Premijer liga BiH - aktuelno

nastrojeni21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la nastrojeni21 » 07 jan 2024, 01:51

fks74 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:21
nastrojeni21 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:13
fks74 je napisao/la:
06 jan 2024, 20:19

Pročitaj još jednom šta si napisao pa skontaj ( ako možeš ) čija je transfer politika bolja. Pronađi podatke ko je najviše zaradio od prodaje igrača. Koliko će oni zaraditi od igrača, koje dovode na posudbu ? :salut:
Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.

Da vidimo transfer maga Mirvica i njegove podanike koji ismijavaju sve ostale transfere. Mirvic dosao krajem 2021, znaci pitao se od zimskog prelaznog roka 2022. Fule: Avramovski, Suljic, Kapic, Mulahusejinovic, Balta, Drobarov, Ikic, Vrsajevic, Rasid, Musa, Dzafic, Cirjak, Martinovic, Tomasevic, Ziljkic, Serbecic, Viveros, Peneranda, Zeljkovic, Rogic. Za 4 prelazna roka vi ste fulili sa 20 igraca, par gore ili dole.

Sto se tice prodaje, najvise zaredjujete i to stoji, ali jedna cudna stvar kod vas pitara sa ovog foruma je to sto kad vam neko spomene fule i kako se Mirvic rasipa novcem, vi na to gledate iz ugla pa sta ima veze nek daje pare, nisu nase, nek trosi kad moze, i to je ok. Zasto onda kad prodate nekog taj novac gledate kao da je vas i time se posebno hvalite? Ne mozete te dvije stvari selektivno gledati.
Više od pola igrača si napisao tek onako da ima brojka. :rol:
Avramovski je toliko dobar bio kod vas da je otisao u drugu ligu Turske, Suljic otjeran, Kapic otjeran, Mulahusejinovic ucinak nikakav, Balta otjeran, Drobarov brze otisao nego sto je dosao, Ikic otjeran, Vrsajevic isto kao i Drobarov, Rasid ne treba ni komentarisat, Musa dao nama gol na derbiju i to je to, Dzafic 10 puta gori igrac kod vas nego u Tuzli, Cirjak je tako dobar bio kod vas da je poslije ostvario odlican transfer u Novi Pazar, Martinovic otjeran, Tomasevic je isto tako dobar bio kod vas pa je otisao u Radnik iz Surdulice :urnebes:, Ziljkic otjeran (jedino po cemu ce biti zapamcen je slika na kojoj pali vas sal), Serbecic za nase uslove fino placen pa je tako dobar bio da se na njega ne racuna vise, Viveros isto strasan igrac, pratilo se kojim ce avionom doci pa pogodi sta je bilo? Otjeran. Peneranda s ozbirom na primanja koja su sigurno najveca u ligi je smijesan, Zeljkovic otjeran, Rogic nista.

Koji su to igraci koje sam napisao reda radi?

Uspjeli ste skoro 20 igraca otjerati ali direktoricu ne... :cool:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 05:44

Veeemooo je napisao/la:
07 jan 2024, 00:43
mosarajvosa83 je napisao/la:
07 jan 2024, 00:39
Veeemooo je napisao/la:
07 jan 2024, 00:27

Hahahahahaha nisam vam nesto vidio tog Renana u zadnjoj utakmici protiv nas, s obzirom kako si ga predstavio kao veliku zvijezdu. Ja bih rekao prosjek.
I sta to znaci? Idi umij se svega ti.
Da si malo pametniji vjerovatno bi znao sta znaci, ovako ne vrijedi se raspravljati s nekim kojem je koeficijent inteligencije cak ispod prosjeka i jednog gradjanina Bosne i Hercegovine.
Da si malo pametan znao bi da cemo uzet para koliko vi cijeli tim da prodate necete uzeti,eto toliki ti je koeficjent inteligencije.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 05:56

07 jan 2024, 01:51
fks74 je napisao/la:

Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.

