delinjo je napisao/la:
delinjo ima postovanja prema Rafi i previse ali nema postovanja prema takvim likovima kao sto si ti ....i zbog takvih kao sto si ti uzivam jos vise kada babuka pisa po njemu .....i pisat ce u narednim mecevima ....valjda se ne oprosti od tenisa prije babuke bila bi brukda ....i sta kazes nije Roger bio previse dobar nego Rafa ocajan ? HAHHAHAHAHAHHAHAHA
Ma kakvo ti bolan postovanje imas i kakve imam ja veze sa tim sto ti pises po forumu o jednoj legendi ovog sporta o covjeku koji je medju cjenjenim na i van terena i ti mi pises da imas postovanja...Treba da se stidis za ono sto si pisao i da vise nista i nikad ovdje ne napises bar sto se tenisa tice...Ovdje ima i vecih navijaca od tebe ups a ko ustvari nije veci navijac od tebe pa momci ne pisu bljuvotine i fer i korektno se ponasanju a ti se zato trebas pokriti po glavi i vise nikad ovdje prismrditi sve dok ne naucis ono osnovno...Al znam ja navijace poput tebe jer cim Roger izgubi sljedeci mec reces ma ko ga jeebe sto se vise ne oprosti da ga ne gledam i sl.ovdje ne ali takvi kao ti uvijek pomislei ti navijac...i ti imas postovanja..I vjeruj mi da zbog takvih kao ti u sljedecm mecu cu navijati za fol "najveceg svih vremena" da malo smanji ovaj sramotni zaostatak...
A to sto je Rafa bio van meca i odigrao neuporedivo najlosiji mec zadnjih godina ne znaci da ti moras toliko ofirno pokazivati da ne znas o tenisu nista i da ides iz poena u poen i tako procjenjujes ko je dobar a ko los i ko dobija mec a ko gubi...Al ima vremena covjek uci dok je ziv...
delinjo je napisao/la:
a zanimljivo da prognoze da Roger ne moze biti prvi prognoziraju ljudi koji su pisali da taj isti Roger nema 5 % sansi u finalu protiv Rafe...

Prvo nema postovanja prema Rafi a sad se sluzi i lazima...

Gdje sam to ja pisao da Roger ne moze biti prvi??? Sramota...