Ejs, stock ICS je neuporediv sa iOS6 u fluidnosti. Tek JB se priblizava iOSu donekle.moustapha je napisao/la:Ta prica o fluidnosti je previse izvikana. Android od ICS-a radi sasvim OK.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
- moustapha
- Kontakt:
Po toj prici ispada da se Android jedva krece, a znamo da nije tako. To je samo privid, kojeg apple funboysi zele prikazati kao nemjerljivom razlikom izmedju dva uredjaja.Chuckie je napisao/la:Ejs, stock ICS je neuporediv sa iOS6 u fluidnosti. Tek JB se priblizava iOSu donekle.moustapha je napisao/la:Ta prica o fluidnosti je previse izvikana. Android od ICS-a radi sasvim OK.
#divovi
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Gdje mogu u SA kupiti Samsung Galaxy S3 na rate ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja znam dobro sta sam vidio, rekao sam vec, iznenadjen sam uveliko kad sam vidio kako radi iphone 3gs a kamoli tamo iphone 4/4s/5moustapha je napisao/la:Po toj prici ispada da se Android jedva krece, a znamo da nije tako. To je samo privid, kojeg apple funboysi zele prikazati kao nemjerljivom razlikom izmedju dva uredjaja.Chuckie je napisao/la:Ejs, stock ICS je neuporediv sa iOS6 u fluidnosti. Tek JB se priblizava iOSu donekle.moustapha je napisao/la:Ta prica o fluidnosti je previse izvikana. Android od ICS-a radi sasvim OK.
daleko od toga da je android spor, al iOS radi dosta fluidnije i to je cinjenica
nisam apple ni android ni samsung fanboy, ja sam jos vjeran symbianu

To je fakt. Imam 4S na iOS6.1.2, SGS2 na ICS stock i Nokiu E6, iOS je prosto fluidniji u svakom pogledu od ICS androida.moustapha je napisao/la:Po toj prici ispada da se Android jedva krece, a znamo da nije tako. To je samo privid, kojeg apple funboysi zele prikazati kao nemjerljivom razlikom izmedju dva uredjaja.Chuckie je napisao/la:Ejs, stock ICS je neuporediv sa iOS6 u fluidnosti. Tek JB se priblizava iOSu donekle.moustapha je napisao/la:Ta prica o fluidnosti je previse izvikana. Android od ICS-a radi sasvim OK.
Nemoj molim te čaki prenosti pricu s klitorisa ovde ako bOGA znas
I tamo si dosadio...

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
covjek iznosi cinjenice
dobar je chuckie 

Poredit Android i IOS je smijesno, Apple godinama izbacuje jedan te isti uredjaj, najveca poboljsanja u odnosu na prosle verzije navode brzinu i stabilnost. Halooo pa to je novi telefon, hocu tonu novih sadrzaja a ne samo da je brzi i stabilniji. Evo ja vec godinu dana koristim S2 i imao sam priliku mjesec dana koristit Iphone 4, razlika je nebo i zemlja, fakat ne znam sta ljudi vide u tom telefonu. Nego koliko je ono bilo jailbreakova nakon izlaska IPhone 5 ?? 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Odustao sam od klitorisa, tamo su izgubljeni slučajevi.neo je napisao/la:Nemoj molim te čaki prenosti pricu s klitorisa ovde ako bOGA znasI tamo si dosadio...

SGS2 ne može u istu rečenicu sa iP4/4s, kako kvalitetom izrade, tako cjelokupnim korisničkim iskustvom. SGS2 kad uzmem nakon premium uređaja kakav je iP4/4s, prosto je smiješan, ko kakvu igračku da sam uzeo, jedino u čemu je bolji je prikaz video klipova zarad većeg ekrana, iako vidno zrnastog u odnosu na retinu kad prebireš ikone. Kad ga stavim u padže, imam osjećaj kad sjednem da ću ga slomiti. ICS na njemu je spor spor spor. Lag u svemu. Govorim o onom stock romu koji je telekom ponudio.neurofunk je napisao/la:Evo ja vec godinu dana koristim S2 i imao sam priliku mjesec dana koristit Iphone 4, razlika je nebo i zemlja, fakat ne znam sta ljudi vide u tom telefonu.
Jedan, evasi0n, zašto pitaš?neurofunk je napisao/la: Nego koliko je ono bilo jailbreakova nakon izlaska IPhone 5 ??
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sigurno stavlja jailbrake u isti kos kao i custom rom 