Da vidimo transfer maga Mirvica i njegove podanike koji ismijavaju sve ostale transfere. Mirvic dosao krajem 2021, znaci pitao se od zimskog prelaznog roka 2022. Fule: Avramovski, Suljic, Kapic, Mulahusejinovic, Balta, Drobarov, Ikic, Vrsajevic, Rasid, Musa, Dzafic, Cirjak, Martinovic, Tomasevic, Ziljkic, Serbecic, Viveros, Peneranda, Zeljkovic, Rogic. Za 4 prelazna roka vi ste fulili sa 20 igraca, par gore ili dole.

Sto se tice prodaje, najvise zaredjujete i to stoji, ali jedna cudna stvar kod vas pitara sa ovog foruma je to sto kad vam neko spomene fule i kako se Mirvic rasipa novcem, vi na to gledate iz ugla pa sta ima veze nek daje pare, nisu nase, nek trosi kad moze, i to je ok. Zasto onda kad prodate nekog taj novac gledate kao da je vas i time se posebno hvalite? Ne mozete te dvije stvari selektivno gledati.
Avramovski je toliko dobar bio kod vas da je otisao u drugu ligu Turske, Suljic otjeran, Kapic otjeran, Mulahusejinovic ucinak nikakav, Balta otjeran, Drobarov brze otisao nego sto je dosao, Ikic otjeran, Vrsajevic isto kao i Drobarov, Rasid ne treba ni komentarisat, Musa dao nama gol na derbiju i to je to, Dzafic 10 puta gori igrac kod vas nego u Tuzli, Cirjak je tako dobar bio kod vas da je poslije ostvario odlican transfer u Novi Pazar, Martinovic otjeran, Tomasevic je isto tako dobar bio kod vas pa je otisao u Radnik iz Surdulice :urnebes:, Ziljkic otjeran (jedino po cemu ce biti zapamcen je slika na kojoj pali vas sal), Serbecic za nase uslove fino placen pa je tako dobar bio da se na njega ne racuna vise, Viveros isto strasan igrac, pratilo se kojim ce avionom doci pa pogodi sta je bilo? Otjeran. Peneranda s ozbirom na primanja koja su sigurno najveca u ligi je smijesan, Zeljkovic otjeran, Rogic nista.

Kod vas su ta dva maga Suljic i Dzafic. Zeljkovic je na posudbi,Ziljkic je i dalje tu, Rogic brani,nije branio jer je Sahinovic branio al to je tebi nista sto imamo rezervnog golmana zamisli.Penja igra i to sto za plate lupate vasa stvar,covjek ima ugovor takav da uopste za sad nema veliku platu. Viverosa mi ne placamo vec je i on ma posudbi. Sta vam bi sa ovim bjelorusom,pa onda onim amaterom sto nikad evrope nije vidio pa ppbijegao kuci,onda crnogorac onaj,Ikic,Kadric,onda onaj brazilac cupavi,Dzafic koji dere dobru platu,Suljic,Domic,Lohan,Edmar,Plicanic,Mucaj,Cukovic? Od 50 igraca pogodite sa jednim,bas ste obolili tesko.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 06:59

Razlika je jedna. Velezu je ovo maximum i odlican uspijeh i zadovoljni su time.
Pošteno.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 07 jan 2024, 07:56

feniksptica je napisao/la:
07 jan 2024, 06:59
Razlika je jedna. Velezu je ovo maximum i odlican uspijeh i zadovoljni su time.
Pošteno.
Normalo da smo zadovoljni jer radimo dobro. Gledaj to ovako mi smo kupili tri jajeta pola kila brasna malo secera i napravili svarcvald tortu. Vi ste kupili pola konzuma i patite se sa hurmasicama :mrgreen:

Dok god budemo trosili ovoliko a budemo gdje smo sada mi smo prezadovoljni. Cist klub bez dugova gradimo stadion dok ste vi duzni za te pozajmice ni sami ne znate koliko. I opet sa onim nakaradnim lavorom od gradskog stadiona iza nas :zviz: :wave:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jan 2024, 08:06

Samo pravi se greska nije ovo konacna tabela.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 07 jan 2024, 08:12

07 jan 2024, 08:06
Prosle godine ste kasnili za Zrinjskim 20 bodova. Sada sa najvise ulozenog novca gdje ste trebali bjezati prvom pet bodova vi kasnite 12

Ti se nadaj da ce nesto promjeniti ali tesko jer je vas sistem kojim funkcionisete nakaradan bez glave i repa. Mozda nam budete na kraju bjezali par bodova ali isto cemo u evropu. S obzirom koliko smo mi ulozili i kako gradimo stadion uspjeh a vi ne mogu ni opisati. Zesci neuspjeh i sramota

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 jan 2024, 08:46

MostarskiSin je napisao/la:
06 jan 2024, 23:52
Radobolja je napisao/la:
06 jan 2024, 23:44
Kad ce ove sarajlice vise shvatiti da apsolutno nas boli kita za sve preko bradine a posebno za vas.Drzimo se sami sebe,borimo se kao sto smo i 93 kad su nas svi napustili bili a mi izasli prkosni i ponosni,shvatite zajebajemo se ovdje a i shvatite da nas zaboli kita i za sarajevom,zeljom i svim sto se vas tice.Volimo svoj grad zivimo za svoj klub i za nas je najveci i bit ce uvijek najveci.Pokusajetw nesto loziti sta ce te bola vi loziti mostarce,drzite se pite,cevapa i planirajte paradu ponosa tu ste najbolji.Alahimanet
:damn: :damn:
Livadicu ,rastikaru dosljo iz Nevesinja!!
Sta bi sa ljekarskom Ekipom predvodjenim Cuvenim
Rukmetnim doktorom Adnanom Dizdarom i ekipom
Doktora koja je izasla ispod tunela i rizikovali svoje
Zivote za vasim vapajima pomoci!!!
Vojnom pomoci kolko se moglo.Bili smo pod opsadom.
Zato slino slinavi ostavi se rata kad ni rodjen bio nisi.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 jan 2024, 08:47

Surreal je napisao/la:
06 jan 2024, 23:54
Opa, na kraju odličan izbor Željezničara Cvitanović je bolji trener i od Bašića i Mulalića zajedno. Slaba epizoda u Šibeniku, ali hrvatski treneri su se odlično pokazali kod nas.

Ako ništa dobit će jednog ozbiljnog gospodina, te im press konferencije neće biti mete ismijavanja.
Tako je mitomane botovski.
Ima li još neki lijepih vijesti iz plavog salona?

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 jan 2024, 08:53

Surreal je napisao/la:
07 jan 2024, 00:10
Ne vidim potrebu za dvoličnošću pojedinih naših navijača, svaki klub - pa tako i Željezničar bi se u ovakvoj situaciji uhvatio za slamku spasa, pa neka su to i braća Mamići. Da li je to dugoročno dobar put, jasno da ne. Ali, ipak glumatati da kao mi ne bismo to uradili da smo u njihovoj situaciji je ogavno.
Ma ja ba mitomane botovski,
Navijači Sarajeva su dvolicni,nekulturni,mi nešto glumatamo a ti tkz.samoproglaseni navijac Sarajeva nisi,jel?
Ubačeni botovski elementu,trolas li trolas smradu jedan
uhljupski!!
Ovde si došao prodavat prdimahovinu.
Uholadjo forumska!

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 07 jan 2024, 09:01

Radobolja je napisao/la:
Kad ce ove sarajlice vise shvatiti da apsolutno nas boli kita za sve preko bradine a posebno za vas.Drzimo se sami sebe,borimo se kao sto smo i 93 kad su nas svi napustili bili a mi izasli prkosni i ponosni,shvatite zajebajemo se ovdje a i shvatite da nas zaboli kita i za sarajevom,zeljom i svim sto se vas tice.Volimo svoj grad zivimo za svoj klub i za nas je najveci i bit ce uvijek najveci.Pokusajetw nesto loziti sta ce te bola vi loziti mostarce,drzite se pite,cevapa i planirajte paradu ponosa tu ste najbolji.Alahimanet
O kojem gradu je rijec? Nisam znao da su Vrapcici grad
06 jan 2024, 19:25
Ljudi posudili igraca od kluba koji je 10 levela iznad svakog naseg i dodje glupi pitar da to ismijava. Pa ako se neki klub u ligi treba ismijavati zbog transfer politike onda ste to vi.
Je li rijeci o Guliashviliju ili?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 jan 2024, 09:35

CampobelloDiMazara je napisao/la:
07 jan 2024, 08:12
07 jan 2024, 08:06
Prosle godine ste kasnili za Zrinjskim 20 bodova. Sada sa najvise ulozenog novca gdje ste trebali bjezati prvom pet bodova vi kasnite 12

Ti se nadaj da ce nesto promjeniti ali tesko jer je vas sistem kojim funkcionisete nakaradan bez glave i repa. Mozda nam budete na kraju bjezali par bodova ali isto cemo u evropu. S obzirom koliko smo mi ulozili i kako gradimo stadion uspjeh a vi ne mogu ni opisati. Zesci neuspjeh i sramota
Opet on piše, kako oni grade stadion. Gradi vam država a ne vi. :zviz:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 jan 2024, 09:38

07 jan 2024, 01:51
fks74 je napisao/la:

Jedni na posudbi a jedni još uvijek naši igrači ( znači nisu otjerani ) :wave:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 07 jan 2024, 09:49

Nije još ni zima prošla,a crvići iz Vrančića se pohasili.
Livadici,rastikari nekad ste bili rodjeni,rajA,sad ste
samo jaja.
Dozvolili ste da vam ovaj “Talijan”zamunta mozak.
Jedini cilj tom botu,provokatoru je bio da unese pometnju
I svađu izmedju navijača 2 tima.Pokusava ima 3 mjeseca i
Nazalost primili ste se pa ste za sada”mitomani početnici”!
Oni originale su penzionirani!
Imamo i mi dvojicu ubačenih sa istim ciljem samo drugom
Metodom spinovanja i trolanja.Jednog ima posvuda,a drugi se
Samo drži Bordo pdf.
Vjerovatno je slična situacija i na plavom pdf.
Sto bi rekao vlasnik i administracija,cilj ne bira sredstvo.
Hajd ovaj vas Talijan je premazan,ali ova gluperda se tako
Javno ofira da vala ne zaslužuje tu cvaju na dan.
Bot-početnik!Gazda žali Boze para,gdje ga nadje?!
Zato rodjeni u rupice i neprovaljujte se vise.
Hvatajte se borbe sa skutorijom.To vam je preče.
Pustite se nas.Mi idemo u planine jer tamo nema zime.
A na ljeto na more,pa pri povratku u naše Seher Sarajevo
Poguramo lokalnu ekonomiju.Kupi se trešanja,grozdja,
Lubenica ,smokava i tako to!
Zato ne metiljajte se gdje vam mjesto nije!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 jan 2024, 10:17

On nikad odustati nece 🤲
slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 07 jan 2024, 10:30

Kakvi glupi komentara ovdje se napislao.

I od mojih i od strane pitara. :wtf: :yawn:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jan 2024, 10:38

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 07 jan 2024, 11:08

Samo naprijed entersam.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 07 jan 2024, 11:09

Pitarsam je napisao/la:
07 jan 2024, 08:46
MostarskiSin je napisao/la:
06 jan 2024, 23:52
Radobolja je napisao/la:
:damn: :damn:
Livadicu ,rastikaru dosljo iz Nevesinja!!
Sta bi sa ljekarskom Ekipom predvodjenim Cuvenim
Rukmetnim doktorom Adnanom Dizdarom i ekipom
Doktora koja je izasla ispod tunela i rizikovali svoje
Zivote za vasim vapajima pomoci!!!
Vojnom pomoci kolko se moglo.Bili smo pod opsadom.
Zato slino slinavi ostavi se rata kad ni rodjen bio nisi.
A usa focanska nakazo ti ces meni pricati nesto obadvoje roditelja ranjeno pola familije izgubljeno picko jedna odvratna,dosli ste bili pa kad ste vidjeli gdje hvo rekli mi smo laste vi ste orlovi i nazad za sarajevo zato okani se ti rata i mostara i ne jedi **** kad vam je burek dvije marke sramoto jedna

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 jan 2024, 11:11

:urnebes: treba se iskljucit sa foruma do pocetka lige

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Resolute i 17 gostiju.