Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ko bi rekao čovječe, neironično sam uzbuđen zbog reprezentacije, nakon dugo, dugo vremena..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Eldar Ganibegovic pokazuje samo koliko je još zelen. A zelen je svakako (godine). Valjda vremenom postane ozbiljan novinar jer ima entuzijazma.fanatik19 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 00:19Al jest se Eldar danas nastanjco clanaka
Dio iz clanka o AneluKako to uvijek biva, u komentarima se javila masa navijača koji su ga preplavili pozitivnim reakcijama.
"Mashallah, Mashallah, Mashallah", napisala je Anelova supruga Marijana, dok se javio i jedan njegov saigrač.
"What a fu**ing guy", napisao je Sydie Peck, što zaista nje potrebno prevoditi.![]()
Koliko je zelen pokazao je s nekim pitanjima na presici tokom LN, a današnji članci više liče na klasičnu žutu štampu, zadrugu i sl.smijurije, a najmanje na ozbiljno sportsko novinarstvo.
Jesi to i ti postao insajder?NoDi80 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 00:29Prozvali ste ih obojicu
Izgleda da ce i Pejcinovic (20) i Jasic (21) nositi dres reprezentacije BiH u buducnosti
Spahic, Barbarez![]()
![]()

Mozel mi neko objasniti zasto bi to bilo za cudjenje da Pejcinovic izabere da igra za BiH? Bosnjak je, zar nije normalno i prirodno da smatra Bosnu svojom? Ne vidim razloga da zbog Sandzaka igra za CG gdje su sami krstasi. Srbi i Hrvati iz BiH odu igrati za te zemlje pa nam to nije neobicno nego sasvim normalno.
-
- Kontakt:
Khm, khm....

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nije neobicno, govorim o obimu i znacaju posla koji obavljaju. Postavili su fundaciju kakvu nismo imali od osamostaljenja.D97 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 01:36Mozel mi neko objasniti zasto bi to bilo za cudjenje da Pejcinovic izabere da igra za BiH? Bosnjak je, zar nije normalno i prirodno da smatra Bosnu svojom? Ne vidim razloga da zbog Sandzaka igra za CG gdje su sami krstasi. Srbi i Hrvati iz BiH odu igrati za te zemlje pa nam to nije neobicno nego sasvim normalno.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Još je počeo sa insajderskim, kao Sinan za Baždara.
To ce bit zanimljivo.
Nijemci će mu pružiti u21 ako, igrao sve od u17-20 za svabe do sada.
Crno gorci mjesto u a repki , tamo mala konkurencija u napadu , kvaliteta repke tu ko BiH aktualno
Bih bi ga morala zvati za A repku, tu su dzeko, Demirović i kulenovic za sad prve 3 opcije
Za njega naj pametniji izbor je igrati za u21 njemaca, tako može još 2 godine gledati di će dostići i onda izabrati (ili ne) di da igra. Ali eto samo ako ga zovu
Tako ko huseinbasic .
Crno gorci mjesto u a repki , tamo mala konkurencija u napadu , kvaliteta repke tu ko BiH aktualno
Bih bi ga morala zvati za A repku, tu su dzeko, Demirović i kulenovic za sad prve 3 opcije
Za njega naj pametniji izbor je igrati za u21 njemaca, tako može još 2 godine gledati di će dostići i onda izabrati (ili ne) di da igra. Ali eto samo ako ga zovu
Tako ko huseinbasic .
Jel ti krivo?Karloboss je napisao/la: ↑16 feb 2025, 09:26To ce bit zanimljivo.
Tako ko huseinbasic .
Zasto bi bilo??? Vidjet cemo , za sad nema mjesta u Selekciji za njega, CG mislim da neće zato sto je perspektiva naj lošija, a svabe da igra tamo dalek dalek putdenza je napisao/la: ↑16 feb 2025, 09:44Jel ti krivo?Karloboss je napisao/la: ↑16 feb 2025, 09:26To ce bit zanimljivo.
Tako ko huseinbasic .
Osobno mislim da će s 22-23 godine debut za BiH dati , i to pase posto će se dzeko sigurno oprostiti do tada
Realno trebalo bi mu nuditi u21 repku ako Nijemci tu spavaju
Svabe imaju za Novu u21 (2004+) ove napadače na raspoloženju:
Damien Downs , njega takodjer zove SAD
9 golova , fc Köln
Keke Topp,
1 gol, Werder , teska osljeda
Nelson Weiper
1 gol, Mainz
Nicola Tresoldi,
6 golova, Hannover
Moukuku,
2 gola , Nice
Pejčinović,
5 golova, Dusseldorf
Zadnja izmjena: Karloboss, dana/u 16 feb 2025, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mogli nisam insajder ono sto cujem i procitam napisem
U pozitivnom sam soku trenutnoo, nadam se da je Pejcinovic nas igrac vec protiv Rumunije
U pozitivnom sam soku trenutnoo, nadam se da je Pejcinovic nas igrac vec protiv Rumunije
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pejčinović, Baždar, Bajraktarević i Alajbegović je nešto najpotentnije što se pojavilo na ovim prostorima ako govorimo samo o očekivanjima od tih igrača.RajvoSA03 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 01:52Nije neobicno, govorim o obimu i znacaju posla koji obavljaju. Postavili su fundaciju kakvu nismo imali od osamostaljenja.D97 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 01:36Mozel mi neko objasniti zasto bi to bilo za cudjenje da Pejcinovic izabere da igra za BiH? Bosnjak je, zar nije normalno i prirodno da smatra Bosnu svojom? Ne vidim razloga da zbog Sandzaka igra za CG gdje su sami krstasi. Srbi i Hrvati iz BiH odu igrati za te zemlje pa nam to nije neobicno nego sasvim normalno.
Ako ga dovedu bilo bi sjajno. Vec sad na spisak umjesto Tabakovica.
Momak bas podsjeca na Dzeku, zabija sa obje noge.
Momak bas podsjeca na Dzeku, zabija sa obje noge.

