Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma oni su sami sebe vec srozali, a zadnji ekser u tabut ce im zakucati ova mafija sto hoce pomocni teren. Probati ce ih gurnuti u drugu ligu, time ce unistiti sportski segment, onda ide pritisak sa svih strana i morati ce but posto prodati teren.
Jedino pozitivno u tome je sto tek onda mogu poceti proces ozdravljenja i krenuti sto bi rekli ispocetka
Jedino pozitivno u tome je sto tek onda mogu poceti proces ozdravljenja i krenuti sto bi rekli ispocetka
- svrakino1921
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Idete ali u federalnu, moj desetaru. Kako zdravlje, kako ovo sve dozivljavas?
- svrakino1921
- Kontakt:
Tesko podnosimNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:13Idete ali u federalnu, moj desetaru. Kako zdravlje, kako ovo sve dozivljavas?
Forsiram laganu i dugotrajnu setnju
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Samo lagano. Setaj, ignorisi forume i vijesti vezane za tvoj klub, cuvaj zdravlje.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja patetika
U svemu ovome izdvojio bih ove izbjeglice iz BL i forumasa mosarajvosa koji uvijek bude najvise tregerovan. 
I fakat romane pisu..

I fakat romane pisu..
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 04 jan 2024, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako Nerko naredi eto novog šefa plus sadaka od vlade Federacijesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 23:47Osim pojedinih ljudi iz Željine uprave, za Jusufbegovićev dolazak na Grbavicu je federalni premijer Nermin Nikšić. Upravo je premijer Federacije nedavno primio Željinu delegaciju i pružio im podršku i dao “injekciju”.
Koliko god je ostavka Abdulhakema Al-Tuwaijrija “iznenadila”, na Grbavici se pripremao takav rasplet. U klubu su razočarani slabim izdanjima, ali ih je Saudijac preduhitrio.
Da li će Jusufbegović sjesti na Željinu klupu znat će se vrlo brzo.
Hvala Premijeru FBiH
Ostavili je da se ima šta karati još kad je navijač plavih idealnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 12:18Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
-
- Kontakt:
Dnevna doza anexovih gluposti na forumu...Anex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:35Ostavili je da se ima šta karati još kad je navijač plavih idealnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 12:18Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Mekić pitar im igra.
Igrao im Rustem.
Zvali Husrefa (grohotom).
Onda potegneš argument - Ajla navija za Želju.
Igrao im Rustem.
Zvali Husrefa (grohotom).
Onda potegneš argument - Ajla navija za Želju.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
FighterBL je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:32Sto jug suti,jbg ne ide svoj na svoga….Svakakvi su tu talovi i ograde,pare prvo agentima na jug za rad mira u kuci,pa klub ako sta ostane ostane,a ako ne ostane onda ce pomoci VLADA ili ce biti pomozi.ba…A znate Lesinare prozivati za svakojake gluposti pi.cka vam mamina,dok na jugu cvijeta kriminal kakav hoces,ima posla ko oce radit
..Zivim za dan da vas izbacimo iz lige i da vam vratimo za sve spletke i nepravdu sto ste nam godinama nanosili,dugu starost i tesku bolest!
![]()
![]()

Što se tiče ostalih gluposti i tvojih želja što si napisao, prvo se pobrini za svoju grupu da vas na gostovanjima redovno bude bar 100, da nekad ako slucajno muda skupite ponesete i jos neki trans osim onog borac sam protiv svih ili kako vec, da gostovanja ne preskacete i ima tu jos stvari koji su pokazatelji vaseg navijackog mentaliteta. Dobro znaš onu drhte noge i ruke cim maknes iz Banja Luke, i sve dok je tako jedino vama iz BL i preostaje da po forumu pisete gluposti i pljujete po grupi koja je trenutno 10 levela iznad vas. Pozdrav.

Ko je glup i dokle je dogurao se vidi iz priloženog svaki dan,krepaj plava fekalijo19vendetta87 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:39Dnevna doza anexovih gluposti na forumu...Anex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:35Ostavili je da se ima šta karati još kad je navijač plavih idealnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 12:18Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
Zar i dalje postoje osobe koje prizivaju najvećeg grobara kluba? Stockholm sindrom.
Počele su i prve računice za opstanak u ligi.
Počele su i prve računice za opstanak u ligi.

Samo je bitno da zvijezda nastavi dobru igru s kraja prosle polusezone i da raspolozeni docekaju privremenog premijerligasa 4 kolo u spektaklu nadomak ugljevika.
NEMA NAZAD
sta li pricaju sad sa potencijalnim trenerima ne bih bio Bekricu u kozi ni za 500k mjesecno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Uh pratite zvaničnu Željezničara, trener će biti iznenađenje 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- skullcrusher
- Kontakt:
Moze pitanje za normalne navijace zelje, bez nekog podjebavanja vas pitam kako sutite tako i nema ni nekog protesta ni bojkota ni nista a klub je na ivici propasti ? Neko vam mora biti odgovoran vjv znate i ko al nema reakcije na trenutno stanje. Da se zna onako pitam ne sikiram se za vas 99% klubova vam zeli da se ugasite al mi cudno kako ne reagujete pa i ti manijaci ako vole toliko zelju i klub sto ne rastjeraju ove lopove iz uprave, nema ovdje puno pravih navijaca ima dosta botova koji ce vam uvijek naci izgovor jer im odgovara ovakva situacija u klubu. Moje je misljenje da vi ne mozete ispast i da ce se dosta ljudi i veza potegnut da se to ne desi ako ne mogne regularan opstanak da se izbori. Smijali ste se sto mi bojkotujemo a valjda sad vidite da se svaki bojkot HZ isplatio i lagano se rjesavamo mahale u klubu koja ce kad tad svaki klub unistiti ako se dozvoli da ona vlada. Lp
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Samo Adžem koji je pod jakom terapijom može prihvatiti željkanovu klupu
kralj je ziv

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan