Premijer liga BiH - aktuelno

MostarskiSin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarskiSin » 06 jan 2024, 23:52

Radobolja je napisao/la:
06 jan 2024, 23:44
Kad ce ove sarajlice vise shvatiti da apsolutno nas boli kita za sve preko bradine a posebno za vas.Drzimo se sami sebe,borimo se kao sto smo i 93 kad su nas svi napustili bili a mi izasli prkosni i ponosni,shvatite zajebajemo se ovdje a i shvatite da nas zaboli kita i za sarajevom,zeljom i svim sto se vas tice.Volimo svoj grad zivimo za svoj klub i za nas je najveci i bit ce uvijek najveci.Pokusajetw nesto loziti sta ce te bola vi loziti mostarce,drzite se pite,cevapa i planirajte paradu ponosa tu ste najbolji.Alahimanet
:damn: :damn:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 jan 2024, 23:54

Opa, na kraju odličan izbor Željezničara Cvitanović je bolji trener i od Bašića i Mulalića zajedno. Slaba epizoda u Šibeniku, ali hrvatski treneri su se odlično pokazali kod nas.

Ako ništa dobit će jednog ozbiljnog gospodina, te im press konferencije neće biti mete ismijavanja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 jan 2024, 23:55

Moram prestati,ove opali bas bjesnilo pa ih poslije treba pelcovat. Zavrsise ljudi kao i uvijek na uvredama naseg grada,ljudi :rol: kakvi bolidi sta je ovo?

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 jan 2024, 23:57

Balorda je napisao/la:
06 jan 2024, 21:47
Relano je da se shizopitari previše qrče ovdje za četvrtu ekipu u državi.
Kad osvojite samo jednu titulu onda možete u raspravu o uspjesima,do tada gledajte kako drugi slave i raspravljaju

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 jan 2024, 23:57

Antipolitika3 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:20
Balorda je napisao/la:
06 jan 2024, 21:47
Relano je da se shizopitari previše qrče ovdje za četvrtu ekipu u državi.
Zamisli kakvi bi bili da imaju 8 titula prvaka nase najdraze BiH. :mrgreen:
Ma u dvije drzave giganti i visestruki sampioni,u ovoj ligi uvijek u vrhu sta treba vise? Treba da se sa ovim sampionima treceg mjesta polusezone raspravljamo o uspjesima? Eto vam ih,dosadni su kao krpelji. Imal u Mostaru cevabdzija,burekdzija,taksista i pekara?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 jan 2024, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 jan 2024, 23:59

Orden43 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:43
Dzabe pare i novci moji sinovci kada nemate armiju navijaca iza sebe, gledaj moga ZELJE i pored loseg stanja i losih rezultata opet najvise gledani u BiH dok ste vi pitari euforija navijaci, kada ima rezultata ima i vas cim nema rezultata odma nema ni sjevera.
Gdje piše da ste najviše gledani,opet laž i mitomanija

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 jan 2024, 00:02

Radobolja je napisao/la:
Kad ce ove sarajlice vise shvatiti da apsolutno nas boli kita za sve preko bradine a posebno za vas.Drzimo se sami sebe,borimo se kao sto smo i 93 kad su nas svi napustili bili a mi izasli prkosni i ponosni,shvatite zajebajemo se ovdje a i shvatite da nas zaboli kita i za sarajevom,zeljom i svim sto se vas tice.Volimo svoj grad zivimo za svoj klub i za nas je najveci i bit ce uvijek najveci.Pokusajetw nesto loziti sta ce te bola vi loziti mostarce,drzite se pite,cevapa i planirajte paradu ponosa tu ste najbolji.Alahimanet
Eto nekoga boli qrac za vama,držite še magistrale i pijace i manite se glavnog grada,vi ćete nekome o borbi :nene:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 jan 2024, 00:02

Brača ih dovela u nikad goru situaciju, klub u zoni ispadanja bez ikakve vizije umjesto da ih sve rastjeraju oni ponovo dočekuju raširenih ruku.
Eto im dokaza da im bjegunci upravljaju klubom i oni to dočekuju sa oduševljenjem, kakvi isprani mozgovi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 07 jan 2024, 00:08

Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 00:02
Radobolja je napisao/la:
Eto nekoga boli qrac za vama,držite še magistrale i pijace i manite se glavnog grada,vi ćete nekome o borbi :nene:
Hahah **** vas taki glavni grad svi se pitaju osim vas,ma drzimo se mi i starog grada,starog mosta,pijace,magistrale..nemojte nam onda na ljeto guzvu praviti po magistrali idite na benbasu kupajte se okanite se hercegovine,itekako ce mo mi o borbi pricati i uvijek ce mo pricati

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 jan 2024, 00:10

Ne vidim potrebu za dvoličnošću pojedinih naših navijača, svaki klub - pa tako i Željezničar bi se u ovakvoj situaciji uhvatio za slamku spasa, pa neka su to i braća Mamići. Da li je to dugoročno dobar put, jasno da ne. Ali, ipak glumatati da kao mi ne bismo to uradili da smo u njihovoj situaciji je ogavno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 jan 2024, 00:11

Radobolja je napisao/la:
07 jan 2024, 00:08
Anex je napisao/la:
Radobolja je napisao/la:
Hahah **** vas taki glavni grad svi se pitaju osim vas,ma drzimo se mi i starog grada,starog mosta,pijace,magistrale..nemojte nam onda na ljeto guzvu praviti po magistrali idite na benbasu kupajte se okanite se hercegovine,itekako ce mo mi o borbi pricati i uvijek ce mo pricati
Nekome ko je 4 godine bio u potpunom obruču :nene: nemojte ni vi ovamo dolaziti kad vam ne valja glavni grad,možda vam je Zagreb draži i srcu bliži

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 07 jan 2024, 00:25

Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 00:11
Radobolja je napisao/la:
Anex je napisao/la:

Nekome ko je 4 godine bio u potpunom obruču :nene: nemojte ni vi ovamo dolaziti kad vam ne valja glavni grad,možda vam je Zagreb draži i srcu bliži
Znam ja sve i svaka i vama cast sto ste se uspjeli odbraniti i izvuci,a kod nas je tako bilo sa dvije strane a mi u sredini,ali necemo o tome.Nikad nam ni jedan grad nece biti drazi od onog koji se nalazi u BiH.I sutra ako trebalo ponovo ce mo stati jedan do drugog na crtu ali do tad zaboli nas kita za vas i za Mirvicem😉

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 07 jan 2024, 00:27

AVNOJ je napisao/la:
06 jan 2024, 23:09
nastrojeni21 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:13
fks74 je napisao/la:
06 jan 2024, 20:19

Pročitaj još jednom šta si napisao pa skontaj ( ako možeš ) čija je transfer politika bolja. Pronađi podatke ko je najviše zaradio od prodaje igrača. Koliko će oni zaraditi od igrača, koje dovode na posudbu ? :salut:
Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.

Da vidimo transfer maga Mirvica i njegove podanike koji ismijavaju sve ostale transfere. Mirvic dosao krajem 2021, znaci pitao se od zimskog prelaznog roka 2022. Fule: Avramovski, Suljic, Kapic, Mulahusejinovic, Balta, Drobarov, Ikic, Vrsajevic, Rasid, Musa, Dzafic, Cirjak, Martinovic, Tomasevic, Ziljkic, Serbecic, Viveros, Peneranda, Zeljkovic, Rogic. Za 4 prelazna roka vi ste fulili sa 20 igraca, par gore ili dole.

Sto se tice prodaje, najvise zaredjujete i to stoji, ali jedna cudna stvar kod vas pitara sa ovog foruma je to sto kad vam neko spomene fule i kako se Mirvic rasipa novcem, vi na to gledate iz ugla pa sta ima veze nek daje pare, nisu nase, nek trosi kad moze, i to je ok. Zasto onda kad prodate nekog taj novac gledate kao da je vas i time se posebno hvalite? Ne mozete te dvije stvari selektivno gledati.
Zato smo ubili sa Renanom koji vrijedi kao cijeli Vaš tim, uključujući i pomocni, navano.
Hahahahahaha nisam vam nesto vidio tog Renana u zadnjoj utakmici protiv nas, s obzirom kako si ga predstavio kao veliku zvijezdu. Ja bih rekao prosjek.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 jan 2024, 00:28

