$ се $ - нас " & $ $, па - ? ", " & се $ $ - ? " $, & & - ' прву " ? ?.
Са " $ се ",
$ & "!
$ па не зна $ стане,
& је & ' на пут стане!!!
Moderator/ica: vlakanje

Tarantino je napisao/la:Jedino što želim je da sve bude fer i korektno,kako na terenu,tako i na tribinama,a mišljenja sam da će proći onaj tim koji bude imao više sreće,jer smo po kvalitetu bare-bare.
iggy_tm87 je napisao/la:Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati
...ko bos po trnjuNeprilagodjen je napisao/la:Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
Nadam se da sam samo paranoičan,ali koga zmija ujede i guštera se boji.
btw,dalje će proći Željo
Ako te strah onda nemojte vise ici u siroki!!!ekii je napisao/la:iggy_tm87 je napisao/la:Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati
Mene strah da se ne ponovi Siroki Brijeg!
pile87 je napisao/la:Ako te strah onda nemojte vise ici u siroki!!!ekii je napisao/la:iggy_tm87 je napisao/la:Na svakoj temi natipisi o fer i korektnim utakmicama, ovo-ono. Mislim da je BL jedno od onih gostovanja gdje se gostima itekako dozvoljava da igraju, i gore je bilo sudijskih gresaka (ili "gresaka") ali minimalno, u odnosu na vecinu terena u PL korektnost na visokom nivou. Sve je na nama i u mozgovima nasih igraca, srce na teren i povoljan rezultat (sto bi u ovom slucaju bio i poraz tipa 1-0 ; 2-1) nece izostati
Mene strah da se ne ponovi Siroki Brijeg!
Nisu nas sudije pokrale nego nas ljudi dobili vise nego zasluzeno!ekii je napisao/la:Mislio sam na Vas i vasu igru,ali i na sudije koje su Vas tamo ostetile (pokrale)!!
Svasta je moguce, mada sumnjam da ce biti tako. Jasno je ko dobija izbore u RS, tako da za tim zaista nema potrebeNeprilagodjen je napisao/la:Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
btw,dalje će proći Željo
Ma da sad su vam i izbori i izborna godina krivi što je Borac počeo da melje.iggy_tm87 je napisao/la:Svasta je moguce, mada sumnjam da ce biti tako. Jasno je ko dobija izbore u RS, tako da za tim zaista nema potrebeNeprilagodjen je napisao/la:Da nije ovih šugavih izbora,milion posto sam siguran da bi sve prošlo maximalno korektno,ali bojim se da neko od ovih maJmuna koji godinama vladaju sistemom "zavadi pa vladaj",ne pokuša manipulisati tom dječurlijom među navijačima na obje strane,jer tajming je idealan,tri dana do izbora,sjajna prilika za nacionalnu homogenizaciju.
btw,dalje će proći Željo
pasa moj znatel vi citat , covjek kaze da se plasi incidenata neki navijackih zbog toga sto su izbori pa politicari gledaju da zakuhaju da djele opet u torove , nema ovaj njegov komentar nikakve veze sa igrom borca i sa fudbalommejdan je napisao/la:Vi što pokušavate da uspjehe Borca povežete sa izborima i izbornom godinom niste ništa drugo nego paćenici najveći.PAZI BORAC GAZI!!!!
Djaba ti to njemu objasnjavas. Nekad su postovi navijaca Borca bili medju najinteligentijim na forumu,ali ovi sto sad pisu ,malo je reci da su ograniceni kao balkon. Znaci,ovo je sto se ono kaze "sa dna kace"lottdogg je napisao/la:pasa moj znatel vi citat , covjek kaze da se plasi incidenata neki navijackih zbog toga sto su izbori pa politicari gledaju da zakuhaju da djele opet u torove , nema ovaj njegov komentar nikakve veze sa igrom borca i sa fudbalommejdan je napisao/la:Vi što pokušavate da uspjehe Borca povežete sa izborima i izbornom godinom niste ništa drugo nego paćenici najveći.PAZI BORAC GAZI!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.