Phoenix Suns
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Najbitnije je da se svi odmore fino preko ljeta (pogotovo Dragic i Frye), pa onda nastaviti u istom ritmu i sljedece sezone. Uz par pojacanja, a ne sumnjam da ce McD povuci prave poteze, playoff ne bi trebao doci u pitanje.
Hayward i dobar defanzivni centar, i svi sretni i zadovoljni.
Kad se samo sjetim kako je sve izgledalo prije manje od godinu dana, i ovo deveto mjesto i 47/48 pobjeda je EKSTRA. Tako da se ne bunim.
Nadam se da ce Dragic dobiti neko priznanje za ovu sezonu, ili MIP ili jedan od All NBA timova. Velika nepravada bi bila da poslije pljacke na AS vikendu ne dobije nikakvu nagradu.
Hayward i dobar defanzivni centar, i svi sretni i zadovoljni.
Kad se samo sjetim kako je sve izgledalo prije manje od godinu dana, i ovo deveto mjesto i 47/48 pobjeda je EKSTRA. Tako da se ne bunim.
Nadam se da ce Dragic dobiti neko priznanje za ovu sezonu, ili MIP ili jedan od All NBA timova. Velika nepravada bi bila da poslije pljacke na AS vikendu ne dobije nikakvu nagradu.
evo najzanimljivijih stvari sa danasnje pressice povodom kraja sezone
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Phoenix Suns
Kad se sjetim prije 4 godine čini mi se playoff protiv LAL, kad sam navijo da prodju, igrali su predobru košarku, ako se dobro sjećam pored nesha i amaria, bio je tu hil, fray, Dragić, Barbosa, lopez 
Ako ima ko upućen, ko bi mnogo iduće godine pojacat Sunse?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Odg: Phoenix Suns
Zaboravio si J. RichaJoseMourinho je napisao/la:Kad se sjetim prije 4 godine čini mi se playoff protiv LAL, kad sam navijo da prodju, igrali su predobru košarku, ako se dobro sjećam pored nesha i amaria, bio je tu hil, fray, Dragić, Barbosa, lopez
McD-u se svidja Hayward, rekao je ranije ove sezone da ce svim silama pokusat da ga dovede. Ne bih se iznenadio da Denga pokusaju dovest.
Je li Okafor pod ugovorom sa Sunsima ili je raskinut ugovor s njim?
Nisam bas upucen sta se desava s njim.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
ovo mu je bila zadnja god. ugovora, na ljeto je free agent, a citavu sezonu je propustio zbog povrede vrataSoooE7 je napisao/la:Je li Okafor pod ugovorom sa Sunsima ili je raskinut ugovor s njim?Nisam bas upucen sta se desava s njim.
![]()
osiguranje je pokrilo veci dio njegovog ugovora za ovu god. tako da smo tu jako dobro ustedili
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo su mi naj jace izjavemiki_92 je napisao/la: tako da smo tu jako dobro ustedili
Koga ba boli neka stvar za bogate , skrte , supke od vlasnika
kakvo razmisljanje
bez tih bogatih supaka ne bi bilo ni klubova, ali sta cu ja tebi o tome pricati kad ti nisi jos ni osnove gramatike savladao
bez tih bogatih supaka ne bi bilo ni klubova, ali sta cu ja tebi o tome pricati kad ti nisi jos ni osnove gramatike savladao
Imagine Dragons? We don't have to. We have one of our own !!!

- Donnie Darko
- Kontakt:
U biti brojke i ne pokazuju koliko je stvarno napredovao. Najimpresivniji je ogroman skok u procentima suta.
"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma jedan od te dvojice,pretpostavljam DragicLenBias je napisao/la:"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema apsolutne sanse da Dragic ovog ljeta napusti Sunse.
Mislis da ga ne bi dali za Love-a ?Donnie Darko je napisao/la:Nema apsolutne sanse da Dragic ovog ljeta napusti Sunse.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.
Uostalom, najvjerovatnije obojica ostaju. Kevin Love mi se ne cini kao tip koji bi zelio igrati u Phoenixu.
Uostalom, najvjerovatnije obojica ostaju. Kevin Love mi se ne cini kao tip koji bi zelio igrati u Phoenixu.
Ako bude izmedju njega i Bled-a ja ti garantiram da Sunsi nebi dali Bledsoa nikad prije Dragica.A nebi iskljucivao nikog u borbi za Love-a jer Minny ceka najbolju ponudu.Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.
bullshitLenBias je napisao/la:"Sunsi pripremaju ponudu za Lovea u kojoj bi mogli biti i Dragić i Bledsoe uz pickove!"
nego Donnie sta mislis o potpisivanju Emeke za neku razumnu cifru sad na ljeto
Bledsoe hoce max.
Njega dati, a Dragica sacuvati.
Njega dati, a Dragica sacuvati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam. Meni je Dragic na ovom ugovoru debelo zahvalniji nego ce Bledsoe ikada biti na maksimalnom ugovoru kojeg ce vjerovatno dobiti. Plus cijela situacija sa njegovim koljenima. Dragic ostaje 99%. Jedina sansa da ode je da Wolvesi ponude Lovea za njega, a ne vidim sta bi oni dobili sa tim trejdom, osim par prosjecnih pikova, jer bi i Dragic otisao poslije sljedece sezone. To je moje misljenje. Sad, McD ima neku posebnu erekciju za Bledsoa, tako da mislim da i on ostaje.BABADZO je napisao/la:Ako bude izmedju njega i Bled-a ja ti garantiram da Sunsi nebi dali Bledsoa nikad prije Dragica.A nebi iskljucivao nikog u borbi za Love-a jer Minny ceka najbolju ponudu.Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno bi, ali do tog trejda nece doci. Nisam rekao da je nezamljenjiv, mislio sam ako se bude biralo izmedju njega i Bledsoa, Dragic ostaje. A mislim i da bi Wolvesi vise zeljeli Bledsoa jer je dosta mladji. Obojica sigurno nece ici, a pogotovo ne za Lovea. Pa nije Karl Malone jbt.
Love ima priliku da ode u bilo koji tim koji zeli, izmedju ostalih Chicago i LAL, a nesto ne vidim da bi on izabrao Phoenix prije njih, tako da ne znam ni zasto se raspravljamo na ovu temu. Dragic i Bledsoe ostaju, i ne vidim nikakve potrebe za bilo sta drugacije, osim (kao sto sam haman vec milion puta napisao) ako Love ili Melo odluce da zele igrati u Phoenixu, a sanse za to su minimalne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.