ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la bodi123 » 17 mar 2017, 16:18

Monolog je napisao/la:Ma ja to zbog Nadala, ne zbog Rogera. Ne vjerujem ja da će Roger doći do broja jedan na kraju godine, al' isto tako ne vjerujem ni da će Rafa odigrati finale GS-a (a tri su pred njim). Čak ga ne vidim ni na domaćem terenu, kamoli na terenima Wimbledona ili na US Openu.
Pa vidi, ti si napisao da je jednako ocekivati Rogera na 1.mjestu(za sto sam ti ja napisao da je to matematicki 99% nemoguce da se desi u ovim okolnostima) kao i Rafu da ce odigrati finale Roland Garrosa.

Eh sad ako ti mislis da je sansa da Rafa nece odigrati finale RGa 99% onda nemam sta reci, tvoje misljenje jbg.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 mar 2017, 18:37

Ništa od prvog meča večeras nažalost. Baš sam jedva čekao ovaj prvi meč. :thumbdown: :thumbdown:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 mar 2017, 18:57

Povukao se Nick. Trovanje hranom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 17 mar 2017, 19:20

Steta jbg. :(

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 mar 2017, 19:22

Unofficialpage je napisao/la:Povukao se Nick. Trovanje hranom.
Cuj trovanje hranom dantejebo :facepalm:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 mar 2017, 19:49

Ma dao walkover strah ga babukovine, ne smije na teren! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 mar 2017, 19:52

Djokovic on suicide watch, sto bi Ameri rekli :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 17 mar 2017, 20:17

Zamarate se nekakvim pretpostavkama i prognozama previše.

Ko je mogao očekivati finale Nadal - Federer i osvajanje Federerovog 18-tog slama nakon 6 mjeseci pauze?

Gdje su te statistike i prognoze?

Fora je, uzivati u tenisu dok je zanimljiv zasada, ne ureklo se, sve je moguće i da Roger bude prvi, i da Rafa osvoji RG ipak sezona je tek počela, a iritira me kad jedni te isti likovi opet svoje stručne prognoze iznose a prosipali su se toliko puta da ne bi smio napisati p a ne prognozu za nešto oko tenisa.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 17 mar 2017, 21:50

AA23 je napisao/la:Zamarate se nekakvim pretpostavkama i prognozama previše.

Ko je mogao očekivati finale Nadal - Federer i osvajanje Federerovog 18-tog slama nakon 6 mjeseci pauze?

Fora je, uzivati u tenisu dok je zanimljiv zasada, ne ureklo se, sve je moguće i da Roger bude prvi, i da Rafa osvoji RG ipak sezona je tek počela, a iritira me kad jedni te isti likovi opet svoje stručne prognoze iznose a prosipali su se toliko puta da ne bi smio napisati p a ne prognozu za nešto oko tenisa.
a zanimljivo da prognoze da Roger ne moze biti prvi prognoziraju ljudi koji su pisali da taj isti Roger nema 5 % sansi u finalu protiv Rafe... :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 17 mar 2017, 22:00

AA23 je napisao/la:Zamarate se nekakvim pretpostavkama i prognozama previše.

[emoji106] to je to!

Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.

Galion
Kontakt:

Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Galion » 17 mar 2017, 22:49

Effenberg je napisao/la: Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.
On će prije završiti u ludnici nego to postat ;)

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 17 mar 2017, 22:55

Galion je napisao/la:
Effenberg je napisao/la: Nek nam Bog bude na pomoci kad Pouille bude broj 5 a ruski drkaros kako ga Edo nazva broj 2-3. A za 5 godina najkasnije ce to haman i biti.
Na Zvereva se misli da ne bi pomislio Rubleva. Rublev ce biti broj 1. Al na challengerima! :D

