ja mogu odmahjasko_juve je napisao/la:tu sam,javite se obojica kad mognete..KK_Bosna je napisao/la:dje je taj jasko_juve? ne javlja se na fb na grupi (ako ga ima tamo)
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
jasko_juve
jasmin10
Zamolio bi vas da na ovom topicu postavite naziv i grb kluba za prestojeću fantasy ligu!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
jasmin10
Zamolio bi vas da na ovom topicu postavite naziv i grb kluba za prestojeću fantasy ligu!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja mogu sadjasko_juve je napisao/la:tu sam,javite se obojica kad mognete..KK_Bosna je napisao/la:dje je taj jasko_juve? ne javlja se na fb na grupi (ako ga ima tamo)
kol'ko znam nismo se konsultovali oko togaGoalgetter je napisao/la:Toxicity je imenovan za 4. clana saveza PES6 Lige !
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Udji u Euroleague ,sacekaj me , soba ce bit FID bez passa 
Mislim da smo se dogovorili oko toga, ti jesi u savezu, ali sa one tehničke stranePlivadon je napisao/la:kol'ko znam nismo se konsultovali oko togaGoalgetter je napisao/la:Toxicity je imenovan za 4. clana saveza PES6 Lige !
Jel' mi to nedaš?Plivadon je napisao/la:kol'ko znam nismo se konsultovali oko toga
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Nisam odigrao 15.bavarian_bk je napisao/la:Privremena tabela A lige i lista strijelaca :
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ostalo je još da se odigraju utakmice:
14.kolo
Marseille -Malaga
Zenit-Ajax
15.kolo
Lille-Zenit
Rok do nedjelje 23:59!
@Bosniacum Lilium
Nije još na rasporedu 16. kola, pa sam ti obrisao post, znači od ponedjeljka postavi ss!
14.kolo
Marseille -Malaga
Zenit-Ajax
15.kolo
Lille-Zenit
Rok do nedjelje 23:59!
@Bosniacum Lilium
Nije još na rasporedu 16. kola, pa sam ti obrisao post, znači od ponedjeljka postavi ss!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hvala sto si to podijelio sa namaSenaid L.F.C je napisao/la:utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nema na cemu i drugi putbavarian_bk je napisao/la:Hvala sto si to podijelio sa namaSenaid L.F.C je napisao/la:utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
nego u ovom drugom dijelu sezone samo 1 bod sam osvojio sto je veoma lose jer sam u prvom osvojio cak 13
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Hvala Senaide na ovako lijepoj analizi meča i trenutnom stanja u kojem se nalazi ekipa LillaSenaid L.F.C je napisao/la:nema na cemu i drugi putbavarian_bk je napisao/la:Hvala sto si to podijelio sa namaSenaid L.F.C je napisao/la:utakmnica lille-zenit je odgirana no doticni mr.jasmi10 nije jos postavio ss od tekme koju je dobio 2:4 zahvaljujuci penalu(promasenom)u 10min nakon cega sam ja morao igrati 80min bez igrace te nisam bio u mogucnosti izvrsiti izmjene i branio mi je branic rozenhal koji je skinuo 2 zicera.
nego u ovom drugom dijelu sezone samo 1 bod sam osvojio sto je veoma lose jer sam u prvom osvojio cak 13
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jasko Juve de taka ti Allaha nocas oko 12 budi tu , eto molim te , da odigramo to 
- Goalgetter
- Kontakt:
Moram ove moje iz A-Lige pohvaliti, uspjeli ste za nesto manje od dva dana odigrati sve utakmice 14. i 15. kolo
.
Hebiga, vjerujem da je i snijeg učinio svoje..Goalgetter je napisao/la:Moram ove moje iz A-Lige pohvaliti, uspjeli ste za nesto manje od dva dana odigrati sve utakmice 14. i 15. kolo.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
..hvala na pohvalama
..hocel tabela brzo ?
..da vidimo kakvo je stanje za PO,cini mi se veoma gusta borba ce biti za 3. i 4. mjesto 
- Goalgetter
- Kontakt:
@Toxicity
Vjerovatno da je toga
@Muhovic
Ceka se jos onda zaostala utakmica 13. kola, Porto - Newcastle, jos oni trebaju odigrati. Moram arhivirati kolo po kolo, stoga nemogu odraditi jos tabelu za 14. i 15.
Vjerovatno da je toga
@Muhovic
Ceka se jos onda zaostala utakmica 13. kola, Porto - Newcastle, jos oni trebaju odigrati. Moram arhivirati kolo po kolo, stoga nemogu odraditi jos tabelu za 14. i 15.
..ma nije frka brate
..svakako smo ranije zavrsili
..samo ti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.