San Antonio Spurs

YaSSaL
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la YaSSaL » 14 dec 2018, 08:31

Jesmo li ovo cetiri zaredom uzeli?

Jesmo li ovo tri zaredom primili manje od 100?

Jesmo li ovo dvije zaredom primili manje od 90?

:shifty:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 dec 2018, 11:30

YaSSaL je napisao/la:Jesmo li ovo cetiri zaredom uzeli?

Imamo fin raspored, i sad kad smo uhvatli momentum trebali bi barem izgurat neki 8-9pobjeda u nizu. Nije lose koliko se cinilo da ce bit.
Max Allegri

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 14 dec 2018, 12:59

ti ako nastavis planirati koji ce spursi u lutriji biti, imat ce na kraju prednost domaceg u po

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 14 dec 2018, 13:21

kemo10 je napisao/la:

ti ako nastavis planirati koji ce spursi u lutriji biti, imat ce na kraju prednost domaceg u po
Cini mi se da si me zamijenio s nekim za lutriju, ali nebitno, ne bih se cudio ni tom domacem terenu na kraju, obzirom kako se "ponasamo" ove sezone.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 dec 2018, 14:20

YaSSaL je napisao/la:
kemo10 je napisao/la:

Cini mi se da si me zamijenio s nekim za lutriju, ali nebitno, ne bih se cudio ni tom domacem terenu na kraju, obzirom kako se "ponasamo" ove sezone.
Eh da je Muray tu :plac:
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 dec 2018, 06:02

E idite se u ku.rac krasni....Igras fantasticno pa prospes 20 razlike i to protiv CHI. :facepalm:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 dec 2018, 09:02

Kap koja je prelila casu :puke:
Max Allegri

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 16 dec 2018, 10:48

Nek se je.bu svi redom zbog ovoga, od Popa do cistacice!

Svasta mogu prihvatiti, opravdati i razumjeti, ali ovo je previse jadno i sramotno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 dec 2018, 19:42

E sad kad su se strasti malo smirile....Svi trebamo shvatiti da ce ova sezona jednostavno biti takva i da ce se desavati stvari poput sinocnje.Ovo je prakticki 1.sezona gradnje novog tima i ocigledno je da nam se svasta,u rezultatskom smislu,moze desiti...
Opusteno ljudi,svi smo to skontali jos nakon povrede Murraya,iako znam da nam cesto proradi zelja za uspjehom na koji smo navikli... :problem:

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 16 dec 2018, 20:55

Ovo nije sezona gradnje novog tima. Ne možeš tim graditi oko DDRa i LMA u 2018. A i od ostalih što igraju trenutno imaš možda 3 igrača koji trebaju biti dio tog novog tima. Ovo je sezona produžavanja agonije da bi Pop napredovao na listi trenera s najviše pobjeda.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 dec 2018, 22:32

S obzirom na sve , vi ste extra super , šta ima veze , nek i bude trener sa najviše pobjeda , zaslužio je u potpunosti.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 dec 2018, 18:12

Hladno sinoc razbismo PHI.

The Spurs are now 7-4 against the top 10 teams by record.

Nevjerovatan podatak,a onda imamo poraze protiv CHI i PHX. :hmmmm:

Jedna cinjenica stoji,a to je da je odbrana sve bolja.Znamo da bez nje nema ozbiljnijeg rezultata.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 dec 2018, 22:47

LMA /Poeltl/ Milutinov

Bi bila fina rotacija centara dogodine...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 18 dec 2018, 23:22

Raul_64 je napisao/la:LMA /Poeltl/ Milutinov

Bi bila fina rotacija centara dogodine...
Ja upravo htjedoh upitati na temi da li SA ima pravo na Milutinova,kad vidim da si već naveo potencijalnu rotaciju ;) Sjajno je Nikola napredovao ovu sezonu,defanzivna je sila u EL,izuzetno čvrst,a u napadu u visokom procentu rješava sve blizu koša uz solidan šut sa poludistance(64,7%FG 74,3%bacanja).Drugi je skakač EL na 24,1 min po meču,a 6. ili 7. po ukupnom indeksu.Imaće dogodine 25 godina,dovoljan EL staž-iskustvo,ima dobro tijelo za NBA i mislim da će se kod Grega sjajno uklopiti :thumbup:
Mens sana in corpore sano.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2018, 10:43

Pa nema sta vise u EL da ostaje,najbolji je visoki evrope,moze samo stagnirati.

