a seljak, oslobodjenjejocker123 je napisao/la:da nije siroče???spaha je napisao/la:ljudi sutra turci ima da se izgube ko hatidza u kupusu, a sutra ima da ih poderemo ko seljak napolitanku po mogucnosti JADRO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
a seljak, oslobodjenjejocker123 je napisao/la:da nije siroče???spaha je napisao/la:ljudi sutra turci ima da se izgube ko hatidza u kupusu, a sutra ima da ih poderemo ko seljak napolitanku po mogucnosti JADRO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
irfan41 je napisao/la:a seljak, oslobodjenjejocker123 je napisao/la:da nije siroče???spaha je napisao/la:ljudi sutra turci ima da se izgube ko hatidza u kupusu, a sutra ima da ih poderemo ko seljak napolitanku po mogucnosti JADRO!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hamza Alic zivi u Zenici ako se ne varam? Mozda bas u tim zgradamaBB BiH je napisao/la:e vala,ako ko sta dobaci sa onih susjednih zgrada na teren B.Polja,taj treba da se ozbiljno pocne baviti sa nekim bacackim sportomomerbavarac je napisao/la:I da sa zgrade na stadion bace baklju ili petardu, ili nesto slicno, pa da nas oderu ko vukove!!!!! Bez baklje 10 km oko stadiona!!!!BB BiH je napisao/la:Ja kao PONOSNI drzavljanin jedine nam zemlje BOSNE I HERCEGOVINE molio bi sve nase navijace koji budu na Bilinom Polju,da nebacaju pirotehnicka sredstva ali bi zato molio sve ljude koji zive u krugu stadiona(prve zgrade do stadiona)
DA NAPRAVE NA KROVU NAJVECU BAKLJADU IKAD VIDJENU !!!!!!!!!!!!!!!!!
e to bi bio fazon![]()
![]()
![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.
covjek rodjen u sarajevu... carsijska rajakomax je napisao/la:Evo na BHT Tadić kaze da ce navijati za BiH, neka ga ono krme iz Laktasa cuje
Ma nije,nijeJos im je vokri sto su ih Turci uzeli u Austriji.![]()
Pa moraju bijednici lijeciti svoje frustracije, Engleske novine ih nazivaju fasitima, nacionalistima, rasistima itd. i moraju izlijeciti svoje frustracije. Za one koje misle da sirim mrznju evo linkovi sta su Englezi pisali:Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.
Stvarno treba pohvalit Pjanica jer je ocito da je pametan, iako je mlad. Evo uzmite za primjer Husejinovica koji je 100 puta manji talenat od Pjane pa se buni dok sjedi na klupi 2-3 puta. A Pjanic ceka jer zna da ce doc njegovo vrijeme i zna da je BiH i repka ispred svega. Svaka cast momak!_dreamer_ je napisao/la:Pjanic: Želim igrati
Miralem Pjanic je još jednom bljesnuo. Ustalio se u prvom timu Liona, sretan što je u pobjednickoj ekipi Cire Blaževica, ali pomalo tužan što ne može uzvratiti povjerenjem navijaca, koji na svakoj utakmici skandiraju njegovo ime. - Nije grijeh ako kažem da želim igrati. Osjecam se odlicno, lopta me sluša i volio bih da imam vecu minutažu. Ipak, selektor je taj koji odlucuje. Kao i svi i ja priželjkujem našu pobjedu protiv Turske - optimista je Pjanic.
ee ciro, ciro...
fantom je napisao/la:Gledajte na hrvatskoj stranici sportnet.hr prijedloga za kladionicu.
BiH - Turska gol domaćina, 1.30, 9/10
Igra se u Zenici, to vam je kao turniri u Dalmaciji - jednostavno domaća ekipa nikako ili teško gubi! Nama dosta gol! Hoćete strijelca? Ne pretjerujte
Ja sam gledao emisiju prije jedan sat na HRT,ispricaj do kraja kada si vec poceo.Ja sm slusao komentare iz Sarajeva,bili su Ciro,Pasic i jos jedan komentator.Na tribinama u Zenici ce sutra biti i Zagrebacki gradonacelnik Mandic,a vidim ti te Srbe branis,a niti jedna televizije iz te **** r.srpske ne prenosi utkmicu BiH-Turska,vec prenose Srbija-Francuska.....a i ti bih mogao sutra orlove na celo pa u BeogradCartman je napisao/la:Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.
Ja sam samo pogledo reklamu i to je receno na njoj. Ne branim srbe, ali kazem da to nikad na RTS-u na primjer ne bi rekli, nego je ovo klasicno hrvatsko podcjenivanje Bosne i Hercegovine. Dovoljno je pogledat intervju sa Mijajlovicem gdje onaj debil implicira da je cetnik ili "fundamentalista". Pa ti gledaj svoj dragi HRT, mozda uskoro puste Thompsona, pa uzivaj.bebek1 je napisao/la:Ja sam gledao emisiju prije jedan sat na HRT,ispricaj do kraja kada si vec poceo.Ja sm slusao komentare iz Sarajeva,bili su Ciro,Pasic i jos jedan komentator.Na tribinama u Zenici ce sutra biti i Zagrebacki gradonacelnik Mandic,a vidim ti te Srbe branis,a niti jedna televizije iz te **** r.srpske ne prenosi utkmicu BiH-Turska,vec prenose Srbija-Francuska.....a i ti bih mogao sutra orlove na celo pa u BeogradCartman je napisao/la:Ne znam jeste li vidili onu reklamu na HRT-u za neki moronski program. U glavnom imat ce i neki prilog o sutrasnjoj tekmi i kaze "Za koga ce bosnjaci navijat, za BiH ili Tursku?". Kad toliki primitivizam vlada na drzavnoj televiziji onda mozete mislit. To na primjer u Srbiji se nikad ne bi moglo cut na televiziji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.