SSC Napoli

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

roy_makaay
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la roy_makaay » 07 dec 2011, 22:23

U trenutku kad se pročuo rezultat utakmice iz Španije,3000 navijača Bayerna se popišalo na navijače Citya sa uz povike"Napoli,Napoli".Magični vole vas vaši "kobasičari". :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 dec 2011, 22:24

Izgleda da su ovaj put dobro osigurali tribinu :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 dec 2011, 22:27

Cestitke bre :P .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 dec 2011, 22:35

Cestitke na prolazu grupne faze LP
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 dec 2011, 22:38

Tako je ragaci :D

" onclick="window.open(this.href);return false;
Support Velez, It's logical! ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2011, 22:39

Čestitike napolitancima na sasvim zasluženom prolazu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 07 dec 2011, 22:40

Kapa do poda. ;) Iskreno ocekivo sam da ce uprskat stvar,al pokazali su da su veliki klub...

Sad bi godio Apoel u osmini finala :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 dec 2011, 22:43

Yuto je napisao/la:Kapa do poda. ;) Iskreno ocekivo sam da ce uprskat stvar,al pokazali su da su veliki klub...

Cestitke i s moje strane...
Moze i Benfica... Oni su zavrsili 1. u svojoj grupi i sigurno je Benfica slabija i to dosta od Napolia...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 dec 2011, 22:45

Yuto je napisao/la:Kapa do poda. ;) Iskreno ocekivo sam da ce uprskat stvar,al pokazali su da su veliki klub...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 dec 2011, 22:48

Bravo Napoli, velike čestitke na prolazu, tako se igra....

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 dec 2011, 22:50

Svaka čast uljepšali ste mi večer. Da nije bilo Napolia i Basela, bio bi u depresiji, ovak sam sretan ko malo djete!!!!

BYE; BYE; MUPL!!!!! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 dec 2011, 22:51

Ne znam sta me je vise razgalilo veceras...
Citavog zivota cekam da Napoli vidim na prolece u LS, gotovo da sam izgubio nadu da je tako nesto uopste moguce. I bam: Napoli odigra grupu smrti strasno. Dve glat pobede nad Villarealom, pobeda nad Cityjem i remi koji su nam iscupali tamo, remi sa strasnim Bayernom i tesan poraz u najboljoj utakmici LS ove sezone u Minhenu.
Ipak, devojka koja na IPodu gleda rezultat sa Madrigala na gradskom stadionu u Manchesteru...priceless.
Stela Dinama i padovi oba kluba sa severa Engleske ce verovatno biti highlightsi ove veceri, ali ja cu je pamtiti po bombi Inlera i spretnosti Marekiara.

[youtube][/youtube]

Ovo je samo za @Troloka, cisto da pronadje svoj klub, posto ga nisam video u LS sinoc i veceras.

Na prolece samo hrabro, ko god da dodje. Autsajderi smo, ali nikome se ne sme kozha jeftino prodati.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 dec 2011, 22:53

MaGiCa je napisao/la:Ne znam sta me je vise razgalilo veceras...
Citavog zivota cekam da Napoli vidim na prolece u LS, gotovo da sam izgubio nadu da je tako nesto uopste moguce. I bam: Napoli odigra grupu smrti strasno. Dve glat pobede nad Villarealom, pobeda nad Cityjem i remi koji su nam iscupali tamo, remi sa strasnim Bayernom i tesan poraz u najboljoj utakmici LS ove sezone u Minhenu.
Ipak, devojka koja na IPodu gleda rezultat sa Madrigala na gradskom stadionu u Manchesteru...priceless.
Stela Dinama i padovi oba kluba sa severa Engleske ce verovatno biti highlightsi ove veceri, ali ja cu je pamtiti po bombi Inlera i spretnosti Marekiara.

[youtube][/youtube]

Ovo je samo za @Troloka, cisto da pronadje svoj klub, posto ga nisam video u LS sinoc i veceras.