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 17 mar 2017, 23:36

delinjo je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:Eto ko sve ovdje pise jbt...prvi delinjo koji nema postovanja prema jednom Rafi vec sad legendi ovog sporta pa do likova koji ne znaju nacin bodovanja...al hajde ako Roger ne dodje do kraja na br. 1 bar se moze zadovoljiti sto je sad na toj poziciji... :rol: :rol: :rol:

delinjo ima postovanja prema Rafi i previse ali nema postovanja prema takvim likovima kao sto si ti ....i zbog takvih kao sto si ti uzivam jos vise kada babuka pisa po njemu .....i pisat ce u narednim mecevima ....valjda se ne oprosti od tenisa prije babuke bila bi brukda ....i sta kazes nije Roger bio previse dobar nego Rafa ocajan ? HAHHAHAHAHAHHAHAHA
Ma kakvo ti bolan postovanje imas i kakve imam ja veze sa tim sto ti pises po forumu o jednoj legendi ovog sporta o covjeku koji je medju cjenjenim na i van terena i ti mi pises da imas postovanja...Treba da se stidis za ono sto si pisao i da vise nista i nikad ovdje ne napises bar sto se tenisa tice...Ovdje ima i vecih navijaca od tebe ups a ko ustvari nije veci navijac od tebe pa momci ne pisu bljuvotine i fer i korektno se ponasanju a ti se zato trebas pokriti po glavi i vise nikad ovdje prismrditi sve dok ne naucis ono osnovno...Al znam ja navijace poput tebe jer cim Roger izgubi sljedeci mec reces ma ko ga jeebe sto se vise ne oprosti da ga ne gledam i sl.ovdje ne ali takvi kao ti uvijek pomislei ti navijac...i ti imas postovanja..I vjeruj mi da zbog takvih kao ti u sljedecm mecu cu navijati za fol "najveceg svih vremena" da malo smanji ovaj sramotni zaostatak... :rol:
A to sto je Rafa bio van meca i odigrao neuporedivo najlosiji mec zadnjih godina ne znaci da ti moras toliko ofirno pokazivati da ne znas o tenisu nista i da ides iz poena u poen i tako procjenjujes ko je dobar a ko los i ko dobija mec a ko gubi...Al ima vremena covjek uci dok je ziv...
delinjo je napisao/la:
a zanimljivo da prognoze da Roger ne moze biti prvi prognoziraju ljudi koji su pisali da taj isti Roger nema 5 % sansi u finalu protiv Rafe... :D
Prvo nema postovanja prema Rafi a sad se sluzi i lazima... :nedam: :roll: Gdje sam to ja pisao da Roger ne moze biti prvi??? Sramota...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 mar 2017, 00:02

opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav :) :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 mar 2017, 00:04

Nishikorija kad bi poslao na ITF u Kiseljak i stavio mu pritisak osvajanja turnira on bi izgubio u polufinalu od Damketovog buraza Zlatana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 18 mar 2017, 00:10

delinjo je napisao/la:opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav :) :D
Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris... :D al aj vide ljudi da si lazov sta se tu moze... :thumbup: I ja bi iskreno volio da izravnaju medjusobni jer ovo je blago receno bruka od zaostatka a neki ga smatraju najvecim... :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 mar 2017, 00:19

RafaGarros9 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav :) :D
Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris... :D al aj vide ljudi da si lazov sta se tu moze... :thumbup: I ja bi iskreno volio da izravnaju medjusobni jer ovo je blago receno bruka od zaostatka a neki ga smatraju najvecim... :rol:
ko je na tebe mislio kada sam spomenuo ovih 5 % ....ti si meni cak i normalan bio dok me nisi poceo prozivati nicim izazvan ...zbog gluposti ali hajde nek bude....

mozda bas treba tebi malo postovanja prema najvecem svih vremena !
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 18 mar 2017, 00:20

**** vas najveci svih vremena, Ramosu niko nije ni do koljena.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Galion
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Galion » 18 mar 2017, 00:24

Effenberg je napisao/la:
Galion je napisao/la:
Na Zvereva se misli da ne bi pomislio Rubleva. Rublev ce biti broj 1. Al na challengerima! :D
Pomislio sam na Rubleva :mrgreen:
Sve u red onda, razumijemo se :thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 18 mar 2017, 02:13

bodi123 je napisao/la:Nishikorija kad bi poslao na ITF u Kiseljak i stavio mu pritisak osvajanja turnira on bi izgubio u polufinalu od Damketovog buraza Zlatana.
Ma riza je kao mali najeo se puno rize obogacene izotopima uranijuma i ostalim teskim metalima, treba ga razumiti.
Nisam rasista ali ti Azijati i Azijatkinje su stvarno chokeri nevidjeni, pogotovo u tenisu, jedini izuzetak mozda donekle ona Li Na sto je igrala do skoro.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.