FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto opet imamo priliku da se vratimo u igru za titulu,sad da li cemo to iskoristit ne znam..Od ove ekipe se moze svasta ocekivat,tako da me vise nista ne iznenađuje,pa tako i da ne pobjedio Travnik
Uvjeren sam da cemo iskoristiti ovaj kiks Sirokog sutra. Svjesni su igraci kakvi su do sad bili i kakve ce tek posljedice napraviti jos jedan los rezultat. Zato sutra laganih 0:2 za -3
-
bordobijeli
- Kontakt:
sve ce biti osim laganomirzatele je napisao/la:Uvjeren sam da cemo iskoristiti ovaj kiks Sirokog sutra. Svjesni su igraci kakvi su do sad bili i kakve ce tek posljedice napraviti jos jedan los rezultat. Zato sutra laganih 0:2 za -3
Ja samo ne razumijem zašto ne pružiti podršku momcima? Pa hajde realno, u ovim trenutcima kada je mnogo ubleha oko kluba koji žele samo štetu našem klubu zašto da mi sada bojkotujemo utakmice?
Ko će pružiti tu podršku ako nećemo prvenstveno MI?!
Razumijem sve, to da večina nam igrača igra radi novca, plačenici, da smo izgubili igrače koji su igrali srcem prije svega ali možemo i MORAMO podržati naš klub u kakvoj god situaciji bili!
Bilo je fino kada smo igrali pretkola i radovali se, ali kako se možemo radovati u finim trenutcima, moramo i podržati i tugovati u teškim trenutcima.
Još jednom naglašavam, ako MI NEĆEMO PODRŽATI NEĆE NIKO!
U INAT SVIMA!
Razumijem sve, to da večina nam igrača igra radi novca, plačenici, da smo izgubili igrače koji su igrali srcem prije svega ali možemo i MORAMO podržati naš klub u kakvoj god situaciji bili!
Bilo je fino kada smo igrali pretkola i radovali se, ali kako se možemo radovati u finim trenutcima, moramo i podržati i tugovati u teškim trenutcima.
U INAT SVIMA!
Sudeci po svemu i bez obzira sto mozda djeluje kao neutemeljena konstatacija,mi cemo ovo sutra dobiti...Nekako me obuzima taj osjecaj.
Gledam i Ibraka sad na face tv,pa i on mi tako djeluje,opusteno,gotovo siguran da uzimamo,jos najavljuje onako lezerno kako ce nas pomenuta tv prenositi u LŠ.
Gledam i Ibraka sad na face tv,pa i on mi tako djeluje,opusteno,gotovo siguran da uzimamo,jos najavljuje onako lezerno kako ce nas pomenuta tv prenositi u LŠ.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- molotovljev
Sve dok postoje kakve-takve šanse za titulu trebamo podržati igrače i stručni štab, a, trenutno smo u takvoj
situaciji da nemamo izbora. Sreća u nesreći je što konkurenti nisu u dobroj formi i ostavljaju nas u utrci...
Sada je sve na igračima, kao i do sada naravno, samo što bi sada trebali stisnuti zubi i pokazati zbog čega su tu,
jer, svjesni su da ih čeka suspenzija na kraju sezone. Pa nek' biraju između Sarajeva ili nekog drugog, recimo
Rudar ili Čukarički, što bi značilo da su nazadovali u karijeri... Petorica suspendovanih su primjer ostatku tima
šta ih zapravo čeka ako nastave zabušavati, kako na terenu, tako i van terena. Igrači ovo ne bi trebali shvatiti
kao prijetnju, nego čisto kao jedno prijateljsko upozorenje. U posljednjih nekoliko utakmica, odnosno u natavku
prvenstva, prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Benko i Delač. Zato momci, pokažite koliko vrijedite...
situaciji da nemamo izbora. Sreća u nesreći je što konkurenti nisu u dobroj formi i ostavljaju nas u utrci...
