Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako se ovi malci dobro pokazu u A timu seljendare, mogli bi dobiti priliku da kvalitet potvrde i u akademiji FKS narednu sezonu.
Eto prvi koji da 40 golova zasigurno ce dobiti mjesto na sirem spisku nasih juniora.
Sretno djeco!
Eto prvi koji da 40 golova zasigurno ce dobiti mjesto na sirem spisku nasih juniora.
Sretno djeco!
NEMA NAZAD
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vaha za repku i Meša za njih,nema treceg...20 godina prica "kad bude vrijeme" ...wickedwildwind je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:14evo najveceg bijednika u istoriji BH fudbala
pravo zeljino g.o.v.n.o.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Za 50 godina ce Mesino NE biti NE koje je rekao gradskom rivalu i bit ce proglasen besmrtnim u zelji.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jednostavno i sam znas. Mislio si suplju prosuti na forumu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:41Nemoj Allaha ti. Spustit ćeš ma na svoj nivo komunikacije i onda sam nagrabusio.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:28OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:16
Ma sad ja nešto kontam, je.be se tebi. Budali svaki dan Bajram.![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Legendarni sampras, njegovo NE ga je ucinilo legendomMortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:02Sarajevo je najveći klub u Bosni i Hercegovini.
Dok sam bio trener Radnika iz Bijeljine na Koševu sam doživio ovacije i to se ne zaboravlja, te sam zahvalan navijačima Sarajeva na korektnosti i poštovanju onoga što sam radio.
Ponavljam, iskreno mi je žao što će Željo ako izbori na terenu Evropu, ostati bez nje. Ne želim ništa da potpisujem retroaktivno, te da UEFA sazna i da izgubim PROFI licencu. To se više ne može dobiti nikada i ja to neću uraditi ni za kakve pare. Probili su termin, neka krivca ne traže u meni, jasan je iskusni stručnjak koji je na Grbavici proveo skoro godinu dana.
![]()

Ode i potkovani zubonja Tegeltija 

- svrakino1921
- Kontakt:

Harun Karić novi fudbaler Željezničara
Mladi reprezentativac BiH, Harun Karić, novi je fudbaler Željezničara. Dvadesetjednogodišnji veznjak je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.
Harun Karić je rođen 30. novembra 2002. godine u Tuzli. Igrao je za mlađe selekcije Zvijezde 09, potom za Gradinu, a od ljeta 2022. do ljeta 2023. godine nosio je dres Tuzla Citya. U julu 2023. godine prelazi u zagrebačku Lokomotivu s kojom je krajem godine raskinuo ugovor.
Karić je mladi reprezentativac BiH, a u državnom dresu sakupio je sedam nastupa. Harun je zaštićeno godište, odnosno do kraja sezone je U21 igrač i pojačat će konkurenciju u veznom redu našeg tima.
IDEMO
Dobro se zna ciji je grad, ti da nisi iz foce sljeg'o, znao bi i tiKamaga11 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:12To sto ti mislis da je Stari Grad vas to je vec vas problem, a i Centar ako pisete po grafitima tifosi di centro ne znaci da ste brojniji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:12Inaće došlje dolaze u Stari Grad i Centar odakle je i dalje najveća baza navijaća Sarajeva uz Pofaliće.
A opšte poznate činjenica je da autohtone Sarajlije iz Tutina, Prizrena i Novog Pazara uskoro neće imati za koga navijati.
Raspad sistema u borcu, bjeze svi glavom bez obzira.
Nikad gori selektor od ovog debila nije bio, upropastio zadnju veliku generacijumiky_hz je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:57Vaha za repku i Meša za njih,nema treceg...20 godina prica "kad bude vrijeme" ...wickedwildwind je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:14evo najveceg bijednika u istoriji BH fudbala
pravo zeljino g.o.v.n.o.![]()
-
- Kontakt:
Evo sad cu poceti plakati sto im ode tegeltija, libo me tuki za borac truhli !
04.10.2009 !
Je li istina da je bila neka večera/ ručak i dosta fudbalera Borca nije došlo? Nije nikakvo podbadanje samo pitam u startu da se zna.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- PeppermintSA
- Kontakt:
TVOJE “NE” UČINILO TE BESMRTNIMMortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:02Sarajevo je najveći klub u Bosni i Hercegovini.
Dok sam bio trener Radnika iz Bijeljine na Koševu sam doživio ovacije i to se ne zaboravlja, te sam zahvalan navijačima Sarajeva na korektnosti i poštovanju onoga što sam radio.
Ponavljam, iskreno mi je žao što će Željo ako izbori na terenu Evropu, ostati bez nje. Ne želim ništa da potpisujem retroaktivno, te da UEFA sazna i da izgubim PROFI licencu. To se više ne može dobiti nikada i ja to neću uraditi ni za kakve pare. Probili su termin, neka krivca ne traže u meni, jasan je iskusni stručnjak koji je na Grbavici proveo skoro godinu dana.
![]()

- Bazinga12345
- Kontakt:
Vijest o Tegeltiji na klixu dobila 40 komentara za deset minuta, najpopularnija ličnost godine
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Prica se uveliko da im kasne plate u Borcu i svasta nesto, ali iskreno ne vjerujem da ce ih ove godine Dodik pustiti da izvise. Nisu mu jos dosadili.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Koliko mi je žao ovakvih kao ti jer te moram razočarati, u Borcu se dešavaju promjene samo na bolje, novi sponzori, novi predsjednik dolazi koji će se posvetiti samo Borcu, a da odg i ovom za večeru, naravno da se neće pojaviti pola tima jer su ljudi otišli kućama, neki i po par hiljada km od BL...živjeli i sve najbolje, šampion dolazi iz Platonove

LETS GO FIGHTER
Pa dobro da sam iz Foce navijao bih za Sarajevo.boki86 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 14:07Dobro se zna ciji je grad, ti da nisi iz foce sljeg'o, znao bi i tiKamaga11 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 13:12To sto ti mislis da je Stari Grad vas to je vec vas problem, a i Centar ako pisete po grafitima tifosi di centro ne znaci da ste brojniji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:12
Inaće došlje dolaze u Stari Grad i Centar odakle je i dalje najveća baza navijaća Sarajeva uz Pofaliće.
A opšte poznate činjenica je da autohtone Sarajlije iz Tutina, Prizrena i Novog Pazara uskoro neće imati za koga navijati.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Moras bas biti nesposoban da izgubis titulu, a sudije ne samo da sude u tvoju korist, vec i protivnike sabotiraju i kartoniraju svakog igraca pred utakmicu s BorcemNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 jan 2024, 14:20Prica se uveliko da im kasne plate u Borcu i svasta nesto, ali iskreno ne vjerujem da ce ih ove godine Dodik pustiti da izvise. Nisu mu jos dosadili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lik je na crnoj listi,Borac sa njim ne može igrati u Evropskim takmičenjima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, MostarReds22, nedimmmm1337 i 12 gostiju.