Tiago Splitter je imao slican put i sa nekih 25 dosao u SAS.

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 19 dec 2018, 11:23

Milutinov ce fakat biti pojacanje. To moram priznati. Kul rotacija su on i Poeltl na 5. Bas se fino mogu rotirati. DJ, White i Lonnie vani. Trebaju jos krila jaka.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2018, 11:24

Jedno krilo naci u draftu , jedno u free agenciu.

Murray/White
DeRozen/Walker

rotacija centara (+ plus ostali)

Mislim realno nam fali najbitnije al ostalo je puno i treba ubost neko dobro krilo na draftu a ima krila srecom ove godine.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 dec 2018, 20:52

Mislim da Milutinov jednostavno treba doci ovo ljeto.Odluka je njegova,a i RC ga je proslog mjeseca opet gledao.

Inace...Magic prefer to move Jonathon Simmons.
Toliko o tome,a takva se polemika ovdje vodila kad mu nije bio produzen ugovor.Gotovo da nista znacajno nije odigrao tamo.Kao i mnoge igrace njegovog kalibra,pustili smo ga da zaradi i tako se obezbijedi,a uticaj je imao samo u sistemu SAa.

Takodje se pominje da ORL zeli trejdovati Rossa i da smo mi jedan od zainteresovanih timova.Covjek ima isticuci ugovor i mozda nije los rental,ako cijena ne bi bila previsoka...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 dec 2018, 21:17

NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da Milutinov jednostavno treba doci ovo ljeto.Odluka je njegova,a i RC ga je proslog mjeseca opet gledao.

Toliko o tome,a takva se polemika ovdje vodila kad mu nije bio produzen ugovor.Gotovo da nista znacajno nije odigrao tamo.Kao i mnoge igrace njegovog kalibra,pustili smo ga da zaradi i tako se obezbijedi,a uticaj je imao samo u sistemu SAa.

Takodje se pominje da ORL zeli trejdovati Rossa i da smo mi jedan od zainteresovanih timova.Covjek ima isticuci ugovor i mozda nije los rental,ako cijena ne bi bila previsoka...
Koliko iduxu godinu imamo na SC? Kakav je Rosse?
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 dec 2018, 14:42

Mig_Mig je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da Milutinov jednostavno treba doci ovo ljeto.Odluka je njegova,a i RC ga je proslog mjeseca opet gledao.

Koliko iduxu godinu imamo na SC? Kakav je Rosse?
SC nam zavisi od nekoliko stvari.Prvo,sta ce biti sa ugovorom Gasola?Ako zelis da ga trejdujes,moraces dati nesto vrijedno uz njega(mozda pik TOR koji ce 99% biti 30.).Ako mu samo ne garantujes ugovor,onda ostaje njegovih 6.7mil na SCu,iako ga nema.Druga stvar,da li ce trejdovati Millsa ili mozda Belinellia(sumnjam)?I treca stvar,da li ce se zadrzati cap hold Gaya,koji za sada igra najefikasniju sezonu karijere ili ne??
Ukoliko se sve ovo ukloni sa SCa,mislim da bi mogli imati oko 25mil,ali nisam bas sve racunao do u detalje.Dakle,nedovoljno za max.,a onda i nema previse logike da se prave ovolika premetanja,cemu mi nismo ni skloni.Ono sto licno ocekujem je micanje Gasola i mozda pustanje Gaya,ako bi trazio neku nerealnu cifru.

Sto se tice Rossa,igra trenutno najbolju sezonu karijere,kad su u pitanju procenti suta.Atletican i moze igrati SFa,gdje je nama i najveci problem.Kakav bi bio defanzivno,to je tesko reci,ali ima predispozicije za to,iako nisam nikada vidio da je nesto previse angazovan na tom dijelu parketa.Ako bi ga mogli dobiti "jeftino"(npr.Gasol plus TOR pik),ne bi imao nista protiv.Svakako mu ugovor istice na kraju sezone.

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.