Sada je sve na igračima, kao i do sada naravno, samo što bi sada trebali stisnuti zubi i pokazati zbog čega su tu,
jer, svjesni su da ih čeka suspenzija na kraju sezone. Pa nek' biraju između Sarajeva ili nekog drugog, recimo
Rudar ili Čukarički, što bi značilo da su nazadovali u karijeri... Petorica suspendovanih su primjer ostatku tima
šta ih zapravo čeka ako nastave zabušavati, kako na terenu, tako i van terena. Igrači ovo ne bi trebali shvatiti
kao prijetnju, nego čisto kao jedno prijateljsko upozorenje. U posljednjih nekoliko utakmica, odnosno u natavku
prvenstva, prolaznu ocjenu mogu dobiti samo Benko i Delač. Zato momci, pokažite koliko vrijedite...
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
A, što se tiče nas navijača, nama je svejedno da li igra Zukić, Čomor, Jajalo ili Cimirot, mi ćemo i dalje
bodriti naše Sarajevo, a od svakog igrača očekujemo maksimalno zalaganje i naravno rezultate...
U protivnom, hvala lijepo, doviđenja ! ( tu vam ni Ibraković ni Dino ne mogu pomoć )
bodriti naše Sarajevo, a od svakog igrača očekujemo maksimalno zalaganje i naravno rezultate...
U protivnom, hvala lijepo, doviđenja ! ( tu vam ni Ibraković ni Dino ne mogu pomoć )
F.K.SARAJEVO
Sutra nasi moraju pobjedit nema im druge, kako ce to uradit to nas ne zanima vise im nema oprastanja !
Jeste da imamo protivnika koji je veoma tvrd kod kuce nece biti lahko, ali izgovora nema samo pobjeda dolazi u obzir. 1946 <3
Bodrili smo i bodrit cemo , oni nama za uzvrat neka pobjede donose i nema problema vrlo jednostavno, manekeni koji nece da igraju neka idu iz ovog kluba dok im je jos vrijeme.
Jeste da imamo protivnika koji je veoma tvrd kod kuce nece biti lahko, ali izgovora nema samo pobjeda dolazi u obzir. 1946 <3
Bodrili smo i bodrit cemo , oni nama za uzvrat neka pobjede donose i nema problema vrlo jednostavno, manekeni koji nece da igraju neka idu iz ovog kluba dok im je jos vrijeme.
04.10.2009 !!
Igraci su otisli za Travnik i bice u karantinu do sutra. Moguce je da su vec stigli. 
1946
Upravo tako,podrška je uvijek bila i opet će bitibreskva je napisao/la:Ja samo ne razumijem zašto ne pružiti podršku momcima? Pa hajde realno, u ovim trenutcima kada je mnogo ubleha oko kluba koji žele samo štetu našem klubu zašto da mi sada bojkotujemo utakmice?
U INAT SVIMA!
Mnogo je dušmana koji čuče u mraku i čekaju priliku da iskoče
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Niko ne bojkotuje utakmice.sjever je napisao/la:Upravo tako,podrška je uvijek bila i opet će bitibreskva je napisao/la:Ja samo ne razumijem zašto ne pružiti podršku momcima? Pa hajde realno, u ovim trenutcima kada je mnogo ubleha oko kluba koji žele samo štetu našem klubu zašto da mi sada bojkotujemo utakmice?
U INAT SVIMA!![]()
Mnogo je dušmana koji čuče u mraku i čekaju priliku da iskoče
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja licno nebi nazvo katastrofom remi u travniku,Ako bi imali igru kao protiv norvezana na kosevu. Imati -5 nakon ovog kola nije katastrofa. SB igra protiv veleza I Ako bi bilo nerjeseno mi uzmemo celik idemo na minus 3.
