FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

johntravolta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la johntravolta » 14 mar 2013, 19:30

terabajt je napisao/la:Ovo je pitar vidite da su mu prvi pstovi i odma udario po zelji.

Nisam prijatelju, nego sam se registrovao jer pratim forum od 1 do zadnje stranice i znam sve šta je napisano i mislio sam se registrovati i iznijeti neko svoje mišljenje. Je li nemam pravo?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 mar 2013, 19:31

adoni je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Nevezano za sadasnje rezultate naseg kluba i moje nezadovoljstvo njima,zelio bih istaknuti jednu stvar...To je stvar,koja dok se ne desi ,po mom sudu,mi nikad necemo imati ekipu na nivou.Radi se o slijedecem:Jedna C.Zvezda kad je osvojila titulu evropskog prvaka 1991. odradila je pripreme, gdje?Na Igmanu i Bjelasnici!!Planina,vazdusna baza i hajmo nabijati snagu!Kakva Medjugorja,Rovinji i druge pm. :evil: To moze,ali tek poslije planine.Sve nam na dohvat ruke,a mi izmisljamo!Kad vidim ove nase igrace koji svakako ne znaju igrati,onda im nabij snagu pa nek samelju snagom svakog protivnika,a to u ovoj nasoj ligi ne bi trebao biti problem.Ma mjesec dana mi ne bi sisli s planine,koliko mi zivac povuku u zadnje vrijeme.Kakvi individulani programi i samostalan rad u pauzi prvenstva.Pr.dimahovina! :twisted:
Drug..jedina pozitivna stvar kod ove nase ekipe jeste bas fizicka sprema..vidi se da sve i jedan pucaju od snage..upravo zbog toga Zrinjski sinoc i nije dominirao sa igracem vise,a najbolje se vidjelo u B.Luci kada su igraci Borca po onakom terenu vec oko 60-e minute bez daha ostali..druga je stvar nezalaganje i neznanje koje trenutno krase 90% nase ekipe...a to se nestice ni na Bjelasnici ni u Rovinju..ova ekipa je znanjem limitirana i samo je zahvaljujuci Amaru trenutno tu gdje i jeste..zato kad se desi poneka Amaraova fula(po meni je Brkovic u startnom timu sinoc to bio) onda i netreba da nas cude ovako blijeda i jalova izdanja..mada sam misljenja da ce dolaskom ljepseg vremena i uslovnijih terena,nasa igra puno ljepse i bolje izgledati.
Izvini prijatelju,ali meni nije mjerilo snage igra protiv Borca,Zrinjskog i sl. ekipa.Meni je mjerilo Maribor,Makabi i Hapoel gdje su nas ljudi pregazili snagom,a ne fudbalskim umijecem i to ce ti reci svaki iole bolji poznavaoc fudbala.Kako objasniti da vodis 1:0,pa primis 4 za 45min ili razbijes Makabi prvo pol. na Kosevu,pa te ljudi dobiju u nastavku!??Da ne pominjem meceve u Izraelu.Samo planina,nikakva uigravanja.Ko bude povrijedjen,a cesto ih ima takvih koji propuste kondicioni dio i onda magicno budu spremni za utakmice,nece igrati i kraj price.Ma ko to bio!Ionako su svi u 5 deka,samo sto mi glorifikujemo pojedince.
@avlami Ma to je to,samo rigorozno,previse im je komoditeta dato.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 mar 2013, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 mar 2013, 19:32

Nekad pomislim, da nam je sad ona ekipa iz Amarove povratnicke sezone to bi bilo odlicno. Umjesto da od tad napredujemo i igracki i organizacijski, mi smo nazadovali. Neki igraci su otisli, a nisu adekvatno zamjenjeni. Bojim se da utakmice kakve smo igrali protiv Borca (4:2 i 2:2) necemo zadugo gledati na Grbavici. Tad je sve bilo poslozeno, igre je bilo, sanse su se stvarale, a protivnici lagano padali kako na Grbavici, tako i na strani. Da se ne lazemo, rezultati su tu i sad, manje ili vise, ali takva igra i takva atmosfera su jako daleko. I tad su igrali neki igraci koji nisu za Zelju (Culum, Lazar..), ali je sveukupno djelovalo poletno i fino, sad je to jako daleko. Nadam se da grijesim i da cemo vec u nedjelju gledat preporodjenog Zelju, da cemo vidjeti 3-4 gola u mrezi Zvijezde, 8000 navijaca, ali tesko. Nema tu igraca koji mogu donijeti takve igre koje ce ponovo dovesti publiku na stadion.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 mar 2013, 19:33

Ja licno ocekujem sutra obavjestenje da se ovo kolo odgadja zbog padavina...Ta odgoda bi nam mozda dobro dosla da se neke stvari ukoliko je ikako to moguce posloze.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

johntravolta
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta » 14 mar 2013, 19:33

Medixon je napisao/la:Kad citam ove komentare , tacno bi volio da se Zeljo vrati u vremena od 2004-2008...Tad je najbolje bilo jebote , tad su na utakmice isli ljudi koji vole Zelju , a ne sad neki instant navijaci...Samo da vam je titula , e k*arna vam!

