1. Ja uzvraćam istom mjerom, u stvari ne istom, sličnom, jer je nemoguće vrijeđati na isti način na koji mene vrijeđaju godinama. Da ponovim, nepismeni, neobrazovani, talog i dno ovog društva, slika i prilika države.OsmaDolazi je napisao/la: ↑03 jan 2024, 23:15Drug ti bas previse vrijedjas, bez ikakvog razloga i povoda![]()
Na sprdanje i ismijavanje nije dozvoljeno odgovarati vrijedjanjem na ovom forumu, bar je nekada tako bilo.
Znamo da je lijepo pisati sakriveno iza nicka u toplom domu, ali polako, smiri malo. Svjesni smo da vam nije lahko, svjestan si da ste predmet sprdnje svakog covjeka koji povrsno prati fudbal, ali to nije razlog da iz tvog svakog posta isijava gnusno vrijedjanje 90% forumasa. Ok, znamo da si zasticen kao polarni medvjed i veliki troll ovog foruma, ali drug treba biti i covjek.
Zajebavam se i ja 90% stvari i odmaram kada sam na forumu ali ti bas volis zestoko uvrijediti kompletnu masu koja pise na forumu a koja vas sprda (a svjestan si da ste fakat veliki predmet sprdancije i to ni tvoje trollanje i navlacenje pićuladije pricom koja ide na tvoj mlin ne moze promijeniti).
2. Mani se te patetike od skrivanju iza nicka i toplom domu, svako ko je duže od pet dana na ovom forumu zna ko sam, kako se zovem, za minut me može pronaći na svim društvenim mrežama. Nisu jednom moji profili kružili vašim inboxima i raznoraznim Viber grupama.
3. Da sumiramo sve ovo prethodno, masa koju ja "vrijeđam" je ciljana i veoma precizirana. Prosto bi bio grijeh ne valjati ih kao bekane kad se toliko nude svojom nedoraslošću i padinskom malograšanštinom.
Dakle, mani se te patetike i patroniziranja, znaš da ti to kod mene neće proći.