Kamaga11 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:55
Opet spinovanje o Praljku?
Ma bolesnici izopaceni.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 07 jan 2024, 00:29

Kakav kur.ac dodik i slicni, ne treba nama pored nas samih veci dusman. Ohladite ljudi malo, u nedostatku tema vezanih za PLBiH uhvatili se jedni drugima na pazi sad forumu zabranjivati da dodju u Sarajevo il Mostar. Ne dajite dusmanima drzave bespotreban povod da se nasladjuju dan vas baoje.
19V22

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 07 jan 2024, 00:31

let3 je napisao/la:
07 jan 2024, 00:28
Kamaga11 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:55
Opet spinovanje o Praljku?
Ma bolesnici izopaceni.
Bolesnik izopaceni je onaj sa sjevera grbavice koji dodje i kaze "dabogda vam opet srusili Stari most" i ovo nije spinovanje.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 07 jan 2024, 00:37

Radobolja je napisao/la:
07 jan 2024, 00:25
Anex je napisao/la:
Radobolja je napisao/la:

Znam ja sve i svaka i vama cast sto ste se uspjeli odbraniti i izvuci,a kod nas je tako bilo sa dvije strane a mi u sredini,ali necemo o tome.Nikad nam ni jedan grad nece biti drazi od onog koji se nalazi u BiH.I sutra ako trebalo ponovo ce mo stati jedan do drugog na crtu ali do tad zaboli nas kita za vas i za Mirvicem😉
I nas zaboli kita za vama

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 07 jan 2024, 00:39

Veeemooo je napisao/la:
07 jan 2024, 00:27
AVNOJ je napisao/la:
nastrojeni21 je napisao/la:
06 jan 2024, 22:13

Ma jok ne mogu, naucit ces me ti i tebi slicni pitari sve o fudbalu i transferima, ne brinem se.

Da vidimo transfer maga Mirvica i njegove podanike koji ismijavaju sve ostale transfere. Mirvic dosao krajem 2021, znaci pitao se od zimskog prelaznog roka 2022. Fule: Avramovski, Suljic, Kapic, Mulahusejinovic, Balta, Drobarov, Ikic, Vrsajevic, Rasid, Musa, Dzafic, Cirjak, Martinovic, Tomasevic, Ziljkic, Serbecic, Viveros, Peneranda, Zeljkovic, Rogic. Za 4 prelazna roka vi ste fulili sa 20 igraca, par gore ili dole.

Sto se tice prodaje, najvise zaredjujete i to stoji, ali jedna cudna stvar kod vas pitara sa ovog foruma je to sto kad vam neko spomene fule i kako se Mirvic rasipa novcem, vi na to gledate iz ugla pa sta ima veze nek daje pare, nisu nase, nek trosi kad moze, i to je ok. Zasto onda kad prodate nekog taj novac gledate kao da je vas i time se posebno hvalite? Ne mozete te dvije stvari selektivno gledati.
Zato smo ubili sa Renanom koji vrijedi kao cijeli Vaš tim, uključujući i pomocni, navano.
Hahahahahaha nisam vam nesto vidio tog Renana u zadnjoj utakmici protiv nas, s obzirom kako si ga predstavio kao veliku zvijezdu. Ja bih rekao prosjek.
I sta to znaci? Idi umij se svega ti.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 07 jan 2024, 00:43

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 jan 2024, 00:39
Veeemooo je napisao/la:
07 jan 2024, 00:27
AVNOJ je napisao/la:

I sta to znaci? Idi umij se svega ti.
Da si malo pametniji vjerovatno bi znao sta znaci, ovako ne vrijedi se raspravljati s nekim kojem je koeficijent inteligencije cak ispod prosjeka i jednog gradjanina Bosne i Hercegovine.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 07 jan 2024, 00:53

Anex je napisao/la:
07 jan 2024, 00:37
Radobolja je napisao/la:
07 jan 2024, 00:25
Anex je napisao/la:

I nas zaboli kita za vama
Pošteno!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Proximic i 23 gosta.