Trčimo pred rudu, osvojimo titulu, pa se vratimo na isto i sve tako.. Dugoročni plan treba, a ne svake godine da gledamo jedno te isto ->bodove piši, igru briši..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 mar 2013, 19:37

johntravolta je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne rise ba.Kolko glup moraš biti da kažeš da bi volio da je Željo 10. na tabeli umjesto ovog sad ?

Pa je li treba da gledamo Kerlu kako odmahuje rukama, je li treba da gledamo Svraku koji izgubi loptu, pa bil il ne bi nazad trčao, ne mislim nikoga uvrijediti, vidim svi pišu ne dolazi na Grbavicu, takvi nam i ne trebaju kada igra Željo loše, pa Željo igra loše već par godina, a ipak idemo da gledamo. Ne radi se o tome, ovdje ljudi iznose svoje viđenje i mišljenje, ne unose promjene. Ne znam što se svi toliko upalite na kritiku prema nama voljenom klubu, ovo ružno izgleda i gledati ovakvog Želju nije nikome u cilju i to svi znate i svi se slažete, samo što želite izigravati patriote, kao vi volite Želju pored svega, vi ste na jugu, vi se fajtate..itd. Idemo malo razgovarati ko ljudi, a ne u AIR MAX fazonu i trenerkama. Koliko od vas se slaže da je ovo u par zadnjih godina lijepa igra Želje? (nevezano za titule, kupove i ostalo)
Spominješ da bi htio da igraju naša djeca, a onda ti smetaju Kerla i Svraka.A obojica ponikla u Želji.
Znaš šta buraz, daBogda Željo još 100 godina igro ovako loše a svake sezone minimalno jedan trofej uzimo.I zapamti jedno je dobronamjerna kritika a drugo je preseravanje.
DRUG NEBI TI PUNCA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 mar 2013, 19:38

fibonacci je napisao/la:Sjećam se kada se Amar Osim vratio u Želju zatekao je loše pripremljene igrače i rekao im je kada ne znate igrati, znate trčati. Tada su bili super spremni. U Zenici su potukli tada Čelik trkom i tako počeli dominirati. Sada ova ekipa ništa fizički nije prpremljena, hajd što ne znaju osnove nogometne igre (primanje i dodavanje lopte) nisu nimalo fizički spremni. Zanima me šta je ova ekipa radila na pripremama u Rovinju i Međugoriju. Mislim da se treba krenuti po pojačanja u Srbiju i da tamo ima dobrih igrača koji su slobodni i htjeli bi doći u Želju...
slika
Eto sta su radili u rovinju i medjugorju

johntravolta
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta » 14 mar 2013, 19:40

bagrcavi je napisao/la:
johntravolta je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne rise ba.Kolko glup moraš biti da kažeš da bi volio da je Željo 10. na tabeli umjesto ovog sad ?

Pa je li treba da gledamo Kerlu kako odmahuje rukama, je li treba da gledamo Svraku koji izgubi loptu, pa bil il ne bi nazad trčao, ne mislim nikoga uvrijediti, vidim svi pišu ne dolazi na Grbavicu, takvi nam i ne trebaju kada igra Željo loše, pa Željo igra loše već par godina, a ipak idemo da gledamo. Ne radi se o tome, ovdje ljudi iznose svoje viđenje i mišljenje, ne unose promjene. Ne znam što se svi toliko upalite na kritiku prema nama voljenom klubu, ovo ružno izgleda i gledati ovakvog Želju nije nikome u cilju i to svi znate i svi se slažete, samo što želite izigravati patriote, kao vi volite Želju pored svega, vi ste na jugu, vi se fajtate..itd. Idemo malo razgovarati ko ljudi, a ne u AIR MAX fazonu i trenerkama. Koliko od vas se slaže da je ovo u par zadnjih godina lijepa igra Želje? (nevezano za titule, kupove i ostalo)
Spominješ da bi htio da igraju naša djeca, a onda ti smetaju Kerla i Svraka.A obojica ponikla u Želji.
Znaš šta buraz, daBogda Željo još 100 godina igro ovako loše a svake sezone minimalno jedan trofej uzimo.I zapamti jedno je dobronamjerna kritika a drugo je preseravanje.

a jesi ti ljut na mene, mislim na novu djecu koja dolaze, ovi su odradili svoje ;) pozdrav, ne ljuti se ;)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2013, 19:47

