U pravu si, izbjegavam komentarisati besmislice koje danina lupetas ovdje i ne vidim nista lose u tome. Ne znam sto se cudisNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:01Znas ono kad vozis, vidis da je pored nesreca bila i ne mozes da ne pogledas? E ovo ti je to, morbidna znatizelja. Ne brine se niko za njih, samo im se ibretimo. Njima da Deena stave na celo kluba oni bi to ovdje branili i pricali o Mirvicu. Neki se samo prave glupi, neki botuju, ali dosta ih stvarno vjeruje u sve sto im se iz kluba servira. Pazi kako ovaj @let3 izbjegava sto smo ja i Napoleon pisali za tjeranje investitora.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ako poslusaju koji savjet i propadnu bit ce jesam vas sje*o
ako ne poslusaju i propadnu bit ce ,ko vamje kriv ne slusate
izvuci ce se zeljo nema sumnje,slaba je prva liga i celik nema ambicije ka premierligi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bez zajebancije, ne podjebavam te sekunde, ovo su 100% tacne informacije sto sam podijelio. Javna tajna, manje vise. Raspitaj se slobodno. Nemam nikakvog razloga da izmisljam i boli me ku.rac za vas, samo sam napisao sto svako iole upuceniji zna.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma nisu predstavnici javnog mnijenja ovi ovdje intelektualci.
Vrlo je svako normalan svjestan u kakvoj su situaciji, brod koji tone svi napuštaju da ne budu oni ti koji su ga potopili, valja živjeti i raditi s tim teretom u ovom gradu.
Savez im posla Gigovića, teško će se s tim boriti.
Oni ispadaju 1/1 iz lige, najneorganizovaniji su klub, sa najfiktivnijim ugovorima, ko 97. plaćaju im ugovore mesari, frizeri etc. to je na jako klimavim nogama i na konto toga imaju razne povlastice u klubu.
Nemaju nikakav plan, kratkoročni/dugoročni, nemaju izvore finansiranja.
Pišu o parama od Europe, a te pare su potrošili odavno , premije su isplatili za Europu odavno, nema tu nikakvih para.
Duguju opet igračima, duguju dobavljačima, duguju za održavanje, više im niko ni ne održava teren.
Prihoda nema, samo se rashodi povećavaju.
Još su ubili 10-15 igrača u pojam jer su im nudili raskide ugovora, a sad baš i neće da ih raskidaju jer bolje teško da mogu dovesti, znaju i igrači da ih trebaju izbjegavati u širokom luku.
Zamisli grča kad svaku tekmu igraš a znaš da te potencijalni poraz gura u drugu ligu.
A raspored Zrinjski, Široki, Sarajevo, Zvijezda... i kad se podvuče linija opet imaju 3 tekme sa Borac, Zrinjski, Velež/Sarajevo zaredom.
Namjestilo im se.
To što ova dvojica, trojica bježe od sopstvene realnosti i nešto se fol prepucavaju o nekoj veličini a šprda ih čitava država to više govori o njihovoj ludosti. Pišu nekakve članke o pozitivnosti.
U dva mjeseca najave spas kluba i kažu da je to rješenje koje se moralo desiti inače bi ispali, ode to rješenje oni kažu da nisu otišli ispali bi.
Vrlo je svako normalan svjestan u kakvoj su situaciji, brod koji tone svi napuštaju da ne budu oni ti koji su ga potopili, valja živjeti i raditi s tim teretom u ovom gradu.
Oni ispadaju 1/1 iz lige, najneorganizovaniji su klub, sa najfiktivnijim ugovorima, ko 97. plaćaju im ugovore mesari, frizeri etc. to je na jako klimavim nogama i na konto toga imaju razne povlastice u klubu.
Pišu o parama od Europe, a te pare su potrošili odavno , premije su isplatili za Europu odavno, nema tu nikakvih para.
Duguju opet igračima, duguju dobavljačima, duguju za održavanje, više im niko ni ne održava teren.
Još su ubili 10-15 igrača u pojam jer su im nudili raskide ugovora, a sad baš i neće da ih raskidaju jer bolje teško da mogu dovesti, znaju i igrači da ih trebaju izbjegavati u širokom luku.
Zamisli grča kad svaku tekmu igraš a znaš da te potencijalni poraz gura u drugu ligu.
A raspored Zrinjski, Široki, Sarajevo, Zvijezda... i kad se podvuče linija opet imaju 3 tekme sa Borac, Zrinjski, Velež/Sarajevo zaredom.
