Evo dobili su 50.000 KM a Zeljeznicar naravno 100.000 KM

Vijeće ministara BiH na kraju godine podijelilo 2,2 miliona KM udruženjima.
https://****/vijece-ministara-bih- ... -ko-dobio/
Evo dobili su 50.000 KM a Zeljeznicar naravno 100.000 KM
I u ratu djeca izginu brzo i bezze ,mada fudbal nije rat,nije dovoljan voljni element,treba sprema,snaga,brzina,iskustvo. Mladi igraci se svugdje postepeno uvode. Ovdje se radi o tome da se nema para za prave igrace pa ce ovu djecu zavaliti. Pa kad djeci ne bude islo, plavi filozofi s tribina ce im sve na kamaru. Ako s ovom picoladijom krenu na Etno selo, seljani ce ih pregazitinekoIzMostara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:21Ma borit ce se sigurno, nece glumiti manekene po terenu i trckarati i praviti budale od navijaca, pogotovo sto su djeca Sarajeva, drugacije cijene dres svog kluda od ovih sto dodju sa stranemiky_hz je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:13nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:07
Ova djeca ce vise ginuti i cijeniti dres Zelje od nekakvih Amoaha, Turanjanina i slicnih. Isto kao i u Sarajeva Veleza i slicno. Mozda ce gubiti ali ce ginuti na svaku loptu kao da im je zadnja. Svaka cast Zelji na ovome, podrska za ovo.![]()
Nije rat da ginu fudbal je,samo još u Bosni prolaze fore "srce na teren" "bitno je da se borite"
Zamisli kazes ginut ce djeca,a pricamo o fudbalu![]()
![]()
Glupko,kao i uvijek lajes bez ikakvog dokaza. Pitaj covjeka na privatne necu tebi dokazivat sigurno sta i kako,ja svoje odradim uvijek bez da to mora vidjet pola foruma. Treba sad ovdje da ti nesto dokazujem i hvalim se neostvarenoj osobi? Dobice Morto sta treba,nemoj da mi se nervirasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Kako sam i ocekivao nema mosarajvosa83 ali kada treba pogresne postove citirati a neke i dva puta tu je prvi
Gledam ih i na temi clanstvo. Svi koji svrsavaju na povecanje broja clanova ni jednog nema kod Mortema u rokovniku![]()
Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:27
Glupko,kao i uvijek lajes bez ikakvog dokaza. Pitaj covjeka na privatne necu tebi dokazivat sigurno sta i kako,ja svoje odradim uvijek bez da to mora vidjet pola foruma. Treba sad ovdje da ti nesto dokazujem i hvalim se neostvarenoj osobi? Dobice Morto sta treba,nemoj da mi se nerviras
Koliko je tebi godina pa ovako razmišljaš? Ovo je previše čak i za trolanje. Kada trolaš moraš imati neku mjeru. Čuj ni jednog nema kod Mortema. Pa je li ovo **** normalno šta je lik napisao. Kao eto, ko se učlani obavezno se mora javiti Mortemu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 17:27Koliko su pitari trazili posebnu temu za clanove. Napravili temu devet uclanjenih forumasa se javilo![]()
Kako sam i ocekivao nema mosarajvosa83 ali kada treba pogresne postove citirati a neke i dva puta tu je prvi
Gledam ih i na temi clanstvo. Svi koji svrsavaju na povecanje broja clanova ni jednog nema kod Mortema u rokovniku![]()
Odavno? Šta ti znači odavno? Prije koliko dana su pustili članske?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clan![]()
Pretpostavljam da ces sada skupit za clanske samo zato jer sam te prozvao ili ces nekoga zamoliti da slaze da si vec clan![]()
On kad sazna kako izgleda kad ti klub osvoji titulu tek može u raspravu, do tadaMorpheus je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:51Odavno? Šta ti znači odavno? Prije koliko dana su pustili članske?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clan![]()
Pretpostavljam da ces sada skupit za clanske samo zato jer sam te prozvao ili ces nekoga zamoliti da slaze da si vec clan![]()
Koliko vas ima?
Keru lajes uprazno,brukas se ovdje mada samo to i znas. Zna onaj ko treba da zna,ti si mi toliko bitan da evo zaspat necu moci. Jest,zao mi cvaje,kako me ovako citas ovo nije realno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:27
Glupko,kao i uvijek lajes bez ikakvog dokaza. Pitaj covjeka na privatne necu tebi dokazivat sigurno sta i kako,ja svoje odradim uvijek bez da to mora vidjet pola foruma. Treba sad ovdje da ti nesto dokazujem i hvalim se neostvarenoj osobi? Dobice Morto sta treba,nemoj da mi se nerviras![]()
Nasli se prozvanim pa se nelagodno osjecaju zbog toga. Vrijedjaju neki su cak i agresivni ali ne vidim razlog da budu
Ma uclanjenje da traje 3 sata imacemo vise clanova nego oni od kad postoje.Morpheus je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:51Odavno? Šta ti znači odavno? Prije koliko dana su pustili članske?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 22:46Ne moras vrijedjati jer nisam ti ja kriv sto ti je zao dati dvadeset maraka svom klubu i biti u drustvu ostalih na temi predvidjenoj samo za clanove. Kako vidim odavno su clanske pustene i jos nisi clan![]()
Koliko vas ima?
Jbga nema svako cvaju kao ti. Moram posuditi od druga clanskuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 jan 2024, 23:02Nasli se prozvanim pa se nelagodno osjecaju zbog toga. Neki su cak i agresivni ali ne vidim razlog da budu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.