Medixon je napisao/la:Kad citam ove komentare , tacno bi volio da se Zeljo vrati u vremena od 2004-2008...Tad je najbolje bilo jebote , tad su na utakmice isli ljudi koji vole Zelju , a ne sad neki instant navijaci...Samo da vam je titula , e k*arna vam!
E ujedi se za jezik jel ti jasno? Znaci ujedi se za jezik!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2013, 19:53

fibonacci je napisao/la:Sjećam se kada se Amar Osim vratio u Želju zatekao je loše pripremljene igrače i rekao im je kada ne znate igrati, znate trčati. Tada su bili super spremni. U Zenici su potukli tada Čelik trkom i tako počeli dominirati. Sada ova ekipa ništa fizički nije prpremljena, hajd što ne znaju osnove nogometne igre (primanje i dodavanje lopte) nisu nimalo fizički spremni. Zanima me šta je ova ekipa radila na pripremama u Rovinju i Međugoriju. Mislim da se treba krenuti po pojačanja u Srbiju i da tamo ima dobrih igrača koji su slobodni i htjeli bi doći u Želju...
Hajde da kazemo da smo u perfektnim uslovima za nekih 30% slabiji od "normalne" Evrope u pasovima i primanjima lopte eh na tih 30% dodaj jos los teren i jos nekih 20-30% i onda se nadajmo da ce vec za par sedmica biti mnogo bolje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 14 mar 2013, 19:55

zeljocity je napisao/la:
E ujedi se za jezik jel ti jasno? Znaci ujedi se za jezik!!
trebaš reći da se ujedu svi ovi vrli stručnjaci. svi znaju sve.

kad vidim kakvi smo i ja poželim da se vratimo u ova vremena kad nismo 4 godine uzeli boda u gostima ;)

gdje je podrška, borba za klub?

samo čekamo kad će biti nešto loše pa da se pravimo pametni. ništa bolje nismo igrali ni prošlu polusezonu, da se razumijemo - možda su samo zadnjih par utakmica bile bolje. sve ostalo je manje više isto.

moraju zapeti igrači, ali moramo i mi - ako ništa manje s.rat

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 mar 2013, 20:11

Meni je drazi Zeljeznicar kada nije u nekoj formi,nego kada dobiva i dominira.Tada tek dolaze neke stvari na vidjelo,pravi navijaci se pokazuju.
Keep walking.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2013, 20:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:I onda kukamo sto imamo malo navijaca... Eblo vas vasih 5 (8) KM kad ste takvi jadnici, koji ne znaju podrzavati ekipu i kad igra lose, i kad ovako pisete na forumu o NASIM igracima, a do nedavno ste ih kovali u zvijezde, prodavali za milione, mogu tek misliti na utakmici sta pricate, hinjski sta je trebao uraditi, sta nije, ebete majke svima redom, Osimu, stabu, sudijama, pa jadnici jedni kako vas nije stid... Kako ne shvatate da smo igrali sa 10 igraca, da Zrinjski ima dobru ekipu, da je teren los, da je ovo BiH liga, a ne Njemacka, i opet smo uspjeli se dobro nositi i sa 10 igraca, nije nas Zrinjski koji ima dobru ekipu nadigrao, morali smo pasti pred kraj fizicki, jer smo se ganjali sa igracem manje, valjalo je pokriti teren, a ovi su sve vrijeme stojali do 40 m terena, svih 11 igraca, nisu smjeli krenuti naprijed, samo su branili svoj gol... FUJ kako mi se gadi ovo "trcanje" iz krajnosti u krajnost... :?
Da se ponovim... ZAcepite jadnici
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 14 mar 2013, 20:19

Moga bi se utakmica u nedjelju odgoditi,snijeg zapadao pravo :(

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 mar 2013, 20:24

KrajPrice je napisao/la:Moga bi se utakmica u nedjelju odgoditi,snijeg zapadao pravo :(
Ajd da odigramo na Banji,kod nas snijeg samo poprašio.Svejedno gdje igrate,i onako ćete pobijediti :D

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 14 mar 2013, 20:26

vatreni je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Moga bi se utakmica u nedjelju odgoditi,snijeg zapadao pravo :(
Ajd da odigramo na Banji,kod nas snijeg samo poprašio.Svejedno gdje igrate,i onako ćete pobijediti :D
Mi jesno u losoj formi,mada mislim da pobjeda opet nece doci u pitanje.
Ako nas krene mogli bi vi primiti 3 u nedjelju:d

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 14 mar 2013, 20:28

Ovim našim " navijačima " treba stadion donijet pred kuću da bi možda onda došli na tekmu

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 mar 2013, 20:37

Da budem iskren,od utakmice za Zvijezdu ne očekujem puno.Vidim da je Željo u losoj formi,Zvijezda ima puno bolji sastav od jesenac ali ne sumnjam u vasu pobjedu.Jednostavno bi volio da vi na stadionu i mi pored malih ekrana imamo šta vidjet.Nek bude korektna igra,pošteno suđenje,lijep fudbal pa nek pobijedi ko hoće.Ako arena prenosi onda treba imati na umu da nas prati okruženje te da im pokazemo da i oni nisu puno ispred nas,tj.nase lige. ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 mar 2013, 20:42

a vatreni jesi zeton :D ma treba ih pobijediti i gotovo :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 14 mar 2013, 20:44

kaze peric: rijeci su suvisne, zeljeznicar je zeljeznicar!

pokazimo to sad, dosta je kukanja! ima li lijepe igre? nema. ima li borbenosti? ima. zato svi u nedjelju u dolinu cupova, nasa pjesma moze pogurati zelju do nove titule!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”