Na prolece samo hrabro, ko god da dodje. Autsajderi smo, ali nikome se ne sme kozha jeftino prodati.
čestitke i tebi lično, mogu misliti kako sad guštaš, a imaš i zašto, sad malo sreće u žrijebu i san se nastavlja
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 dec 2011, 22:53

Svaka cast ;)

Davno rekoh, svi uz Napoli, i iskreno tesko sam vjerovao u prolaz ove grupe, ali sam se negdje u dubini nadao necemu ovakvom

Napoli gore, Shitty ispod njega 8-)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2011, 22:58

I posljednji talijanski predstavnik izborio osminu finala. Zasluženo, mora se priznati. Ekipa koja je nadigrala City na Eastlandsu (ni dan danas mi nije jasno kako se tu nisu odnijela sva 3 boda), te koja nije izgubila od onakvog Bayerna (koliku su samo seriju napravili do Napolija?) je zaslužila sve pohvale. Villareal je odolijevao, al' nije mogao vječito. Hamšonja je odigr'o dobro i to je najbitnije. Što se tiče osmine finala, vjerujem da su 4 ekipe u startu veliki favoriti (Chelsea, Barca, Real i Arsenal), no sigurno je da se sa Benficom i Apoelom mogu nositi. Mada, sada je na redu slavlje, vjerujem da niko večeras i ne razmišlja o mogućim protivnicima. Ih, kako li je samo na ulicama Napulja?! :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 dec 2011, 23:03

Monolog je napisao/la:I posljednji talijanski predstavnik izborio osminu finala. Zasluženo, mora se priznati. Ekipa koja je nadigrala City na Eastlandsu (ni dan danas mi nije jasno kako se tu nisu odnijela sva 3 boda), te koja nije izgubila od onakvog Bayerna (koliku su samo seriju napravili do Napolija?) je zaslužila sve pohvale. Villareal je odolijevao, al' nije mogao vječito. Hamšonja je odigr'o dobro i to je najbitnije. Što se tiče osmine finala, vjerujem da su 4 ekipe u startu veliki favoriti (Chelsea, Barca, Real i Arsenal), no sigurno je da se sa Benficom i Apoelom mogu nositi. Mada, sada je na redu slavlje, vjerujem da niko večeras i ne razmišlja o mogućim protivnicima. Ih, kako li je samo na ulicama Napulja?! :mrgreen:
Opet ti sa svojim prognozama a znas i sam da si se dobro ispromasivao odmah poslije zrijebanja LP kada si prognozirao ko ce proci...
Sto se tice boldovanih ekipa obje su smjesne... Napoli je bolji od obje kao i uostalom svaki ital. predstavnik u LP...
Napoli se samo ne moze nositi sa Barcom i Realom koji i jesu najbolji u LP i normalno na svijetu... Ovo sve ostalo je susa...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2011, 23:10

Da, i? :mrgreen:
Sigurno su ovdje ljudi pogodili prolaze Apoela (recimo da je Bukharov rekao da su poslije izvlačenja rekli da će Apoel biti sigurno posljednji) i ispadanje Manchestera. :mrgreen: Vjerujem da sam sve ostalo pogodio. Što se mene tiče, pogoditi 12/16 učesnika osmine finala i nije loš postotak, zar ne?
Ostalo neću komentarisati. Nema smisla da ovu temu kvarim pričom o jačini Chelsea u odnosu na Napoli. ;) Ne zbog tebe, već zbog forumaša koji održava ovu temu (njemu i čestitam na ovom prolazu Napolitanaca).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 07 dec 2011, 23:13

ma bravo napoli zasluzen prolaz neka sad sa bilionima guzove brisu hahahahhaha svaka cast :lol: :lol: :lol: :lol:
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 dec 2011, 23:19

Monolog je napisao/la:Da, i? :mrgreen:
Sigurno su ovdje ljudi pogodili prolaze Apoela (recimo da je Bukharov rekao da su poslije izvlačenja rekli da će Apoel biti sigurno posljednji) i ispadanje Manchestera. :mrgreen: Vjerujem da sam sve ostalo pogodio. Što se mene tiče, pogoditi 12/16 učesnika osmine finala i nije loš postotak, zar ne?
Ostalo neću komentarisati. Nema smisla da ovu temu kvarim pričom o jačini Chelsea u odnosu na Napoli. ;) Ne zbog tebe, već zbog forumaša koji održava ovu temu (njemu i čestitam na ovom prolazu Napolitanaca).
Lazove :mrgreen: Rekao si i da je Borussia puno jaca od Marseilla ali kao sto smo uvidjeli da nije... I sta bi, Marsej je prosao... Ako cemo se hvaliti 13/16 nije takodje lose.. Priznajem da niko nije ocekivao da ce Apoel proci ili recimo Basel pored Utd... I za mene je iznenadjenje jos samo prolaz Bayerna pored Citya... Sve ostalo je u dure...
Ali da ne kvarimo temu Napolia gdje je slavljenicka atmosfera naravno sasvim zasluzeno...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 dec 2011, 01:33

Magica daj te klipove navijača, golovi, slavlje itd :D
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.