :D

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 mar 2013, 18:34

Rikardo je napisao/la:Sto bi bilo dobro da dobijemo Slogu, cisto da budemo sigurni za finale.

A Siroki i Zrinjski neka se dogovore ... :D
Amar kaže, kada bi dobili Slogu to bi bio neradni dan u Doboju i u okolici, dernek bi napravili...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 04 mar 2013, 18:35

zna li neko datume utakmica u polufinalu? cisto da uzmem slobodno taj dan na poslu... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 mar 2013, 18:35

Pa ipak dolazi Velikan BiH fudbala. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Levin, Nyema1921, Sarajevskigigant1921, Sarun, zeljooo13 i 56 gostiju.