Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
vako i benevento jedne godine u seriji a, primali puno golova al nije golman bio kriv loša odbrana, treba stat u odbranu begovića nadam se da će menađerski trener makar grižnju savjest osjećat jer je operaciju platio od para što je zaradio na kjosevskom i pirićuOsim13 je napisao/la:Glupi bošnjače kakve to veze ima on je Azmir Bejgovičcoelho41 je napisao/la:13. januara, Begović je bio ubjedljivo najgori golman u EPL po sljedećem podatku:
"Bournemouth conceded more goals per game (1.78) than any other side within the top four tiers of English league football in 2018. Cherry-pick."
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
I ti mi neki moderator? Nabijem te na neku stvar. Al se ovaj forum srozao kad daju dječurliji da se igraju moderatora.Sarmelino je napisao/la:nek nauci bosanski pa nek igra za nas
Reci mu, cim on ima moderatora to ne moze biti dobro nikako.Willer je napisao/la:I ti mi neki moderator? Nabijem te na neku stvar. Al se ovaj forum srozao kad daju dječurliji da se igraju moderatora.Sarmelino je napisao/la:nek nauci bosanski pa nek igra za nas
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Hocemo obrazlozenjeOsim13 je napisao/la:A koju stvar

puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies

Bravo!Raonffa je napisao/la:Eto toliko na temu Begovića, ja više nemam namjeru pisati o njegovom nepozivanju u reprezentaciju, dao sam svoje neko viđenje i mišljenje i to je to. Usput, halalite na dužem postu, možda sam previše elaborirao, zato sam ga i stavio u spoiler
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 231983, adrenaline323, amkeivke, Beduin, bhfanatic14, Blackwargreymon, boki86, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Direktorcic, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, EdinjoBos, Elddar, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, General505, GG3, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hurem, JackW, Kaunas, Kobayashi, L-Train, Lavcina, Matterhorn22, mexy_whites, Micron, Miske01, Mocvara1991, MokraKifla, napapijri1987, nebeskasila, Pensioner26, prisonbreak, Proximic, Sheyi, tale07, THEC, tuzlanskinacin, Venom, VolimBiH96, WeekendOffender, Zaboljesutra, Zglavkar i 493 gosta.