Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juveboy
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la juveboy » 21 apr 2012, 23:05

mandrax, jel to onaj decko iz Stoca ? veliki goldzija ? cvrk ? :D

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 21 apr 2012, 23:08

Genghis je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Genghis,

Je'no pitanje pošto mi sad iskoči nešto na fb-u, ako smijem? Postoji li 1% mogućnosti da si ti El. Ti? (stavio bih inicijale, al' pomislili bi ljudi da te zajebavam :lol: )
Ja sam taj :D Dosadio sam i bogu i narodu i ovom normalnom svijetu . Troll na kvadrat , ali došlo je i mojih 5 minuta :lol:
E kad si tako iskren - onda čeifi do sutra iako nisi madridista... ne 5 minuta vec 5 sati :mrgreen: :lol:
Pobjedi tvoj omiljeni Jozo ;)

Što se tice tekme, sve je vec receno. Titulu od veceras halalili :mrgreen: , mora im se dati priznanje što su pobjeđivali u zadnja dva mjeseca, što su pokušali da se vrate u borbu i što su bili skinuli -10, da su pobjedili veceras gledali bi 4 triler utakmice do kraja prvenstva...ali nije bilo snage za stizanje i to je to što se tice ove sezone.
Sad se okrenuti i baciti sve snage na LP...probati osvježiti ekipu u ova 2-3 dana za Čelzija.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 21 apr 2012, 23:14

slika
Sretno zmajevi!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 apr 2012, 01:01

Ima jedan momak koji kaže da navijači Reala se razbježe kad izgube, i rekao je da će orati po temi Reala, kad ih Barca dobije.
Pa Stolar tj mandrax gdje si ti jesi živ :lol: :lol:
Nisi zar zaspo u 22:00 :mrgreen:

I ovaj avatar nosiš do slijedećeg Klasičnog(kako ti to voliš reći) :lol:

e moj handrax ja sam govorio ne trči pred rudu :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2012, 01:02

legenda reala je napisao/la:Ima jedan momak koji kaže da navijači Reala se razbježe kad izgube, i rekao je da će orati po temi Reala, kad ih Barca dobije.
Pa Stolar tj mandrax gdje si ti jesi živ :lol: :lol:
Nisi zar zaspo u 22:00 :mrgreen:

I ovaj avatar nosiš do slijedećeg Klasičnog(kako ti to voliš reći) :lol:

e moj handrax ja sam govorio ne trči pred rudu :mrgreen: :mrgreen:
Avatar sam mu postavio sad ga čekamo :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 apr 2012, 01:06

slika

najbolji igrac danasnjice
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 apr 2012, 01:19

Šta se derete vi, niste na njivi :mrgreen: Nisam bio tu jbg, bio u gradu, pregledao tekmu, samo usao da napisem onaj post na temi Reala i to je to...jbg, šta ću drugo :mrgreen: ...legendo čovječe, meni ni u džep ni iz džepa :lol: :lol: LBJ, stavit cu taj avatar sutra, samo mi napomeni kakav je dogovor bio, koliko ga moram nosit :| ...taman da se riješim jednog, drugi stiže...u pm :twisted:

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 22 apr 2012, 01:32

Pregledao sam sad snimak na Areni, zaslužena pobjeda Reala, Mourinho je uspio da umrtvi igru maksimalno, Guardiola nije imao rješenje, oslonio se na pojedince, prvenstveno Messija, koji ruku na srce u sredini terena protiv organizovanih odbrana meda ne može. :mrgreen:

Ronalda već veličaju, kao najboljeg, treba njemu još pure da stigne Messija, ne volim ni jednog ni drugog, ali ponekad treba biti čovjek i realan.

Jedna lasta ne čini proljeće pa i tako jedna utakmica u kojoj je Ronaldo bio bolji od Messija ne čini ga boljim igračem.

Kolektiv Reala je večeras bio bolji od kolektiva Barce, to je sve. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2012, 01:44

CR nije najjačem igrač današnjice.. Poraz je morao doći... Jako mi je žao što nisam bio u priici da gledam prenos... Ko je bio bolji???? Sada i jedni i drugi ispadaju iz LŠ..... Inače vrijeme je bilo da Mo naiđe jednodimenzionalnost katalonaca
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 22 apr 2012, 13:56

:mrgreen: SVAKA CAST :mrgreen: Realu na pobjedi protiv ljutog rivala :) mislio sam da ce ovo biti jos jedan mec koji ce Katalonci dobit...al Real me je razujerio i savladao I JOS JEDONOM SVE CESTITKE REALU NA POBJEDI :mrgreen: ;) :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 25 apr 2012, 23:34

slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:12

PatrickBateman je napisao/la:slika
Ostaje nam za treće mjesto :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2012, 00:15

A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 apr 2012, 00:17

mandraX je napisao/la:A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
+1 svima nam se valja najesti govana ... Chelsea - Bayern zasluženo finale - srčanost je pobijedila
tiki-taka (Barca) /taktiziranje (Real)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:17

mandraX je napisao/la:A i jesmo se brate bili digli na ovom forumu, to je bilo neviđeno, kao da su u polufinalu igrali protiv Kozare, odnosno GOŠK-a ...i treba nam ovako kad ne znamo respektovat protivnika.
Ma slomio ih umor.Igraju u najjačoj ligi na svijetu i bježe svima po 20 bodova,a u polufinalu protiv svakog moraš dati 150% sebe.Messi,Ronaldo,Xavi,Xabi i ostali su ljudi ko i svi drugi.
Pep i Jozo su izgubili ove tekme.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 apr 2012, 00:18

igraci barce i reala poceli su skupljati cepove od heinekena,jer samo vas heineken vodi u finale LP
:mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 apr 2012, 00:24

Genghis je napisao/la:
+1 svima nam se valja najesti govana ... Chelsea - Bayern zasluženo finale - srčanost je pobijedila
Ma sve je to u redu,samo sto su ipak,realno,barca i real trenutno ekipe koje su to zasluzile,barem igrama u dosadasnjem dijelu sezone,kako u ligama tako i u lp.
Sretno zmajevi!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:25

MARCELO je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
Ma sve je to u redu,samo sto su ipak,realno,barca i real trenutno ekipe koje su to zasluzile,barem igrama u dosadasnjem dijelu sezone,kako u ligama tako i u lp.
Ma džaba sve to kad te nadigraju u polufinalu(Real)ili pokažu više želje od tebe (Barca)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 apr 2012, 00:27

ajmo sad tjesit jedne druge :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:30

T-MAC je napisao/la:ajmo sad tjesit jedne druge :mrgreen:
Mi vas tješili jučer sad je vaša reda :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.