Namjestilo im se.
To što ova dvojica, trojica bježe od sopstvene realnosti i nešto se fol prepucavaju o nekoj veličini a šprda ih čitava država to više govori o njihovoj ludosti. Pišu nekakve članke o pozitivnosti.
U dva mjeseca najave spas kluba i kažu da je to rješenje koje se moralo desiti inače bi ispali, ode to rješenje oni kažu da nisu otišli ispali bi.
Sjooo, sit sam ja tih vasih insajderskih, iz prve ruke, iz druge, iz trece. Svi lafo sve znate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:13Bez zajebancije, ne podjebavam te sekunde, ovo su 100% tacne informacije sto sam podijelio. Javna tajna, manje vise. Raspitaj se slobodno. Nemam nikakvog razloga da izmisljam i boli me ku.rac za vas, samo sam napisao sto svako iole upuceniji zna.
Mani me se tih supljih prica bgt
- TurkishAirlines
Licno bih vise volio da se Bojac prvo ugasi, pa zeljo.
Ali boze moj, neka ide kako treba da ide.
Ali boze moj, neka ide kako treba da ide.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma pitaj na vasoj temi ili pitaj nekog upucenijeg s tribine ili iz skupstine. Ne moras mi vjerovat niti imam razloga da ti lazem, meni ni iz dzepa ni u dzep.let3 je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:15Sjooo, sit sam ja tih vasih insajderskih, iz prve ruke, iz druge, iz trece. Svi lafo sve znate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:13Bez zajebancije, ne podjebavam te sekunde, ovo su 100% tacne informacije sto sam podijelio. Javna tajna, manje vise. Raspitaj se slobodno. Nemam nikakvog razloga da izmisljam i boli me ku.rac za vas, samo sam napisao sto svako iole upuceniji zna.
Mani me se tih supljih prica bgt![]()
-
Kenozoik87
- Kontakt:
Puno je već problem što oni uopšte nisu svjesni (ne znaju, ili ne žele da prihvate) ko su im neprijatelji kluba i ko ih je doveo u ovu situaciji, nego sama situacija u kojoj se trenutno nalaze a koja je nikad gora u historiji kluba. Upravo zbog toga nemaju polaznu tačku za rješavanje problema, izgleda kao da godinama kaskaju i da se koprcaju u mjestu a ustvari tonu sve dublje.
Njihovi forumaši su najpametniji, svi sve znaju, mi nemamo pojma, nikog njih nije zayebao nego su oni zayebali druge, oni su u povlaštenom položaju kada su pregovori, Manijaci šute (ne bune se), misle da mahala napušta klub a nikad veći broj mahalaša i lešinara nije upravljao odlukama kluba zarad vlastitog interesa, većina forumaša se pravi kao da je sve uredu.. (čast izuzecima koji su otvorili oči i koji znaju koliko je sati).
Dok se sve to dešava, ovde se prave analize o Mirviću, o njegovim parama, o tim famoznim raportima, kako se očekuje gašenje Sarajeva, da će Mirvić da podigne ruke, kako se Velež finansira iz budžeta... Šampioni u analizama problema drugih klubova, a ne vide šumu od stabla u svom klubu.
Pokušat njima nešto dobronamjerno objasniti je kao da zidovima objašnjavaš kvantnu fiziku. Pustite ih nek žive u svojim lažima i mitomaniji, nek se koprcaju u analizama drugih "kuća" dok njihova gori. Nikad iz ovoga neće izaći dok god se bave tuđim problemima više nego svojim.
Njihovi forumaši su najpametniji, svi sve znaju, mi nemamo pojma, nikog njih nije zayebao nego su oni zayebali druge, oni su u povlaštenom položaju kada su pregovori, Manijaci šute (ne bune se), misle da mahala napušta klub a nikad veći broj mahalaša i lešinara nije upravljao odlukama kluba zarad vlastitog interesa, većina forumaša se pravi kao da je sve uredu.. (čast izuzecima koji su otvorili oči i koji znaju koliko je sati).
Dok se sve to dešava, ovde se prave analize o Mirviću, o njegovim parama, o tim famoznim raportima, kako se očekuje gašenje Sarajeva, da će Mirvić da podigne ruke, kako se Velež finansira iz budžeta... Šampioni u analizama problema drugih klubova, a ne vide šumu od stabla u svom klubu.