Iskacu ovi mladi igraci, samo da je uhvatiti nekog veznjaka koji zna baratati sa loptom...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Veći nam je prioritet lijevi bek,jer tu bas nikoga nemamo,uz ova 4 naprijed,gigovic,huseinbasic,Bašić,tahirovic je sasvim solidno uz ova 4 ispred. Lijevi bek je već jako kritičan,rekao bi i golman,ali eto ima Hamzic.
Isto sam pomislio.

Ili da neko novi iskoci ili da ovi stari progiraju, tu najvise mislim na Tahirovica. Ja sam se nadao da ce neko od Gigovica, Huseinbasica ili cak Omica dok je igrao u veznom redu biti taj igrac ali mrka kapa.
A od ovih mladjiih sto dolaze pokazuju male ili nikakve znakove napretka.
Za Buljubasica sam mislio da ce napraviti iskorak ove sezone ali to se desi kada izaberes pogresan klub. Momak je imao sasvim pristojnu tehniku (vjerovatno je ima i sada) ali dzaba je kada se ne razvijas u svim drugim segmentima igre. On je bas razocarao, ali sta ocekivati kada mu agent zna voditi igrace samo u Tursku. Jos mu nije kasno.
Spominjao se i onaj Busuladzic iz Malmea ali kako vidim on ni ne igra seniorski fudbal.
Takodjer Emir Derviskadic kada je prosle godine presao u Haugesund sa 19 godina i finim brojem vec odigranih utakmica na seniorskm nivou mislio sam da bi moglo biti nesto od njega. Ali bukvalno nista ili skoro nista nije uradio u tom periodu.
Ne znam ni od koga se jos moze i ocekivati da bljesne od mladjiih. Mozda Kujovic u Kelnu (ali ako sam dobro upratio on nas je vec jednom ohladio za mladu repku) i Demirel Hodzic iz Milana ako se uopste odluci za nas i bude sta od njega.
Daleko je on od ozbiljnog. Entuzijazam ima, ali nema ni 1 % postovanja ni respekta. Sa 16 godina je smatrao da je najbolji sportski novinar na Balkanu, mozes misliti sta sad misli...hurem je napisao/la: ↑16 feb 2025, 01:06Eldar Ganibegovic pokazuje samo koliko je još zelen. A zelen je svakako (godine). Valjda vremenom postane ozbiljan novinar jer ima entuzijazma.fanatik19 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 00:19Al jest se Eldar danas nastanjco clanaka
Dio iz clanka o AneluKako to uvijek biva, u komentarima se javila masa navijača koji su ga preplavili pozitivnim reakcijama.
"Mashallah, Mashallah, Mashallah", napisala je Anelova supruga Marijana, dok se javio i jedan njegov saigrač.
"What a fu**ing guy", napisao je Sydie Peck, što zaista nje potrebno prevoditi.![]()
Koliko je zelen pokazao je s nekim pitanjima na presici tokom LN, a današnji članci više liče na klasičnu žutu štampu, zadrugu i sl.smijurije, a najmanje na ozbiljno sportsko novinarstvo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako lijepa vijest, kakav posao ljudi rade ako je stvarno istina svaka cast.
Od Pejcinovica smo nekako svi odustali misleci da ce za Njem igrati jer momak zasad ima sve predispozicije da bude na njihovim spiskovima A selekcije u buducnosti.
Ovo bi moglo biti nesto jako jako veliko.
Samo ovo jedva cekanje da se bude prvi koji je rekao tu vijest od formuasa do ovih kvazi novinara je za izucavanje..pa to polahko se rasiri i ode vijest.
Ljudi su lijepo rekli da se to sto vise zataji dok oni ne objave jer smo iz iskustva imali Bazdara i svu dramu, ali ne da je objaviti sto ranije..i sta sad da se ukljuci mozda Njemacka ili nesto.
Btw igrao je za CG vec tako da po onom pravilu se ne moze vratiti igrati za njih vise.

Od Pejcinovica smo nekako svi odustali misleci da ce za Njem igrati jer momak zasad ima sve predispozicije da bude na njihovim spiskovima A selekcije u buducnosti.
Ovo bi moglo biti nesto jako jako veliko.
Samo ovo jedva cekanje da se bude prvi koji je rekao tu vijest od formuasa do ovih kvazi novinara je za izucavanje..pa to polahko se rasiri i ode vijest.
Ljudi su lijepo rekli da se to sto vise zataji dok oni ne objave jer smo iz iskustva imali Bazdara i svu dramu, ali ne da je objaviti sto ranije..i sta sad da se ukljuci mozda Njemacka ili nesto.
Btw igrao je za CG vec tako da po onom pravilu se ne moze vratiti igrati za njih vise.
BašČelik!
-
- Kontakt:
Katic, Leon Bicakcic odbrana koja ce igrati.
Najbolja odbrana koja bi trebala igrati.
Muharemovic Dennis Anel.
Najbolja odbrana koja bi trebala igrati.
Muharemovic Dennis Anel.
Je li moguće da se i dalje spominje Ahmedhodžić, ne shvatam - šta sad? Više puta je ponovljeno, dečko je završio sa reprezentacijom. Hadžikadunić bi dobro došao, ali ko zna šta je sa njim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