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Poredit SG2 sa iphone 4 je smiješno kao i SG3 sa iphone (bilo kojem). Ovaj "novi" iphone me baš uvjerio da su u razvoju baš zaostali. Posebno za same ljubitelje jer je napravio par smicalica da se iphone 4 odriče a da za "novi" uzima sve nanovo. SG3 je suvereno potukao iphone 4, a iphone 5 osim nevolja za svoje ljubitelje nije nista novo donio. SG4 postavlja nove standarde i iz aplea moraju sada stvarno opet nesto nanovo smislit da bi bili opet dvije godine u trenduChuckie je napisao/la:
SGS2 ne može u istu rečenicu sa iP4/4s, kako kvalitetom izrade, tako cjelokupnim korisničkim iskustvom. SGS2 kad uzmem nakon premium uređaja kakav je iP4/4s, prosto je smiješan, ko kakvu igračku da sam uzeo, jedino u čemu je bolji je prikaz video klipova zarad većeg ekrana, iako vidno zrnastog u odnosu na retinu kad prebireš ikone. Kad ga stavim u padže, imam osjećaj kad sjednem da ću ga slomiti. ICS na njemu je spor spor spor. Lag u svemu. Govorim o onom stock romu koji je telekom ponudio.

Dragon Town
Jasta radi. 

Opet imam problem 
Sinoc slucajno izbrisem onaj widget vremenske prognoze sto je na pocetnoj strani svih Androida i kasnije nadjem na netu da je to Accuweather widget, ja sam skinuo aplikaciju, ali nisam nasao widget... Ima li kakvog nacina da vratim taj widget ?
Sent from my ST23i using Tapatalk HD

Sinoc slucajno izbrisem onaj widget vremenske prognoze sto je na pocetnoj strani svih Androida i kasnije nadjem na netu da je to Accuweather widget, ja sam skinuo aplikaciju, ali nisam nasao widget... Ima li kakvog nacina da vratim taj widget ?
Sent from my ST23i using Tapatalk HD
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko zna sta je ' JAILBREAK ' ? Naime kupio sam iPod i onako vidio na piku neki ljudi vrse uslugu 'Jailbreak-ovanja iPoda,iPhonea .. Pa me zanima sta je to, nigdje nisam našao neko objašnjenje. Hvala unaprijed ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Ultras1921
- Kontakt:
http://www.univerzalno.com/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Gdje mogu u SA kupiti Samsung Galaxy S3 na rate ?

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Da li je vama dobra radnja univerzalno ??
Htio bih kod njih uzeti Galaxy s3 ili Note 2 ?
Koje je vase misljenje ?
Htio bih kod njih uzeti Galaxy s3 ili Note 2 ?
Koje je vase misljenje ?
Jailbreak je kao root (hack) na android teleonu, omogucava modifikacije sistema, teme, widgete, fontove, krakovane programe i sl.IlPrincipe je napisao/la:Da li neko zna sta je ' JAILBREAK ' ? Naime kupio sam iPod i onako vidio na piku neki ljudi vrse uslugu 'Jailbreak-ovanja iPoda,iPhonea .. Pa me zanima sta je to, nigdje nisam našao neko objašnjenje. Hvala unaprijed ..
Ne daji pare za to. Koji iOS? Settings > general > about.
- moustapha
- Kontakt:
Ne bih rekao da je jailbrake kao root Android telefona. Android nije u tom smislu zatvoren i slobodan si instalirati aplikacije sa drugih izvora. Root aplikacijama dozvoljava vise permisija, a po defaultu nije dozvoljen zbog sigurnosnih razloga.
Znaci Apple ne zeli da instaliras aplikacije s bilo koje lokacije osim njihovog storea, a root na Androidu nema veze s tim ogranicenjima.
Znaci Apple ne zeli da instaliras aplikacije s bilo koje lokacije osim njihovog storea, a root na Androidu nema veze s tim ogranicenjima.
#divovi
Znao sam da ce biti takvih odgovora, root bukvalno nije jednak jailbreaku, ali kako da covjeku koji ne zna sta je jailbreak bar malo priblizim to nego na taj nacin.
- moustapha
- Kontakt:
Jasno mi je da pokusavas pribliziti, ali s tim poredjenjem mozes dodatno zbuniti ne samo njega, vec i ostale koji to procitaju.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, bavariapivo, VensanKasel i 38 gostiju.