Pokušat njima nešto dobronamjerno objasniti je kao da zidovima objašnjavaš kvantnu fiziku. Pustite ih nek žive u svojim lažima i mitomaniji, nek se koprcaju u analizama drugih "kuća" dok njihova gori. Nikad iz ovoga neće izaći dok god se bave tuđim problemima više nego svojim.
Moja zainteresivanost za željezničar, proporcionalna je njihovoj zainteresovanosti za mene. Propala jedna KK Bosna, šampion Europe i vicešampion svijeta, finalista Kupa Radivoja Koraća, višestruki šampion Jugoslavije i BiH, a da ne propadne nakav hurčev željezničar.
Beskurac, što bi stari ljudi rekli.
Beskurac, što bi stari ljudi rekli.
Džaba ti to pišeš na ovom forumu, svi to vide osim onaj ko treba da vidi. Mi smo im dušmani, najveći. Bitno je da nam izračunaju koliko smo dužni Mirvicu, kad se gasimo i ostale informacije, koje njima ništa ne znače. Pametnije im je da svoje dvorište srede, imaju puno posla.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jan 2024, 14:14Ma nisu predstavnici javnog mnijenja ovi ovdje intelektualci.
Namjestilo im se.
Nikad poraz, samo lekcija.
Mislim da vi stvarno nemate pricati o agenturi, a pogotovo o spletkama.FighterBL je napisao/la: ↑04 jan 2024, 13:32Sto jug suti,jbg ne ide svoj na svoga….Svakakvi su tu talovi i ograde,pare prvo agentima na jug za rad mira u kuci,pa klub ako sta ostane ostane,a ako ne ostane onda ce pomoci VLADA ili ce biti pomozi.ba…A znate Lesinare prozivati za svakojake gluposti pi.cka vam mamina,dok na jugu cvijeta kriminal kakav hoces,ima posla ko oce radit
..Zivim za dan da vas izbacimo iz lige i da vam vratimo za sve spletke i nepravdu sto ste nam godinama nanosili,dugu starost i tesku bolest!
![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ma oni su sami sebe vec srozali, a zadnji ekser u tabut ce im zakucati ova mafija sto hoce pomocni teren. Probati ce ih gurnuti u drugu ligu, time ce unistiti sportski segment, onda ide pritisak sa svih strana i morati ce but posto prodati teren.
Jedino pozitivno u tome je sto tek onda mogu poceti proces ozdravljenja i krenuti sto bi rekli ispocetka
Jedino pozitivno u tome je sto tek onda mogu poceti proces ozdravljenja i krenuti sto bi rekli ispocetka
- svrakino1921
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Idete ali u federalnu, moj desetaru. Kako zdravlje, kako ovo sve dozivljavas?
- svrakino1921
- Kontakt:
Tesko podnosimNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:13Idete ali u federalnu, moj desetaru. Kako zdravlje, kako ovo sve dozivljavas?
Forsiram laganu i dugotrajnu setnju
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Samo lagano. Setaj, ignorisi forume i vijesti vezane za tvoj klub, cuvaj zdravlje.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja patetika
U svemu ovome izdvojio bih ove izbjeglice iz BL i forumasa mosarajvosa koji uvijek bude najvise tregerovan. 
I fakat romane pisu..
I fakat romane pisu..
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 04 jan 2024, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ako Nerko naredi eto novog šefa plus sadaka od vlade Federacijesvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 23:47Osim pojedinih ljudi iz Željine uprave, za Jusufbegovićev dolazak na Grbavicu je federalni premijer Nermin Nikšić. Upravo je premijer Federacije nedavno primio Željinu delegaciju i pružio im podršku i dao “injekciju”.
Koliko god je ostavka Abdulhakema Al-Tuwaijrija “iznenadila”, na Grbavici se pripremao takav rasplet. U klubu su razočarani slabim izdanjima, ali ih je Saudijac preduhitrio.
Da li će Jusufbegović sjesti na Željinu klupu znat će se vrlo brzo.
Hvala Premijeru FBiH
Ostavili je da se ima šta karati još kad je navijač plavih idealnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 12:18Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dnevna doza anexovih gluposti na forumu...Anex je napisao/la: ↑04 jan 2024, 15:35Ostavili je da se ima šta karati još kad je navijač plavih idealnoKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 jan 2024, 12:18Ovo sve pisu navijaci kluba koji su bojkotovali Ajlu, a koja im je i dan danas u klubu. Da ne spominjem da je navijac Zelje uvijek bila.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 7 gostiju.