Kao sto Sam juce reko, Ako pobjedimo u sledece 3 utakmice ubjeden Sam da cemo bit prvaci
Kao sto Sam juce reko, Ako pobjedimo u sledece 3 utakmice ubjeden Sam da cemo bit prvaci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to katastrofa...katastrofa je da sa Drinom odigras 0:0 i da te nadigra...da te Velez dobije...makar bod tamo smo mogli...toliko mozemo ali jok...sad si prisiljen da dobijes sve top ekipe a ovako bi mogao birati i da izgubis od Sirokog recimo ne bi bilo nista strasno ali borit cemo se...naprijed SARAJEVO ljubavi moja !Pitar6785 je napisao/la:Ja licno nebi nazvo katastrofom remi u travniku,Ako bi imali igru kao protiv norvezana na kosevu. Imati -5 nakon ovog kola nije katastrofa. SB igra protiv veleza I Ako bi bilo nerjeseno mi uzmemo celik idemo na minus 3.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi nemamo izbora ljudi jer "pitarluk" je neizljeciva bolest. Vidjecemo da li ce ove "sankcije" donijeti bolji i nadasve profesionalniji angazman. Bice gutavo u Travniku jer oni uopste nisu losa ekipa i bez obzira na ishod sa nama, nece ispasti. Imaju i nekoliko zanimljivih mladih igraca.
Sutra nam se vraca komplet zadnja linija koja je igrala protiv mladosti stoga ocekujem sigurniju odbranu nego u proslom kolu.
Poslije ovog kola, 5 utakmica igramo u Sarajevu i sve nam je otvoreno, i nakon mora nasih kikseva opet zavisimo od sebe. Nama treba serija dobrih rezultata a idealniju priliku gdje 5 od 6 utakmica igraju u Sarajevu nisu mogli ni pozeljeti.
Na nama je da podrzimo klub, **** igrace, oni su prolazni, i na njima je da ostave neki trag u nasoj bogatoj istoriji, a mi, mi ostajemo vjecno.
Da te volim oduvijek sam znao...........
Za tebe i zivot bi ja dao........................
Sutra nam se vraca komplet zadnja linija koja je igrala protiv mladosti stoga ocekujem sigurniju odbranu nego u proslom kolu.
Poslije ovog kola, 5 utakmica igramo u Sarajevu i sve nam je otvoreno, i nakon mora nasih kikseva opet zavisimo od sebe. Nama treba serija dobrih rezultata a idealniju priliku gdje 5 od 6 utakmica igraju u Sarajevu nisu mogli ni pozeljeti.
Na nama je da podrzimo klub, **** igrace, oni su prolazni, i na njima je da ostave neki trag u nasoj bogatoj istoriji, a mi, mi ostajemo vjecno.
Da te volim oduvijek sam znao...........
Za tebe i zivot bi ja dao........................
Numquam Desistemus!
KAKO I ZASTO ...FAKAT NE ZNAM ALI JA SAM UBIJEDJEN U SUTRASNJU POBJEDU
Sutra stoju na nas stavljam. Ako me iznevjere opet, protiv Celika znam onda sa kojim ciljem cu doci na stadion 
P.S. Fakat vjerujem u pobijedu sutra i u bolje dane nakon ovoga svega. Neminovnost je da ovakva situacija ne moze vjecno trajati.
P.S. Fakat vjerujem u pobijedu sutra i u bolje dane nakon ovoga svega. Neminovnost je da ovakva situacija ne moze vjecno trajati.
Niti sam preveliki opstimista niti preveliki pesimista, al zar stvarno mislite da nakon 4,5 dana od utakmice u Zvorniku ove manekenke mogu doći do igre koju nemamo što se je pokazalo u utakmicama iza nas Borac 3x, Velež, pa ćak i protiv Mladosti koja je primila 4 komada zato samo što je preslaba??? Mi možemo dobiti Travnika radi individualnog kvaliteta pojedinih igrača i trebati će malkice sreće, ali da ćemo ih nadigrati to sigurno nećemo jer se vidi već odavno da to nije to što mi očekujemo na zelenom terenu kada je igra u pitanju. Kada uzmemo u obzir i da nam fali 5 igrača koji su suspendovani i roster nam je slabiji u Travniku nego u Zvorniku jer ti ipak fali 5 igrača. Realno ne očekujem previše u Travniku jer ove balerine ne mogu ostvariti sigurnu pobijedu i biti će tekma patnja i jedni i drugi će maksimalno igrati na rezultata i najbliže je da bude remi jer njihova prednost su: mekani odnos naših igrača na zelenom terenu, domaći teren i velika želja da koje kolo prije kraja sezone osiguraju opstanak, i velika želja da se pobijedi velikan s Haseta, a naša prednost je što će HZ ipak ići u Travnik, individualni kvalitet pojednih igrača i još ne raspršena želja za titulom. I da ne pobijedimo ja lično neću biti toliko razočaran jer sam od početka druge polusezone i kupa vidio koliko relano i trenutno sada mogu ovi igrači, a da dobijemo biti će mi drago kao i vama. Kako god sretno nam i puna podrška upravi posebno Dini, Kusti i Ibraku.
SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:Niti sam preveliki opstimista niti preveliki pesimista, al zar stvarno mislite da nakon 4,5 dana od utakmice u Zvorniku ove manekenke mogu doći do igre koju nemamo što se je pokazalo u utakmicama iza nas Borac 3x, Velež, pa ćak i protiv Mladosti koja je primila 4 komada zato samo što je preslaba??? Mi možemo dobiti Travnika radi individualnog kvaliteta pojedinih igrača i trebati će malkice sreće, ali da ćemo ih nadigrati to sigurno nećemo jer se vidi već odavno da to nije to što mi očekujemo na zelenom terenu kada je igra u pitanju. Kada uzmemo u obzir i da nam fali 5 igrača koji su suspendovani i roster nam je slabiji u Travniku nego u Zvorniku jer ti ipak fali 5 igrača. Realno ne očekujem previše u Travniku jer ove balerine ne mogu ostvariti sigurnu pobijedu i biti će tekma patnja i jedni i drugi će maksimalno igrati na rezultata i najbliže je da bude remi jer njihova prednost su: mekani odnos naših igrača na zelenom terenu, domaći teren i velika želja da koje kolo prije kraja sezone osiguraju opstanak, i velika želja da se pobijedi velikan s Haseta, a naša prednost je što će HZ ipak ići u Travnik, individualni kvalitet pojednih igrača i još ne raspršena želja za titulom. I da ne pobijedimo ja lično neću biti toliko razočaran jer sam od početka druge polusezone i kupa vidio koliko relano i trenutno sada mogu ovi igrači, a da dobijemo biti će mi drago kao i vama. Kako god sretno nam i puna podrška upravi posebno Dini, Kusti i Ibraku.
Velez je pokazao protiv malenih da su igrali posteno. Ako budu isto tako posteni i protiv Listice (a ovi igraju lose ko i mi)...mogli bi ih cak i dobiti u najboljem slucaju...ipak mislim da bi mogao to biti jedan X u Vrapcicima
Zaista imamo srece sto su nam se rezultati poklopili i aBd nakon sutrasanje pobjede sledece kolo kad Siroki izgubi jos dva ili tri boda mi im prilazimo na bod. Tako da ce utakmica na Kosevu protiv Sirokog vjerovatno biti za titulu. A protiv Slobode aBd 25000
. Moramo shvatiti da svako brdo ima nizbrdo i obrnuto. Moramo prebroditi sve ovo. Sutrasnja utakmica ce biti nas prekokret i nas put ka titulu i Ligi prvaka a aBd i grupne faze EL.
Podrza ne smije izostati, svi u Travnik, dajmo momcima jos jednu sansu i iskoristit ce je. Pobjeda je neupitna i sve osim pobjede za mene je zaista velika katastrofa. U narednim utakmicama ocekujem veliku podrsku, kako protiv Celika, tako i na Otoci koja je nasa domaca tekma i onda Siroki da napunimo Kosevo.
VOLIM TE SARAJEVO..
Podrza ne smije izostati, svi u Travnik, dajmo momcima jos jednu sansu i iskoristit ce je. Pobjeda je neupitna i sve osim pobjede za mene je zaista velika katastrofa. U narednim utakmicama ocekujem veliku podrsku, kako protiv Celika, tako i na Otoci koja je nasa domaca tekma i onda Siroki da napunimo Kosevo.
VOLIM TE SARAJEVO..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sutra mi je želja samo da ga hairli uČeramo odma na početku, da rahat gledam utakmicu a ne da hodam po Piroti, naravno ako aBd sutra hairli odem.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DirkNowitzki, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], vedinjo98 i 73 gosta.