Jos ga ja moram probati, pa cemo preci, nema nam druge opcije.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Prelzak ce biti 99,99 %, samo dok nadjem malo vremena, sve cemo to obaviti
.
Koje su cake kod prelaska, hoćemo li trebati host file samo mjenjati ili je patch u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Prelzak ce biti 99,99 %, samo dok nadjem malo vremena, sve cemo to obaviti.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
host file se mijenja patch je istiToxicity je napisao/la:Koje su cake kod prelaska, hoćemo li trebati host file samo mjenjati ili je patch u pitanju?Goalgetter je napisao/la:Prelzak ce biti 99,99 %, samo dok nadjem malo vremena, sve cemo to obaviti.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sad će Nedim postaviti TUT u kojem vam je detaljno objašnjeno , ako pratite korak po korak nemate brige.
Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
PRELAZIMO NA FIVESERVER !
Prvo, sacuvajte svoj stari hosts file od pes6j, mozda vam nekada zatreba !
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !

KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Zatim idete sve normalno kao i na pes6j.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
Copyright by Toma (Pesmaster) !
Prvo, sacuvajte svoj stari hosts file od pes6j, mozda vam nekada zatreba !
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:

Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Zatim idete sve normalno kao i na pes6j.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
Copyright by Toma (Pesmaster) !
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 feb 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam siguran ali mislim da će vam taj registration code biti: J52FCN5H7366CPXNYHU7
To vam je ustvari serial key koji ste unjeli pri instalaciji igre.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Svako ima svoj registration code , prema tomeToxicity je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da će vam taj registration code biti: J52FCN5H7366CPXNYHU7
Sloboda Tuzla !!!
a dje se nalazi moj registration code jel to dobijem pri registraciji na onoj strpesmaster je napisao/la:Svako ima svoj registration code , prema tomeToxicity je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da će vam taj registration code biti: J52FCN5H7366CPXNYHU7
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- samir_tm87
- Kontakt:
pa dao vam je sliku lik gdje se nalazi :S
Ma mislim da bi trebao moci ovaj kod koji je Goalgetter postavio, jer ja nisam ni gledao koji je u mene, već samo prepisao ovaj i radi mi normalno, ali eto ako pesmaster kaže da svako ima svoj
, onda prepisi svoj 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
roll: ne može ti raditi tuđi registration code , to nema ni u fantazijama :Sjuventus 0244 je napisao/la:Ma mislim da bi trebao moci ovaj kod koji je Goalgetter postavio, jer ja nisam ni gledao koji je u mene, već samo prepisao ovaj i radi mi normalno, ali eto ako pesmaster kaže da svako ima svoj, onda prepisi svoj
Sloboda Tuzla !!!
Iskreno nisam stručnjak za te stvari, ali ja sam prepisao sa ove slike i radi mi, pa sad do čega je ne znampesmaster je napisao/la:roll: ne može ti raditi tuđi registration code , to nema ni u fantazijama :S
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
de ne seripesmaster je napisao/la:roll: ne može ti raditi tuđi registration code , to nema ni u fantazijama :Sjuventus 0244 je napisao/la:Ma mislim da bi trebao moci ovaj kod koji je Goalgetter postavio, jer ja nisam ni gledao koji je u mene, već samo prepisao ovaj i radi mi normalno, ali eto ako pesmaster kaže da svako ima svoj, onda prepisi svoj
za PES6 svima je isti ovaj reg. code msm većini, i nema niko svoj univerzalan tako da to nema veze.
Jedini fazon je da taj code koji upišeš prilikom reganja, bude isti k'o u PESu
davno sam ja predlago five
btw vi ako ste zainteresovani, a neko od vas zna raditi oko linux servera, ja vam mogu dostaviti fajlove za vlastiti PES6 server (dobio sam od juce-a, mog velikog PES prijatelja)..pa bujrum...al ne dajem svakom, samo onom ko je baš zainteresovan a ima server i znanje
a botu , svako ima svoj kod , nikome nije isti , mora bar jedno slovo biti drukčijePlivadon je napisao/la: de ne seri
za PES6 svima je isti ovaj reg. code msm većini, i nema niko svoj univerzalan tako da to nema veze.
Jedini fazon je da taj code koji upišeš prilikom reganja, bude isti k'o u PESueto
Sloboda Tuzla !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
moguce je da ima isti kao i ovaj na slici jer je kod mene isti sad sam se sa tim rego i usao sam na server posle cu igrati jer sad skidam igrupesmaster je napisao/la:a botu , svako ima svoj kod , nikome nije isti , mora bar jedno slovo biti drukčijePlivadon je napisao/la: de ne seri
Jedini fazon je da taj code koji upišeš prilikom reganja, bude isti k'o u PESueto
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
E ljudi,imam nekih problema sa netom zbog ovog nevremena,nemam ga odnosno nikako.Pa eto ko je zaduzan za sportsport b ligu nek mi odgodi ova kola sto trebam igrat do nedelje.Tad bi trebalo doci,nadam se.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ? 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
imaš jedno 10-tak il više serijskih brojeva koje koristi čitav svijetpesmaster je napisao/la: a botu , svako ima svoj kod , nikome nije isti , mora bar jedno slovo biti drukčije
jeste na istom patchu? ako niste ne pokušavaj ulazit' u neki lobby osim onog gdje piše "(roster mismatch ok)"...tamo je većina ljudi na Shollym patchu pa ce vam se dešavat' toIlPrincipe je napisao/la:Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ?
Morate imati deemaz 7 ptach.. Većina na fiveserveru koristi Shollym Patch , pa je zbog toga vjerovatno.IlPrincipe je napisao/la:Ja sam sve uradio kako treba prema uputama, i uđem na server, nađem se s protivnikom, uzmemo timove i kad dođe tamo da štimamo formacije samo me izbaci nazad na server i piše " The connection with another player is lost " nemoguće da je do njih svih jer sam pokušao jedno 50 puta ... Pomoć iko ?
Jesi pokušao igrati s nekim iz lige ?
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.