FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@crown možda si se pronašao negdje ali nije mi bila amjera da tebi repliciram već sam pisao generalno za komentare ovdje na forumu. Inače ja pročitam (kad uđem na forum) skoro sve, a ne ko neki samo post iznad (ne mislim na tebe:)).
dobro uzorite teren pa kada dode zvijezda u subotu da mozemo parkirati bus na gol liniju i 0-0 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Manijaci , u srijedu svi na GRBAVICU! Zeljo vas treba
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- ferroviere
- Kontakt:
važe godišnjedamirc je napisao/la:Očekujem uvjerljivu pobjedu od 3:0 i da odmah osiguramo plasman u finale.
Da li vaze godisnje karte za ovu utakmicu

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
jovanmaksimovic je napisao/la:jel mi imamo teren sa umjetnom travom? sto li ga ne koristimo u ovakvim situacijama da se tamo odigra jedna zvanicna utakmica, kada je glavni teren ko bazen...

a ova utakmica 3:1 nezaboravna, bucan ih unistio, jovic bio trener zrinjskog...
Sasa Kajkut pitarima tabut!
3 penala za njih i pohvala za leseve.........JMs1921 je napisao/la:Pa hoce'l ko napisati sta bi !!!???'
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Važi li polugodišnja za srijedu ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Važi. Sutra bi trebalo na preici biti i zvanično...deno_TM87 je napisao/la:Važi li polugodišnja za srijedu ?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne bojim se Zrinjskog ali nereda ce biti sigurno. Toga se bojim.
Novi igrač na Grbavici http://www.novosti24.net/vijest/15/1457 ... ljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 11 mar 2013, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kad smo zadnji put izgubili u kupu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zašto nereda?SamoZeljo je napisao/la:Ne bojim se Zrinjskog ali nereda ce biti sigurno. Toga se bojim.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pitaj nanu ili dedu, ja stvarno ne znam.Virtu4l je napisao/la:Kad smo zadnji put izgubili u kupu?

White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ako ima neki stariji navijac volio bi da se odgovori na ovo ??Virtu4l je napisao/la:Kad smo zadnji put izgubili u kupu?

Pitao sam starog ne zna, pa cu sutra dedu pitatiterabajt je napisao/la:Ako ima neki stariji navijac volio bi da se odgovori na ovo ??Virtu4l je napisao/la:Kad smo zadnji put izgubili u kupu?![]()
![]()

Septembar 2008. Zvijezda - Zeljo 1:0 (Selimovic pogodio).terabajt je napisao/la:Ako ima neki stariji navijac volio bi da se odgovori na ovo ??Virtu4l je napisao/la:Kad smo zadnji put izgubili u kupu?![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
vasilic ?Elegant je napisao/la:Septembar 2008. Zvijezda - Zeljo 1:0 (Selimovic pogodio).terabajt je napisao/la:Ako ima neki stariji navijac volio bi da se odgovori na ovo ??Virtu4l je napisao/la:Kad smo zadnji put izgubili u kupu?![]()
![]()
Davno je to bilo pa se i ne sjecam.Avanes je napisao/la:Ispravka kolega, Vasilić pogodio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vasilic pogodio. A sto se tice Selimovica sjecam ga se iz zrinjskog, kad smo igrali protiv njih on bi nam pravio velike probleme... sad ce biti obrnuto.. 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 49 gostiju.